40 Cele mai bune rase de câine pentru femei

Este important să adoptați un câine care să se potrivească stilului tău de viață. Toate rasele sunt diferite, iar unii pot fi un câine bun pentru o singură persoană, dar nu al altui. Nu fiecare dintre aceste rase de câine cele mai bune pentru femei este o alegere potrivită pentru toată lumea.

De exemplu, dacă sunteți o femeie activă, veți obține un câine activ. Dacă sunteți mai sedentar, veți adopta un câine Lazier Lap să se hrănească în fața televizorului. Sau poate aveți nevoie de un câine mare pentru a păzi casa și protecția la plimbări zilnice. Sub cele mai bune rase de câine pentru femei sunt clasificate în diferite categorii bazate pe nevoile fiecărei femei.

Pentru femeile care doresc un partener de antrenament

Cele mai bune rase de câine pentru femeile care doresc un partener de antrenament

1. Labrador Retrievers

Retrieverii Labrador (imaginea de mai sus) sunt loiali, energici și întotdeauna gata să joace. Ei sunt, de asemenea, una dintre cele mai populare rase ale Americii.

Să presupunem că vrei ca un tovarăș să ia cu tine pe aventuri, nu mai caută. Această rasă iubește să înoate, să facă drumeții și să facă ceva în aer liber.

Cele mai multe laboratoare își păstrează natura lor asemănătoare cu mult peste punctul de maturitate.

Labs sunt, de asemenea, foarte afectuoase și destul de nemulțumite de haos, făcându-i câini de familie excelenți.

Siberian Husky

2. Siberian Husky

Huskies sunt câini minunați pentru femei atletice, aventuroase care doresc să se bucure de marele în aer liber cu animalele de companie.

Ele sunt una dintre cele mai bune rase de câine pentru femeile care nu deranjează nevoile suplimentare de îngrijire și îngrijire ale unui Husky Siberian, dar ar profita de starea activă.

Acești câini doresc să fie cei mai buni prieteni cu toată lumea și pot chiar să copleșească unii cu entuziasmul lor.

Siberia Huskies sunt liberi-spirited și jucaus, și din cauza nevoilor lor foarte mari de energie, ei cer alimentație adecvată și exerciții frecvente pentru a evita comportamentul distructiv rezultat din plictiseala.

Labrador

3. Labrador

Ca și Retrieverul Labrador, retrieverii de aur sunt câini energici, afectuați care iubesc să fie cu oamenii și se înțeleg bine cu toate vârstele.

Sunt una dintre cele mai populare rase de câine din America și sunt adesea adoptate de către proprietarii de animale de companie.

Acești câini au straturi glorioase, care necesită periaj regulat pentru a rămâne sănătoși.

Fiind recuperați, ei pot petrece ore de joc Frisbee în parc și iubesc o plimbare lungă cu tovarășii lor umani de sex feminin.

Boxer

4. Boxer

Boxerii sunt o rasă bouncivă și rambuncepție. Ei sunt iubiți cu copii și ocazional mai mici, cum ar fi pisicile, dar pot fi predispuse la agresiunea câinilor dacă nu sunt socializate devreme.

Ei ar face bine într-o casă în care pot să-și poată porni toată atenția și jocul pentru ei înșiși.

Această rasă tinde să se calmeze semnificativ pe măsură ce îmbătrânesc și se potrivesc bine cu o personalitate care apreciază în mod egal activitatea fizică și confruntarea.

Boxerii sunt cunoscuți pentru personalitățile lor proaste.

Ei sunt cu siguranță una dintre cele mai bune rase de câine pentru femei și pot fi adesea văzute protejarea tovarășilor lor de sex feminin.

Jack Russel Terrier

5. Jack Russel Terrier

Mai mici decât mulți dintre câinii din această secțiune, dar nu ați ști niciodată din modul în care se comportă un Jack Russel.

Acești câini sunt intensă, determinată și inteligentă.

Sunt un animal de companie excelent pentru femeile care se bucură atât de a câine de la distanță și un partener foarte energic care rareori rămâne încă.

