Cum să cratezi trenul un câine

Cutia de antrenament nu este întotdeauna o experiență negativă pentru câini. În timp ce ei nu sunt în mod natural de animale, ei au tendința de a iubi să rămână în cutii de câini. În cele din urmă, învățând cum să crateze un câine în mod eficient este o modalitate excelentă de a vă menține animalul în siguranță și de a-i oferi o zonă în casa dvs. unde se poate simți confortabil.

Ar trebui să vă gândiți la antrenamentul cu cratimă un câine înainte de a vă aduce chiar noul animal de companie. Ar trebui nu Fii o practică pe care intenționați să o utilizați pentru a vă conține câinele pe tot parcursul vieții sale sau pentru a-l pedepsi. Utilizarea primară a pregătirii cu Crate PET este Casa de rupere. În plus, cutii de câine pot fi, de asemenea, foarte utili atunci când călătoriți cu un câine sau lăsați-vă pe animalele de companie anxios să se ascundă în timpul furtunii sau focuri de artificii.

Câinii nu le place să folosească baia în den, sau în acest caz, cutia lor. Învățând cum să crateze un câine și să aleg un bun crate moale (sau A Metal Crate) va proteja, de asemenea, bunurile dvs. de a fi mestecate de un catelus rambunptiv. Este ceva pe care fiecare proprietar de animale de companie trebuie să treacă de obicei, iar cei care evită antrenamentul cu crate devreme regret de obicei.

Majoritatea câinilor iubesc fiind în cutii lor (deși unii nu). În general, câinii de crating vă oferă animalului dvs. un loc unde poate fi în pace și are propriul său spațiu și reduce numărul de mese pe care va trebui să-l curățați. Învățând cum să crateze trenul un câine este o victorie câștigătoare pentru proprietarii de animale de companie și câinii lor, atâta timp cât faceți acest lucru în siguranță și eficient.

Cum să cratezi trenul un câine

Cum să cratezi trenul un câine

1. Nu utilizați o cutie de câini ca pedeapsă

Dacă îți dai conotații negative de câine despre curele sale, nu va vrea niciodată să intre înăuntru. Folosirea capetelor de câine ca pedeapsă este cea mai ușoară modalitate de a-ți obține canina să le asocieze cu negativitatea și să aibă câinele să evite și să se sperie de ei în viitor.

Dacă câinele tău face ceva obraznic, nu-l trimiți la cutia lui de companie. Desemnați o zonă de timp pentru ca câinele dvs. să intre când are nevoie de timp. Dacă Fido începe să vadă ca câinele ca o pedeapsă, nu va vrea niciodată să intre acolo de bună voie.

Vorbind despre dorința de a merge în cutie, Nu forțați câinele să intre în cutie. Forțându-l să intre, va face ca el să-l facă să se teamă mai mult cu cutia. Poochul tău trebuie să intre în cutia lui de câine din propria voință și să rămână acolo și în același motiv.

Este, de asemenea, un motiv suficient de bun de a învăța cum să crateze trenul unui câine, deoarece animalul dvs. de companie are anxietate de separare. Plasându-ți câinele într-un spațiu mic, închis atunci când este nervos va adăuga probabil anxietatea lui și face situația doar mai rău. În plus, animalul dvs. poate încerca să scape de cutia de câine, provocând rănirea lui în acest proces.

2. Introduceți mai întâi Crate de câine

Dupa tine măsurați câinele și apoi a ales dreapta Tipul de cutie de animale de companie, Este timpul să introducem treptat pooch-ul tău. Configurați cutia de câine într-o zonă comună a casei dvs.

După cum veți vedea în videoclipul meu de mai sus, avem în camera de zi. În primele câteva zile, câinele dvs. este acasă, lăsați ușa cutiei de câine deschise în orice moment și lăsați-l să-l exploreze liber pe cont propriu.

Amintiți-vă că forțarea câinelui dvs. în cutie nu va face decât lucrurile mai rău. Să spunem că vă așezați și crăparea câinelui în camera de zi. Petreceți timp în relaxare, vizionați televiziunea sau citirea unei cărți pentru a lăsa câinele să vadă că vă petreceți acolo.

În cele din urmă, pooch-ul dvs. va începe să miște în afara cutiei de câine și va funcționa probabil calea spre interior. El poate părea ezitant la început, dar majoritatea câinilor vor explora cutia pe cont propriu. Pentru unele animale de companie, este nevoie de timp ca ei să ia o plăcere la cutii de câini.

Dacă nu va intra pe cont propriu după câteva zile, încercați să-i atrageți cu o recompensă pozitivă. Locul tratează în modul de intrare al cutiei și apoi se mișcă înapoi. El poate lua tratamentele încet la început, dar, pe măsură ce curajul său crește, puteți începe să plasați tratamentele înapoi.

