10 Cele mai bune rase de câine pentru primii proprietari

Toți câinii au personaje și personalități diferite și, dacă sunteți nou la proprietatea câinilor, atunci trebuie să fiți atenți la alegerea unui partener adecvat. Unele rase pur și simplu nu sunt cele mai bune pentru primii proprietari datorită încăpățânării lor sau au fost mai predispuse genetic la agresiune.

Există rase care au mai multă energie, unele care necesită un regiment mai extins de îngrijire și există și rase care au nevoie de mai multă formare decât altele, deoarece nu răspund bine. Ca proprietar cu experiență de companie, este recomandat să selectați una dintre cele mai bune rase de câine pentru prima dată proprietari.

10 cele mai bune rase de câine pentru primii proprietari

Labrador

1. Labrador

Retrieverii de aur vor face caini mari pentru un prim proprietar de câini. Ele sunt doar atât de dulci și iubitoare. Ei sunt, de asemenea, perfecți și în jurul copiilor și sunt câini foarte răbdători. Retrieverii de aur adoră proprietarii lor și întotdeauna caută să-i mulțumească.

Această rasă este foarte ușor de antrenat și nu este dificil de mire. Cu toate acestea, sunt necesare periere și îngrijirea regulată, ca și cu toți câinii. Retrieverii de aur au un strat lung, care va deveni sever încurcat fără o întreținere adecvată. Ele sunt într-adevăr una dintre cele mai bune rase de câine pentru prima dată proprietari.

Cavalier King Charles Spaniel

2. Cavalier King Charles Spaniel

Acești câini sunt doar atât de adorabili și sunt rasa ideală pentru un prim proprietar de câini. Ele sunt câini de lapte și sunt mai mult decât fericiți să stea și să iau lucrurile ușor cu familia lor. Acești câini îi adoră proprietarii și nu părăsesc niciodată părțile. Ele sunt foarte ușor de antrenat și ușor de mire.

Regele Cavalier Charles este un câine mic energic care îi place să meargă pentru plimbări lungi, ceea ce este minunat pentru amândoi. Dacă, cu toate acestea, sunteți departe de casă destul de mult, atunci regele cavalier Charles poate să nu fie cea mai bună rasă pentru dvs. Ei îmbătrânesc atât de atașați de proprietarii lor și suferă de anxietate dacă proprietarii lor sunt departe de casă foarte mult.

Profilul de rasă labrador retriever

3. Labrador Retriever

Labs sunt una dintre cele mai populare rase din lume și nu este greu de văzut de ce. Laboratoarele sunt câini minunați cu atâta caracter. Îi iubesc pe proprietarii lor și întotdeauna caută să-i mulțumească. Aceasta este o rasă iubitoare de distracție cu o mulțime de energie.

Ei sunt câini prietenoși care se înțeleg bine cu copiii și alte animale de companie, dacă sunt introduse în mod corespunzător. Retrieverii labrador sunt foarte ușor de mire și absolut prosperă pe exerciții fizice. Deci, dacă vă iubești plimbările lungi sau chiar rulează, câinele tău va fi mai mult decât fericit să meargă împreună cu tine!

Brittany Spaniel

4. Brittany Spaniel

Bretania, A Câine de vânătoare populare, este una dintre cele mai bune rase de câine pentru primii proprietari care iubesc exerciții și sunt destul de atleți. Brittany Spaniels sunt într-adevăr o rasă de câini de mare energie care necesită exerciții regulate pentru a rămâne fericit și de conținut. Ei sunt câini prietenoși și adora proprietarii lor.

Ei nu necesită multă îngrijire, ceea ce le face o opțiune excelentă pentru prima dată proprietarul câinilor. Dacă vă place să fiți activi, atunci sunteți în noroc, deoarece această rasă de câine iubește și ea activă. Fie că te duci la o scurtă plimbare la parcul de câine sau până la lac pentru o baie, Brittany Spaniel va fi încântat să eticheteze și de-a lungul timpului.

Papillon

5. Papillon

Papillonii sunt câini minunați și își iubesc absolut proprietarii. Ele sunt foarte prietenoase și sunt ușor de antrenat. Papillonii sunt într-adevăr un câine mare în corpul unui câine mic. Ele sunt personaje atât de mari și sunt garantate pentru a vă face să râdeți în fiecare zi cu ceea ce ajung la.