Nu numai că se dezvoltă pe exerciții fizice, dar ele sunt cele mai bune atunci când sunt stimulate mental, de asemenea.

Ele sunt în mod normal prietenoase cu oamenii, dar au o acționare puternică de pradă și pot fi agresivi cu alți câini sau animale mai mici.

Shepherd australian

6. Shepherd australian

Inițial crescând ca câini de vânători, păstorii australieni sunt foarte inteligenți și instruiți.

Firește, ei fac câini minunați de fermă, dar sunt un animal de companie excelent pentru oricine compatibil cu natura lor afectivă și energică.

Această rasă dorește, de asemenea, stimularea mentală și fizică și ar fi grozavă pentru un proprietar care dorește să-i antreneze pentru a concura în agilitate.

Sunt ușor una dintre cele mai populare rase pentru femei.

Vizsla

7. Vizsla

Vizsla slabă este rapidă și de mare energie. Ei fac parteneri de jogging uimit pentru femeile care sunt alergători serioși.

Aceasta este una dintre cele mai bune rase de câine pentru femele care se bucură în aer liber, fiind atletice și active zilnic.

Din cauza hainei lor scurte și a vărsării scăzute, este și una din rasele hipoalergene.

Vizsla este afectuoasă, adesea până la punctul de a fi agățat.

Îi place să-și urmeze oamenii oriunde merg și sunt predispuși la anxietatea de separare.

Vizslas sunt prietenoase cu alte animale, dar tind să fie timid în jurul străinilor și au nevoie de timp să se încălzească.

Weimaraner

8. Weimaraner

Acești câini de vânătoare distincți au o mare rezistență și abilitate atletică. Ei sunt tovarăși minunați pentru femeile care doresc să meargă pe drumeții lungi, camping și activități similare în aer liber.

Firește, fiind a Rajosul câinilor de arme, Acești vânători au un instinct puternic de pradă și fac cel mai bine ca numai câini.

Loial familiilor lor și îngrijorați de străini, această rasă este cea mai fericită atunci când au o mulțime de spațiu.

Îi place să interacționeze în primul rând cu cei care au încredere deja și veți vedea adesea proprietarii de femei care se petrec cu Weimaraners în parcuri de câine.

Shiba inu

9. Shiba inu

La numărul 9 de pe lista noastră de cele mai bune rase de câine pentru femei este Shiba Inus.

Acești câini sunt independenți, canini inteligenți care sunt deseori descriși ca fiind pisica parțială.

Tipii ăștia sunt foarte rapizi cu o mare pradă și fac prieteni de jogging mare atâta timp cât sunt ținute pe o lesa pentru a le împiedica să rătăcească.

Shibas sunt A Wolf-cum ar fi rasa și sunt, în general, câini curate și fac bine în apartamente atâta timp cât proprietarul lor le dă o mulțime de exerciții pentru a preveni comportamentul distructiv.

Acești câini sunt o potrivire ideală pentru cineva care dorește un câine atletic, dar nu trebuie să fie prea afectuos cu animalul lor de companie.

Collie de frontieră

10. Collie de frontieră

Colonele de frontieră sunt notorii inteligente și grele de lucru. În afară de a fi minunate câini de vânătoare, acești tipi sunt excelenți la agilitate.

Deoarece această rasă poate fi hiperactivă și sensibilă, este imperativ să se asigure că au o priză pentru excesul de energie.

Această rasă este cu siguranță una dintre cele mai bune rase de câine pentru femei, dar sunt, de asemenea, un câine de mare întreținere, care va necesita o mulțime de timp și sunt, de asemenea, perfecte Artiști de evacuare.

Colonele de frontieră sunt cele mai potrivite pentru o casă într-o zonă rurală unde au o mulțime de spațiu pentru a alerga și a juca.

Pentru femeile care doresc loialitate și protecție

Cele mai bune rase de câine pentru femeile care doresc loialitate și protecție

 11. Ciobănesc german

Păstorii germani au un aspect foarte intimidant și pot fi suspicioși de străini, care este perfectă pentru cineva care caută un partener de protecție.

