30 Cele mai leneșe de câini de câine perfecte pentru un proprietar de cartofi de canapea


Cele mai multe rase de câine leneș sunt perfecte pentru un proprietar de cartofi de canapea

Să recunoaștem. Deși este o mulțime de distracție Pentru a juca cu un câine, poate fi și ea obositoare. Nu este nici o rușine în adoptarea rasele de câine leneș Pur și simplu pentru că vrei să-ți petreci mai puțin timp în afară și mai mult timp așezat pe canapea cu cel mai bun prieten. Aceste 30 de rase de câine leneș pot fi doar ceea ce căutați - un tovarăș ideal de cartofi.

Nu mă înțelege greșit, va trebui să vă asigurați că pooch-ul devine exercițiu - indiferent de rasa pe care o adoptați, fiecare canină trebuie să aibă cel puțin cantitatea minimă de fizică și fizică și stimulare mentală Pentru o viață sănătoasă. Dacă credeți că rasele de câine leneș se află în jurul unei sute la sută din timp, din păcate veți fi confundat. Chiar și câinele mai lazitor va cere în continuare plimbări zilnice și vor juca timp.

Diferența dintre rasele de câine leneș și multe altele rasele active este că ei trăiesc un stil de viață mult mai sedentar. În timp ce Labradorii vor juca pentru o mare parte a zilei, multe dintre rasele din această listă vor fi doar pentru câteva plimbări scurte în fiecare zi și preferă să-și petreacă restul timpului răcit pe pat sau pe canapea ta. Dacă asta cauți, apoi adoptarea unuia dintre acești câini leneși vă va aduce un partener perfect.

De asemenea, vedeți: 25 cele mai lente rase de câine de pe planetă

30 cele mai leneșe de câine
Perfect pentru un proprietar de cartofi de canapea

Rasele de câine leneș

1. Bulldog englez

Bulldogii englezi sunt câini răbdători și amabili care iubesc să se alăture cu proprietarii lor. Pentru că sunt brahycefalici (au un scurt, împins în nas) ei nu pot face exerciții intense.

O plimbare rapidă în jurul parcului este suficientă exercițiu pentru această rasă leneșă. Această rasă calmă și curajoasă vă va ține râsul cu personalitatea lor proastă, dar mai ales că sunt interesați să-și mănânce Alimentele preferate pentru câini și luând multe pui. Ele sunt mici în statură, dar foarte robuste, făcându-le o alegere bună pentru familiile cu copii rambunciți.

2. Bullmastif

Rasele de câine leneșBullmastifii sunt ultimii "giganți blânzi". Acești câini ar putea fi un pic pe partea leneșă, dar sunt, de asemenea, curajoși și loiali stăpâni lor.

Chiar dacă sunt un câine mare, bullmastifii nu sunt activi și fac foarte bine în setările apartamentelor. Acești câini sunt, de asemenea, afectuosi și vor încerca să urce în poala ta dacă le lași.

LEGATE DE: 30 cele mai sănătoase rase de câine care trăiesc cele mai lungi

3. Cavalier King Charles Spaniel

Rasele de câine leneșRegele Cavalier Charles Spaniel este un amant. Această rasă nu vrea decât să-și petreacă timpul cu proprietarii lor și să dea o mulțime de sărutări.

Îi place să ia plimbări rapide, dar sunt cele mai confortabile curling pe canapea cu tovarășii lor după un bun Cina Cavalier. Afectuos și blând, regele cavalier Charles Spaniel este o alegere bună pentru o familie interesată de leneș rase de câini.

4. Bichon Frise

Rasele de câine leneșBichon Frisde place să-i placă proprietarii. Ele sunt foarte inteligente și iubesc să-și arate abilitățile. Instruirea cu ascultare este o briză cu acești pui, dar unii au un timp greu cu formarea casei.

Bichons vor primi explozii scurte de energie urmate de un pui de somn foarte lung. Aceasta este una dintre rasele de câine leneș care vor necesita câteva plimbări scurte în timpul zilei. Ei își vor arde energia în afară și apoi vor veni și se îndoaie pe canapea cu voi.

