15 Rase de câine care au cea mai lungă durată de viață

Top rase de câine care au cea mai lungă durată de viață

Am constatat că singurul lucru gresit cu câinii este că nu trăiesc atâta timp cât facem. Este probabil ca, pe măsură ce navigăm prin viață, vom avea destule parteneri care ne-au păstrat compania în călătoria vieții noastre. Deși există excepții de la fiecare regulă, există o serie de rase de câini care trăiesc cele mai lungi și sunt cunoscute că au o durată de viață mai lungă decât cele mai multe alte rase.

În general, o viață de câine a fost deja decisă pentru canin Genetica. Din păcate, unele studii a constatat că câinii mari vor muri, de obicei, mai tânăr din mai multe motive. Cei care vor să cunoască machiajul genetic al câinelui și să afle cât timp pot trăi câinii lor pot încerca a Kit de testare ADN de câine care va dezvălui mult mai multe despre animalul dvs. de companie decât machiajul de rasă, inclusiv problemele potențiale de sănătate și, eventual, de viață.

Au fost făcute mai multe cercetări pentru a vedea ce special în Genetica Canine poate duce la o durată de viață mai scurtă. De exemplu, altul Studiu găsit că există o corelație puternică între ADN-ul câinelui Telomere Lungime, Sănătate cardiovasculară și Lifespan - toate au fost observate anterior la om:

Riurile cu lungimi mai scurte de telomere arată o probabilitate crescută de deces din cauza bolilor cardiovasculare, care a fost corelată anterior cu o lungime scurtă a telomerului la om.& # 8221;

Din fericire pentru oameni, studiile au arătat acest lucru Câinii măresc durata de viață Doar trăind alături de oameni. Pentru a da ceva înapoi, putem încerca să oferim cea mai bună asistență medicală și suficientă atenție pentru animalele de companie în speranța de a-și extinde durata de viață. Și de fapt, este posibil. Unele studii au descoperit că există o modalitate de a crește viața câinilor noștri pur și simplu prin evaluarea exactă a greutății corporale și a sănătății și îmbunătățirea dietei.

Mulți câini pot trăi o viață mai lungă și mai plină dacă luăm timp și asigurăm că sunt sănătoși și fără stres. Știind cum să aibă grijă de acea rasă specifică este deosebit de importantă. Fiecare rasă are anumite cerințe, iar atunci când le aderați la ei, există o șansă de a obține pooch un an suplimentar sau două.

Evident, fiind proactiv cu privire la sănătatea câinelui dvs. este cea mai bună modalitate de a-l menține prosperă de ani de zile. Din prima zi, vă adoptați câinele, este de până la tine hrăniți-i o dietă sănătoasă, Luați-l să-și exerciți și să urmați sfaturile lui Vet despre ceea ce este sănătos pentru câinele dvs., cum ar fi specificul de jucării pentru câini, tratamente și vitamine.

De asemenea, citiți: 15 cele mai bune alimente de câine senior pentru longevitate

15 rase de câine care au cea mai lungă durată de viață

Rasele de câine care au cea mai lungă durată de viață1 Chihuahua
15-20 de ani

Chihuahua este cel mai mic câine din lume și este înfricoșător loial când vine vorba de proprietarii lor. Este, de asemenea, unul dintre Cele mai populare rase. Un câine mic, cu o personalitate uriașă, adesea nu se întâmplă cu alte rase de câini și preferă foarte mult acest lucru.

Ele se încadrează sub lista celor mai buni supraveghetori, deoarece sunt vocali și extrem de protejați proprietarii lor. Cu toate acestea, Chihuahuas nu sunt potrivite pentru o gospodărie cu copii mici.

2 Terrier Yorkshire
17-20 de ani

Yorkshire Terrier Terrier Dog Rass LifespanAfectuos cunoscut sub numele de Yorkie, această rasă mică de jucării are o personalitate foarte mare. Ele sunt feisty și sunt una dintre cele mai populare rase din SUA astăzi, datorită dimensiunilor și adaptabilității lor mici.

Yorkie face un câine de companie uimitor și din cauza dimensiunii lor, poate fi luată cu tine aproape oriunde. Această rasă are nevoie de multă atenție, Dieta de yorkie adecvată, și nu este un câine care poate fi lăsat singur pentru ore lungi la un moment dat. Ele sunt perfecte pentru proprietarii de câini noi sau neexperimentați.

REŢETĂ: Hrană pentru câini de casă pentru Yorkies

3 dachshund
12-15 ani

DAHSHUND DOG RASS LIFESPANAcest mic câine de cârnați cu corpul lung și picioarele scurte este o rasă jucăușă care poate fi încăpățânată datorită instinctelor lor de vânătoare. Ei pot și vor urmări animalele mai mici decât sunt, și tind să fie agresive față de străini și alți câini.

