25 Cele mai accesibile rase de câine cu costuri reduse

Cele mai accesibile rase de câine cu costuri reduse

Să ne confruntăm cu el, deținând un animal de companie poate fi scump, Dar chiar și oamenii cu privire la un venit limitat doresc să se bucure de beneficiile proprietății câinilor. Credeți sau nu, există unii rasele de câine cu costuri reduse care sunt ideale pentru potențialul părinților de companie pe un buget. Mulți factori precum dimensiunea, sănătatea generală și nevoile de îngrijire sunt luate în considerare atunci când decideți ce câine sunt ca cel mai scump să aibă grijă de.

Cheltuielile asociate cu deținerea unui câine începe înainte de a vă adopta chiar și Nou & # 8220; # 8221; Prieten. Intenționați să Adoptați un catelus de la un crescător? Aceasta este o opțiune mult mai costisitoare decât adoptarea unui câine de adult dintr-un adăpost. Dacă adoptați un catelus, va trebui să plătiți pentru vaccinări, taxe de spay sau de sterilizare și alte costuri asociate cu primirea unui câine tânăr în familia dvs.

În mod similar, există rase care vor fi mai scumpe necesare. Unele rase sunt predispuse la problemele de sănătate care vor necesita o mulțime de îngrijiri veterinare. Alții se îngrijesc de rasele intensive, iar factura pentru serviciile de îngrijire și consumabilele de îngrijire la domiciliu se vor adăuga rapid. Dacă sunteți în căutarea unui POOCH prietenos cu bugetul, consultați aceste rase de câine cu costuri reduse.

Ceea ce face ca un câine să fie accesibil la prețuri accesibile?

Pe măsură ce vă uitați la lista noastră și explorați cele mai accesibile rase de câine, țineți cont de factorii care fac o rasă accesibilă. 

Costul în avans este o preocupare, adică cât de mult ați plăti în mod obișnuit dacă ați primit câinele de la un crescător. 

Alte considerații importante privind costurile includ:

  • Cantitatea de alimente pe care le mănâncă
  • Cât de mult necesită îngrijire
  • Fie că au nevoie de îngrijire profesională
  • Cât de greu este antrenamentul și dacă o poți face singur
  • Indiferent dacă sunt sănătoși sau predispuși la problemele de sănătate

LEGATE DE: 48 moduri de a economisi bani pe îngrijirea câinilor, instruirea și consumabilele

25 cele mai accesibile rase de câine cu costuri reduse

Rasele de câine cu costuri reduse

1. Mutt

Mutturile sunt câini de rasă mixtă. Este posibil ca acestea să nu fie ridicate pe lista dvs. de dorințe, dar sunt cu siguranță accesibile. Mutturile sunt de obicei administrate gratuit sau găsite în adăposturi pentru o mică taxă.

Mutturile sunt, în general, mai sănătoase, deoarece nu conțin defectele genetice care sunt uneori găsite în câinii de rasă de rasă. Aceste defecte pot provoca sănătate și comportament, probleme. De când vin în toate formele și dimensiunile, puteți găsi o mutt care nu mănâncă prea mult și are nevoie de puțină îngrijire.

LEGATE DE: Animale de companie pe un buget - cele mai bune locuri pentru a găsi produse ieftine câine

2. Puggle

Rasele de câine cu costuri redusePuggle este o rasă relativ nouă făcută de traversarea unui beagle și a unui pug. Ei au păr scurt care doar se deplasează ușor. Orice îngrijire se poate face acasă. Puggles sunt, de asemenea, mici și nu au nevoie de o curte pentru a rula.

Adevărul simplu al problemei este, cu atât câinele mai mic, cu atât mai ieftini trebuie să mențină. Dimensiunea lor înseamnă că nu consumă o mulțime de alimente, produse de câine pentru că rasele mici sunt de obicei mai puțin costisitoare și menținând un mic nevoile de îngrijire a câinelui costă o fracțiune din cheltuielile de îngrijire pentru o rasă mare.

3. Beagle

Rasele de câine cu costuri reduseBeagles sunt câini de păr scurt, cu nevoi minime de îngrijire. Ele sunt active și vor avea nevoie de o curte sau plimbări zilnice, dar aportul de alimente este scăzut. Beagles au o mulțime de energie și pot avea nevoie de o pereche de jucării pentru a juca, precum și Mâncarea de câine de beagle adecvată Pentru a menține nivelurile bune de sănătate și energie.

