14 Cele mai bune rase de ceas de ceas

Unele rase pot fi previzibile și câini stand-by & # 8221; Pe măsură ce urmăresc o crimă, au loc, dar alții sunt considerați cei mai buni câini de ceas pentru protecție și gardă. Câteva rase pe lista de mai jos vă vor surprinde probabil că sunteți câini de protecție extrem de bun.

Dacă vă pregătiți să adoptați un câine de protecție pentru protecție, nu uitați să faceți o cercetare amplă asupra altor aspecte de reputație ale rasei. De asemenea, considerați că unele companii de asigurări de origine și locatarii nu vor permite să aibă câini care au o reputație ca fiind agresivi, de a lupta cu câini sau, în general, fiind mari și intimidante.

Câinii de protecție nu trebuie întotdeauna să fie mari și puternici. Câinii de ceas bun vor avea personalități puternice și au nevoie de formare suplimentară pentru a le face perfecte pentru slujbă. În plus, pentru familiile cu copii, această listă oferă o idee generală despre modul în care rasele se comportă în jurul copiilor, dar câinii individuali vor varia și este un alt aspect important de luat în considerare.

Cele 14 cele mai bune câini de ceas și câini de gardă

Cel mai bun câini de ceas

Părți de familie de familie

1. Mastiffs

Această rasă vine în multe variante, inclusiv bullmastiful, mastiful englez, mastiff-francez și multe altele. Mastiffs sunt câini de ceas mare. Ei ar putea fi chiar considerați câini de protecție. De la mastiful argentinian la Mastiful Neapolitan, trebuie să fie o variantă care să se potrivească stilului și familiei. Acești câini sunt foarte afectuosi și minunați cu copii.

Ele nu sunt cel mai deștept câine și pot fi dificil de antrenat, astfel încât acestea sunt cele mai potrivite pentru un proprietar de câini cu experiență. De asemenea, acești câini nu sunt potriviți pentru climate fierbinți, deci dacă locuiți într-o zonă fierbinte, câinele dvs. va trebui să fie un animal de companie interior.

Schnauzer Guard Dog

2. Schnauzers

De la miniatură la gigant, câinii din familia Schnauzer fac câini de protecție excelentă. Toate schnauzers sunt suspecte de străini. Sunt câini îndrăzneți; stând la sol și alergând familia lor la intruși.

Schnauzers va rămâne astfel până când sunt notificați de proprietarul lor că este permisă o persoană. Acești câini sunt active, cu toate dimensiunile care au nevoie de exerciții zilnice. Ei sunt în regulă cu copiii, dar copiii tăi ar trebui să cunoască modalitatea corectă de a trata și de a respecta un câine.

Australian Shepherd Guot Dog

3. Shepherd australian

Nu numai că sunt unul dintre cei mai buni câini de ceas, acestea sunt mari în jurul câinilor și, de asemenea foarte popular. Shepherdele australiene sunt bune cu alți câini și pisici. Ele sunt excelente cu copiii. Ca majoritatea câinilor de vânătoare, ei au tendința de a săvârșiți la țintele în mișcare, cum ar fi pisicile de alergare, copiii care rulează sau joggers.

Shepherds australieni sunt câini foarte inteligenți și iau la instruire cu ușurință. Acestea ar fi considerate mai mult de un câine de ceas decât un câine de gardă. Ele sunt destul de nevoiașe și doresc să fie în jurul familiei lor de cele mai multe ori.

Câine de gardă germană

4. Câine ciobănesc german

Păstorii germani sunt unul dintre cei mai buni câini de ceas pentru un motiv bun. În timp ce sunt departe de străini, ele sunt extrem de afectuoase cu familia lor. Această rasă este prietenoasă și protejarea copiilor din familia lor. Ele sunt, de asemenea, independente, făcându-le minunat să lucreze ca un câine de protecție instruit. Păstorii germani sunt agresivi cu alți câini și pisici pe care nu au fost crescuți.