Acești câini sunt profund loiali proprietarilor lor, fac câini de familie mari și au nevoie de o mulțime de atenție.

Ca mulți câini de lucru, Păstoriștii germani sunt foarte inteligente și au nevoie de exerciții și chiar un scop de a fi mulțumit.

Deși păstorul german îi place să fie înăuntru cu familia sa, ei vor fi mai fericiți într-o casă care are o curte spațioasă.

Bullmastif

12. Bullmastif

Bullmastiful este inteligent și îi place să se gândească pentru el însuși, dar ascultător și dornic să vă rog.

Combinați acest lucru cu dimensiunea sa masivă și aveți un câine de protecție minunat.

Spre deosebire de câinii ca păstorul german, bullmastifii sunt destul de independenți și nu necesită prea multă atenție.

Ele sunt super-moale și nu au nevoie de mai mult decât un exercițiu simplu, regulat pentru a rămâne fericit. Din acest motiv, pot face câini de apartamente surprinzător de bune, în ciuda dimensiunilor lor mari.

Acești câini sunt liniștiți și foarte protecții. Ele sunt naturale cu copii și consideră-o slujba lor pentru a le menține în siguranță.

Nu numai că sunt una dintre cele mai bune rase de câine pentru femei, dar sunt, de asemenea, unul dintre cei mai buni caini de familie.

Câinele de munte Bernese

13. Câinele de munte Bernese

Câinele de munte Bernese este o combinație de inteligență de alertă și afecțiune calmă. Ca câini de gardă, ei ar servi mai mult pentru a da iluzia de pericol decât să fie de fapt periculoși.

Chiar dacă sunt unul dintre cele mai frumoase și grațioase câini, dimensiunea lor este adesea un descurajator pentru străini.

În timp ce acești câini tind să fie înlăturați cu oamenii pe care nu le cunosc, este neobișnuit ca ei să se comporte agresiv, făcându-i o rasă de câine perfectă pentru femei.

Acestea fiind spuse, această rasă este foarte protejată și va sări la apărarea proprietarului femeilor dacă se simt amenințate.

Rottweiler

14. Rottweiler

Rottweilers arata dur cu constructile lor musculare puternice si caracteristicile blocatoare si sunt dedicate pasirii oamenilor lor din viata.

Spre deosebire de câinele de munte de la Bernese mai sus, acest câine este de fapt puternic, cu o forță de mușcătură gravă și poate provoca vătămări grave atunci când vă protejează proprietarul.

În mod normal, în timp ce nu este ideal pentru Proprietarii pentru prima dată, Rottweilers sunt calm încrezători și destul de îndepărtați străinilor, făcându-i destul de intimidante să fie în jur, dar cu un echilibru bun.

Ei sunt un tovarășii unu-la-unu și câini de familie mari, făcându-i una dintre cele mai bune rase de câine pentru femei.

Corean Jindo Dog

15. Corean Jindo Dog

Loialitatea este cainele din Coreea Jindo, definind trăsăturile de personalitate. Acești câini sunt foarte orientați spre oameni și trebuie să facă parte din familie. Statistic, ele sunt cel mai adesea adoptate de femei.

Curățenia lor și natura liniștită le fac câini de apartament excelent.

Pentru că sunt atât de protejați de poporul lor, este important să le socializați mai devreme în viață să nu se simtă prea mult amenințată de toți cei care vin la casa voastră.

Doberman Pinscher

16. Doberman Pinscher

Doberman Pinchers sunt o rasă vegheată și devotată.

Acești câini sunt foarte activi și inteligenți și au nevoie de exerciții frecvente și hrănire atentă.

Ei ar fi o potrivire bună pentru o femeie activă care ar dori un câine de protecție care să le avertizeze la pericol.

La fel ca mulți câini loiali, Dobermans nu sunt doar unul dintre cei mai buni câini pentru femei, dar fac, de asemenea, animale de companie minunate, deoarece sunt bune cu copiii și doresc întotdeauna să fie incluse în activități.

