De ce unele pisici negre arata diferite in soare

Pisica neagra pe copacul copacului

În mod obișnuit asociată cu Halloween, vrăjitoria și norocul sărac, pisicile negre au fost mult timp gândite ca fiind legate de vrăjitoare, datorită superstițiilor care au venit în Evul Mediu. Din fericire, există mai multe mituri pozitive în jurul pisicilor negre, cum ar aduce o iubire mai bună pentru viața dvs. sau pentru a vă îmbunătăți situația financiară. Indiferent de poziția dvs pisici negre, Nu există nici o îndoială că aceste feline misterioase nu au nici o problemă de construire a curiozității pentru oameni.

Aspectul hainei în soare

Pisicile negre au adesea un model tabby, dar nu este întotdeauna suprimat. Este obișnuit ca pisicile negre să aibă marcaje slabe în anumite lumini. De exemplu, multe pisici negre experimentează o "rugină" în lumina soarelui, unde haina lor se transformă într-o umbră maronie mai ușoară.

Chiar și cea mai bună a pisicilor negri pot arăta diferit în Soare. Acest lucru poate fi parțial datorită genelor feline. Corpurile pisicilor, ca și oamenii, sunt alcătuite din materiale genetice, numite Genele. Gene și asociate acestora alelei sunt responsabili pentru culoarea ochilor noștri, pigmentul părului nostru și al altor trăsături fizice moștenite de la predominanții noștri, cum ar fi picioarele lungi.

În plus, melanina în părul pisicilor este ceea ce determină diferența în culorile ochilor, pielii și părului. Melanina este în arborii de păr și ia forma de granule microscopice, care variază în formă, dimensiune și aranjament. Acesta poate fi unul dintre motivele pentru care există o varietate de culori în hainele pisicilor negre.

Gene recesive în părul pisicii

Genele pot fi dominant sau recesiv. Acesta este modul în care o pisică foarte neagră poate apărea ca o pisică maro în soarele de vară - ca un posibil rezultat al unei gene roșii recesive. Acest lucru este deosebit de obișnuit în pisicile negre lungi. De asemenea, ați văzut pisici negre cu rădăcini albe, numite "fumuri."

Se crede că modelul original de culoare al tuturor pisicilor domesticite este tabinet. Cu această teorie, majoritatea pisicilor poartă astăzi gena recesivă pentru o tabby. Cu toate acestea, pisicile solide (inclusiv pisicile negre) au o altă genă recesivă care suprimă modelul tabby. Dacă modelul tabby nu este complet reprimat, acesta poate fi un motiv pentru a vedea un indiciu de marcaje de tabby într-o pisică neagră sub o lumină strălucitoare. Tabby-ul "M" este cel mai distinctiv dintre acestea.

Pisica ar putea să nu fie negru

Este posibil ca pisica pe care o vezi in lumina soarelui nu este negru, sa inceapa cu. Deși cea mai rară culoare a unei pisici este FAWN, o diluție de scorțișoară cea mai frecvent găsită în abisinienii, este posibil să vedeți o pisică de culoare galben-maro de această natură.

Există, de asemenea, mutațiile stratului colorat negru, cum ar fi ciocolata. Acest lucru creează adesea că nuanța de vară maro pe straturile de pisici negre. Cu toate acestea, există pisici adevărate de ciocolată pe tot parcursul anului, în special în Havana Browns și Persanii. În plus, există variații colorate în pisici negre solide, inclusiv negru negru, negru gri și negru maroniu.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce unele pisici negre arata diferite in soare