Acest câine mic a fost crescut pentru a vâna, astfel încât acestea pot fi greu de ținut în curte. Un gard sau un sistem de izolare fără fir va fi probabil o cheltuială necesară pentru acești câini. Beagles sunt una dintre cele mai populare rase de câine cu costuri reduse, deoarece sunt prietenoase și fac prieteni mari.

4. American fără păr fără păr

Rasele de câine cu costuri reduseAcest câine vă va salva tone de bani. Nici un păr, înseamnă mai puțin îngrijire și mai puțin curățenie. Dacă aveți alergii, acest câine vă va ajuta, de asemenea, să vă păstrați medicamentele de alergie la minimum.

Veți observa că această listă de rase de câine de low-cost este umplută cu rase mici. Ca și ceilalți, mâncarea pentru terrierul dvs. fără păr, nu va costa un braț și un picior. S-ar putea să doriți să adăugați Pulovere Doggy În bugetul dvs., totuși, pe măsură ce acești băieți se vor răci ușor.

5. Chineză cresterea părului fără păr

Rasele de câine cu costuri reduseAcest câine are părul, dar nu este suficient să luați de la beneficiile costurilor de a deține un câine fără păr. Ca câine mic, mănâncă puțin. Ca un câine fără păr, îngrijirea este limitată la băi care pot fi administrate acasă.

Afectuos și plin de viață, această rasă face un mare partener. Ele sunt o mulțime de distracție pentru proprietarii care se bucură de joc cu puii lor. Acesta este, de asemenea, un câine ideal pentru orice părinte potențial de companie care speră călătoriți cu pooch-ul lor.

6. Chihuahua

Unele Chihuahuas au păr scurt, care se taie cu adevărat pe facturile de îngrijire. Ei sunt, de asemenea, câini mici care mănâncă foarte puțin. În timp ce există unele probleme comune de sănătate cu Chihuahuas, dacă aveți un veterinar, aruncați o privire la catelul dvs., ele pot fi evitate.

Dacă nu vă deranjează să vă spălați acasă, există și varietăți lungi de păr care se potrivesc cu fantezia dvs. Acești puii necesită o întreținere puțin mai mare, dar sunt încă una dintre cele mai multe rase de câine cu costuri reduse.

RECOMANDAT: 10 cele mai bune mărci de mâncare câine ieftine

Rasele de câine cu costuri reduse

7. Ogar de vânătoare englezesc

Rasele de câine cu costuri reduseAcești câini sunt considerați de mulți pentru a fi una dintre cele mai sănătoase și rezistente rase din jur. Nu numai că veți economisi bani cu facturile VET, dar și cu facturile de îngrijire. Ele sunt puțin mai mari decât alții pe listă, dar totuși să mănânce doar o cantitate moderată de alimente.

Ca multe alte rase de câine, acești tipi sunt melișici și ușor de ușor. Ele sunt, de asemenea, independente și încăpățânate, așa că este mai bine să păstreze foxhounds într-o grămadă în curte.

LEGATE DE: 30 cele mai leneșe de câini de câine perfecte pentru un proprietar de cartofi de canapea

8. Terrier de șobolan

Rasele de câine cu costuri reduseTerrierii sunt un câine hiper, deci au nevoie de niște jucării și oase pentru a mesteca. Pentru a compensa acest cost este dimensiunea lor. Ei stau mici și mănâncă doar o cantitate minimă de mâncare.

Această rasă are, de asemenea, părul scurt, dur pentru îngrijirea ușoară și curățată. Șobolanii sunt una dintre cele mai prietenoase și mai iubitoare rase de câine. Ele sunt curiozitate și feisty. Pentru aproape orice, acest câine este o alegere excelentă pentru proprietarii pe un buget.

9. Terrierul australian

Terrierul australianTerrierii australieni rămân mici. Haina lor ar trebui să fie îngrijit profesional de câteva ori în fiecare an, dar puteți învăța cu ușurință să aveți grijă de nevoile de acasă. Această rasă este energică și se poate bucura de o plimbare de câteva ori pe săptămână.