5. Chin japonez

Rasele de câine leneșInițial crescat ca câini de lapte, bărbații japonezi sunt întotdeauna în sus pentru o înghițire.Ele sunt foarte sociale, dar ar trebui să fie urmărite cu atenție în jurul copiilor mici. Ideea chinilor japonezi de exercițiu este sărind în turele oamenilor.

Rasa a venit de fapt din China și este un favorit printre proprietari care caută un tovarăș sofisticat. Inteligent și fermecător, bărbia japoneză este cu siguranță una dintre rasele de câine de top leneș.

LEGATE DE: 15 cele mai încăpățânați rasele de câine care sunt greu de antrenat

6. pechinez

Rasele de câine leneșPekingese nu-i plăcea deloc exercițiul și că sunt cunoscute. Bowlegurile lor scurte îi fac dificilă pentru a alerga în jurul valorii de prea mult, astfel încât acestea sunt cele mai confortabile lounging pe ture ale proprietarilor lor de animale de companie care vor avea grijă și vor hrăni câinele leneș.

Pekingese sunt câini mari și sunt un câine foarte popular printre proprietari care iubesc să-și poarte animalele de companie în jur de pretutindeni. Din păcate, ele nu sunt foarte bune cu copiii și cu alți câini sau animale, dar se vor întâlni cu pisicile în conformitate cu mulți proprietari de animale de companie. Formarea este o corvoadă cu această rasă, datorită naturii lor încăpățânate și independente.

7. Dachshund

Rasele de câine leneșPicioarele scurte din Dachshund sunt un motiv mare de ce fac câini mari. Se bucură de plimbări, dar o sesiune de minge de interior este suficientă pentru a oferi exerciții adecvate și sunt în mare parte interesate de consumatoare Dachshund-Friendly Foods și napping o mulțime de timp.

Dachsunds face lista noastră de rase de câine leneș, dar aceste Pohes sunt foarte apreciate și nu câini de familie mari. Inițial crescută să vâneze, acești pui pot fi spunți și pot vedea un antic al unui copil ca o amenințare.

LEGATE DE: 25 cele mai bune rase de câine pentru apartamente mici

8. Buldog francez

Rasele de câine leneș Buldog francez este un alt câine brahycefalic, ceea ce face o scurtă plimbare în jurul blocului un antrenament mare pentru ei. Sunt câini de proprietari singuri, perfecți pentru persoanele care locuiesc în apartamente și vârstnici.

Aceste pui adorabili sunt foarte adaptabili, iar cu dreapta Furajul buldog francez și exerciții fizice sunt, de asemenea, sănătoase. Ele sunt, de asemenea, inteligente, făcându-le o alegere minunată pentru proprietarii de animale de companie care doresc să călătorească cu tovarășul lor canin.

9. Boston Terrier

Rasele de câine leneșBoston Terrier este o rasă care se poate adapta la orice situație vie. Ei iubesc oamenii și sunt ușor de antrenat. Acești câini au nevoie doar de plimbări scurte.

Boston, așa cum sunt numite uneori, sunt adesea găsite de partea proprietarului lor cu o jucărie de mestecat. Personalitățile lor amuzante vă vor ține amuzate și atâta timp cât vă hrăniți animalul cu Cea mai bună mâncare pentru Boston Terrier și ține-l oarecum activ, ei vor trăi mult timp.

10. Yorkshire Terriers

Rasele de câine leneșYorkies sunt câini mici cu atitudini mari de câini. Ele sunt prietenoase, dar vor afirma dominația asupra oricărui lucru care intră în casele lor. Ele sunt foarte energice în interior și le place să dau în jurul casei.

