Top 5 cei mai buni câini pentru alergii

Unul dintre principalele motive pentru care doresc să obțină un câine dar evitați adoptarea de a fi alergii. Din fericire, există unele Câini hipoalergenici acolo, și anumite rase pur și simplu nu provoacă probleme cu persoanele alergice la câini. Mai jos este o listă de cinci cei mai buni câini pentru alergii care ar fi o opțiune bună pentru majoritatea.

Potrivit Societății Umane a Statelor Unite, aproximativ 15% din populația lumii este alergică la animalele de companie. Dar părul PET nu poate fi întotdeauna principala problemă, mai ales că puteți preveni sau minimiza în mod semnificativ cantitatea de păr al animalelor de companie și dezactivați că "căderea # 8220; De la fido prin îngrijirea regulată.

Alegerea câinilor hipoalergeni și animalele de companie în general devin un motiv foarte frecvent Părinții potențiali de animale de companie dau în adăposturi de animale. America continuă să adopte câini, iar cei care sunt alergici nu doresc să fie lăsați afară, motiv pentru care acești câini cei mai buni pentru alergii pot fi o opțiune excelentă.

Proprietarii viitori de animale de companie care doresc să adopte un câine hipoalergenic, de obicei, cred că câinii cu haine shongier sunt cele pe care ar trebui să le stați departe, dar asta nu este întotdeauna cazul. Pet Dander, sau fulgii care decurg din pielea animalului este, în mod normal, cauza reacțiilor alergice. Deci, aici sunt rasele de câine hipoalergenic care nu ar trebui să provoace probleme.

5 cei mai buni caini pentru alergii

Cei mai buni caini pentru alergii

1. Pudel

Pudele sunt de obicei prima rasă care va veni atunci când un proprietar de câine întreabă cele mai bune câini pentru alergii sau câini hipoalergeni într-un adăpost de animale. Podele sunt clasificate în trei dimensiuni ca rase de câine separate: standard, miniatură și jucărie. Toți trei sunt câini extrem de inteligenți.

De fapt, Poodles Excel în aproape fiecare sport de câini. Acești câini nu au de fapt blană - au păr și, prin urmare, nu vărsau. Cu toate acestea, din cauza părului lor curbat, în creștere rapidă, ei necesită proceduri frecvente de îngrijire a câinelui.

2. Shih Tzu

Shih Tzus pentru persoanele alergice

Shih Tzus vărsat foarte ușor și poate fi considerat unul dintre cei mai buni câini pentru alergii, în ciuda părului lor lung, dar și ei necesită o mulțime de îngrijire regulată. Un shih tzu are în mod normal o mulțime de spunk și caracter și se bucură de a fi în jurul oamenilor.

Din păcate, Shih Tzus are o minte proprie și se poate dovedi a fi foarte încăpățânată, astfel încât acestea sunt o provocare de a instrui. În timp ce majoritatea proprietarilor de câini găsesc acest câine rasă extrem de drăguț și adoptabil, ei află în curând că nu este întotdeauna ușor de trăit cu un shih tzu, mai ales cel care nu este ușor instruit.

3. Bichon Frise

Bichon Frize pentru persoanele cu alergii

Bichon Frisés este o altă opțiune excelentă pentru cei care caută cele mai bune câini pentru alergii. Ei prea abandonează, dar au nevoie de îngrijire regulată. Ele sunt câini bine temperați și se bucură de oameni.

Bichon Frize Rasa are un caracter similar și temperament la cea a lui Shih Tzus, dar sunt mult mai ușor de antrenat. Dacă sunteți interesat de un câine mic, una dintre aceste două rase de câine de jucărie ar fi o alegere excelentă pentru o familie.

4. Schnauzer

Schnauzer ca cel mai bun câine pentru alergii

Schnauzer este o altă rasă de câine care poate fi clasificată ca A & # 8220; nici o rasă de câine.& # 8221; Cu toate acestea, părul lor feței lungi necesită întreținere constantă și îngrijire adecvată, care este similară cu toate celelalte rase de câine hipoalergenic. Schnauzers sunt o rasă foarte iubitoare și vor deveni foarte atașați de proprietarii lor.

De obicei, acești câini sunt mari gardieni care vă vor informa când există probleme. Schnauzers sunt, de asemenea, clasificate în trei dimensiuni: gigant, standard și miniatură. Ele sunt foarte energice, dar pot fi destul de încăpățânate. Au nevoie de disciplină și de coerență, astfel încât ei au nevoie de un proprietar cu o mulțime de timp și răbdare.

5. Bergamasco

Bergamasco câine hipoalergenic

Toate cele patru rase de câine menționate mai sus au stabilit un model pentru rasele de câini hipoalergenic: dacă doriți unul dintre cei mai buni câini pentru alergii, atunci trebuie să fiți pregătiți pentru o mulțime de îngrijire și întreținere în mod regulat. Dar dacă sunteți un proprietar de animale de companie ocupat sau simțiți ca o îngrijire constantă nu este ceva ce doriți să faceți, atunci Bergamasco Rasa de câine poate fi mai mult stilul tău. Acești câini sunt foarte mici întreținere.

Bergamascos sunt câini de dimensiuni medii care grindină de la Alpii italieni și au o haină foarte unică. Acești câini au trei feluri de păr care împreună și aceste covoare vor crește în cele din urmă suficient de lungi pentru a ajunge la sol. Odată ce stratul este complet maturat, se simte foarte mult ca simulta si necesita nici o intretinere. Veterinarii vă vor recomanda să vă oferim Bergamasco o baie de câteva ori pe an și câteva proceduri de îngrijire, dar asta este totuși îngrijirea că va trebui să faceți.

În concluzie

Shih tzus ca cel mai bun câini hipoalergeniciCând vine vorba de găsirea celor mai buni câini pentru alergii, nu există câini cu adevărat hipoalergenici. Aceasta înseamnă că, deși alegeți una dintre aceste rase, există încă o șansă ca acest lucru să vă cauzeze alergiile să apară.

Cu toate acestea, motivul pentru care acești câini sunt considerați o opțiune bună pentru persoanele cu alergii se datorează faptului că acestea sunt mai puțin susceptibile de ao provoca.

În cele din urmă, trebuie să vă consultați cu un expert canin, să discutați cu oamenii la adăposturi de animale și poate chiar un medic veterinar. Faceți o cercetare adecvată în căutarea celor mai buni caini pentru alergii care ar trebui să vă conducă la o listă lungă de câini care nu vărsau sau nu vor răspândi prea puțin și nu-și răspândesc animalul peste tot.

LEGATE DE: 17 rase mici de câini care sunt bune cu copiii

Rețineți că Dander este de fapt principala cauză a alergiilor de câini, deci ar trebui să căutați și o rasă care nu lasă o mulțime de fulgi în urmă. Puteți chiar să încercați să vă consultați la magazinul local de animale de companie unde vă vor oferi o idee mai bună despre care rase să se uite la.

Odată ce selectați câinele dorit, asigurați-vă că petreceți o perioadă suficientă de timp cu câinele într-o zonă închisă, astfel încât să puteți obține o senzație de a vă afecta alergiile.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 5 cei mai buni câini pentru alergii