7 Moduri dovedite de a calma un câine (susținut de știință)

Ați dorit vreodată că a fost un buton pe câinele dvs Asta l-ar calma? Uneori, animalele noastre de companie sunt atât de stresate și nerăbdătoare că este dureros să le vadă în acest fel. Ei nu au acel buton, dar există mai mult decât o modalitate de a calma un câine, iar unii dintre ei sunt susținuți de știință.

Modalități dovedite de a calma un câineArta meditativă a Zen permite unei persoane să se concentreze. Permite unui practicant să trăiască în acest moment și să obțină o piesă perfectă. Această formă de meditație a fost folosită de oameni pentru a le ajuta să trateze sau să facă față unei gazde de stres mental, fizic și emoțional.

Din păcate, pentru cel mai bun prieten al omului, nu există nici o modalitate de a înțelege arta Zenului. Acest lucru face destul de greu să calmeze un câine, dacă nu știți o metodă eficientă.

Câinii fac trăiesc în acest moment și necesită modalități de a face față stresurilor zilnice în propria lor viață. Fie că este de la o sesiune epuizantă de preluare, o după-amiază la parcul câinilor când sunt înconjurați de alte animale sau petrecând o zi singură așteaptă ca persoana lor să sosească, caninii au propriile lor stresuri. Unii dintre acești factori sunt ușor de trecut cu vederea de noi.

În timp ce Happy Coach Wags sau saruturile de slobbery ne salută la ușă, este bine să țineți cont de faptul că câinii au nevoie de o modalitate de a calma. Din moment ce nu pot comunica sau înțelege ceea ce spunem, trebuie să ajutăm la calmarea unui câine în moduri pe care le înțeleg.

Iată șapte eficiente și Știință-based metode de calmare a unui câine.

CITIT: 10 moduri de câini comunică simțul umorului în conformitate cu știința

7 moduri eficiente de a calma un câine
Susținută de cercetarea științifică

Modalități eficiente de a calma un câine susținut de știință

1 Joaca muzica clasica

Redarea muzicii poate fi cea mai ușoară modalitate de a calma un câine.

Sa observat că redarea diferitelor tipuri de muzică și sunete afectează câinii în diferite moduri. Cu toate acestea, a fost cu muzica clasica unde cercetătorii au văzut că câinii erau într-un stat relaxat mult mai mult decât o stare activă sau agitată. Iată-te Un document scurt de revizuire meta-revizuire (PDF) pe tot ceea ce este legat de stresul și muzica câinilor.

Indiferent dacă este vorba de frecvența, volumul sau tempo-ul muzicii, oamenii de știință nu au putut să-i spună cu precizie. Pentru a contras, cercetatorii au descoperit ca cainii ar fi pacing si vocaniza mult mai mult cand a fost jucat muzica grea.

Mai departe Cercetările au arătat că muzica clasică reduce într-adevăr nivelul de stres la câini. În acest studiu, a jucat un adăpost pentru animale și a jucat și # 8220;Patru anotimpuri& # 8221; și alte melodii clasice ale caninilor Kenneled și l-au văzut ca o tehnică eficientă pentru a calma câinii de fiecare dată.

Câinii simt adesea anxietate atunci când sunt lăsați acasă pentru perioade prelungite de timp. Cei mai mulți dintre noi știu acest lucru ca fiind esențial și # 8220 de lucru și # 8221; timp. Această neliniște la câini duce adesea la dezvoltarea comportamentul distructiv nedorit, care are ca rezultat ceva de la latrarea necontrolată la distrugerea proprietății noastre.

Data viitoare când pleci pentru ziua, Joaca acest la repetare Pentru a calma un câine acasă.

O altă utilizare bună pentru acest lucru se află pe capătul opus al spectrului - hiperactivitate la câini.

Câinii se vor hrăni de la alți câini sau o energie umană, ridicând propria putere de energie până la punctul în care devine dificil de controlat sau de a comunica cu ei. Folosind prima muzică clasică pentru a micșora energia, devine mai ușor să comunici cu ei.