Aceste explozii scurte ard o mulțime de energie, așa că Yorkies necesită doar plimbări scurte de câteva ori pe zi. Îi place să fie cu oamenii și urăsc fiind singuri, ceea ce înseamnă că nu sunt câini buni pentru că au rămas pentru perioade lungi de timp. Pe partea luminoasă, ele sunt, în general, sănătoase și trăiesc mult timp cât Dieta de yorkie adecvată și exercițiile fizice sunt furnizate.

11. Havanese

Rasele de câine leneșAcesta este un mare oraș și suburbie de companie de casă și un câine perfect leneș pentru cei care doresc să-și petreacă cel mai puțin timp în aer liber. Havanezii sunt buni și blânzi cu copii și alte animale. Ele necesită doar plimbări cu întârziere și unele jocuri pentru cantitatea minimă de exerciții fizice și stimularea mentală.

Această rasă de câine leneș a fost inițial creastă pentru a fi un câine de companie mic și dragostea de a fi răsfățată, precum și hrănirea lor hrană pentru câini havanezi preferați. Salutând din Cuba, aceste puști sunt numite după orașul Havana și este câinele național al țării.

12. Pomeranian

Rasele de câine leneșPomeranianul este câinele tipic. Ele sunt spunky și asertive. Câinele mare într-o mentalitate mică de câini este o trăsătură pe care majoritatea Pomeranians exprimă frecvent.

Desigur, una dintre cele mai leneșe rase de câine și Poms sunt, de asemenea, câini de protecție tare care vă vor informa cu siguranță dacă se apropie ceva. Ei au nevoie de un exercițiu foarte mic, să mănânce foarte puțin Pomeranian Dog alimente, și faceți bine în gospodăriile unice, deoarece nu se înțeleg cu toată lumea.

13. Malteză

Rasele de câine leneșMaltezi sunt un mare câine social. Ele sunt ideale pentru locuitorii de apartamente și au nevoi foarte mici de exerciții fizice. Dacă sunteți în căutarea unor rase de câine leneș care ar fi ideale pentru gospodăriile urbane și, de asemenea, unul dintre cei mai frumoși câini mici din jur, malteză poate fi potrivită pentru dvs!

Această rasă este una dintre cele mai bune Câini ușor temperați, Ea face bine cu formarea bazată pe armarea pozitivă, dar trebuie să fie socializați la o vârstă fragedă pentru a se asigura că nu sunt nippy pentru străini sau alte animale. Ei tind să se înțeleagă foarte bine și cu pisicile.

LEGATE DE: 25 cele mai multe rase de câine prietenoase de călătorie

14. Chihuahuas

Rasele de câine leneșChihuahua este cel mai mic dintre toate rasele de câine. Acest lucru le face ideale pentru viață într-un apartament și cu cei vârstnici. Ei au nevoie doar de îngrijire minimă și exerciții fizice.

Chihuahuas nu sunt o potrivire bună pentru o gospodărie cu copil mic. Ei au nevoie de ascultare și socializare, începând de la o vârstă fragedă, deoarece au tendința de a fi nippy.

15. Mops

Pug este un câine mare de familie care se înțelege cu străinii și alte animale. Sunt dimensiuni mici le face perfect pentru locuință și oraș, precum și costuri reduse pentru Pugs mănâncă mâncare mică. Copilul posterului pentru câinii din Brachycefalic, au nevoie doar de plimbări scurte în jurul blocului.

Deși sunt fermecătoare și iubitoare, Pug poate fi, de asemenea, destul de rău. Te vor ține râsul, dar nu sunt rasa ideală pentru proprietarii de animale de companie care petrec mult timp departe de casă.

LEGATE DE: 40 cele mai bune rase de câine pentru femei

Rasele de câine leneș

16. Shih Tzu

Rasele de câine leneșShih Tzu este probabil cel mai popular câine de lapte. Ei fac bine în setările apartamente, deoarece au nevoie doar de plimbări scurte și un Romp rapid în jurul casei.

Shih Tzus iubesc copiii și alte animale, făcându-le una dintre cele mai bune rase de câine leneș pentru familii. Pe partea luminoasă, dacă este exercitată și hrănită dreapta Shih tzu hrana de caine, ele sunt foarte sănătoase și trăiesc mult timp.

