Totul despre pisicile și pisicile cute maine

Fotografie a fratelui și a sora Maine Coons

Datorită lor, ahem, corpurile hefty și natura bună, cuddly, pisicile de coaon Maine sunt adesea denumite "giganții blânzi" ai lumii pisicilor - și pentru un motiv bun. Pisicile masculine Maine Coon pot cântări la fel de mult ca 18 kilograme, în timp ce femelele pot cântări până la 16 kilograme. Coons Maine, în medie, măsura cu o lungime de 39 până la 40 de centimetri.

Aceste creaturi dulci și shaggi sunt, de asemenea, una dintre cele mai vechi rase ale pisicilor domestice din Statele Unite, deci au o mulțime de istorie. Indiferent dacă sunteți deja un părinte Maine Coon sau aveți în vedere adoptarea unuia, veți iubi aceste fapte distractive și Imagini drăguțe din aceste pisici de dimensiuni regele.

01 din 09

Povestiri interesante de origine

Coons Maine nu sunt doar fani ai statului de pin - au provenit de fapt din Maine și se crede că sunt singura rasă de pisică din Statele Unite. Unele teorii de origine despre rasă includ:

  • Teoria 1: Acesta este un mit debunat, dar merită menționat deoarece mulți oameni cred asta. Datorită blănurilor lor maro, maro și dimensiunilor mai mari, unii cred că Coons Maine sunt rezultatul de reproducere a pisicilor semi-domestice cu ratonii. Această teorie, totuși, este imposibilă din punct de vedere biologic.
  • Teoria 2: Pisicile de coaja Maine de azi sunt de fapt descendenți ai pisicilor regale. Povestea este că atunci când Marie Antoinette încerca să fugă din Franța în timpul revoluției franceze, ea și-a expediat pisicile de companie la WISSASSET, Maine. Pisicile au făcut-o în America, dar Marie, așa cum vă va spune istoria, nu.
  • Teoria 3: Pisicile cu părul lung, aduse în Anglia New în anii 1700 de către Vikingi sau marinari englezi, au fost crescuți cu pisici de scurtă durată. Rezultatul a fost Coons Maine. Această teorie este plauzibilă. Deoarece consolele Maine se aseamănă Pisicile norvegiene, Aceasta este cea mai acceptată teorie de origine.
Continuați la 2 din 9 de mai jos.
  • 02 din 09

    Hainele lor pot varia foarte mult

    & # 64-shoo_the_Coon / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-5 "Container de date =" Adevărat "/">

    Deși ne gândim adesea la straturi groase, maronii, ratonului, atunci când ne gândim la console Maine, culorile și modelele din hainele lor sunt de fapt extrem de variate. De fapt, Coons Maine pot veni în aproximativ 75 de combinații de culori diferite și modele.

    Continuați până la 3 din 9 de mai jos.
  • 03 din 09

    Harsh Winter Watering Cat

    Austin White/ Flickr "Data-Caption =" "Data-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-8 "Container de date =" Adevărat "/">

    Pentru că au provenit într-un climat rece cu ierni dure, coroanele Maine sunt întotdeauna îmbrăcate pentru vremea severă de iarnă. Ele au straturi super-dense, rezistente la apă (care le fac, de fapt, înotători excelenți), iar labele masive, tufted care servesc în mod esențial ca niște cizme de zăpadă încorporate. În partea de sus încât, cozile lor suplimentare de lungă durată pot fi înfășurate în jurul corpului lor pentru căldură suplimentară.

    Continuați până la 4 din 9 de mai jos.
  • 04 din 09

    Așezați-i pe picioare

    & # 64 -of_kelloselka / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-11 "Container de date =" Adevărat "/">

    În timp ce majoritatea pisicilor și pisicilor au lăsat o miau la comunica cu oamenii lor (și ocazional, alte pisici), consolele Maine nu mănâncă cu adevărat. În schimb, ei chirp și tril (care este o combinație de miau și un purr).

    Se crede că pisicile se chirp când văd pradă și exprimă fericirea cu un Trill - care ar avea sens pentru coons maine - deoarece au fost adesea folosite ca mouse-uri, vânători și pisici de fermă.

    Continuați la 5 din 9 de mai jos.
  • 05 din 09

    Pisica care îi place apa

    Tambako Jaguar/ Flickr "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-15 "Container de date =" Adevărat "/">

    Spre deosebire de multe pisici, pisicile Maine Coon, de fapt, cum ar fi apa și sunt înotători super puternici. Straturile lor extrem de dense, rezistente la umiditate, le păstrează relativ uscate când sunt expuse la apă.

    Continuați până la 6 din 9 de mai jos.
  • 06 din 09

    Prima pisică de premii

    & # 64-felixandesMeralda / Instagram "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-18 "Container de date =" Adevărat "/">

    La prima spectacol American Cat a avut loc în Grădina Madison Square din New York în 1895, o tabby maro Maine Coon numit Cosey a luat primul loc.

    După spectacolul de pisică din New York, popularitatea lor a crescut. Când Asociația Cat Fanciers sa format în 1908, un COON Maine numit Molly Bond a fost cea de-a cincea pisică înregistrată vreodată. Apoi, în 1968, a fost formată crescătorii Maine Coon și Asociația Fancierilor.

    Astăzi, Coons Maine sunt al treilea cel mai mult Rasa populară în Statele Unite și sunt foarte apreciate în Europa și Japonia, de asemenea.

    Continuați până la 7 din 9 de mai jos.
  • 07 din 09

    Pisica oficială a lui Maine

    & # 64-mopuri.dragoste.Maya / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-23 "Container de urmărire a datelor =" Adevărat "/">

    În 1985, Coons Maine au fost recunoscuți oficial ca o pisică de stat a lui Maine. Povestea lor de origine unică, uzura de iarnă încorporată și dimensiunea mare îi fac reprezentantul perfect pentru starea Americii de Pine.

    Continuați la 8 din 9 de mai jos.
  • 08 din 09

    Guinness World înregistrează pisici

    Lisa Zins/ Flickr "Data-Caption =" "Data-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-26 "Container de urmărire a datelor =" Adevărat "/">

    Nu este un secret că Coons Maine sunt feline masive. Dar un COON Maine numit Stewie a îngăduit Guinness World Record pentru cea mai lungă pisică domestică din lume. De la nas la coadă, Stewie a măsurat o creștere 48.5 inci în lungime. Pentru referință, moneda medie Maine măsoară o lungime de 39 la 40 de centimetri.

    Un alt COON Maine numit Corduroy a ținut recordul mondial Guinness pentru cea mai lungă pisică vie, de asemenea. După 27 de ani, cu toate acestea, Corduroy a dispărut în 2017 și sa presupus că a traversat podul curcubeu.

    Continuați până la 9 din 9 de mai jos.
  • 09 din 09

    Pisica științifică la sol

    Castelul Maine Coon/ Flickr "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-BACK-Image_19-0-30 "Container de date =" Adevărat "/">

    Primul animal de companie care va fi clonat comercial a fost un coon maine numit mic Nicky. În 2004, proprietarul său a plătit 50.000 de dolari pentru economiile genetice închise și Clone, Inc. Pentru a clona o parte din țesutul micului Nicky, a salvat într-o bancă genică. Se pare că Kitty clonat părea și acționat La fel ca micul Nicky.

  • Uita-te acum: Dacă pisica ta ar putea scrie text, ar spune asta

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Totul despre pisicile și pisicile cute maine