Aceasta este o pâine inteligentă, făcând formarea unei brize. Ele sunt moderat adaptive la toate tipurile de vreme. Păstorii germani pot petrece ceva timp singur, dar ei preferă compania oamenilor. De fapt, socializarea este recomandată pentru a îmblânzi unele dintre ele Agresivitate naturală spre străini.

Rottweiler

5. Rottweiler

Rottweilerul este unul dintre cele mai inteligente câini în lume, dar de rasă Reputația este în întregime diferită. Are, în multe cazuri, un nume rău nemetentic ca fiind unul dintre cele mai multe Câini periculoase acolo. Această rasă este mai mare de un câine de gardă decât un câine de ceas. Ei sunt încrezători și puternici. Rottwelectoarele sunt calme și calcule. Ele rămân niveluri îndreptate în cele mai multe situații. Ele nu sunt prietenoase față de străini și animale în afara unității de familie.

Rotttweilerele au fost etichetate ca câini înfricoșători și, în general, nu fac bine cu pisicile, deloc. Aceștia sunt câini inteligenți care dau bine la antrenament, dar sunt dominanți și au nevoie de un antrenor puternic și eficient. Acești câini trebuie să fie bine socializați la o vârstă fragedă pentru a-și controla comportamentele dominante. Rottweilers sunt mai potrivite unui proprietar de câine cu experiență.

Poodle Guard Dog

6. Pudel

Poate să nu fie un câine pe care v-ați aștepta să îl găsiți pe lista celor mai buni câini de ceas. Ele sunt o altă rasă care are o reputație slabă, dar din diferite motive. Poodles pot fi îngrijiți pentru a arăta prissa, și uneori chiar prost, dar asta nu se potrivesc cu personalitatea lor.

Ele sunt unul dintre cei mai inteligenți, ușor instruiți câini din lume. Sunt câini inteligenți, gândiți. Ei iubesc provocările și au nevoie să joace jocuri și să învețe trucuri. Podele fac cele mai bune într-o gospodărie în care antrenamentul nu se oprește niciodată și rămân activ angajați în activități noi.

Acești câini sunt foarte prietenoși. Sunt câini excelenți pentru copii. Poodlele sunt active și au nevoie de exerciții zilnice. Ei fac gardă bună și au câțiva câini. Au o coajă tare și nu se tem să o folosească. O inteligență ridicată a lui Pudele înseamnă că pot discerne de la activitatea obișnuită și de activitatea neobișnuită și să răspundă în mod corespunzător.

Cel mai bun câini de ceas

Câini de lucru (fără copii)

7. Doberman Pinscher

Dacă ați trăit în anii 1980, acesta este un câine imediat recunoscut. Ele sunt o rasă relativ nouă, crescută în mod special ca un câine de gardă. Dobermansul sunt calm și auto-disciplinați. Ca și câțiva dintre ceilalți câini de ceas, sunt foarte inteligenți și ușor de instruit, motiv pentru care sunt un popular Câinele de poliție K9 rasă.

Ei au nevoie de exerciții fizice și fizice de-a lungul vieții. Dobermans sunt foarte loiali familiei lor și preferă să nu fie lăsați singuri pentru lungimi lungi de timp. Deși sunt considerate a fi în siguranță în jurul copiilor în gospodăria lor, nu se recomandă să expuneți un Doberman copiilor pe care nu sunt obișnuiți. Aceștia sunt câini curajoși care pot ataca dacă nu sunt instruiți în mod corespunzător.

Dobermans sunt deseori instruiți ca câini de atac. Chiar dacă au nevoie de o mulțime de formare și interacțiune, ei nu necesită un proprietar de câine expert. Inteligența și controlul lor îi fac un câine mare pentru mai puțin experimentat și proprietarii de câini. Ei nu fac bine în climatul rece.

Dogue de bordeaux câine de protecție

8. Dogue de Bordeaux

Dogue de Bordeaux nu este un câine frumos, dar sunt cu siguranță unul dintre cei mai buni câini de ceas. Cel mai faimos este Hooch din film Turner și Hooch. Dacă ați văzut filmul, atunci nu trebuie să vă spun despre scârțâit.