Afectuos și ieșind, această rasă este grozavă pentru oamenii care călătoresc cu animalele de companie. Shih Tzu este un câine iubitor care se va bucura de o mulțime de timp cu proprietarul lor. Dacă sunteți departe de casă pentru perioade lungi de timp, acest lucru nu poate fi rasa pentru dvs.

17. Basset Hound

Rasele de câine leneșHoundul Basset este un iubit, simplu și simplu. Una dintre cele mai cunoscute rase de câine leneș, ele sunt animale de companie în creștere și încăpățânate, dar bine comportate.

Pentru că ei slobber și tind să facă baloane uriașe de la băut, Hounds Basset nu sunt cea mai bună potrivire pentru o casă ordonată.

Îi place să-l salveze și să se înghesuie, dar trebuie să aibă plimbări lungi. Păstrați-le pe o leșie, deoarece acestea tind să se rătăcească de parfumurile de urmărire.

18. Bolognese

Rasele de câine leneșDe asemenea, cunoscut sub numele de Bichon Bolognese, această rasă este foarte asemănătoare cu Bichon Frize. Ele sunt un câine afectuos, care este ideal pentru un apartament care trăiește pentru că sunt răciți, preferă să se afle în jur și să facă pentru prietenii mari.

Această rasă leneșă este dornică să vă bucurați și să faceți bine în formarea cu ascultarea. Ei au nevoie doar de câteva plimbări scurte și unele jocuri de joc pentru a se asigura că creierul și corpul lor rămâne sănătos. Bolognese se înțeleg bine cu copii blânde și alte animale, potrivit majorității proprietarilor de animale de companie Bolognese.

LEGATE DE: 15 fapte despre teamă de agresiune la câini

19. Greyhound / italian Greyhound

Rasele de câine leneșEste probabil o surpriză faptul că Greyhound se află pe această listă de rase de câine leneș. Cu toate acestea, deși sunt cunoscute pentru curse, pot merge doar pe distanțe scurte și nu sunt făcute pentru rezistență.

Greyhounds iubesc să alerge într-o zonă împrejmuită în zonă, dar doar pentru o perioadă scurtă de timp înainte de a se prăbuși la somn.

Greyhound italian este o versiune mai mică a originalului și sunt o alegere excelentă pentru orașul care trăiește. Ei au nevoie doar de plimbări scurte zilnic. Din cauza hainei lor subțiri, trebuie să poarte pulovere sau jachete în timpul iernii pentru a le menține calde.

20. Terrier Tibetan

Acești câini bine-buni sunt potriviți pentru orice situație vie. Terrierul tibetan preia cu ușurință formarea de ascultare și se bucură de compania de oameni calme și animale.

Ei sunt foarte atenți la împrejurimile lor și vor lăsa o coajă de avertizare. Acest lucru se datorează faptului că au fost crescuți pentru a proteja mănăstirile tibetane. Terrierul tibetan are nevoie de walks de câteva ori pe zi.

LEGATE DE: 10 cele mai grave rase de câine pentru primii proprietari

Rasele de câine leneș

21. Lhasa Apso

Rasele de câine leneșChiar-temperat și prietenos, mulți oameni cred că această rasă este o alegere bună pentru familii. Cu toate acestea, Lhasa Apsos nu fac bine cu copii mici sau străini și pot fi nippy.

Ele sunt mici și au nevoie doar de două sau trei plimbări pe zi, ceea ce le face perfecte pentru apartamentul care trăiește. Formarea timpurie este foarte importantă cu această rasă sau pupa dvs. poate dezvolta unele comportamente obraznice în viitor.

22. Bruxelles Griffon

Rasele de câine leneșGrifonul de la Bruxelles este un câine inteligent și fac câini iubitoare. Ei se bucură de plimbări scurte, lente și cuddling cu proprietarii lor.

