Bilele de varsity este o jucărie garantată de câine indestructibil? În nici un caz!

Garanția de câine indestructibili garantate nici un fel

Da, ai citit corect. Acum există o jucărie de câine care a fost garantată că este indestructibilă. De fapt, este chiar folosit cu leii, tigrii și elefanți, așa cum veți vedea în videoclipul de mai jos. Datorită designului în așteptare al acestei jucării inovatoare, nici un animal nu a fost vreodată capabil să distrugă o minge de varsitate.

Știu, este suflarea minții! Varity Animalele au vândut mii de jucării de câine și nu au avut niciodată un raport de la un proprietar de animale al cărui câine a fost capabil să-l distrugă. Dacă câinele dvs. este capabil să distrugă această minge, compania nu numai că va înlocui mingea de Varsity, dar și vă va trimite o rambursare pentru 10% din prețul dvs. de achiziție. De aceea spun că este garantat de 110%.

Garanția de câini indestructibili garantateLEGATE DE: Jucării de câine durabile care vor depăși fălcile de catelus

Chiar mai bine, Animalele de Animale de Varsity este o afacere americană deținută, iar fiecare minge de variozitate este făcută în SUA. Puteți arunca această minge în jur pentru animalul dvs., dar îl poate folosi și pe cont propriu. Această jucărie nu necesită nici o interacțiune umană, ceea ce face o alegere excelentă pentru câinii care petrec mult timp în timp ce proprietarul lor este departe de locul de muncă.

Este conceput pentru a Stimulați instinctele naturale ale câinelui la turma și să-i promoveze unitatea de a juca. Este prea mare pentru ca puștii tăi să-și ia gura în jurul lui. Nu știu că mi-ar distra câinii, dar compania susține că va. Câinii noștri iubesc să transporte jucării în gura lor și să ia o jucărie pentru ao menține de la surorile lor.

Varsity Pet spune că, deși câinele dvs. nu poate avea această minge în gură, îl va conduce la epuizare încercând să-și dea seama cum să o obțină. Ei spun că designul permite mingea să imite mișcările de pradă viu. A fost făcută pentru a ajuta proprietarii cu câini de mare energie, atletici.

Nu este destinat utilizării în interior.

După vizionând câteva dintre videoclipurile de pe site-ul companiei, care au fost trimise de proprietarii de câini, pot vedea cu ușurință că ciocolata noastră de ciocolată ar putea să se bucure cu adevărat de această jucărie. Chiar dacă ea iubește să poarte jucării în jurul gurii, ea iubește și lupte cu alți câini. Zipurile cu bile de varsitate în jurul în direcții diferite, asemănătoare cu un alt câine și este suficient de mare încât ar putea să se pună pe ea. Practic, simulează un partener de joc!

Garanția de câine indestructibili garantate nici un fel

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune jucării pentru câini Kong pentru cățeluși și câini adulți

Există două dimensiuni disponibile, iar Animale de companie de Varsity insistă că sunteți foarte precauți atunci când comandați dimensiunea corectă pentru poochia dvs. Măsurați maxilarul animalului de pe molarul din spate până la vârful botului. Dacă este mai mare de 4 inci, atunci trebuie să comandați mingea de 12-inch de 12 inch. Bilele de Varsity Junior (dimensiunea de 6 inch) este numai Recomandat pentru rasele de jucărie și mici cântărind "bine sub 50 de kilograme."

Cea mai bună parte a jucăriei de câine? E în siguranță câinele tău! Bilele de varsitate este realizată cu polietilenă liniară aprobată de FDA. Acest material este ultra-durabil, în timp ce este de asemenea 100% non-toxic.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Bilele de varsity este o jucărie garantată de câine indestructibil? În nici un caz!