Ele au, de obicei, o sănătate excelentă, care va compensa costurile mai scumpe de îngrijire. La fel ca multe alte rase pe această listă de rase de câine cu costuri reduse, terrierul australian nu mănâncă o mulțime de alimente.

10. Cane Corso

Cane CorsoDeși Cane Corso este un câine mai mare, are păr scurt cu o explozie minimă. Acești câini sunt foarte inteligenți, necesitând o pregătire minimă. Au și o sănătate excelentă.

Casa este dornică să vă mulțumească, ceea ce le face ca niște câini liniștiți, ușor. Dacă sunteți interesat de rasele de întreținere redusă, dar doriți un câine mare, aceasta ar putea fi cea mai bună alegere pentru familia dvs.

11. Boykin Spaniel

Rasele de câine cu costuri reduseAceste spanioli sunt dimensiuni medii cu părul lung. Ei vor avea nevoie de unele îngrijire, dar nimic intensiv. Natura lor ușoară și temperamentul dulce înseamnă că această rasă va necesita mai puțină pregătire.

Boykin Spaniels sunt foarte ascultători și adesea instruiți ca Câini de vânătoare. Ei nu vor dori să-și petreacă tot timpul în domeniu, totuși. Boykin Spaniels iubesc să fie înăuntru înfundat cu proprietarul lor și se dovedește a fi o rasă foarte afectuoasă.

12. Dachshund

Dachshunds stai mici cu picioare scurte, mici. Ei nu necesită mult spațiu pentru a alerga în jurul și sunt mulțumiți de plimbări scurte, dar au nevoie Bună mâncare Dachshund Dog Pentru a menține nivelurile adecvate de sănătate și energie.

Dacă primiți unul din soiurile de păr scurte, ele necesită puțină scădere și îngrijire. Părul lor este ușor de ridicat, deci nu sunt necesare instrumente speciale de curățare.

LEGATE DE: 14 sfaturi despre cum să trăiți la un buget cu câini

Rasele de câine cu costuri reduse

13. Bolognese

Rasele de câine cu costuri reduseAcesta este un câine de soiul lung de păr. Va avea nevoie de periaj de câteva ori pe săptămână. Bolognese sunt destul de calme și nu au nevoie de multă exercițiu.

Nivelurile lor de energie și dimensiunea înseamnă că sunt unul dintre cele mai ieftine câini care se hrănesc, ceea ce le face pe lista noastră de rase de câini cu costuri reduse. Această rasă tinde, de asemenea, să fie foarte sănătoasă, ceea ce înseamnă că facturile dvs. VET ar trebui să fie scăzute, de asemenea.

14. Bichon Frise

Rasele de câine cu costuri reduseDeși arată ca un bolognez, ele sunt considerate o rasă diferită. Bichon Frize sunt calme și leneș. Nu veți încălca banca cu privire la alimente și exerciții cu acești câini.

După cum puteți vedea, haina lor necesită un pic de îngrijire, dar puteți învăța cu ușurință să faceți acest lucru acasă. O tăietură rapidă și o baie din când în când, și Frize Bichon va arăta grozav!

De asemenea, vedeți: 40 cele mai bune rase de câine pentru femei

15. Bulldog englez

Bulldog englezBuldogul englez este, fără îndoială, unul dintre cei mai leneși câini din jurul asta Dragostea de a mânca mâncare și nap foarte mult. Nu va trebui să petreceți multe pe gulere și leashes. Ele sunt un câine de dimensiuni medii, dar nivelurile lor scăzute de energie păstrează costurile alimentare în jos.

Bullies au păr scurt cu foarte puțină vărsare. Cu toate acestea, va trebui să curățați între rulourile lor de grăsime pentru a menține bacteriile. Buldogii sunt prietenoși și au o statură robustă, făcându-i ideali Familiile cu copii.

16. Manchester Terrier

Manchester TerrierManchester Terrier face pentru un câine bun de casă. Părul lor scurt nu necesită îngrijire, dar totuși trebuie să-ți spargi unghiile, să-i curățească urechile și să-i dai băi. Dacă vă simțiți confortabil cu el, puteți învăța cu ușurință să faceți toate acestea acasă.

