Cele mai bune animale de terapie

Oamenii de câine în sesiunea de terapie a grupului

Mulți oameni au nevoie de diferite tipuri de asistență pentru a finaliza sarcinile zilnice în viață. Unii oameni nu pot trăi independent fără serviciile oamenilor și animalelor de companie special instruite. Alții beneficiază pur și simplu de o vizită cu un animal care le oferă un sentiment de calm și relaxare. Terapie Animale Furnizați acest serviciu special oamenilor.

Să nu fie confundat cu a câine de serviciu sau an Susținerea emoțională pentru animale de companie, Animalele de terapie sunt socializate și instruite pentru a oferi confort și afecțiune persoanelor în diferite medii stresante. Animalele de terapie sunt cel mai frecvent observate în spitale, casele de îngrijire medicală, școlile și zonele de dezastru și sunt clasificate ca una din cele trei tipuri: animale de vizitare terapeutice, animale de terapie asistată de animale și animale de terapie cu facilități.

Cel mai frecvent tip de animal de terapie este un animal de vizitare terapeutică. Acestea sunt adesea animale de companie care merg în diferite locuri, cum ar fi facilitățile de detenție, pentru a vizita cu oameni care își pot lipsi propriile animale de companie, dar se întorc acasă cu proprietarul lor la sfârșitul zilei. Toate tipurile de animale sunt utilizate ca animale de terapie, dar, indiferent de specie, ele trec de obicei printr-o evaluare a medicului veterinar, au primit o pregătire de bază și au fost examinați pentru a se asigura că fac bine cu oamenii. Animalele de terapie nu sunt protejate de nici o lege federale, dar unele state au propriile legi pentru a acorda drepturi proprietarilor și animalelor de companie. Veste, coliere, înregistrare și alte servicii sunt disponibile prin intermediul Registrului Național al Serviciului Animal.

01 din 04

Cu siguranță, cel mai frecvent văzut tip de animal de terapie, câinii vin în toate formele și dimensiunile și fac animale de terapie ideală. Mulți oameni au venit probabil pe un câine de terapie la un moment dat sau altul în viața lor. Câinii de terapie sunt adesea văzuți în spitale, case de îngrijire medicală, școli, centre de detenție și alte locuri publice în care ați putea fi surprinși să vedeți un câine care se plimba în jur.

Câini sunt tovarăși clasici pentru oameni, astfel încât este foarte natural ca oamenii să se bucure de prezența lor. Studiile au arătat că câinii ajută la calm și relaxarea oamenilor și câinii de terapie sunt un testament la acest lucru. Rensiunile mai mari, cum ar fi labradorii și retrieverii de aur, sunt cel mai adesea văzuți ca câini de terapie, dar asta nu înseamnă că alte rase nu pot face un animal de terapie bun. Atâta timp cât un câine este prietenos față de oameni și știe comenzi de ascultare de bază, Ar putea deveni probabil un animal de terapie!

  • 02 din 04

    Cai de terapie

    Cai, în timp ce mult mai mari decât câinii, fac animale de terapie excelente. Nu veți vedea un cal de mers pe jos printr-o școală (Doar dacă este un cal miniatural), dar veți observa adesea tehnici de terapie asistată de ecv-asistate care utilizează cai de terapie. Caii de terapie sunt animale minunate pentru a ajuta la sănătatea mintală și sunt, de asemenea, utilizate în psihoterapia facilitat la ecvină prin centre de tratament de dependență, grupuri de veterani și alte facilități de wellness mental care sunt supravegheate de profesioniștii din domeniul medical.

    Îngrijirea unui cal este adesea turnată ca fiind foarte terapeutică, iar emoțiile umane s-au dovedit a fi foarte benefice pentru persoanele care se luptă cu multe tipuri diferite de probleme psihologice. Caii ajută, de asemenea, să-i învețe pe oameni o varietate de lucruri, cum ar fi construirea de încredere și etica muncii, în plus față de abordarea emoțiilor.

    Caii de terapie pot sau nu pot fi călătoriți.

  • 03 din 04

    Pisici de terapie

    O alegere mai puțin evidentă decât câinii sau caii, multe pisici pot face animale de terapie grozavă. La fel ca câinii, pisicile sunt ușor de adus în facilități de interior, cum ar fi casele de îngrijire medicală și spitalele pentru a ajuta la mângâierea pe oricine care își poate lipsi propriile animale de companie. Multe terapie pisicile învață să meargă pe o lesa și poate avea o prezență foarte calmantă pentru copiii din școală, vârstnici în facilități asistate de viață și alte situații. Ele sunt, de asemenea, o mare terapie interioară pentru persoanele care pot avea o teamă de câini.

  • 04 din 04

    Terapie iepuri

    Uneori este nevoie de un animal de terapie mic, liniștit, iar atunci când este cazul, un iepure face un animal de terapie minunată. Iepurii sunt ușor de transportat, nu coacă sau nu miau și sunt opțiuni excelente pentru persoanele care pot fi înspăimântate de câini și pisici, deoarece o teamă de iepuri nu este foarte frecventă.

    Un iepure terapie trebuie să fie calm, bine socializat și să se bucure de a fi manipulat și peted de oameni. Este ideal dacă o terapie Rabbit este, de asemenea, cutie de gunoi instruită. Nu toți iepurii se potrivesc acestui proiect de lege, dar dacă un iepure prietenos este confortabil într-un ham și patru lei de picioare, ar putea face un animal de terapie grozavă.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cele mai bune animale de terapie