15 Cele mai încăpățânate de câine (greu de antrenat)

Ca și în cazul oamenilor, lumea câinelui are, de asemenea, personajele sale mai dificile. Zvoarele câinilor încăpățânați sunt mai greu de antrenat din cauza atitudinilor lor independente, cu o putere mare de pradă și o atenție scurtă. Cele mai multe rase de câine încăpățânat se pot plictisi ușor din cauza lipsei de stimuli.

Câinii foarte instruiri sunt de obicei etichetați ca și # 8220;rasele inteligente& # 8221; sau # 8220 de câini inteligenți & # 8221;. Studiile au arătat că astfel de rase ușor de tren sunt cursanți mai rapizi, pot citi oamenii și comenzile sunt mult mai ușor și sunt mai ascultători (sursă). Dimpotrivă, câinii care sunt greu de antrenat sunt etichetați ca și # 8220; încăpățânat și # 8221; Pentru că sunt mult mai grave la aceste și alte sarcini conexe (sursă). Sunt, de asemenea, mai dominante, independente și agresive.

Rasele foarte încăpățânate nu sunt un meci bun pentru Primul proprietar de date. Ele pot fi, de asemenea, o alegere slabă pentru familiile cu copii mici sau alte animale de companie. Dacă un câine dezvoltă un obicei prost sau prezintă un comportament periculos ca agresiune, Nu este capabil să remedieze această problemă și să se recalifice câinele pune multe riscuri pentru o familie.

În cele din urmă, toate rasele, chiar și acești câini cei mai încăpățânați, pot fi instruiți. Cu metode adecvate de formare a câinilor și consistență, cel mai mult model de comportament câine într-un câine poate fi rupt, eliminat sau ajustat. Dar dacă nu sunteți un profesionist, probabil că aveți nevoie de ajutor de la un antrenor profesionist sau un comportament canin.

15 cele mai încăpățânate de câine (greu de antrenat)

15 cele mai încăpățânate de câine (greu de antrenat)1 Siberian Husky

Nu este o surpriză faptul că Husky a făcut lista celor mai încăpățânați rase de câine. Această rasă este legendară pentru tantrumurile lor de temperament și voința puternică, deseori etichetate ca fiind complicată să se antreneze de experți husky și să fie confirmată în câteva studii.

Principala problemă este că toate huskiile siberice tind să se plictisească repede, iar acest lucru poate duce la un comportament distructiv. Stimularea constantă și exercițiile regulate sunt o necesitate.

Ei sunt artiști excelenți de evacuare și acest lucru ar trebui să fie întotdeauna ținut în minte atunci când adoptați unul dintre aceste personaje vocale. Aceasta nu este o rasă Pentru un prim proprietar, Când au nevoie de cineva cu o personalitate fermă care nu va da în prostiile lor.

Dachshund

2 dachshund

Dachshund, cunoscut de mulți ca niște cârnați puțin lătrat, este un altul dintre cele mai încăpățânate rase de câine care ar fi mult mai degrabă să fie înfricoșătoare, apoi ascultă comenzile dvs. Ei sunt grozavi Câini pentru familii, dar poate să nu fie prea ușor de antrenat și de a educa să respecte regulile dvs.

Ca vânător adept, dachshundul se bucură foarte mult de alergare în jurul șarpelui șopârlând șopârle și creaturi mici care traversează calea lor. Din cauza încăpățânării lor, ei nu sunt cea mai ușoară rasă atunci când vine vorba de antrenament, dar adesea aleși de proprietari datorită lor Livespan înalt, Cute arată și multe alte trăsături pozitive.

Boston Terrier

3 Boston Terrier

Terrierul Boston este o rasă plină de viață și comică, are o dungă independentă și îi place să o folosească pe familiile lor. Este o rasă distractivă pentru a deține, dar sunt cunoscuți ca unul dintre câinii cei mai încăpățânați greu de antrenat, chiar și atunci când angajează cel mai eficient trucuri psihologice Pe listă, conform formatorilor.

Acești câini nu se bucură să fie spus ce să facă și ar fi mult mai degrabă Romp în grădină decât să joace să aducă sau să stea pentru tratamente. Răbdarea este o virtute când vine vorba de Boston Terrier, iar salariul va fi bine meritat dacă luați timp și instruiți-i.