Aceste animale sunt una dintre cele mai bune rase de câine pentru femeile care se bucură de faptul că sunt activi încă, de asemenea, doresc un ceas de supraveghere care arată intimidant și poate fi un protector când este necesar.

Akita inu

17. Akita inu

Akitas sunt câini mari cu un aspect izbitoare și unic.

Ele sunt extrem de loiale și dedicate poporului lor și au nevoie de un proprietar disciplinat să respecte ca lider de pachete.

Orice femeie care adoptă Akita va avea nevoie de timp suplimentar pentru a cheltui pe antrenamentul, exercitarea și timpul de joc al câinelui.

Inteligent și intenționat, dacă nu este instruit cu rutine stricte, Akita Inu va alerga peste un proprietar de câini de primă dată și va ajunge probabil la probleme comportamentale dacă nu sunteți suficient de ferm cu ei.

Acești câini au încredere în familie, rece la străini și fac câini de gardă mare pentru femei.

Komondor

18. Komondor

Această rasă este înfricoșătoare teritorială și protectoare.

Ele sunt una dintre cele mai bune rase de câine pentru femei, deoarece ei vor urmări proprietarii lor cu sârguință.

Komondorii au nevoie de un maestru ferm care nu le va lăsa să domine.

Acești câini sunt o energie destul de scăzută și au nevoie de exerciții minime.

Cu toate acestea, lor Nevoi de îngrijire sunt extinse și unice.

Komondorilor tind să fie agresivi și suspiciosi ai străinilor, astfel încât au nevoie de socializare timpurie pentru a păstra de la senzație cu ușurință amenințată.

Plott Hound

19. Plott Hound

Plott Hound este atât protector cât și afectuos. Ele sunt una dintre cele mai rare rase de câine adoptate de femei, dar fac un mare partener pentru ei totuși.

Această pooch își ia locul de muncă în calitate de apărător foarte serios. Acești câini sunt adevărați vânători de natură.

Au o mentalitate de ambalare și astfel sunt destul de toleranți față de alți câini pe care au avut timp să se încălzească.

În timp ce Plott Hounds place să fie cu proprietarii lor de femei, de asemenea au nevoie de o mulțime de spațiu pentru a merge, astfel încât o casă cu o curte mare ar fi ideală.

Dacă houndul tău plott nu are un exercițiu suficient, el poate dezvolta niște obiceiuri proaste, cum ar fi mestecarea, să se distreze.

Chow Chow sunt una dintre rasele de câine interzise

20. Chow Chow

Chow Chows sunt foarte teritoriale și protectoare.

Ei fac câini minunați de gardă cu aspectul ursului și natura loială și tovarășii de protecție perfecți pentru femei.

Acești câini tind să se lege cu o singură persoană în special, așa că ar fi una dintre cele mai bune rase de câine pentru femeile care trăiesc singure.

Câinii acestei rase nu sunt de obicei afecțiunii fizic, iar haina lor grea necesită periaj regulat.

Pentru femeile cu alergii

Cele mai bune rase de câine pentru femei cu alergii

 21. Pudel

Acest câine distinctor și non-shipding vine în câteva dimensiuni: jucărie, miniatură și standard.

Ei sunt câini plini de viață și jucăuși și una dintre cele mai inteligente rase.

Acestea ar fi o mare potrivire dacă vă luptați cu alergii de animale de companie, dar doriți ca un câine atletic să participe la exerciții fizice și de formare activă.

Poodles pot fi sensibile la situații stresante. În timp ce ei sunt afectuosi cu proprietarii lor și cu oamenii în care au încredere, ei pot fi skittish cu străini dacă nu sunt socializați în mod corespunzător.

Este ușor una dintre cele mai bune rase de câine pentru femeile cu alergii.

Maltese câine rasă

22. Malteză

Maltezele sunt un câine prietenos, orientat spre oameni, cu blană asemănătoare părului, care foarte rar găuri. Din acest motiv, ei necesită îngrijire regulată pentru a evita încurcările. Deci, în timp ce ele sunt considerate rase de câine hipoalergenice cu puțină vărsare, orice femeie care adoptă o malteză trebuie să se bucure de îngrijirea animalelor de companie de multe ori.