Pe un subiect conex, Samantha a făcut de asemenea un podcast cu amman ahmed, Creatorul lui Relaxați-mi câinele Canalul YouTube care conține tone de Muzică pentru calmarea câinilor. Dacă muzica clasică nu funcționează pentru FIDO, încercați câteva melodii în schimb.

CITIT: 10 trucuri de antrenament de câine psihologic

2 aromoterapie pentru câinii stresați

Un miros specific va reduce nivelul de stres al caninului.

Cum aromoterapia ajută la calmarea unui câineDacă receptorii olfactivi (miros) al omului au fost dimensiunea unui pinhead, atunci un receptori olfactivi câini ar fi dimensiunea unei ștampile poștale. Sentimentul de miros al câinilor depășește înțelegerea actuală a oamenilor. A inceput un nivel diferit.

Surprinzător și la fel ca și cum câinii reacționează diferit față de stimuli muzicali diferiți, ei reacționează, de asemenea, diferit față de stimulii olfactivi variați.

Mai multe studiile au aratat că atunci când câinii sunt expuși la lavandă și muşeţel Ele devin mai puțin vocale, sunt mai dorete, mai relaxate și mai relaxate și sunt mai puțin active, spre deosebire de comportamentul lor atunci când este expus la mentă sau rozmarin.

Într-un exemplu mai binar de sensibilitate mirositoare, câinii au fost observați într-o setare controlată fără stimulente de miros și apoi din nou când sunt expuse la lavandă. Rezultatele au fost polarizante, deoarece câinii au arătat o activitate semnificativ mai mică și vocalizare atunci când sunt expuși mirosului.

Reducerea nivelului de anxietate a câinilor
Graficul care arată reducerea nivelului de anxietate în câinii observați.

Pentru a pune în curând, lavanda (și într-o anumită măsură de mușețel) s-au dovedit a fi metode eficiente pentru a calma un câine. Unele dintre Uleiuri esențiale pentru câini pot avea efecte similare asupra animalelor de companie și pot reduce nivelul de cortizol și, ca rezultat, anxietate.

În cele din urmă, la fel a fost observat în câine-perfecționând feromoni, Confirmând în continuare că mirosurile specifice pot într-adevăr să calmeze un câine rapid și foarte eficient.

CITIT: Cum să antrenezi un câine să se bucure de îngrijire și să rămână calm (Ghid video)

3 Contact fizic

Pet câinele tău să-l calmeze, dar nu-l îmbrățișezi.

Pet un câine să-l calmezeSe spune că cel mai rău lucru pe care îl puteți face unui nou-născut este să-l lipsească de contact uman. Același lucru se poate spune despre câini. Când câinii sunt văzuți într-un "cadru natural" sau în comunitățile sălbatice, se observă că trăiesc într-o structură asemănătoare cu ambalaj, iar în denumirea de multe ori dormesc aproape împreună.

Comportamentul lor de ambalare în natură este probabil legat de rudele lor apropiate - lupi. Și chiar dacă peste 10.000 de ani de domesticire, Comportamentul câinilor sa schimbat în mod semnificativ la cea a lupilor, există trăsături pe care animalele le împărtășesc încă în sălbăticie.

În ceea ce privește structura de ambalare, este surprinzător ca o comunitate strânsă, cum ar fi dormind aproape unul lângă celălalt, oferă o măsură a securității fizice și emoționale.

Un studiu a arătat că atunci când erau câinii îngrijit (peted) pe zone extrem de inervate ale corpului, au fost modificări fiziologice vizibile asupra subiectului.

Sa observat că cu cât de puțin 8 minute de stroking, ritmul cardiac al unui câine poate fi scăzut. Deoarece o ritm cardiac ridicată este, de obicei, un indicator comun al stresului, acest simplu act de petting este o modalitate convenabilă și eficientă de a calma un câine.