Dogurile sunt foarte afectuoase și loiale. Aceasta este o altă rasă care este considerată a fi în siguranță în jurul copiilor în gospodăria sa, dar fără a vizita copiii. Ei nu-i plac oamenii ciudați sau animale ciudate. De fapt, ei ar trebui să fie singurul animal din casa ta.

Dogue de Bordeaux este masiv și puternic. Ei nu pot începe lupta, dar ei o vor termina, iar rezultatele pot fi îngrozitoare. Aceasta nu este o rasă foarte inteligentă, ceea ce îi face mai greu să se antreneze. Din acest motiv, au nevoie de proprietari de experți. Pentru a compensa acest lucru, câinele sunt foarte adaptabile și au nevoie de puțin exercițiu. Aceasta înseamnă că, în ciuda dimensiunilor lor masive, ele sunt minunate Apartament de locuit și mașini mici.

Rhodesian Ridgeback Pază câine

9. Rhodesian Ridgeback

Ridgeback rhodesian nu este cel mai inteligent dintre câinii de gardă datorită acestui temperament al acestei rase. El poate fi în continuare ușor de pregătit cu un antrenor puternic și experimentat. Ei vor testa membrii familiei și alte animale pentru a-și determina locul în ordinea lucrurilor, preferând să fie domină.

Din acest motiv, și sunt unul dintre cele mai multe rasele încăpățânate, Rhodesienii nu sunt buni cu copii sau alte animale de companie. Ei au nevoie de un proprietar care este ferm și consistent și reamintește că Ridgeback-ul că proprietarul este, de fapt, câine de vârf. Ridgebacks au fost create în Africa pentru a-și proteja membrii de origine și de familie, nu numai la oameni, ci lei și alte faunei sălbatice. Ele sunt o rasă foarte teritorială și nu se întoarce de la o luptă.

Ridgesia Rhodesiană pot, de asemenea, să tolereze mai mult timp decât unii dintre ceilalți câini pe această listă a celor mai buni câini de ceas. Acest lucru le face populare ca câini de protecție a proprietății. Ca și în cazul altor câini agresivi, ei trebuie să fie instruiți în mod consecvent și socializați de la o vârstă fragedă pentru a le menține ușor. În ciuda acestui fapt, ele sunt foarte afectuoase cu proprietarii lor și iubesc cuddles și de a juca timp.

Boerboel Guard Dog

10. Boerboel

Aceasta este o altă rasă care a fost crescută pentru a proteja familia și animalele de la prădătorii africani. Ele sunt foarte intimidante în dimensiune. Ele sunt animale masive, musculare care au unele dintre ele cele mai puternice mușcături din toate caninii. La fel ca majoritatea câinilor din această listă, ei trebuie să fie socializați de la o vârstă fragedă.

Boerboelul trebuie să fie introdus într-o mare varietate de oameni, priveliști și miroase pentru a-și calma agresiunea. Acești câini sunt orientați foarte mult. Au nevoie de un lider clar în familie. Boerboels pot fi agresivi în jurul străinilor.

Ele sunt protectoare și teritoriale. Din acest motiv, un lider de pachete Boerboel trebuie să fie un antrenor puternic și experimentat. Aceasta nu este o rasă bine cunoscută și informațiile despre ele sunt mai greu de găsit. Nu există informații consistente despre dacă acest câine este bun cu copiii. Asigurați-vă că cercetați cu atenție rasa înainte de a decide să adoptați.

Cane Corso Guard Dog

11. Cane Corso

Coșul Corso se află în familia Mastiff, dar spre deosebire de majoritatea mastifilor (cum ar fi engleza sau argentinianul), el nu este bun cu copiii. Ca și alți câini din această secțiune, puteți găsi site-uri care spun că sunt minunate cu copiii din grupul lor de familie. Acești câini sunt canini mari, grei, puternici, și n-aș sugera că nimeni nu riscă.