Ei sunt rasă mică și sunt foarte afectuoase și nu ar trebui să trăiască într-o gospodărie în care proprietarii îi vor lăsa frecvent.

Anxietatea de separare ar putea fi o problemă reală pentru acești canini. Malteză sunt neînfricate, vocale și va bloca Când oamenii intră acasă acasă.

Chineză crescută

23. Chineză crescută

O alegere evidentă pentru femeile care sunt suferinzi alergici, chinele crescând cu greu are deloc blănuri. Din acest motiv, vor obține oameni asemănători cu arsuri și au nevoie de protecție la soare.

Acești câini sunt definiția lapdogilor, iar orice femeie care se bucură de cuddling cu animalul ei va avea această rasă ca fiind una dintre primele din listă.

Statistic, acești pui sunt adoptați și sunt una dintre cele mai bune rase de câine pentru femeile care doresc un câine cu adevărat afectuos, care iubește petrecerea timpului cu proprietarul.

Ei sunt intens loiali și iubiți, iar în timp ce ei pot lua timp să se încălzească la noi oameni, cu socializare și răbdare adecvată, ei pot fi prietenoși cu străini, de asemenea.

Bichon Frise

24. Bichon Frise

Friza Bichon este bună pentru femeile cu alergii într-un mod unic.

Acești câini sunt acoperiți cu dublă, atât de liberi fire de păr sunt prinși în subsol în loc să zboare peste tot. Au nevoie de îngrijire intensă pentru a elimina firele libere și pentru a le păstra de la maturi.

Dacă sunteți neexperimentați cu acest tip de câine, vă recomandăm un groomer profesionist.

Bichon Frize este o alegere bună pentru o femeie care dorește un câine distractiv și afectuos și nu minte angajamentele de îngrijire ale acestei rase, care sunt destul de mari.

Câine de apă portugheză

25. Câine de apă portugheză

Câinele de apă portugheză nu are nisip și rareori acoperă deloc.

Ca majoritatea celor mai bune rase hipoalergene, blana de păr are nevoie de periere regulată și este ne-negociabil.

Acești câini sunt foarte energici și au nevoie de o mulțime de exerciții fizice, deci sunt perfecte pentru femeile alergice care se bucură de în aer liber și de a fi atletic.

Așa cum a sugerat numele lor, ei iubesc să înoate și ar fi o potrivire ideală pentru o femeie activă, în special, care le va lua pe aventuri legate de apă.

Afgan Hound

26. Afgan Hound

Elegant și regal, acești câini au un aspect foarte distinctiv și sunt unul dintre cele mai multe rare rare.

Blana lor lungă, matasoasă este similară părului uman și, deși ocazional aruncă un pic, nu zboară ca cel mai mult păr de companie.

Afganistii afgani au nevoie de baie frecventa si periaj. Ele sunt independente și nu prea afectate odată ce ajung la vârsta adultă.

Afganii afgani se numără printre cele mai bune rase de câine pentru femeile care trăiesc singure fără alte animale de companie, deoarece preferă să rămână calm și aloof.

Schnauzer

27. Schnauzer

Ca niște podeli, schnauzers vin în multe dimensiuni. Ei au un aspect unic barbă și un strat scurt, wirt care rareori acoperă.

Acești câini sunt teritoriali și protectori, făcându-i unul dintre cei mai buni câini pentru femeile care au nevoie de un gardian real și tare.

Ei vă vor avertiza la ceva obișnuit.

Cu o forță puternică de pradă și o mare energie, acești tipi au nevoie de exerciții frecvente și un lider de pachete puternic, astfel încât un proprietar de câine de împingere va avea un timp greu.

Bedlington Terrier

28. Bedlington Terrier

Acest câine asemănător de miel posedă un strat scurt, curbat care acoperă rar.

Ei necesită îngrijire regulată, precum și exerciții frecvente.

Ele sunt rareori văzute în u.S., Dar, atunci când sunt adoptate, adesea de femei.