Hrăniți câinele în interiorul cutiei

3. Hrăniți câinele în interiorul cutiei

Când învățați doar cum să vă îndrumați trenul un câine, hrănindu-l în interiorul cretului de câine este un loc bun pentru a începe. Evident, mâncarea de câine va fi un motivator major pentru puștiul tău și va începe să asocieze cutia cu unul dintre lucrurile pozitive din viața lui - cină!

Utilizați aceeași comandă vocală de fiecare dată când doriți ca câinele să intre în cut-ul său, chiar dacă nu merge în continuare. Unii oameni preferă & # 8220; mergi la culcare & # 8221; OR & # 8220; Du-te la Crate & # 8221; ca comenzi. Indiferent de ce alegeți, asigurați-vă că utilizați același cod verbal de fiecare dată. Este o parte importantă a câinelui corect Comandă de formare.

Spuneți cue și apoi plasați mâncarea în interiorul cutiei de câine. Așa cum am menționat în ghidul video de mai sus, dacă animalul dvs. de companie nu este confortabil să intre în cut Crate, veți dori să începeți prin plasarea hranei de câine la intrarea cutiei.

Pe măsură ce poochia începe să se simtă mai confortabilă cu cutia, puteți începe să vă mișcați mai departe până în cele din urmă el mănâncă în colțul din spate al canisei.

Când începi doar să-ți cratezi câinele, nu închide ușa în timp ce caninul tău mănâncă în cutia de câine. În primele câteva zile, veți dori să vă hrăniți pe animalele de companie toate mesele sale în interiorul cutiei de companie și lăsați ușa deschisă.

Acest lucru îi va permite să se adapteze la a fi în interiorul cutiei fără a se teme că este prins. Veți observa că câinele dvs. devine din ce în ce mai confortabil în cutie de-a lungul timpului. Odată ce simți că este relaxat când mănâncă cina în cutie, poți începe să închizi ușa în timp ce mănâncă.

4. Creșteți treptat timpul petrecut în cutia de câine

La început, închideți ușa în timp ce câinele dvs. mănâncă în cutie. Odată terminat, deschideți ușa și arătați-i că nu este blocat în acea cutie.

Puteți începe treptat să părăsiți ușa închisă pentru perioade mai lungi de timp și va trebui să fiți consecvenți. Coerența este esențială pentru toate tipurile de tehnici eficiente de formare a câinilor.

Începeți prin lăsarea cutiei de câine închise timp de 2 minute după masă. Apoi creșteți la 5 minute, apoi 10, și așa mai departe până când câinele dvs. este capabil să rămână în cutie fără a plânge timp de până la 30 de minute.

Dacă începe să plângă, nu deschideți cutia. Părăsiți camera și ignorați comportamentul. Câinele dvs. trebuie să vadă că nu veți deschide ușa Cratelui doar pentru că nu-i place. Altfel, el va ști cum să te manipuleze în viitor.

Continuați cu același interval de timp până când Fido se află în cutie fără plânsul. De exemplu, dacă v-ați mutat până la marcajul de 10 minute, continuați să lucrați cu el în intervale de 10 minute până când nu mai vorbește.

Crede-mă, acest lucru va fi mai ușor ca timpul crește. Când câinele dvs. își dă seama în cele din urmă că este blocat în cut-ul de companie atâta timp cât considerați necesar, el va înceta să plângă.

Dacă fido-ul dvs. pare să aibă o anxietate severă în timp ce în cutia de câine, este posibil să aveți nevoie de ajutorul unui antrenor profesionist atunci când învățați cum să cratezi un câine. Ei pot ajuta la obținerea problemei care cauzează anxietatea.

Cratează câinele când tu

5. Cratează câinele când vă îndepărtați de acasă

Odată ce poochul tău poate rămâne confortabil în cutia lui timp de 30 de minute cu ușa închisă, ești gata să-l lași în ea în timp ce părăsiți casa.

Amintiți-vă că puii sub vârsta de 6 luni nu ar trebui lăsați singuri fără o pauză de baie pentru mai mult de 3 ore. Câinii adulți nu trebuie lăsați mai mult de 6 ore într-o cutie de câini.

Dacă programul dvs. de lucru nu va găzdui acest lucru, va trebui să angajați un sitter de companie sau un câine Walker. Dacă sunteți norocoși, poate un prieten, membru al familiei sau vecinului te-ar putea ajuta gratuit. Dacă nu, veți avea nevoie de buget pentru a angaja un profesionist.

În cele din urmă, învățând cum să crateze trenul un câine poate fi foarte util pentru majoritatea proprietarilor de animale de companie și câinii lor și este în general încurajată de experți, formatori de câini și veterinari. Este important să alegeți tipul potrivit și dimensiunea cutiei de câine care se potrivește cu pooch (Consultați un ghid de dimensionare completă aici) și să evite capcanele comune, să le recunoască bine în avans.

Citiți următorul: 5 greșeli ale câinilor de antrenament cu Crate (și cum să le reparați)

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Ghid despre cum să crateze câini de tren

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să cratezi trenul un câine