14 Pisici adorabile tuxedo și pisoi

Pisica alb-negru

Cu toate că Tuxedo pisici sunt cele mai cunoscute pentru marcajele lor distincte - sunt întotdeauna îmbrăcați la nine ca mici, mici domni!-Este mult mai mult de apreciat despre acesti prieteni frumoși, inteligenți și iubitoare felini.

Indiferent dacă dețineți deja un Tuxie sau aveți în vedere adoptarea unuia, veți iubi aceste fapte distractive despre pisicile care sunt îmbrăcate cu nicăieri de unde să meargă nicăieri.

01 din 13

Pisicile Tuxedo nu sunt toate alb-negru

Genetic, pisicile Tuxedo sunt considerate piebald sau bi-color, ceea ce înseamnă pur și simplu că au patch-uri neregulate de colorare. În timp ce este obișnuit să vezi pisicile tuxedo cu marcaje alb-negru pe bărbie, cufere, stomacuri și picioare, colorarea lor poate varia la fel de mult ca modelele lor.

De exemplu, aceste pisici, Dexter (stânga) și Figaro (dreapta), sunt ambele Tuxedos, în ciuda diferențelor lor majore în colorare.

Continuați la 2 din 13 de mai jos.
  • 02 din 13

    Modelul lor nu este specific pentru nici o rasă

    & # 64-karmas.Krints / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-5 "Container de date =" Adevărat "/">

    Modelul Tuxedo este de fapt extrem de comun și nu este specific unei rase de pisică. Marcajele Tuxedo pot apărea pe toate tipurile de pisici, inclusiv Cornish Rex, persani, Coroane Maine, și shorthairs american.

    Continuați până la 3 din 13 de mai jos.
  • 03 din 13

    Pisicile Tuxedo pot fi bărbați sau femei

    & # 64-lorenza_salvadora_and_leonard / Instagram "Data-caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-8 "Container de date =" Adevărat "/">

    În ciuda dapperului lor, aspectul gentleman, pisicile Tuxedo pot fi bărbați sau femei. Acele pisici de sex feminin ar face Marlene Dietrich, faimoase actriță de impulsuri Tuxedo, mândru.

    Continuați până la 4 din 13 de mai jos.
  • 04 din 13

    Pisicile Tuxedo se dezvoltă rapid

    În mod normal, pisoiul vor începe să-și deschidă ochii una până la două săptămâni după naștere. Dar pisoiul Tuxedo își deschid ochii cu 24 de ore înainte de orice alt fel de pisică.

    Continuați la 5 din 13 de mai jos.
  • 05 din 13

    Pisicile Tuxedo sunt super-iubitoare

    Pisicile Tuxedo sunt cunoscute pentru natura lor iubitoare, bună, precum și capacitatea lor de a se înțelege o mulțime de alte animale din casă (copil, câine sau altfel!). De fapt, mulți oameni se referă la ei ca "câine-ca", pentru că ei iubesc să se înghesuie și să rămână la părțile oamenilor lor.

    Continuați până la 6 din 13 de mai jos.
  • 06 din 13

    Pisicile Tuxedo pot fi cele mai deștepte pisici

    & # 64-kikibekako / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-17 "Container de date =" Adevărat "/">

    Unii spun că pisicile Tuxedo sunt cu până la 200% mai inteligente decât orice alt fel de pisică. Poate că de aceea au un astfel de loc în istorie.

    Continuați până la 7 din 13 de mai jos.
  • 07 din 13

    Egiptenii au iubit pisici tuxedo

    & # 64-tuxedotrio / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-20 "Container de date =" Adevărat "/">

    Știm cu toții că pisicile au fost considerate sacre în cultura egipteană antică și adesea au apărut în hieroglife egiptene, ceramică, aurie și morminte. Dar ați știut că 70% din pisicile descrise în mormintele regale egiptene au fost pisici tuxedo?

    Continuați la 8 din 13 de mai jos.
  • 08 din 13

    Istoria și cultura pop iubesc și pisicile tuxedo

    & # 64-ArugulaThecat / Instagram "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-23 "Container de date =" Adevărat "/">

    Pisicile Tuxedo au fost, de asemenea, felina preferată a unor figuri istorice destul de influente, inclusiv William Shakespeare, Sir Isaac Newton, Beethoven și Fostul președinte al Statelor Unite Bill Clinton.

    Ca să nu mai vorbim, câteva pisici celebre în pop-ul de cultură pop de la Looney tunes, Domnul. Mistul de la spectacolul Broadway Pisicile și pisica din pălăria lui dr. Suss Fame - au fost toate tuxedos.

    Continuați până la 9 din 13 de mai jos.
  • 09 din 13

    Pisicile Tuxedo pot fi cele mai bogate pisici

    & # 64-pepe_la_peu / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-Image_19-0-27 "Container de urmărire a datelor =" Adevărat "/">

    Datorită unei pisici tuxedo numite Sparky, pisicile Tuxedo ar putea fi cele mai bogate dintre toate tipurile de pisici. Cum? În 1998, a rămas $ 6.3 milioane în moștenire! Imaginați-vă cât de mult ar putea cumpăra acest fel de numerar.

    Continuați până la 10 din 13 de mai jos.
  • 10 din 13

    Ei pot fi, de asemenea, cei mai mari lideri politici felini

    În 2012, o pisică tuxedo numită Tuxedo Stan a fugit pentru primarul orașului Halifax, Canada, reprezentând petrecerea tuxedo. Platformele sale majore în timpul alegerilor? În calitate de primar, el a vrut să rezolve în cele din urmă problemele de pisici rătăcitoare de la Halifax. El a găzduit, de asemenea, un oraș sponsorizat SPAY, Programul NEUTEL ȘI GENERAL DE CAT CARE pentru a ajuta mai bine rezidenții lui Halifax.

    Continuați până la 11 din 13 de mai jos.
  • 11 din 13

    Pisicile Tuxedo ar putea avea puteri magice... Poate

    & # 64-Lexiem500 / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-33 "Container de date =" Adevărat "/">

    Din cauza culorilor și a modelelor lor neregulate, este spus că pisicile Tuxedo pot dispărea pe echinocțiul de vernal sau diurnal. În mod evident, singura explicație este că au puteri magice!

    Continuați până la 12 din 13 de mai jos.
  • 12 din 13

    Pisicile Tuxedo pot merge acolo unde nu a trecut nimic

    Doar o pisică a urcat vreodată până la vârful muntelui Everest (cu ajutorul omului său, desigur): o pisică tuxedo numită Roderick. Există zvonuri că NASA intenționează să facă o pisică tuxedo primul animal de companie pe lună!

    Continuați până la 13 din 13 de mai jos.
  • 13 din 13

    Pisicile Tuxedo au fost eroi de război

    În urma celui de-al doilea război mondial, o pisică tuxedo numită Simon a primit o medalie de către ofițerii militari. De ce? El a ajutat efortul de război prin protejarea alimentelor soldatului de la dăunători, cum ar fi șoarecii și insectele. Vă salutăm, Simon!

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 14 Pisici adorabile tuxedo și pisoi