A rasă ciudată, Acești câini sunt inteligenți și plini de viață. Deși vor ieși cu tine și cu cei cu care locuiți, ei vor fi probabil timizi cu oameni noi.

Acestea sunt altele dintre cele mai bune rase de câine pentru femeile care trăiesc singure și nu minte să petreacă o mulțime de timp cu animalele de companie.

Pentru femeile care doresc câini de însoțitor

Cele mai bune rase de câine pentru femeile care doresc câini de însoțitor

 29. Mops

Pugurile sunt afectuoase până la punctul de agitare și foarte prietenos cu oamenii noi.

În general, ele sunt tolerante la toată lumea, dar vor deveni gelos dacă văd un alt câine în poala ta.

Ele sunt predispuse la supraalimentare dacă nu sunteți disciplinați cu regimul lor de alimente, ei necesită alimente adecvate, și sunt cunoscuți cerșetori.

Tipii ăștia iubesc să se prăbușească și vă vor călca în orice moment în care stai jos, chiar și pentru un minut.

Pitbull

30. Pitbull

Aceasta poate să nu fie prima rasă care vine în minte atunci când vă gândiți la cele mai bune rase de câine pentru femei, dar puteți fi surprins.

Pit Bulls iubesc oamenii și par să nu aibă nici o idee cât de mari sunt. Îi place să se gândească la ei înșiși ca câini de lapte.

Proprietarii Pit Bull descriu adesea această rasă, ca să se comporte foarte mult ca bebelușii.

Acești câini sunt prietenoși, minunați cu copii, și foarte loiali.

Țineți cont doar că pot fi câini agresivi dacă nu sunt socializați la o vârstă fragedă.

Bulldog englez

31. Bulldog englez

Bulldog englez este prietenos, ușor de făcut și îndrăzneț.

Natura lor leneș îi face pe cei adevărați să se înghesuie, și ei iubesc Napping cât mai aproape de tine posibil.

Ca niște pugs, ele sunt predispuse la supraalimentare și au nevoie de o dietă controlată.

Una dintre cele mai bune rase cu copii și prietenos cu toții poate fi un ceas bun, dar are prea puțină urmărire pentru a face un câine de protecție bun.

Tibetan Spaniel

32. Tibetan Spaniel

Spanielii tibetan sunt câini iubitoare și afectuați care sunt sensibili la dispozițiile proprietarului lor.

Ele sunt inteligente și intuitive, dar necesită o mică activitate fizică.

Acești băieți mici sunt printre cele mai bune rase de câine pentru femeile care trăiesc în oraș sau un apartament mic.

Ele sunt predispuse la anxietate de separare și au nevoie de un proprietar care să dedice suficient timp și afecțiune.

Acești câini mici îi vor lăuda pentru a vă alerta când simt ceva din obișnuit.

Basset Hound

33. Basset Hound

Temperamentul Bassett Hound este același cu aspectul său - ușor de mers, leneș și niciodată înalte.

Acestea sunt câini de ambalaj și iubesc compania familiei și a colegilor animale de companie.

Deși sunt câini blânzi, răbdători și idei, ei necesită scăldat frecvent, atentie speciala la urechile lor lungi pentru a minimiza mirosul.

Basset Hounds sunt utilizate în mod obișnuit ca câini de vânătoare. Ei au un sentiment puternic de miros, ceea ce înseamnă că nu veți putea să le lăsați în afara nesupravegheat.

Shih Tzu

34. Shih Tzu

Shih Tzu sunt iubitoare, dulci și totale lapdogs.

Acestea sunt adesea adoptate și considerate cele mai bune rasa de câine Pentru femeile care se bucură de afecțiunea lui Pet. Acest lucru nu înseamnă că sunt o energie foarte scăzută.

Acești câini mici iubesc să joace și pot fi destul de curajoși.

Ele sunt afectuoase și trebuie să fie cu oamenii de cele mai multe ori, sau probabil vor dezvolta anxietate de separare.

O alegere bună dacă vrei un câine jucăuș foarte mic și afectuos.

Samoyed

35. Samoyed

Adesea numit Smiley Sammies, acești câini sunt fericiți-norocoși și prietenoși cu toți. Ei au o duritate înaltă și au nevoie de o mulțime de exerciții.

