Revizuire: pridebites sriracha jucărie de câine

Cumpărăturile pentru jucării pentru câini pot fi frustrante. Pentru unii proprietari, se pare că, indiferent cât de mulți bani cheltuiesc sau cât de durabilă o companie pretinde că jucăriile lor de câine sunt, câinele este încă capabil să le distrugă într-o chestiune de minute. Din fericire, nu am această problemă.

Avem trei câini. Unul dintre ei nu se joacă niciodată cu jucării, și chiar dacă ceilalți doi sunt ambii pui, Ei nu ruina foarte des jucaria de caine. Labradorul nostru iubește să transporte jucării sunt cu ea, dar ea nu le mestecă sau nu le-a mânuit. Amestecul nostru de Beagle și laboratorul nostru de laborator, amândoi să jucăm, de asemenea.

Odată ajuns într-o vreme vor începe un joc de remorcher care are ca rezultat o jucărie ruptă, dar pentru cele mai multe jucării de câine din casa noastră durează luni de zile. Acest Jucărie de câine din Sriracha de la Pridebits nu a fost o excepție. Fetele noastre iubesc să se joace cu ea, și este foarte versatil. Ei încă au distrus-o, dar nu am nici o îndoială că un cheswer agresiv ar putea distruge această jucărie de câine în mai puțin de un minut.

Pridebits Sriracha câine Review toy

Pridebits Jucărie de câine Sriracha

De îndată ce am tras această jucărie din pachetul pe care a intrat, știam că ceva era diferit. Este plin de spumă în loc de umplutură, ca majoritatea jucăriilor câinelui de pluș. Exteriorul este realizat din fleece Durabite, care adaugă durabilitate. Este cu siguranță ca orice alt jucărie de câine pe care l-am cumpărat vreodată.

LEGATE DE: 15 cele mai bune jucării de câini ieftine pentru câini sub 10 USD

Măsurile de jucărie a câinelui Sriracha 3.35 de centimetri lățime, 9 inci înălțime și de 1 inch grosime. Pridișii susține că această jucărie poate rezista până la 55 de kilograme de presiune de tragere. Un lucru pe care mi-a plăcut foarte mult despre această jucărie este că mirosurile sunt cusute în pungi care sunt conectate la jucărie. Câinii noștri iubesc mestecând pe acei mici garnitori de plastic când apar dintr-o jucărie, dar ei se sufocă.

Veți auzi cât de tare este scârțosul dacă vizionați revizuirea video. Ea face un sunet bun care atrage câinii noștri. Sunt, de asemenea, fericit că această jucărie de câine plutește. Laboratorul nostru de ciocolată, Saddie, iubește să înoate, deci este o jucărie mare de a arunca în pachetul nostru când mergem la o excursie sau o înot la lac.

Am salvat cele mai bune pentru ultimul. Caracterul meu favorit absolut al Această jucărie de câine de la Pridebits este că este lavabilă cu mașina. Laboratorul nostru drools foarte mult, iar jucăriile ei sunt întotdeauna subțiri sau acoperite în drool uscat crud. Am spălat această jucărie de trei ori, și nu este mai rău pentru uzură.

Pridebits Jucărie de câine Sriracha

După cum am menționat, câinii noștri nu sunt Chewers distructiv sau agresiv. Ei poartă această jucărie în jur și le place să joace remorcher și să iasă cu ea. De fapt, face o jucărie mare. Spuma din interior este mai densă decât umplutura tradițională, astfel încât zboară mult mai departe decât majoritatea jucăriilor câinelui de pluș.

Sunt sigur că această jucărie nu ar ține prea mult ca câinii care se bucură de lucruri de mărunțire sau de a trage umpluturile din jucăriile de pluș. Un alt dezavantaj față de această jucărie este prețul său. Puteți găsi pe Amazon pentru $ 11.99. Pentru câinii ca al nostru, care vor avea această jucărie de luni de zile, este posibil să fiți în măsură să justifice că multe pe o jucărie de pluș, dar majoritatea proprietarilor nu vor fi mulțumiți de acest produs la acest preț.

Rezumatul lui Pridebits Jucărie de câine Sriracha Revizuire

Pro:

  • Pridebits Jucărie de câine SrirachaMare pentru câinii care doresc să tragă și să aducă
  • Flotoare
  • Spumă de interior
  • Exteriorul este fabricat din fleece Durabite
  • Poate rezista până la 55 de lire sterline de presiune de tragere
  • Squikaker este cusut în pungă atașat în interiorul jucăriei

Contra:

  • Nu se vor ridica la chewers și câini agresivi care îi plac jucăriile de pluș
  • Mai scumpe decât cele mai multe jucării de câine de calitate superioară

Acum este rândul tău să revizuiască jucăria de câine Sriracha

Câinele dvs. a folosit vreodată această jucărie? A folosit una dintre numeroasele variante disponibile de la Pridebite? Mi-ar plăcea să aud ce credeți despre aceste jucării de câini. Vă rugăm să împărtășiți recenzia dvs. oneste. Partajarea acestor informații va ajuta pe alți proprietari de câini să ia o decizie atunci când studiază produse pentru a cumpăra pentru animalele de companie.


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: pridebites sriracha jucărie de câine