Corsele de trestie sunt stagne și doar ca compania familiei lor. Ei, în general, nu doresc să fie în jurul oricărui prieten sau alte animale. Acești câini sunt inteligenți și Ușor de antrenat, dar încă mai solicită un antrenor puternic, experimentat datorită temperamentului lor. Casa de trestie are nevoie de o tona de socializare ca pe un catelus care să fie ușor de gestionat.

În ciuda acestui fapt, când sunt cu familia lor, sunt câini prietenoși, jucăuși. De fapt, trestia Corsos nu le place să fie departe de proprietarul lor. Ele devin deprimate și distructive dacă sunt lăsate singure prea lungi și se dezvoltă rapid probleme de anxietate. Acești câini tolerează tot felul de vreme, dar nu-i plac apartamentele. Ei trebuie să fie exercitați în mod regulat și au nevoie de o curte în care să alerge și să exploreze.

Cel mai bun câini de ceas

Câini de gardă mică

12. Chihuahua

Credeți sau nu, aceștia sunt câțiva dintre cei mai buni câini de ceas, de asemenea, fiind o rasă mică Mare cu copiii. În timp ce ei sunt afectuos și prietenos cu proprietarii lor, chiar și copii, nu-i plac străinii. Chihuahuasul au reputația meritată ca bitters gleznă. Dacă există un străin în jur, o veți ști.

Acești câini nu tolerează extreme în temperatură, preferând un climat blând. Ei nu au nevoie de multă exercițiu și sunt minunate pentru viața de viață. Chihuahuas sunt excelente pentru proprietarii de animale de companie pentru prima dată. Principalul lucru de reținut, ca și cu toate cele mai pure, creșterea este importantă. Din păcate, încrucișarea a creat o mulțime de chihuahue nervoase, nevrotice. Trebuie să-ți aduci câinele de la o sursă de reputație.

Pomeranian Dog

13. Pomeranian

O altă rasă pe care probabil că nu ați putea să o vedeți ca unul dintre cei mai buni câini de ceas, este Pomerania. Ele sunt un alt gleznă care nu-i plac străinii. Ei trebuie să fie socializați de la o vârstă fragedă pentru a fi ușor de gestionat.

Pomeranii nu-i plac copiii. Ele sunt minunate pentru un cuplu pensionar, deoarece nu le place să fie singuri, fie. Acești câini sunt foarte curioși și iubesc să joace. Ele sunt foarte afectuoase cu proprietarii lor adulți. Părul lung al lui Pomeranian necesită un pic de îngrijire, așa că fi pregătit pentru asta.

Dăchea de gardă din Dachshund

14. Dachshund

Acești câini mândri sunt, de asemenea, câini de ceas mare. Ele nu sunt bune pentru gospodăriile cu copii. Dachshunds preferă să stea pe propriile lor patru picioare și nu-i place să fie trase, împinse sau trase.

Ei vor mârâi la copiii care îi împing prea departe, astfel încât orice copii din gospodărie trebuie să fie învățați cum să trateze un câine cu respect. Deși acești câini sunt prietenoși cu familia lor și chiar și alte animale, nu-i plac străinii. Veți fi alertat dacă cineva se apropie de zonă.

De fapt, ei necesită un pic de socializare, astfel încât acestea să fie confortabile în jurul companiei. Ca și alți câini mici, formarea poate fi dificilă, dar dachshunds-urile sunt bătrâni, câini sănătoși care sunt buni pentru proprietarii de animale de companie de prima dată. Principala preocupare cu această rasă este spatele lor. Spatele lor lungi sunt susceptibile la rănire, așa că fac mai bine în casele fără scări.

Următoarea listă: 30 cele mai leneșe de câini de câine perfecte pentru un proprietar de cartofi de canapea

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Cele 15 câini de ceas cel mai bun

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 14 Cele mai bune rase de ceas de ceas