Dacă adoptați această rasă, va trebui să aveți destul timp să vă dedicați plimbări și activități zilnice, fie Samoyed-ul dvs. poate găsi alte lucruri obraznice pentru a se distra.

Haina de pluș SamoOyed are, de asemenea, nevoile de îngrijire destul de solicitante.

Acești câini sunt iubiți și buni. Într-adevăr o mare potrivire pentru oricine dorește un câine însoțitor și nu este deranjat de îngrijire.

Buldog francez

36. Buldog francez

Buldogii francezi sunt foarte jucauși și iubesc să fie centrul atenției.

Dacă sunteți în căutarea unui însoțitor care vă va duș cu afecțiune și vă va păstra fără sfârșit, un francez este o alegere excelentă.

Chiar dacă Dwayne & # 8220; Rock & # 8221; Johnson are două dintre acestea,

Franceză sunt încă considerate ca fiind cu siguranță una dintre cele mai bune rase de câine pentru femei.

Sunt iubitoare, orientate spre oameni și prietenoși cu toată lumea.

Această rasă va supraviețui dacă îi permiteți și are nevoie de o dietă puternic monitorizată. Din cauza staturii lor mici, obezitatea poate face deteriorarea permanentă a corpurilor lor mai repede decât credeți.

Cavalier King Charles Spaniel

37. Cavalier King Charles Spaniel

Regele Charles Spaniel este un minunat câine de companie.

Ei au tendințe puternice de câine și sunt foarte susceptibile de a se separa anxietatea, dar sunt, de asemenea, în curs de ieșire și energică.

Această rasă este o potrivire perfectă dacă sunteți o femeie care dorește un câine de companie mic, afectuos care iubește să meargă afară pe aventuri atâta timp cât vii și tu, desigur.

Dog american Eskimo

38. Dog american Eskimo

Câinele american Eskimo este foarte orientat spre oameni și urăște să rămână singuri.

Acești câini sunt, de asemenea, activi și inteligenți, necesitând o mulțime de exerciții fizice mentale și fizice.

Sunt prietenoși cu toți oamenii, inclusiv pentru copii, dar au o mașină de înaltă pradă, făcându-i alegeri slabe pentru o gospodărie cu animale de companie mici.

Ele sunt o potrivire perfectă pentru cineva care le va face cu afecțiune și nu-i deranjează vărsări frecvente.

Marele Dane

39. Marele Dane

Adesea numiți giganți blânzi, mari danse sunt ușoare și ușoare.

Din cauza dimensiunii lor masive, ei vor fi cel mai bine într-o casă unde au o mulțime de spațiu.

Cu toate acestea, ei necesită puțin exercițiu odată ce ajung la maturitate și nu au nevoie de nevoi de îngrijire dincolo de baie.

Acești câini pot fi deosebit de agăți și pot fi găsiți frecvent așezați pe picioarele proprietarului sau înclinate împotriva picioarelor lor.

După cum puteți vedea, aceștia nu sunt exact câini, deci va trebui să vă obișnuiți să aveți un partener canin care este la fel de mare ca tine.

Keeshond

40. Keeshond

Keeshonds face câini de companie mare. Ele sunt foarte afectuoase și doresc să fie cu proprietarii lor în fiecare secundă pe care o pot.

Ei vor lătra pentru a vă avertiza de ceva obișnuit, dar din moment ce îi iubesc pe toți, ei ar fi mai probabil să le primească în casa dvs. decât să ofere orice descurajare.

Această rasă este, de asemenea, o crăpătură sezonieră și necesită îngrijire regulată pentru a evita încurcările și maturile.

Dacă sunteți interesat de o rasă afectivă și nu vă deranjează să vă păstrați cu nevoile sale extinse de îngrijire, Keeshond poate fi câinele drept pentru dvs.

Citiți următorul: 25 cele mai bune rase de câine pentru apartamente mici

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Top 40 cele mai bune rase de câine pentru femei

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 40 Cele mai bune rase de câine pentru femei