10 Rase de pisici alb-negru

Negru și alb de scurtă durată situată pe un pat

Kitties bi-culoare care au marcaje negre și albe sunt adesea menționate ca fiind pisici tuxedo sau piebald.

Unii oameni presupun în mod greșit asta Tuxedo pisici sunt o rasă specifică. Este de fapt doar o referință la orice pisică care are marcajele distincte care le dau aspectul purtării unui costum de cină formală. Pe lângă pisica domestică de rasă mixtă, care este denumită în mod obișnuit un Moggie, există o mulțime de feline de rasă care pot avea marcaje alb-negru.

Iată câteva piese populare de pisici alb-negru. Nu uitați că aceste rase pot veni în alte culori de strat, iar marcajele Tuxedo nu sunt limitate doar la alb-negru.

01 din 10

Coanul Maine poate fi una dintre cele mai mari rase de pisici, dar sunt, de asemenea, cunoscute pentru a fi incredibil de bland. Acest lucru, combinat cu aspectul lor distinctiv bun și hainașul lucios, le-a ajutat să devină una dintre cele mai populare rase din întreaga lume.

În mod obișnuit coons Maine sunt tabby, dar vin într-o varietate de culori și modele, inclusiv alb-negru. Aceste pisici se fread de obicei bine cu toți membrii familiei, inclusiv copiii și câinii respectuoși și sunt loiali și afectuosi fără a fi prea nevoiași.

Coons Maine sunt cunoscuți că sunt Expert mouses, astfel încât s-ar putea să nu fie potrivite într-o casă cu furieri suplimentare mici.

Privire de ansamblu de rasă

Greutate: 9 până la 18 lire sterline

Lungime: 36 până la 40 de centimetri

Caracteristici fizice: Pisica larg-mare, cu urechi cu urechi ascuțite și o haină lungă, densă, care este mai scurtă pe umeri și stomacuri pot veni în mai mult de 75 de variații de culoare, dar ochii lor sunt de obicei verde, aur sau cupru

  • 02 din 10

    Un Rex Cornish negru și alb este izbitoare să privească. Cu faimoasele lor rânduri strânse de blană, urechile mari, amplele și fizicul lor, ele sunt uneori menționate ca o Greyhound a împărăției pisicilor.

    Energetic și sociabil, această rasă prosperă în companie. Cornish Rex este de asemenea inteligent. Ele pot fi adesea învățate o serie de trucuri impresionante, iar unele chiar se bucură de sprijin ca Terapie Animale.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 12 până la 14 inci

    Greutate: 6 până la 10 kilograme

    Caracteristici fizice: Părul scurt, curat, cu un cap triunghiular, pomeții înalți și urechile de mare dimensiune, larg

  • 03 din 10

    La fel ca Rex Cornish, Manxul este adesea denumit ca fiind mai degrabă ca câine. Sunt de obicei jucăuși, însoțitori, chiar temperat și energici. Pisicile Manx sunt, de asemenea, inteligente și Foarte instruire.

    Această rasă este, de obicei, fără limită, dar uneori au un ciocan scurt. Ele vin într-o mare varietate de culori de haină, inclusiv alb-negru.

    Dacă intenționați să vă gândiți la un Manx, merită să fiți conștienți că chiar și soiul cu acoperire scurt poate arunca foarte mult și, cu întoarcerea lor rotunjită, mai scurtă, pot fi mai predispuși la problemele spinale. Aceste pisici sunt, de asemenea, renumite pentru abilitățile lor ca fiind mouse-uri.

    Privire de ansamblu de rasă

    Greutate: 8 până la 12 kilograme

    Lungime: Aproximativ 14 până la 16 inci

    Caracteristici fizice: Soiuri cu părul scurt și cu părul lung, fără coadă. Ei vin în alb, albastru, negru, roșu, cremă, argint, broasca țestoasă, cremă albastră și maro

  • 04 din 10

    Această rasă obține numele său de la picioarele lor mai scurte decât media, care apar ca urmare a unei mutații genetice naturale.

    Munchkins vin într-o gamă largă de combinații de culori, inclusiv alb-negru. Aceste pisici diminutive sunt cunoscute pentru a fi inima cald, iubitor de distractie si iesuri. Din cauza picioarelor lor scurte, Munchkins poate avea nevoie de ajutor suplimentar atunci când vine vorba de îngrijirea celor mai greu să ajungă la pete.

    Există încă dezbateri puternice care înconjoară etica promovării unei rase cu acest tip de mutație anormală și corelația potențială dintre problemele specifice de sănătate și acest tip de formă corpului.

    Privire de ansamblu de rasă

    Greutate: 6 până la 9 kilograme

    Lungime: Aproximativ un picior și jumătate, dar picioarele lor sunt în jur de 3 inci mai scurte decât pisica medie

    Caracteristici fizice: Cu o strat de pluș cu lungime medie sau cu o strat de mătase semi-lungi vin în orice combinație de culori sau model

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Adesea confundate cu ruda lor, siamez, Oriental Shorthair este o rasă populară în sine. Spre deosebire de Siamese, aceste pisici au ochi verzi, și vin în multe modele și culori, inclusiv alb-negru.

    La fel ca Siamese, distanța orientală tinde să fie curioasă, chat și chiar temperată. Cu toate că Nici o pisică nu este cu adevărat hipoalergenică, Această rasă este cunoscută pentru a produce o proteină mai puțin Fel D1, care poate declanșa alergii.

    Paturile lor scurte și singure înseamnă că aceste pisici pot simți frigul și vor prefera să trăiască într-o casă confortabilă și fără schiță. A o varietate cu părul oriental a fost clasificată ca o rasă separată.