Chihuahua

4 Chihuahua

Mic și feroce, Chihuahua ar fi mai degrabă minciună în poala ta decât să faci ceva care îi cere să lucreze pentru o recompensă. Ele nu sunt doar una dintre cele mai încăpățânate rase de câine, dar și una din Cei mai lazionali. Ele sunt foarte protejate de proprietarii lor și chiar ar ataca pe cineva în propria lor gospodărie pentru a le "proteja", dar nu vor face prea multe daune.

Chihuahuas sunt cunoscute pentru a fi agresiv atunci când nu sunt instruiți în mod corespunzător, deci este foarte important să lucreze cu un antrenor profesionist. Ele nu sunt o alegere excelentă pentru un proprietar de câini pentru prima dată sau o familie cu copii mici.

Scottish Terrier ca rase de câine cele mai încăpățânate

5 Terrier scoțian

Privind la fotografia de mai sus, este clar că terrierii scoțian sunt câini frumoși. Dar, cu bardele lor superbe și bătăi drăguțe, terrierul scoțian cunoaște în mod clar valoarea lui. Nu lăsați binele lor să vă păcălească - ele sunt alte rase de câine cele mai încăpățânate.

Când nu vor să facă ceva, ei într-adevăr nu o fac. Vocal, activ și mândru că acești câini vor face ceea ce vor atunci când vor. Dacă proprietarii lor nu se asigură că sunt instruiți în mod corespunzător de la o vârstă fragedă, această rasă poate fi destul de mare.

Shiba inu

6 Shiba inu

Cunoscut pentru alegerea unui singur proprietar pentru tot restul vieții, rasa de câine Shiba Inu este o ființă extrem de independentă, ceea ce le face una dintre cele mai încăpățânare câine de câine. Ele sunt unul dintre câinii care nu sunt ușor de antrenat pentru că le place să aibă calea lor și să facă tot ce vor.

Acești câini sunt, de asemenea, cunoscuți fiind agresiv Dacă nu este instruit corespunzător la o vârstă fragedă. Această rasă are nevoie de un proprietar cu experiență, de preferință unul care a deținut în trecut Shiba Inus în trecut.

Beagle

7 beagle

Beagles sunt cunoscute ca una dintre Cel mai bun câini de vânătoare cu o istorie lungă ca partener de vânătoare de mare. Cu toate acestea, Beagle face, de asemenea, cele mai multe liste de câini mai încăpățânați în funcție de formatorii de câini și deoparte. Ei tinde să aibă un "Ce este în el pentru mine?"Atitudinea când vine vorba de formarea câinilor și plăcerea proprietarului.

Din cauza caracteristicilor lor de vânătoare profund, ele pot fi destul de greu de antrenat. Beagles Aveți nevoie de o mulțime de exerciții pentru a le menține să se plictisească și să vă distrugă curtea și acasă. Această rasă tinde, de asemenea, să urle când este lăsată singură pentru prea mult timp.

Fox Terrier

8 Fox Terrier

Fox Terrier este un alt tip de câine care cunoaște valoarea lor și nu se va supune celor mai multe ordine de lătrat la ele. Această rasă impulsivă are o dungă răutăcioasă, o energie fără limite și o atitudine gung-ho.

Fox Terrier are nevoie de un handler care știe ce fac, pentru că aceste rase știe cum să obțină ceea ce doresc fără a pune în nici o lucrare. Fox Terriers ar folosi probabil un proprietar de câine neexperimentat ca o pauză.

Akita inu

9 Akita

Dominant, liniștit și cu un caracter complex, câinele Akita este unul dintre câinii cei mai încăpățânați pe care îl veți întâlni. Adăugați la asta Streak foarte agresivă Când vine vorba de alți câini și o dispoziție de la alții față de alți oameni, veți avea cu siguranță mâinile pline cu această canină.

Akita poate fi o bine rotunjită și foarte talentat, Uneori cooperativ și relaxat de companie, dacă este instruit de la o vârstă foarte fragedă. Consistența este esențială, deoarece nu vă vor face ușor pentru dvs. Ele nu sunt cele mai bune animale de companie pentru familii sau copii și vor necesita ajutor profesional.

Shar Pei ca cele mai încăpățânate rase de câine10 Shar Pei

Shar Pei ne este cunoscută pe toți ca o rasă tăcută în mișcare, care a păstrat o mulțime de trăsături originale. Formarea timpurie și socializarea este o necesitate atunci când adoptați un câine Shar Pei. Ele sunt una dintre cele mai interesante rase pe care le avem, mai ales pentru că au tind să aibă limbi albastre.