Acești câini nu pot fi cea mai bună rasă pentru primii proprietari cu copii, dar dacă nu este o problemă, atunci un papillon este alegerea perfectă pentru dvs. Ele sunt ușor de manevrat și pot trăi fericit într-un apartament.

Puggle de rasă de câini

6. Puggle

Un puggle este o cruce între un pug și beagle. Ele sunt atât de drăguțe și afectuoase - nu sunt de mirare că sunt una dintre cele mai bune rase pentru prima dată proprietarii, în special a celor A trăi în apartamente. Această rasă este prietenoasă, sociabilă și sunt minunate în jurul copiilor.

Ele sunt personaje mari și ei chiar adoră proprietarii lor. Ei nu necesită o mulțime de îngrijire și se vor bucura de plimbări lungi cu tine. Deoarece acestea sunt o rasă mică, ele sunt, de asemenea, idei pentru proprietarii care trăiesc în apartamente mici.

Ogar

7. Ogar

Greyhounds face câini uimitori pentru primii proprietari. Sunt atât de prietenoși și s-au întors înapoi și își iubesc absolut proprietarii. Sunt câini extrem de energici și vor avea nevoie de o mulțime de exerciții fizice. Greyhounds sunt liniștiți, sunt foarte curați și sunt și câini sănătoși.

Acești câini au straturi scurte, deci nu au nevoie de o mulțime de îngrijire. Ei sunt prea mare în jurul copiilor. Greyhounds sunt perfecte pentru primii proprietari și sunt câini foarte speciali. Personalitățile lor unice vă vor ține zâmbind!

Pudel

8. Pudel

Poodleii fac lista celor mai bune rase de câine pentru primii proprietari, deoarece sunt inteligenți, ușor de antrenat și sunt foarte prietenoși. Poodles va fi alegerea perfectă dacă există copii în casă, deci sunt minunate pentru familii. Ei adoră exerciții și vor fi foarte fericiți să meargă la o alergare sau o plimbare lungă.

Poodleii sunt câini foarte bine comportați și într-adevăr vor face cel mai bun partener pentru un proprietar de câini pentru prima dată. Există trei tipuri diferite de pudel. Puteți alege standard, miniatură sau jucărie. Oricare dintre aceste tipuri va face animale de companie de familie, astfel încât să doriți să alegeți o dimensiune bazată pe cât spațiu veți avea pentru a alerga și a juca.

Mops

9. Mops

Pugurile sunt câini uimitori și sunt foarte populari printre proprietarii de câini. Ei sunt prietenoși, inteligenți, loiali și vă vor face să râdeți cu voce tare în fiecare zi. Pugs adoră proprietarii lor și se dezvoltă în compania lor. Ei fac exerciții de dragoste și vor avea nevoie de o mulțime de plimbări pentru a rămâne fericit și de conținut.

Pugs iubesc, de asemenea, relaxarea și va fi la fel de fericită, înfricoșătoare pe canapea cu dvs. Nu lăsați pugul să devină Deși supraponderali, deoarece acestea pot suferi de probleme de respirație, iar greutatea va face acest lucru mult mai rău. O mulțime de exerciții fizice și o dietă de bună calitate este cheia.

Shih Tzu

10. Shih Tzu

Shih Tzus sunt câini mici care îi iubesc pe proprietari necondiționați. Ei au astfel de personaje minunate și sunt într-adevăr una dintre cele mai bune rase de câine pentru primii proprietari. Ei sunt câini prietenoși care sunt foarte ușor de antrenat și de a iubi plăcându-și membrii familiei.

Sunt câini fericiți și sunt mari în jurul copiilor. Shih Tzus iubesc să se joace și se va bucura bine să meargă pe plimbări lungi. Primii proprietari de câini vor iubi caracterul Shih Tzu.

Citiți următorul: 9 rase de câine de lupi - cunoașteți diferența și alegeți cu înțelepciune

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Cele mai bune rase de câine pentru primii proprietari

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Cele mai bune rase de câine pentru primii proprietari