Dachshundul are o coajă tare și o va folosi ori de câte ori simte că casa lui este în pericol. Această mică rasă nu este mare cu copiii, dar cu socializarea de la o vârstă fragedă și o supraveghere adecvată, un dachshund ar putea fi un mare animal de familie.

4 Pomeranian
12-16 ani

Pomeranian de rasă de câine de viațăPom, pom pom, pomie - toate porecle adorabile pentru această rasă mică Spitz care arată ca o minge de puf. Pomeranianul este un câine foarte activ, care este prietenos și extrem de jucăuș. Nu se bucură de nimic mai mult decât un joc de chase sau de preluare.

Pomeranii pot fi totuși agresivi față de alți câini. Această rasă face minunat cu antrenamentul și se bucură de faptul că este centrul atenției. Datorită faptului că sunt foarte alertă, pot și va lăuda foarte mult. Deci, formarea timpurie pentru a evita această problemă este recomandată.

5 Lhasa Apso
15-20 de ani

LHAASA APSO pentru câini LifespanAcest câine non-sportiv vine din Tibet și are o avertizare de alertă. Cu un sentiment interesant de auz, această rasă se poate dovedi a fi un pic prea zgomotos pentru proprietarii de locuințe. Ei sunt obosiți de străini, dar extrem de loiali față de familiile lor.

APSO-ul Lhasa poate fi agresiv dacă nu este instruit de la o vârstă fragedă. Această rasă este independentă, astfel încât răbdarea este o virtute la instruirea lor. Ei au foarte puține probleme de sănătate, deși pot pierde viziunea lor în timp ce îmbătrânesc.

6 malteză
12-15 ani

MALTESE DIEL RIDE LIFESPANAceastă rasă de jucărie blândă și strălucitoare este foarte jucăușă și curioasă. Ei nu au nevoie de o mulțime de exerciții în aer liber, așa că malteză se face foarte bine în apartamente. Ele sunt politicoase față de oameni, precum și alți câini și au vărsat foarte puțin.

După cum puteți vedea în fotografie în dreapta, ei au păr lung care va necesită îngrijire regulată. Proprietarii interesați de malteză vor trebui să fie siguri că au timp pentru scălarea regulată, periajul și tunsurile. Fie că, fie va trebui să aveți banii suplimentari în bugetul dvs. pentru costurile profesionale de îngrijire.

7 Pudele de jucărie
12-20 de ani

TOY POODLE CÂȘTIGĂ DE CREȘTERE LIFEPANPudelul este unul dintre cei mai deștepți câini din jur, ceea ce îi face foarte ușor să se antreneze. Dacă sunteți interesat de un companion canin, care se va bucura de sarcini de stimulare mental, cum ar fi agilitatea și munca nasului, Poodle de jucărie poate fi o alegere bună.

Ele sunt pline de viață și ajung la mare cu alți câini și animale de companie, de asemenea. Această rasă face un mare supraveghetor, deoarece sunt alertă și conștienți de împrejurimile lor. Ca o rasă mai sensibilă, se bucură să trăiască o viață pașnică.

CITIT: 10 cele mai grave rase de câine pentru primii proprietari

8 beagle
12-15 ani

Beagle Dog Rass LifespanCel mai vechi Beagle Living a fost Butch, care a transformat un vârstnic de 27 de ani. Chiar dacă el a trăit mai mult decât câinele mediu, el este o excepție de la regulă. Acești câini de parfum sunt chiar temperat, blând și vesel.

Beagles nu sunt agresive și iubesc compania umană mai mult decât orice altceva. Ei pot fi stagnați când vine vorba de străini și să facă câini de protecție foarte săraci. Inteligent și cu un singur minte când vine vorba de urmărirea unui miros, acești câini sunt tovarăși uimiți.

9 pug
12-15 ani

Pug de câini de viațăPug-ul cu fața neted, ușor, este un alt câine pe lista care face un ceas perfect. Ele sunt jucaus și foarte ieșite, și se bucură de a-și face să râdă proprietarii lor. S-a observat că vor trăi de obicei până la 15 ani cu dieta potrivita, stilul de viață și exerciții fizice.

Pug nu este un câine foarte activ, deci nu au nevoie de o mulțime de exerciții fizice. Această rasă este de asemenea perfectă pentru Proprietari de câini noi Căutați să începeți să vă îngrijiți un câine.

