Considerente înainte de a-ți adopta prima pisică

Pisică în cușcă deschisă în adăpost de animale

Dacă te gândești Adoptarea unei pisici, Există multe considerații și câteva decizii inițiale care trebuie făcute despre o vârstă, sex, rasă, fundal, sănătate generală și condiție de nevoie. De asemenea, este obișnuit ca pisicile de casă să trăiască până la douăzeci de ani, deci este important să fii serios în legătură cu angajamentul și la Fă-ți tema inaintea timpului.

01 din 04

Angajament

Gândiți-vă serios despre angajamentul pe care îl veți face în luarea unei pisici. Pisicile sunt ființe simțitoare, iar o pisică merită să fie văzută ca membru al familiei dvs. Aducerea unei pisici în casa dvs. va fi a responsabilitate Pentru durata de viață a pisicii, solicitându-vă să oferiți alimente sănătoase, siguranță, iubire, companie și îngrijire veterinară atât în ​​vremuri bune, cât și în rău.

Cu toate acestea, dacă ați dorit o pisică de ceva timp și gândiți-vă că timpul este corect, discutați-l cu ceilalți membri ai gospodăriei. Toți vor trebui să împărtășiți acest angajament, deoarece pisica vă va vedea pe toți membrii activi ai familiei sale.

  • 02 din 04

    Vârsta pisicii

    Gândirea la o pisică înseamnă a decide între un pisoi, o pisică adultă sau o pisică senior. Deși sunt extrem de drăguți, Participarea la pisoi necesită o mulțime de timp și atenție. Pisicile vor frământa perne ca și burta mamei lor atunci când vor alăpta asistența medicală. Acest lucru poate începe un comportament de gheare pe tapițerie sau mobilier din piele.

    Pisoi, cum ar fi puii, beneficiaza de a avea un gunoi de colegi pentru a juca, cuddling, si pentru a oferi jocuri interesante atunci cand nici un om nu sunt acasa. Deci, dacă doriți un pisoi, ar putea fi cel mai bine să aveți două care pot socializa ca frați. Pisicile tinere nu primesc întotdeauna o pregătire completă de la mamă de utilizare a cutiei de gunoi, dar două pisici împreună pot uneori să-și influențeze reciproc în acest sens.

    Copiii care interacționează cu un pisoi sunt obligați să se zgârșească de o pisică care nu este încă socializată, iar copilul trebuie să fie suficient de matur pentru a înțelege această etapă normală de învățare. Seniorii pot fi mai bine potriviți cu o pisică mai matură. O pisică care este folosită pentru a zăpada liniștită pe televizor sau altă sursă de căldură caldă sau una care este fericită fiind mângâiată într-o poală a unei persoane poate fi cea mai bună alegere.

  • 03 din 04

    Alegerea unei pisici de salvare

    Când căutați o primă pisică, prima oprire inițială ar trebui să fie adăposturile umane și organizațiile de salvare a pisicilor. Aceste grupuri au un număr mare de pisici și pisici frumoase, adoptate. Dacă sunteți stabilit pe o pisică a unui rasă specifică, Există multe organizații de salvare pentru a explora.

    De obicei, un adăpost a participat deja la spay / neutru, fotografii inițiale și un examen de clearance-ul veterinar. Dacă situația originală a pisicii a lăsat-o cu orice provocări medicale din cauza nutriției sau neglijenilor săraci, acestea au început deja deja să fie abordate de adăpost. S-ar putea să jucați un rol final în îngrijirea salvului înapoi la sănătatea completă, creând o legătură inițială între voi amândoi.

    Când selectați o pisică de orice vârstă, încercați să lăsați pisica să vă aleagă și pe tine. Petreceți ceva liniștit pe podea, oferind pisicii alte opțiuni în cameră - dacă vă aleg asupra altora, acesta este un semn bun. Dacă sunt luate în considerare mai multe pisici, stați liniștit, stați liniștit și vedeți care vine la dvs.

    Rețineți că dacă alegeți oricare dintre pisicile Sșteptate din colț, fiți gata să vă angajați câteva săptămâni pentru a le arăta că sunt în siguranță fără să le aglomerați. Odată ce se obișnuiesc cu dvs. și anxietatea lor globală dispare, ele pot fi animale de companie extrem de loiale.

  • 04 din 04

    Pisici suplimentare

    Suntem animale sociale, așa că ne pare natural pentru ca pisicile noastre să se bucure și de socializare. Cu câteva excepții, totuși, pisicile adulte sălbatice și domestice conduc în mare parte viața solitară. Ei pot fi fericiți în grupuri, dar nu caută în mod automat însoțirea cu alte pisici la fel ca câinii fac. Înainte de a vă decide Adăugați oa doua pisică la casa ta, întrebați-vă dacă pisica dvs. are nevoie de un prieten și dacă sunteți pregătit să satisfaceți nevoile multiplelor pisici.

    Există doi factori importanți de luat în considerare înainte adoptarea O a doua pisică: vârsta și personalitatea pisicii actuale. Cel mai rău coșmar al pisicii mai vechi are un jucărie tânăr, energic și insatiabil ca însoțitor, dar o pisică tânără sau de vârstă mijlocie poate fi mai receptivă la prezența unui pisoi sau chiar a unei alte pisici adulte.

    Având în vedere personalitatea originale a pisicii dvs., pisica ta timidă ar putea fi copleșită de o pisică șef, iar pisica ta bossy poate fi probabil să bată un nou venit timid. Este posibil să introduceți cu succes pisicile. Uneori adăugând o pisică familiei este inevitabilă. Dacă te căsătorești, de exemplu, și dacă amândoi aveți pisici, atunci fuziunea este o necesitate.

    Dacă adoptați prima pisică și credeți că preferați să obțineți o pereche, cea mai bună abordare este de a adopta două pisoi din același gunoi sau de a adopta o pereche deja legată de adulți.

  • Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.

    Uita-te acum: Dacă pisica ta ar putea scrie text, ar spune asta

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Considerente înainte de a-ți adopta prima pisică