Ca și în cele mai multe lucruri din această lume, poate exista prea mult dintr-un lucru bun, iar contactul fizic nu este diferit. Sa observat că Îmbrățișare excesivă poate provoca creșterea nivelului de stres al unui câine. Potrivit experților, și corelate Studii de anxietate de câine, îmbrățișarea este în vigoare, restricționând capacitatea câinelui de a-și exprima mișcarea și îi face să se simtă prinși, pe care nu le place.

Îmbrățișarea creste de fapt inima și rata de respirație și ridică hormoni de stres al câinelui. Este doar natural pentru un om să îmbrățișeze un câine pentru a-i arăta afecțiunea, dar ar fi înțelept să rețineți că câinele nu o vede neapărat în aceeași lumină.

CITIT: Cei mai buni mănuși de îngrijire a câinelui pentru a calma câinii

4 Exercitați canina

Creșterea cortizolului este rău pentru câini, astfel încât să vă exercitați animalul de companie pentru ao reduce.

Exercitați câinele pentru a reduce stresulȘtim că un antrenament bun poate ajuta mințile și corpurile noastre să se relaxeze și să elibereze o energie care se sprijină, în special cu antrenamente cu intensitate ridicată sau ridicare grele.

Se pare că un bun set de exerciții pot avea efecte similare asupra câinilor. Cu cât de puțin ca a 25 de minute a face exerciții fizice și sesiunea de contact umană, nivelurile de stres ale unui câine pot fi reduse semnificativ.

A Echipa de cercetare a găsit Acest exercițiu ușor și contactul fizic cu persoana câinelui pot avea un efect calmant asupra caninilor, după cum este observat de către Reducerea nivelului de cortizol măsurată în saliva caninelor.

Cortizolul este adesea denumit hormonul de stres și este legate de o gazdă de efecte fiziologice și psihologice nefavorabile asupra corpului canin.

Pentru câini, nu numai că cortizolul este suspectul primar pentru creșterea nivelului de stres, dar scade, de asemenea, somnul, meniurile de vindecare și în nivelele ridicate prelungite pot duce la defalcarea proteinei musculare într-un corp canin. Cortizolul este o afacere serioasă.

Din fericire, punerea unui câine prin rutină de exerciții care nu necesită o cantitate mare de resurse este o modalitate convenabilă și foarte eficientă de ao gestiona și calma un câine.

INCEARCA ASTA: 10 cele mai bune sporturi de făcut cu câinele dvs

5 sesiune de timp

Luați labele de pe ea (doar pentru o oră).

Lăsați o minciună câine de dormitAcest lucru poate părea o idee prostească care ar trebui rezervată pentru copiii mici; Cu toate acestea, există dovezi care sugerează că sesiunile planificate sau programate și sesiuni de timp pot calma foarte bine un câine.

A Studiu făcut pe câinii de terapie într-un mediu spitalicesc stresant a indicat că atunci când au fost dați câini una până la două ore de timp pentru ei înșiși, departe de atmosfera în continuă schimbare și plină de viață a unui spital de lucru, nivelurile lor de stres au scăzut.

Încă o dată, nivelele de stres au fost măsurate utilizând nivelurile de cortizol salivar de canini de la trei intervale de timp diferite pe parcursul zilei. Cea mai eficientă măsură de stres.

Nivelurile ridicate de cortizol într-un câine pot duce la consecințe grave, deoarece are efecte negative variind de la ritmul cardiac la somn la răspunsul imun. Este suficient să spunem că prezența unor niveluri ridicate de cortizol indică un animal extrem de stresat.

Oferind câinelui tău o oră sau cam asa ceva pentru ei înșiși fără să le deranjezi, astfel încât un câine să se poată liniști și să se adune, ar face animalul tău o lume bună.

CITIT: 5 modalități de a instrui un câine hiperactiv pentru a calma

6 Reduceți stresul indus de uman

Calmează-te mai întâi.