Formarea precoce și socializarea este esențială cu această rasă, pentru că ei scoarce excesiv și poate fi timid cu oameni noi și animale. Alertă și curioasă, acești pui pot, de asemenea, să se simtă în dificultate atunci când nu sunt supravegheați.

23. Clumber Spaniel

Clumber SpanielClumber Spaniel este o rasă rară cu doar 200 de câini înregistrați în Statele Unite pe an. Sunt canini afectuos și ușor.

Această rasă are nevoie de plimbări zilnice, dar nu este foarte atletic. Acești câini pot fi destul de amuzant, iar temperamentul lor mellow este ideal pentru proprietarii care caută un câine care va merge cu fluxul.

CITIT: Cele mai scumpe rase de câine din întreaga lume

24. Chow Chow

Chow ChowChow Chow este un câine asemănător pisicii. Îi place să se strecoare și să se relaxeze cu proprietarii lor. Deoarece sunt sensibile la căldură, ei nu fac o mulțime de exerciții.

Toate nevoile de chow este o plimbare scurtă zilnic, dar aveți grijă când temperatura este fierbinte. Aceasta este o rasă serioasă care este foarte luminată, făcându-i foarte ușor să se antreneze.

25. Câinele de munte Bernese

Una din cele patru soiuri de câine de munte elvețian, câinele de munte Bernese este o rasă dulce, orientată spre familie. Acest câine este un stand excelent pentru un animal umplute și se va înghiți cu voi toată ziua, în ciuda dimensiunilor sale mari.

Au nevoie doar de câteva dorințe plimbând o zi. Calm și bun natural, acesta este un altul din rasele de câine leneș care este ideal pentru familiile cu copii mici.

LEGATE DE: 10 rase de câine străine pe planetă

Rasele de câine leneș

26. Sf. Bernard

Rasele de câine leneșSf. Bernard este un câine de ceas mare care se va salva în jurul casei toată ziua. Ei trebuie să fie socializați și instruiți mai devreme pentru a preveni neascultarea care poate fi periculoasă. Dimensiunea și coaja lor vor descuraja oaspeți nedoriți.

Sf. Bernard este un drooler greu, astfel încât această rasă nu este ideală pentru o casă curată. Este adesea foarte dificil să obțineți această rasă pentru a-și exercita, de aceea au făcut lista noastră de rase de câine leneș. Motivarea stului tău. Bernard să se ridice și să se exercite este imperativ pentru sănătatea și bunăstarea sa generală.

27. Pembroke Welsh Corgi

Rasele de câine leneșRasa de câine aleasă de regina Elizabeth, Pembroke Welsh Corgi este foarte inteligentă și ușor de antrenat. Ele sunt minunate cu copiii, dar pot avea nevoie de o pregătire timpurie pentru a opri suportul.

Corgis se înțeleg cu alte animale, în special pisici. Singurul exercițiu pe care acești tipi au nevoie este o pereche de plimbări scurte pe zi, dar au nevoie de un corespunzător Corgi dietă alimentară pentru câini. Această rasă este, de asemenea, foarte afectuoasă și se va bucura de timpul petrecut cu privire la canapeaua cu proprietarul său.

LEGATE DE: 20 cele mai bune rase de câine de păr scurt, care sunt ușor de mire

28. Miniatura Pinscher

Rasele de câine leneșPIN-ul min, așa cum sunt numite afectiv, este un câine spirited pentru un proprietar cu experiență. Ele pot fi agresive dacă nu au fost date mai devreme formarea corectă. Îi place să se încurce pe canapea și să se răcească.

Cu toate acestea, au nevoie de mai multe plimbări scurte, dar extinse pe zi. Ceea ce pune această rasă pe lista leneș este faptul că acestea nu sunt o întreținere ridicată odată instruiți.

29. Chineză crescută

Rasele de câine leneșCrestul chinez va atrage cu siguranță atenția oriunde merge. Aspectul lor ciudat îi fac foarte popular. Ele sunt bune și excelente pentru primii proprietari.