Terrierii Manchester au, de asemenea, un miros foarte puțin, ceea ce înseamnă băi rare și nu este nevoie de deodorizatoare de mobilier. Această rasă este activă, totuși, se va bucura de plimbări și jucării.

LEGATE DE: 4 rase de câine care necesită cea mai mare grijă, întreținere și bani

17. Jack Russell terrier

Rasele de câine cu costuri reduseUn alt păr scurt, rasă mică este Jack Russell. Ele sunt considerate a fi câini foarte sănătoși. În timp ce sunt ieftine să se hrănească și să mențină, Jack Russells este încăpățânat și are nevoie de formare strictă.

Acești câini sunt, de asemenea, foarte hiperactivi. Sunt într-adevăr potrivite doar pentru casele unde nu vor fi lăsate singure pentru perioade lungi de timp. Jack Russells sunt cunoscute pentru dezvoltare Probleme de comportament Când nu primesc atenția de care au nevoie. Doar obțineți unul dintre acestea dacă sunt singurul câine dintr-un copil gratuit.

18. Mexican fără păr

Numele lor oficial este XOLOITZUNTLLI XOLO, deși nu mulți oameni pot pronunța. De aceea majoritatea oamenilor se referă la această rasă ca Mexican fără păr. Ei nu au nevoie de periaj și o scăldă minimă.

Mexicanul fără păr are nevoie de exerciții medii. VET-urile lor sunt minime, de asemenea. Doar asigurați-vă că au adăpost de la soare - ca și în cazul altor câini fără păr - pentru că sunt susceptibili la arderea soarelui.

RECOMANDAT: 20 cele mai bune consumabile ieftine de îngrijire a câinelui

Rasele de câine cu costuri reduse

19. Glen of Imaal Terrier

Rasele de câine cu costuri reduseUn alt terrier pentru a adăuga la lista de rase de câine cu costuri reduse. Tipii ăștia sunt mai slabi și mai puțin excitabili decât majoritatea celorlalți terori. Dacă doriți o îngrijire minimă și mersul pe jos, Glen of Imaal Terrier va fi o potrivire bună pentru dvs.

Ele sunt un alt câine mic, cu o exploatare minimă pentru a curăța ieftin și a îngrijit scăzut de costuri. Ele sunt sănătoase și inteligente, făcându-le ușor de antrenat și mai puțin costisitoare la biroul veterinar.

20. Yorkshire Terrier

Rasele de câine cu costuri redusePopularul Terrier Yorkshire sunt puii costisitoare pentru a cumpăra, dar pot fi găsite la adăposturile și salvarea animalelor pentru prețuri accesibile. Acești câini sunt mici și nu mănâncă foarte mult deloc.

Ei necesită periaj. Unii oameni preferă să păstreze părul lui Yorkie scurt pentru a tăia curățarea. Acești câini sunt câini de lapte care necesită un exercițiu mic în afara câtorva jucării.

LEGATE DE: Cel mai bun hrană pentru câini pentru Yorkies

21. Miniatura Schnauzer

Rasele de câine cu costuri reduseSchnauzers au nevoie de îngrijire. Ei iubesc atenția, astfel încât periajul poate fi un timp special între dvs. și câinele dvs. Mulți proprietari preferă să păstreze părul tăiat scurt.

Sunt câini mici cu apei mici. Schnauzers sunt cunoscute pentru având energie înaltă.Dacă vă gândiți la adoptarea acestei rase, asigurați-vă că aveți destul timp să vă dedicați, să faceți exerciții și instruire.

22. Havanese

Rasele de câine cu costuri reduseHavanezii sunt câini foarte mici. Nu numai că economisiți bani pe mâncare, dar ele sunt unul dintre cei mai sănătoși câini din jur. Acestea sunt, de asemenea, rase grozave pentru a călători cu.

Nu vărsați, deci nu trebuie să cheltuiți bani pe elemente speciale de curățare. Îngrijirea ușoară este un havanez necesită și sunt plecați și amuzant. Te vor ține zâmbi cu personalitățile lor proaste.