Reduceți propriul stres pentru a calma un câineintroduce Calitatea vieții Factorul (QOL) - are sensuri diferite pentru diferite persoane și, pe bună dreptate. Toată lumea are propria lor definiție a acestuia și există diferite modalități de a vă măsura QOL-ul. Cu toate acestea, a fost observată o corelație în QOL de câini și proprietarii lor.

Folosind Lexington atașament la scara animalelor de companie (Laps, sau # 8220; Scala de atașare & # 8221;.

Acest studiu a observat ca factori aparent benigni cum ar fi starea civilă a proprietarului și a proprietarului Lungimi de relație În viața proprietarului a jucat mari roluri în a ajuta la calmarea unui câine.

Cercetătorii au concluzionat că acest lucru trebuie să se datoreze capacității proprietarilor de a forma legături emoționale cu alții și câinele lor. Aparent, aceste legături emoționale duc la o scădere a cantității de stres pe care intenționează câinele.

Acest lucru are sens atunci când sunt extrapolate, deoarece relațiile stabile înseamnă că câinele nu se confruntă în mod constant de oameni noi în viața lor. Câinii sunt creaturi de obicei și de rutină, iar oamenii noi în viața lor ar provoca un pic de stres asupra lor.

În plus, mergând pe ipoteze, Relații puternice și stabile Pe capătul proprietarului poate însemna, de asemenea, mai puțin conflicte în gospodărie.

În cele din urmă, de atunci cercetarile au demonstrat că câinii au tendința de a alimenta energia și emoțiile proprietarilor și împrejurimilor lor, stabilitatea emoțională a proprietarului ar fi, evident, reflectată și în câine. Prin scăderea cantității de stres din propria lor viață, oamenii pot aduce, de fapt, calm și relaxare la câinii lor trăiesc.

LEGATE DE: Cum proprietarii își pierd încrederea câinilor lor

7 medicamente pentru câini anxioși

Ultima stațiune, dar funcționează.

Medicamente de anxietate de câine ca ultimă instanțăFolosind medicamente pentru a calma un câine, mai ales unul cu condiții mentale sau emoționale, este adesea Opțiunea cel mai puțin recomandată. La fel ca la om, o pastilă nu ar trebui să fie prima sau a doua opțiune de a face față problemelor, nici nu este o opțiune bună pentru animalele de companie.

Farmaceuticele aduc adesea împreună cu ele efecte secundare nedorite și propriul lor mărci de stres. Cu toate acestea, deoarece este încă o opțiune viabilă, trebuie să fie încă explorată în acest articol.

Sunt câteva medicamente de anxietate pentru câini care s-au dovedit a funcționa bine. Antidepresivul triciclic, clomipramine, a fost prezentată în mai multe studii Pentru a reduce stresul indus de anxietate de separare la câinii lăsați numai de la 22 la 90 de minute la un moment dat.

În special, studiile au observat că administrarea de clomipramine a avut A Reducere semnificativă În pacarea, zgârierea și vocalizarea la câini, precum și o creștere a ceea ce este considerat comportament pasiv în canini.

Cu toate acestea, ca și în cazul majorității altor medicamente, trebuie luată o atenție deosebită când îi dați câinilor. Clomipramine (Nume de marcă & # 8220; Anafranil & # 8221;) are efecte adverse pentru câinii care variază oriunde de la vărsături și diaree la pierderea în greutate și palpitații.

În timp ce efectele secundare pot varia de la individ la individ, cel mai bine este să păstrați un ochi apropiat de câinele dvs. dacă alegeți să-l medicați în orice fel. Consultați întotdeauna un veterinar în prealabil.

O altă opțiune proprietarii de câini pot încerca să calmeze un câine inainte de Utilizarea medicamentelor de anxietate pentru animale de companie este de a încerca Veste de anxietate pentru câini. Nu au existat nici o cercetare asupra vestelor de anxietate până în prezent; Cu toate acestea, dovezile anecdotice și revizuirile proprietarilor de animale de companie arată că acestea sunt eficiente.

Citiți următorul: 10 sfaturi despre cum să calmezi un câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Moduri dovedite de a calma un câine (susținut de știință)