Revizuire: jucărie de câine de la law west

Marea majoritate a câinilor iubesc să se joace jucării. Unii preferă o jucărie moale umplute, în timp ce alții se bucură de un joc de preluare cu mingea preferată. Dacă câinele dvs. îi place să remorcheze, să urmărească sau să mestece, West Law Skamp Jucăria de câine își va satisface nevoile.

West Law SkampWest Laba este cunoscută pentru proiectarea jucăriilor unice care sunt făcute pentru toate tipurile de jocuri. West Paw este o companie foarte rentabilă, ceea ce este extrem de important pentru mine ca proprietar de animale de companie și ca consumator.

Jucăriile lor sunt făcute în SUA, inclusiv West Law Skamp Toy, care este ceva care înseamnă mult pentru mine. Acestea oferă, de asemenea, o garanție de înlocuire sau rambursare unică. Acest lucru este important pentru mine și ar trebui să vă fie importantă pentru dvs. dacă nu doriți să vă pierdeți banii pe produsele câinilor care nu se vor ridica la mestecarea animalelor de companie.

West Law Skamp Juca de jucărie

West Law SkampJucarul de câine de la Law West este făcut din Zogoflex, un material extrem de durabil care este flotant, pliabil și reciclabil. Se simte ca un cauciuc foarte moale, și este moale pe gura câinelui tău.

Lucrul meu preferat despre Zogoflex este că nu există practic deșeuri create în timpul procesului de fabricație. West Law își ia toate resturile și le transformă în mai multe jucării de câini Zogoflex. Vorbește despre un produs ecologic!

De fapt, compania are și o inițiativă numită Alăturați-vă buclă. Acest program încurajează proprietarii de câini să trimită jucăriile vechi, uzate de câine Zogoflex înapoi la companie care urmează să fie reciclate în noile jucării Zogoflex. Ele pot fi reciclate din nou și din nou!

ZOGOFLEX este, de asemenea, compatibil fără toxic, fără ftalat și FDA. Asta înseamnă că sunt suficient de sigure pentru a mânca - nu că vrei să. După cum am menționat, ei sunt, de asemenea produs in SUA (Montana, a fi exact).

West Law SkampJucarii de câine de la West Law sunt chiar mașini de spălat vase!

După cum puteți vedea în recenzia mea video, jucăria de câine de la West Law poate fi folosită ca o jucărie făcută, ca o jucărie de apă sau ca o jucărie de remorcare. Câinele dvs. îl poate folosi, de asemenea, independent ca o jucărie de mestecat. Saddie îi iubește, făcându-l, pentru că forma unică face să se rătăcească erratic.

Marginile rotunjite sunt moi pe gura câinelui tău și nu se spală ca un baston sau să se desprindă ca o frânghie sau o jucărie de pluș. Materialul Zogoflex nu absoarbe nici apă sau drool, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la problemele de miros.

Puteți achiziționa jucăria de câine de la Law West La Amazon pentru $ 17.95. În timp ce este destul de scump pentru o jucărie de câine, trebuie să luați în considerare valoarea jucăriei pe care o obțineți. Având în vedere materialele ecologice, sigure și durabile pe care jucăria este făcută și înlocuirea de 1 ori oferită de West Law, cred că Skamp este o valoare bună pentru bani.

Citiți următorul: Cum de a alege jucăriile de câine de dimensiune potrivită

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: jucărie de câine de la law west