10 Dintre cele mai bune rase de pisici britanice

Două pisoi britanice shorthair, un gri și o tabby

niste Populare de pisici populare, împreună cu unele feline mai rare, au rădăcinile lor în Anglia. În timp ce unele dintre aceste rase britanice de pisică sunt strâns legate, altele variază foarte mult în aspect și temperament. Mai mult, unele rase sunt originare din Anglia, în timp ce altele au fost dezvoltate pur și simplu acolo, dar au strămoșii din altă parte. Și multe dintre aceste rase britanice de pisici se găsesc acum în case ca animale de companie din întreaga lume.

Iată 10 rase de pisică care grindină din Anglia.

Bacsis

Când luați în considerare o rasă de pisică, nu sunteți familiarizați, este ideal pentru a interacționa cu un reprezentant felin al acestei rase înainte de a obține unul ca un animal de companie. În felul acesta, veți putea să judecați dacă tendințele rasei sunt potrivite pentru stilul tău de viață.

01 din 10

Britanicii Shorthair este probabil cea mai cunoscută rasă de pisică britanică. Aceste pisici împărtășesc aceeași strămoșie ca și American Shorthair, Deși când rasele s-au despicat, au preluat și unele caracteristici distincte. Britanicii shorthairs obișnuiau să fie numiți blues britanic pentru haina gri argintie, care este comună printre rasă. Aspectul lor unic vine din ochii lor rotunde, fețe largi și haina de pluș. Ei au tendința de a fi ladice și pisici iubitoare.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 12 până la 14 inci
Greutate: 7 până la 17 kilograme
Caracteristici fizice: Ochii largi în față în culori de cupru, verde, aur sau albastru includ alb, negru, roșu, cremă și albastru (cel mai frecvent)

  • 02 din 10

    Longhair britanic

    Britanicii Longhair sportează un strat pufos luxos și o față similară cu vărul său de scurte. Longhair este produsul de reproducere între britanicul britanic și pisicile cu părul lung, cum ar fi Persanii. Această rasă de pisică britanică este cunoscută ca fiind destul de iubitoare, prietenoasă și răbdătoare, dar și nu minte un pic de timp singur.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 12 până la 14 inci

    Greutate: 9 până la 18 lire sterline

    Caracteristici fizice: Gâtul scurt de gât - haina lungă într-o varietate de culori și modele

  • 03 din 10

    Devon Rex este o rasă britanică foarte afectuoasă, cu urechi mari, o mică statură și un strat scurt, curbat. Spre deosebire de alte rase de pisici britanice pedigree, linia de Devon Rex nu poate fi urmărită la eforturi distincte de reproducere. În schimb, primul Devon Rex sa născut în Devon, Anglia, ca urmare a unei mutații genetice spontane. Aceste pisici au devenit de atunci destul de populare pentru natura lor prietenoasă și relaxată.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 6 până la 9 kilograme

    Caracteristici fizice: Curățată cu coajă - urechi mari, cutanate

  • 04 din 10

    Pisicile din Cornish Rex aduc un temperament asemănător câinelui la interacțiunile lor cu o afinitate pentru joc. Similar cu Devon Rex, această rasă a apărut dintr-o mutație genetică spontană - în acest caz între o pisică domestică scurtă și o tabby rătăcită în Cornwall. Cornish Rex este un adevărat original în ceea ce privește personalitatea. Are un umor și farmec înnăscut, precum și o afinitate pentru un pic de răutate.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 6 până la 10 kilograme

    Caracteristici fizice: Strat subțire - haina curbată, urechi mici - urechi mari

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Numele lor poate sugera altfel, dar orientalii au provenit de fapt din Anglia unde au fost crescuți ca o alternativă la Pisicile Siameze ale Chinei. Orientali, denumiți, de asemenea, sub formă de țărmuri străine, au un aspect foarte asemănător cu siamez, dar cu o gamă mai largă de culori de strat. Aceste pisici inteligente iubesc să dea afecțiune și să se aștepte în schimb.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 11 inci

    Greutate: 9 până la 14 kilograme

    Caracteristici fizice: Capul corporal musculos lung și subțire - în formă de triunghi - multe culori diferite posibile

  • 06 din 10

    Chinchilla

    Chinchilla este una dintre cele mai vechi rase de pisici din Anglia. Aceste pisici pot împărtăși un nume cu un rozătoare, dar sunt destul de o rasă regală. Ele tind să fie extrovertite și afectuoase și iubesc atenția. În plus, stratul lor pufos necesită îngrijirea regulată pentru a păstra ordinea și pentru a preveni covorașele.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 12 inci

    Greutate: 9 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Short, Stocky Corp - haina și coada

  • 07 din 10

    Ce ai atunci când traversați o chinchilla cu o birună? Birmilla, o rasă jucăușă cu un gust pentru aventură și un strat scurt, care este mult mai ușor de întreținut decât cel al rudelor lor de chinchilla. Birmilele au fost introduse în anii 1980 și au câștigat rapid popularitatea. Sunt destul de dulci și ideale pentru familiile și rareori spun că nu la o încurcătură.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 8 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Urechile rotunjite musculare, vine în mare varietate de culori și modele

  • 08 din 10

    Havana Brown

    Havana Brown a fost dezvoltat în Anglia ca rezultat al crucilor dintre pisicile siameze și cele negre domestice. Scopul crescătorilor a fost acela de a produce o felină cu un strat frumos maro și cu siguranță au reușit. Aceste pisici sunt destul de sociale și de vorbă și sunt destul de curiozitate. Îi place să joace, dar, de asemenea, bucurați-vă un pui de somn bun.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 11 inci

    Greutate: 8 până la 10 kilograme

    Caracteristici fizice: Construcția musculară - părul scurt - coadă brună caldă - ochi verzi

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    În timp ce strămoșii turci ai vanului sunt originari din Turcia, rasa a fost dezvoltată în Anglia. În anii 1950, crescătorii britanici au adus acasă o pereche de pisici turcești și au continuat să evolueze rasa pentru marcajele sale distinctive. Aceste pisici tind să fie foarte active, atletice și jucăușă. Ei sunt, de asemenea, prietenoși față de oameni și chiar alte animale.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 14 inci

    Greutate: 8 până la 18 lire sterline

    Caracteristici fizice: Alb cu marcaje colorate pe cap și coadă - chihlimbar, albastru sau cu ochii ciudați (fiecare ochi o culoare diferită)

  • 10 din 10

    Cat de asiatice

    De asemenea, cunoscut sub numele de Cat Malayan, pisica asiatică a fost efectiv dezvoltată în Anglia începând din anii 1980. Rasa inițial a fost o cruce între o birmană și chinchilla. Aceste pisici sunt de obicei foarte afectuoase și destul de discutate. Ei iubesc să joace, să se hrănească și, în general, să fie în jurul valorii de oameni cât mai mult posibil.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 12 inci

    Greutate: 6 până la 13 kilograme

    Caracteristici fizice: Coacetă rotunjită în piept, strat netedă - părul lung, fie scurt (soi cu părul lung numit Tiffanies) - vine în gamă largă de culori și modele

  • 15 cele mai bune rase de pisici americane
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Dintre cele mai bune rase de pisici britanice