Această rasă va face, de asemenea, foarte bine în viața apartamentului. Chinezii crestete are nevoie doar de cateva plimbări scurte pe zi cu unele playtime de interior. Varietatea fără păr are nevoie de protecție solară atunci când în aer liber, pentru că vor primi arsuri solare.

30. Coton de Tulear

Rasele de câine leneșAcest câine se va întâlni cu aproape toată lumea. Sunt foarte iubitoare și dulci. Antrenamentul de ascultare este o briză cu Coton de Tolerant. Ei se adaptează la viețile proprietarilor lor, ceea ce le face excelent pentru viața și proprietarii de oraș cu orare ocupată.

Această rasă trebuie să fie luată în câteva zile lungi în fiecare zi, dar între plimbările vor fi fericiți să se hrănească cu voi pe canapea. Acești câini sunt foarte inteligenți, iar personalitatea lor fericită-norocoasă vă va ține zâmbind.

Mențiuni onorabile pentru cartofi canapei care doresc mai multe opțiuni 

Vrei un câine leneș să rămână pe canapea cu tine toată ziua, dar nu a găsit nici o rasă pe listă pe care vrei să o adopți în mod necesar? Iată câteva mențiuni onorabile care se vor bucura, de asemenea, de stilul dvs. de viață leneș. 

  • Cocker spaniol 
  • Marele Dane 
  • Mari Pyrenees 
  • Mastiful Neapolitan 
  • Newfoundland 
  • Saint Bernard 
  • Spinone Italiano 
  • Tibetan Spaniel 
  • Mastiful tibetan 

Amintiți-vă că chiar câinii leneși au nevoie de exerciții fizice

Chiar dacă câinele dvs. este leneș, amintiți-vă că chiar și rasele de câine leneș au nevoie de exerciții regulate. Va trebui să le luați cel puțin pentru o plimbare sau două în fiecare zi. Majoritatea raselor din această listă, totuși, sunt bine cu plimbări mai scurte. Dacă nu sunteți sigur cât de mult vă exercitați nevoile dvs. de câine leneș, discutați cu VET dvs.

Întrebări frecvente despre cele mai leneșe rase de câine

Dacă aveți în continuare câteva întrebări despre cele mai lazioase rase de câine sau doriți un răspuns scurt, concis despre aceste rase, am adunat informațiile de care aveți nevoie mai jos. 

Care este rasa cea mai lazie?

Cele mai lazioase rase de câine includ Buldog, Saint Bernard, Basset Hound, Buldog francez, Chow Chow, câine de munte Bernese și Pewingese. 

Care este cea mai asemănătoare de câine?

Unele dintre cele mai asemănătoare de câini de câini includ buldogul, Chihuahua, câinele de munte Bernese, buldogul francez, Glen of Imaal Terrier, câine chinez crescute și bullmastiff. 

Ce câine este cea mai mică întreținere?

Unele dintre rasele care sunt cele mai mici întreținere includ Shiba Inu, Dachshund, Greyhound, Bullmastif și Basset Hound. 

Ce rase de câine poți să pleci singur?

Unele dintre rasele care fac cel mai bine atunci când sunt lăsate singure includ Hounds Basset, Chihuahuas, Shar Peis, Bulldogii francezi și pugs. Amintiți-vă că puteți lăsa cele mai multe rase numai pentru cel puțin o perioadă scurtă de timp când este instruit corespunzător. De asemenea, va trebui să obțineți aceste rase pentru a vă obișnui să fiți singuri și să lucrați pentru a face acest lucru pentru un timp extins. 

Care este câinele Calmest?

Rasa Calmest este regele Cavalier Charles Spaniel, urmat de wolfhound-ul irlandez, câine de munte Bernese și st. Bernard.

Citiți următorul: 15 rase populare pentru câini

30 cele mai leneșe de câini de câine perfecte pentru un proprietar de cartofi de canapea

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 30 Cele mai leneșe de câini de câine perfecte pentru un proprietar de cartofi de canapea