10 Coton de Tulear
12-26 de ani

Coton de TULEAR CÂȘTIGĂRII DIINE LIFESPANAceastă rasă de jucărie cu păr moale este afectuoasă, jucăușă și foarte inteligentă. În general, acestea sunt o rasă liniștită, dar pot obține lătrat atunci când apare evenimentul pentru ea. Coton de Tulear iubește întâlnirea cu oameni noi și sunt uimitoare cu copiii și cu toate celelalte animale.

Această rasă de câine fericit-norocoasă iubește să fie iubită. Ele sunt foarte afectuoase și o alegere excelentă pentru familiile cu copii blânzi. Cotonul fermecător Coton de Tulear va lucra în inima iubitorilor de câini.

LEGATE DE: Cât timp trăiesc câinii?

11 Miniatura Schnauzer
12-15 ani

Miniatura Schnauzer Dog Rass RassPanAceastă rasă plăcută și jucăușă variază foarte mult în personalitate. Ei au nevoie de o mulțime de exerciții și necesită îngrijire frecventă. Schnauzerul miniatural este o rasă de mare întreținere, deci fi pregătit pentru asta dacă intenționați să adoptați această rasă.

Ele sunt o rasă adaptabilă și sunt mici în construcție. Mini Schnauzer este bun cu alte animale de companie și cu noi oameni. Sunt un câine ideal pentru potențialii părinți de companie care sunt Căutați un tovarăș de călătorie.

12 Scotch Collie
15-16 ani

Scotch Collie Dog Rass LifespanDulce, jucaus, și de protecție, Scotch Collie este o rasă foarte inteligentă, care este ușor de antrenat și este bine cunoscut în întreaga lume. Ele sunt, de asemenea, cunoscute pentru a reuși în competiții de agilitate și alte evenimente care sunt atât impozite mentale, cât și fizice.

Scotch Collie tinde să fie aglomerată cu proprietarii lor și foarte blândă cu copiii, de multe ori dorindu-i să le învețe și să le îngrijească ca o mamă. Ei ajung la mare cu alte animale de companie, dar sunt rezervate când vine vorba de străini. Este un câine grozav care să dețină și să aibă grijă și au o durată de viață relativ lungă.

13 jucărie Manchester Terrier
12-16 ani

Jucărie Manchester Terrier Rasa de câine LifespanAsemănătoare cu Miniatura Doberman Pinscher, jucatorul Manchester Terrier nu este cu siguranță ca atunci când vine vorba de personalitate. Această rasă este sensibilă și blândă și are instincte de vânătoare. Aceasta înseamnă că ar putea să-i urmărească animalele de companie și animalele mai mici atunci când sunt date șansa.

Acești câini sunt jucăuși cu membrii familiei, dar nu sunt la fel de activi ca și unele dintre celelalte rase de pe această listă. Toy Manchester Terrier este, de asemenea, un câine de întreținere redusă.

LEGATE DE: 30 cele mai liniștite rase de câine

14 câine de cântat la Guineea
18-20 de ani

Noua salvare a câinilor de tip GuineeaCa unul dintre câinii care pot trăi cel mai mult, nu m-am așteptat să găsesc acest câine pe listă. Această rasă este cunoscută pentru urlul lor unic și nu sunt bune cu copiii. Ele sunt blânde și prietenoase față de oameni, dar timizi în jurul străinilor și a oamenilor pe care nu le cunosc.

Noul câine de la Guineea nu este oamenii agresivi. Cu toate acestea, ei nu sunt recomandat ca animale de companie, deoarece acestea sunt încă foarte strâns legate de verișorii lor sălbatici. Unul dintre motivele pe care le trăiesc atât de mult este că nu au fost încă crescuți cu alte rase de câine încă.

15 ciobanești australieni
15-18 ani

Australian Cheep Hepherd Rasa de salvareAfectuos cunoscut sub numele de Aussie, acești câini sunt foarte dedicați proprietarilor lor și ar face orice pentru ei. Ele au, de asemenea, una dintre cele mai lungi durate de viață din toate rasele. Sunt o rasă mare de energie, care are nevoie de un minim de 2-3 ore exercițiu și să joace timp pe zi. Acesta nu este un câine pentru persoana leneșă.

Aussie este inteligentă și din cauza faptului că ei învață foarte, foarte repede ceea ce îi este întrebat de ei. Culoarea ochilor acestei rase are o gamă largă, inclusiv alune, albastru, verde, chihlimbar și maro. Una dintre trăsăturile lor unice este că uneori au două ochi colorate diferite.

Citiți următorul: 30 cele mai leneșe de câini de câine perfecte pentru un proprietar de cartofi de canapea

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 15 Rase de câine care au cea mai lungă durată de viață