De asemenea, sunt foarte greu de antrenat. Dar chiar dacă sunt una dintre cele mai încăpățânate rase de câine de pe planetă, Shar Peis se va face bine cu cineva care le pregătește în mod corect și cu compasiune. O abordare dură nu va face absolut nimic pentru acești câini.

Miniatura Pinscher

11 Pinschin miniatural

Min pin, porecla care a fost dată aferentă acestei rase, nu este un câine pentru cineva care să caute un animal de companie pentru prima dată. Pinschii miniaturali, în mod evident, legați de omologii lor mai mari, Doberman Pinscher cunoscut ca unul dintre Cei mai înfricoșați câini, sunt foarte active, independente și dominante, făcându-le greu de antrenat.

Această rasă de câine încăpățânată necesită o tonă de exerciții fizice, o stimulare constantă și o persoană care înțelege nevoile acestui câine și are răbdarea de a le antrena.

Dalmatian

12 Dalmatian

Încăpățânat și cu o minte proprie, dalmațiană nu este unul dintre cei mai ușor caini să se antreneze. Dar numai dacă vă puteți revendica locul dvs. ca lider de pachete. Odată ajuns acolo, puțin că un dalmatian nu va face pentru tine. Și cu asta în minte, ei vor face mari tovarăși și perfect Câini de apartamente liniștite.

Cu toate acestea, dacă nu ajungeți la acel loc, dalmatienii sunt cunoscuți sub numele de câțiva dintre câinii cei mai încăpățânați în viață. Ei se bucură de ieșire și întâlnesc oameni noi și se distrează, dar rămân independenți. Această rasă are nevoie de activități constante și exerciții care să-și stimuleze mintea și corpul, astfel încât să nu se plictisească.

Bulldog englez

13 Română Bulldog

Puternic, solid și o atitudine care va contesta orice formator, Bulldog englez este un altul care face majoritatea majorității listelor de rase de câine încăpățânate. Din cauza personalităților lor oarecum leneș, această rasă ar fi mai degrabă să se țină în jurul vieții în viața înaltă, ceea ce le face perfecte pentru proprietarii de cartofi de canapea care nu sunt interesați de formarea câinilor.

Dacă sunteți în căutarea de a intra în o mulțime de exerciții regulate și trucuri de antrenament de câine, buldogul englez poate să nu fie canin pentru tine. Pe partea luminoasă, chiar dacă au tendința să se uite feroce, această rasă se întâlnește cu oamenii, toate animalele și este Mare pentru copii.

Basset Hound

14 Basset Hound

Basset Hounds sunt cunoscuți ca marți tovarăși pentru vânători și sunt Câini de arme celebre. Acest hound de parfum este o plăcere absolută de a avea în orice familie. Cu aproape zero agresivitate, Hound Bassett ar fi mult mai degrabă să se îndepărteze de o situație în care lucrurile primesc un pic dificil decât atacul.

Prietenos cu străini și alți câini, ei vor saluta pe oricine care vine la ușă cu o coajă tare. Cu tot ce a spus, Bassett Hound nu este un câine pe care ar trebui să-i simți rău. Chiar dacă ar putea să arate trist și droopie, acest câine are o minte încăpățânată de sine.

Weimener ca cele mai încăpățânate de câine de câine

15 Weimener

Rasa finală pe această listă a câinilor cei mai încăpățânați este Weimeranerul sau "Ghost Gray". Acest câine frumos, cu energie fără limite și o haină uimitoare, va urmări literalmente orice lucru care rulează. Nu este o rasă pentru proprietarii de câini noi, deoarece poate fi destul de greu de manevrat uneori.

Weimeranerul este un alt câine care va face ceea ce dorește atunci când dorește și cu asta are nevoie de un ajutor profesionist de câini sau cel puțin un manipulator de câini cu experiență care știe că munca lor este tăiată pentru ei. Deși sunt cunoscute de una dintre cele mai încăpățânate rase de câine, ele nu sunt cele mai dificil de antrenat. Răbdarea și cunoștințele Când se ocupă de ei sunt cei mai buni prieteni ai tăi.

Citiți următorul: 30 de rase care sunt câini de casă bună și perfecți pentru familii

Doriți să împărtășiți acest lucru?

15 rase de câine încăpățânat, care sunt foarte greu de antrenat

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 15 Cele mai încăpățânate de câine (greu de antrenat)