Totul despre pisicile de ghimbir

Pisicile de ghimbir sau pisicile portocalii sunt feline foarte populare, deși nu sunt de obicei recunoscute ca o rasă distinctă.

Chiar dacă, Pisicile portocalii sunt printre cei mai drăguți pisici din lume și sunt animale foarte comune în multe gospodării. Cele mai multe case care au pisici proprii, la un moment dat, au ridicat o pisică de ghimbir.

La fel ca majoritatea Tabbies, Pisicile de ghimbir sunt foarte prietenoase și pot face pisici excelente de animale de companie. Acest tip de pisoi este foarte unic datorită umbra sale portocalii izbitoare.

Ce face pisicile de ghimbir atât de speciale?


Știți doar cât de specială sunt pisicile de ghimbir dacă ați avut unul.

Personalitățile lor jucaus și culoarea frumos a stratului este ceea ce le face grozav. Ele sunt numite Portocaliu tabby pisoi din cauza aspectului lor.

Multe tabbies de ghimbir vor avea puțină crăpare neagră în jurul zonei gurii și pe nasul lor. Acest lucru este obișnuit după primii sau doi ani ai vieții lor.

Moggiile de ghimbir vin în patru tipuri frumoase de acoperire, clasice (swirled), bifate (agouti) și macrou (dungi). Majoritatea proprietarilor acestui tip de pisică uimitoare vor spune că o pisică portocalie este foarte prietenoasă cu aproape toată lumea.

Dar, după cum știm cu toții pisicile sunt unice, și, evident, pot prezenta și timiditate, printre alte trăsături. Cu toate acestea, moggii de ghimbir sau portocaliu sunt, în general, foarte spulice și prietenoase.

Un alt fapt interesant este că nu există pisoi cu o colorare completă și nemarcată portocalie. De asemenea majoritatea felinelor de tip portocaliu sunt bărbați. Care pot explica de ce sunt atât de incredibil de jucători.

Faimoase pisici de ghimbir

  • Orlando (Pisica Marmalade) este steaua Orange drăguță a unei serii de Cartea copiilor ilustrați de Kathleen Hale, tipărită pentru prima dată în 1938. Există un total de 19 cărți în ordine, povestind escapadele Orlando și familia lui felină, cu ilustrații atractive și povestiri hilar. Explorările lui Orlando au fost supuse orelor # 8220; # 8221; difuzate pe radioul BBC. Ultima carte din seria de pisica Marmalade a fost tipărită în 1972, iar Kathleen Hale i sa acordat o OBE - cea mai excelentă ordine a Imperiului Britanic, în 1976.
  • Orangey- Acesta a fost Ginger Cat care a jucat în "Micul dejun la Tiffany`s & # 8221; cu Audrey Hepburn în 1961. Acest televizor uimitor și de film care acționează a debutat în 1952 cu filmul "Rhubarb și # 8221; și a câștigat premiile Patsy în 1952 și în 1962. A participat, de asemenea, la "Gigot & # 8221;, și în seria TV & # 8220; Miss Brooks & # 8221;.
  • Orion- Ghimbirul și felina albă care are un cluster de galaxie legat în jurul gâtului său în filmul și bărbații în negru și # 8221; din 1997.
  • Jones- În show & # 8220; Alien & # 8221; filmat în 1979, pisoiul de culoare portocalie numit & # 8220; Jones & # 8221; este unul dintre cei doi supraviețuitori ai violenței asupra navei de transport miniere ruinate Nostromo.

Personalitate și temperament

Potrivit entuziaștilor de pisici de ghimbir, pisicile lor de companie au un temperament ușor de mers, sunt fericiți și relaxați și destul de câine în ceea ce privește personalitatea lor.

Ginger Kittens se naște purtând haina lor unică, arătând ca dapper ca fiind și sunt chiar deosebit de prietenoși și ușor de mers ca pisoi.

În lumea pisică, pisicile de ghimbir sunt considerate a fi copilul răcoros pe bloc datorită naturii lor fericite și ușoare. Noile constatări de cercetare arată că moggiile de ghimbir sunt pisicile preferate ale proprietarilor de la feline, deoarece sunt gândiți ca fiind iubiți și prietenoși.

De multe ori, felinele albe, sunt văzute ca fiind îndepărtate și de aloof, în timp ce Tuxedo pisici și pisicile negre sunt descrise ca misterioase și aduc lipsa proastă, potrivit unor folclor. Nu atât cu pisici de ghimbir!

S-ar putea sa-ti placa si: Totul despre pisicile din Tortoiseshell

Trăsături comportamentale

  • Îndrăzneţ- Majoritatea pisicilor de ghimbir sunt destul de curajoși și dispuși să se apropie de situații necunoscute cu curaj. Fiind că acest tip de pisică iubește să vâneze șoareci, îndrăzneala îi ajută să fie mai buni vânători.
  • Curajos- Curajul lor, care îi ajută să devină vânători mari, a devenit o trăsătură inerentă printre ei, atât în ​​interior, fie în aer liber. De aceea pisicile de ghimbir nu se distrează de o luptă.
  • Independent- Pisicile de ghimbir sunt bine cunoscute pentru independența lor. În timp ce este independent nu înseamnă că acești pisici iubesc să rămână singuri, au fost cunoscuți că nu-i place să li se spună ce să facă.

10 fapte nu știi despre pisicile de ghimbir

  1. Unele dintre pisicile de ghimbir se pot asemăna cu tigrii mici.
  2. Nimeni nu este de fapt sigur unde porecla și # 8220; Tabby & # 8221; a venit de la sau când a ajuns să fie asociat acestui tip de pisică.
  3. Aceste pisici sunt cunoscute să nu aibă straturi groase și dense.
  4. Ele sunt considerate pisici grase pentru că iubesc să mănânce aproape totul și de oriunde.
  5. Deoarece aceste tabbie nu sunt considerate ca o rasă, acestea pot fi atribuite multor rase de feline existente.
  6. Lifespanul unui pisoi portocaliu nu este specific pentru colorarea lor. Ei au aceeași durată medie de viață ca și rasa specială a felinelor pe care le aparține.
  7. Majoritatea pisicilor portocalii sunt pisici foarte sociale, fie că sunt calme și iubitoare sau ocupate și de ieșire. Totuși, există câteva rase care poartă pisoi portocalii care sunt neinteresați de prietenia umană și în aloof.
  8. Pisicile din tabby își dau numele datorită modelelor de colorare. Tabby-urile au patru matrice tipice și distincte ale aranjamentului de culoare al stratului. Dacă o tabby nu are unul din aceste modele, nu este privită ca o pisică tabby.
  9. Pisica portocalie trebuie să aibă o colorare portocalie pe corpul său. Majoritatea pisicilor sunt predominant portocalii; Cu toate acestea, există aceia care au mai multă colorare mai albă decât Orange. Acestea sunt rare și foarte greu de găsit.
  10. Pisicile portocalii au de obicei un caracter curajos. Majoritatea acestora nu sunt frică excesiv de alte animale sau copii și nu au o problemă în împărtășirea gospodăriei cu alte animale sau câini.

Aveți o pisică de ghimbir portocaliu? Spuneți-ne totul despre el într-un comentariu de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Totul despre pisicile de ghimbir