Revizuire: outward hound bionic jucărie câine de oase

Câinele tău place să se joace cu jucării? Și a mea! De fapt, fetele noastre iubesc să mestece jucării atât de mult încât mergem prin zeci de jucării câinilor în fiecare an. Poate fi o provocare pentru a găsi jucării care le angajează și vor avea până la fălcile lor puternice. Când am auzit Oașa bionică din afară ar putea să trăiască la această provocare, tocmai am trebuit să încerc pentru mine.

Este important să vă oferiți puii o varietate de jucării pentru a beneficia de dezvoltarea mentală și fizică. Unii proprietari de câini cred că jucăriile sunt doar acolo pentru a juca când Fido are nevoie de un exercițiu. Dimpotrivă, dacă achiziționați Jucăriile drepte pentru câinele dvs, Ele pot fi, de asemenea, stimulative foarte mintale.

Oașa bionică din afarăLa fel ca noi, câinii noștri doresc stimularea mentală. Fără ea, se vor plictisi și vor începe să găsească lucruri de a se distra. La fel ca un copil plictisit, acest lucru va duce, probabil, la tovarășul tău canin să vă distrugă lucrurile sau să intrați în ceva ce nu ar trebui să se încurce.

Oașa bionică din afară este o jucărie multi-utilizare. Poate fi folosit pentru mestecare, preluare sau jucați în apă. Aceasta este o jucărie unică, dar va fi câinele tău ca el? Citiți mai departe pentru a afla toate detaliile și a vedea ce gândii noștri se gândesc la osul bionic.

Outward Hound Bionic Bone Dog Review

Oașa bionică din afarăLabradorul nostru, Saddie, are fălci puternici, iar această jucărie funcționează foarte bine pentru ea. Ele sunt concepute pentru Chewers Power, deci dacă câinele dvs. într-adevăr iubește cu GNAW și Chomp, ar putea fi o alegere bună pentru FIDO.

Boata bionică nu este o jucărie tradițională de cauciuc de cauciuc. Ele sunt realizate cu un material de elastomer termoplastic (TPE), care este un amestec de cauciuc și plastic. Ele sunt BPA, plumb și ftalat gratuit.

Oașa bionică din afarăAceste jucării de câine din afară pot fi umplute cu tratamente pentru a oferi o experiență de mestecat de lungă durată pentru câini care doar Dragostea la GNAW pe lucruri. Nu există margini ascuțite și nu se așează. După cum veți vedea în revizuirea mea de mai sus, îmi place să umpleau oasele noastre bionice cu unt de arahide pentru a ne păstra câinii noștri distrați de mult timp.

Osul bionic este disponibil în trei dimensiuni. Avem dimensiunea mare pentru Saddie. Este ponderat la ambele capete pentru a crea o mișcare spirală când este aruncată. De asemenea, bounce și plutește în apă.

Saddie îi iubește pe osul Bionic de la Hound, și este mare că putem schimba stilul nostru de joc atât de mult cu o singură jucărie!

Oașa bionică din afarăDupă cum demonstrează în revista mea video, Saddie iubește Joacă Fetch cu osul ei bionic. Are o bounce imprevizibilă, ceea ce face o provocare interesantă pentru ea.

Uneori, când voi ieși din casă pentru o vreme îmi place să fac această jucărie cu unt de arahide în avans și să o înghețe. Este de obicei acoperit de particule de alimente și drool până în momentul în care venim acasă, dar osul exterior Bionic Bonic este o mașină de spălat vase superioară pentru curățenie ușoară. PRIMĂ!

Osul bionic este disponibil în verde, purpuriu și portocaliu. În funcție de dimensiunea și culoarea dorită, ea variază în preț de la $ 5.30 la 13 dolari.99 pe Amazon chiar acum. Acesta este un preț foarte rezonabil pentru o jucărie durabilă, sigură și interactivă.

Citiți următorul: 12 sfaturi despre cum să stimuleze mental un câine (bazat pe știință)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: outward hound bionic jucărie câine de oase