LEGATE DE: 15 cele mai bune jucării ieftine de mestecat pentru câini sub $ 10

23. Mops

Rasele de câine cu costuri reduseDacă vrei un câine înapoi, pugul este pentru tine. Ele sunt una dintre rasele de câine cu costuri reduse, deoarece necesită îngrijire minimă și nu mănâncă o mulțime de alimente de câine pug. Pugul este un câine mic cu păr scurt.

Ele sunt la fel de fericite pe canapea, așa cum sunt în parc, astfel încât să le puteți exercita când este convenabil pentru dvs. Această rasă este afectuoasă și se bucură Fiind câini.

24. Skye Terrier

Rasele de câine cu costuri reduseTerrierii Skye sunt ascultători și loiali făcându-i o briză pentru a se antrena. Ele sunt ușoare și se vor potrivi cu nivelele lor de energie proprietarilor lor.

În timp ce au părul lung, ar trebui să fie bine cu periajul ocazional. Acești câini sunt de obicei calme și ar face un a Dog de familie bun.

25. Shepherd australian

Rasele de câine cu costuri reduseNici o listă de rase de câine cu întreținere redusă ar fi completă fără ciobanul australian. Ele sunt un câine de dimensiuni medii cu o cerință mai mare a alimentelor.

Loialitatea, inteligența și ascultarea acestui câine înseamnă o pregătire mică. Formarea rapidă înseamnă mai puține mese. Blănurile lor are nevoie de periaj săptămânal.

Mentiuni onorabile

În timp ce cele de mai sus sunt cele mai accesibile rase de câine, următoarele sunt, de asemenea, ieftine. Dacă nu vedeți o rasă de mai sus, care vă atrage atenția, luați în considerare una dintre acestea:

  • Affenpinscher
  • American Foxhound
  • American Pit Bull Terrier
  • Negru și negru coaonhound
  • Collie de frontieră
  • Terrier de frontieră
  • Boston Terrier
  • Terrier de taur
  • Cairn Terrier
  • Cavalier King Charles Spaniel
  • Cesky Terrier
  • Collie
  • Dalmatian
  • English Setter
  • Câmpul Spaniel
  • Pointer german wirehait
  • Labrador
  • Ogar
  • Harrier
  • Terrier irlandez
  • Chin japonez
  • Malteză
  • Miniatura Pinscher
  • Otterhound
  • Papillon
  • pechinez
  • Pembroke Welsh Corgi
  • Plott Hound
  • Redbone coonhound
  • Schipperke
  • Shetland Sheepdog
  • Shih-poo
  • Shih Tzu
  • Toy Fox Terrier
  • Treeing Walker Coonhound
  • Weimaraner

Întrebări frecvente despre rasele de câine accesibile

Următoarele rezumă informațiile noastre despre rasele de câine accesibile și răspund la orice întrebări persistente pe care le puteți avea. 

Care este cea mai ieftină rasă de câine să cumpere? 

În timp ce adoptarea unui mutt va fi de obicei cea mai ieftină opțiune, un Foxhound american este, de asemenea, incredibil de accesibil, la fel ca și pugherele. 

Care rasa de câine este cea mai ieftină?

Cea mai ieftină rasă de câine va avea costuri inițiale scăzute și costuri de alimente, precum și probleme medicale minime. Beagles sunt printre cele mai accesibile, datorită cerințelor minime de îngrijire. 

Care este cea mai ieftină rasă de câine să cumpere?

Oricare dintre câinii din lista noastră este ieftin, dar cel mai accesibil rase de câini sunt mutts, pughezi și beagles. 

Care este cel mai ieftin câine de adoptat?

Un mutt va fi aproape întotdeauna cel mai ieftin câine de a adopta, deoarece adăposturile sunt depășite cu ei. 

Care este cel mai scump câine?

Începând cu anul 2020, cel mai scump câine din lume a fost un mastiff tibetan pe care un om de afaceri chinez a cumpărat pentru 1 USD.6 milioane.

Cheia pentru a avea o experiență de succes pentru animalele de companie este educația. Asigurați-vă că cercetați pe deplin rasele și nevoile lor individuale înainte de a lua o decizie. O vizită cu un veterinar este, de asemenea, o idee bună. Noroc!

Citiți următorul: 17 rase mici de câini care sunt bune cu copiii

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 25 Cele mai accesibile rase de câine cu costuri reduse