Cum să spuneți dacă pisica dvs. Este o pură

Fotografie a fratelui și a sora Maine Coons

Unii iubitori de pisici par să se concentreze prea mult pe rase și nu sunt fericiți până când pisica lor nu este clasificată într-o anumită rasă. De ani de zile am primit fotografii prin e-mail cu întrebarea "Ce rasă este pisica mea?"Am publicat în cele din urmă Rase de feline, pisici domestice și modele de culori, Pentru a oferi un ghid de referință la îndemână pentru a ajuta cititorii să recunoască diferența.

Ce este o pisică pură?

Glosarul de crescători ai pisicilor definește pură, "PureBred: o pisică a cărei strămoșii sunt toate aceleași rase sau a căror strămoșie include încrucișarea care este permisă în standardul de rasă. De exemplu, o pură Bombay poate avea, de asemenea, pisici birmane în fundal." În general, trebuie să fie o pedigree de pisică (lista de strămoșii) certificat de către registru, înainte de a putea fi numită în mod legal "PureBred."

"Dacă se plimba ca un coaon maine..."

"Purebred" este un fel de termen leneș folosit de aceia dintre noi în afara pisicii fantezist pentru a descrie o pisică dintr-o anumită rasă. Mai frecvent, cu toate acestea, oamenii se vor abona la "Dacă se plimba ca o rață și discuții ca o rață, trebuie să fie o teorie de rață. Un exemplu foarte comun este Maine Coon pisica, cu trunchiul ei de urechi distinctive, Ruff, o coada buclata si o voce dulce. Am primit multe fotografii de-a lungul anilor pentru Galeria Mea Maine Coon, de frumoasa maine look-alikes. Apoi, la citirea povestii din spatele pisicii, descoperim că pisica a fost adoptată de un adăpost sau a găsit rătăcirea pe stradă. Este corect să fie revendicată ca un coș de maine amesteca Deoarece nu are documentația necesară pentru un COON MAIN FULL. Primele două fotografii care ilustrează acest articol arată un COON înregistrat, pedigreed Maine și My Billy, un posibil amestec de coaon Maine, dar mai cunoscut ca un DLH (pisica de lungă durată de lungă durată).

Același lucru este valabil și pentru rasa americană de scurtă durată, care, ca și coaonul Maine, este indigenă în America de Nord. Practic, fiecare pisică DSH (pisica internă de scurtă durată) ar putea fi numită "American Shorthair", nu a fost pentru acel document important. Sunt sigur că crescătorii de cenușă ar putea spune cu ușurință diferența, dar majoritatea concedierii americani nu au putut.

Grupuri de salvare a rasei

Majoritatea raselor majore de pisici au creat grupuri de salvare, dedicate salvării și protejării raselor lor. În general, au două metode de salvare a pisicilor:

  • Din adăposturi
    Cele mai multe dintre grupurile de salvare a pisicilor se iau sunt rase "aspectul" și vor fi ulterior oferite spre adopție ca pisici mixte, e.G. "Amestecul de coaon Maine."Ocazional, ei vor fi chemați când controlul animalelor a închis un ameliorator pentru supraaglomerare, condiții nesănătoase sau la moartea unui ameliorator fără familie cunoscută.
  • Direct de la crescători
    Uneori un crescător de reputat poate contacta un grup de salvare a rasei din cauza bolii sau a unei alte situații de urgență, cum ar fi o moarte în familie, pentru a se asigura că se vor găsi casele bune pentru pisicile sale. Același lucru se va aplica și la moartea unui ameliorator, al cărui moștenitori nu au nici mijloace sau intenții de a continua.

Grupurile de salvare a rasei oferă un serviciu valoros pentru rasele pe care le reprezintă și fac parte integrantă din fantezia pisică.

Deci - ce rasă este pisica mea?

Fă-ți tema. Familiarizați-vă cu diferitele rase de pisică. Apoi, întrebați-vă două întrebări:

  1. Ce rasă seamănă cel mai mult?
  2. Am un registru și pedigree pentru această pisică?

Dacă răspunsul dvs. la întrebarea numărul 2 este "Nu", atunci îl puteți numi doar în mod legitim un "amestecat (alegeți rasa dvs.)" sau, vă puteți salva mult timp și probleme, apelându-i pisica ta domestică (sau "Moggie", Așa cum mă numesc de multe ori pe a mea.)

Cel mai important lucru, bineînțeles, că, indiferent de ceea ce îl numiți, îl iubiți necondiționat, indiferent de rasa sau moștenirea sa.

Uita-te acum: Care este pisica ta spunând?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să spuneți dacă pisica dvs. Este o pură