    Privire de ansamblu de rasă

    Greutate: 8 până la 10 kilograme

    Lungime: Despre un picior și jumătate

    Caracteristici fizice: Ei au un cap în formă închisă și un strat de baston fin, conic, este scurt și neted și vine în multe posibilități de culoare

  • 06 din 10

    În timp ce persanul alb pur este adesea varietatea cea mai fotografiată și foarte apreciată a acestei rase populare, ele vin și în alte culori, inclusiv alb-negru.

    Nu sunt înșelătoare această rasă cu hainele lor lungi, groase, ochii mari și vii și fețele smulse. Acestea sunt popularitate, de asemenea, de la personalitățile lor așezate, cu energia scăzută și confortabilă.

    Persii nu sunt însă întreținere redusă. Stratul lor lung, lucios necesită îngrijirea zilnică. Poate deveni ușor de matted și inconfortabil dacă acest lucru este neglijat.

    Rasa nu este cunoscută pentru a fi una dintre cele mai inteligente sau cele mai tratare pisicile.

    Privire de ansamblu de rasă

    Greutate: 7 până la 12 kilograme

    Lungime: 14 până la 18 inci

    Caracteristici fizice: Robustă, mijlocie construită cu o față "smulsă", și cu ochii rotunzi, cu straturi de mătase, care vin în variante solide, bi-color, tabby, calico și alte culori și alte modele

  • 07 din 10

    Renumit pentru micul lor, pliat peste urechi, foldul scoțian are un aspect destul de impierat. Aceste pisici, de obicei, altceva, dar impiene în personalitate, totuși. Cunoscut pentru că a fost pus înapoi și prietenos, faldurile scoțiane trăiesc de obicei bine alături de alte animale de companie și copii respectuoși.

    Această rasă are un risc mai mare de a dezvolta o boală comună degenerativă care poate avea un impact asupra cartilajului și dezvoltării osoase, iar haina lor densă are nevoie de îngrijire regulată pentru a preveni problemele cu foraballs.

    Alb-negru este doar una dintre numeroasele combinații de culori pe care se produce rasa.

    Privire de ansamblu de rasă

    Greutate: 5 până la 11 kilograme

    Lungime: 10 până la 30 de centimetri

    Caracteristici fizice: Pisica de dimensiuni medii cu cap rotund, cu capul pliat, straturi plate pot veni în multe culori și modele, dar în mod obișnuit Calico, Tortoiseshell și Tabby

  • 08 din 10

    Pisicile siberice au o haină triplă foarte densă, semi-lungă. Aveau nevoie de acest lucru pentru a supraviețui înapoi în regiunile siberice subarctice împădurite, împădurite din Rusia provin de la.

    În aceste zile, rasa crește în popularitate în SUA., Mulțumesc lui Afectiv, personalitatea jucăușă și aspectul bun. Siberii sunt activi și inteligenți și au nevoie o mulțime de îmbogățire pentru a le împiedica să se plictisească. De asemenea, sunt haina, în timp ce nu sunt predispuse la maturi, se scot profund în timpul exploziei lor bi-anuale.

    Deși tabby maro este cel mai obișnuit model, siberian se găsește, ele vin într-o gamă largă de culori și modele, inclusiv alb-negru.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 8 până la 15 kilograme

    Caracteristici fizice: Piscă de dimensiuni medii, semi-longhair, puternice și agile - haina lor variază de la o haină triplă de lungă durată cu o guler plină de guler - ele vin într-o mare varietate de culori

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Angoria turcească elegantă, cu părul lung, a fost o dată asociată cu doar a fi albă. În timp ce sunt cele mai frecvent găsite în această culoare, ele vin și în multe alte variante, inclusiv alb-negru.

    Turcia Angoras tind să fie cea mai potrivită pentru o gospodărie unde vor avea o companie pentru cea mai mare parte a zilei. Ieșire și afectuoasă, au nevoie de o mulțime de atenție și de îmbogățire. Sunt mai activi decât pisica dvs. medie și pot deveni răutăcioși dacă sunt plictisiți.

    Angorale turcești, spre deosebire de cele mai multe pisici, de multe ori Dragostea de a înota și de a juca în apă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Greutate: 5 până la 9 kilograme

    Lungime: Între 12 și 18 inci

    Caracteristici fizice: Pisici delicate, grațioase cu haine lungi, matasoase - pot veni într-o varietate de culori și modele, cum ar fi albul cu lavandă, ciocolată sau marcajele Himalayan, tabby sau calico-urile sunt de obicei albastru, smarald, aur, cupru sau două culori diferite

  • 10 din 10

    Moggii, numite mai formale ca pisici interne scurte sau cu părul lung, sunt rase mixte care nu au nici o pedigree formală. Dacă vă căutați adoptă o pisică, Acesta este tipul pe care îl veți găsi cel mai frecvent căutați o casă pentru totdeauna în adăposturile de salvare din întreaga țară.

    Deși s-ar putea să nu aibă documente formale, nu oprește că moggiile de a fi, în general, pisici frumoase, inteligente și afectuoase, care pot avea temperamente minunate și probleme minime de sănătate.

    Ele vin, de asemenea, într-o mare varietate de culori și modele, inclusiv alb-negru.

  • Marcajele alb-negru pot fi găsite pe multe rase de pisici diferite.

    Când se analizează o pisică alb-negru, asigurați-vă că luați în considerare ce fel de temperament și caracteristici fizice, rasa tinde să aibă. Veți dori să Asigurați-vă că puteți oferi o potrivire bună În ceea ce privește casa și stilul de viață.

    Și nu uitați că există o mulțime de moguri minunate de moggii negre și albe care așteaptă să fie adoptate prea.

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Rase de pisici alb-negru