10 Cele mai bune rase de pisica pentru persoanele cu alergii

Pisica albastră rusă privită din spatele perdelei

Dacă sunteți iubitor de pisici cu ușurință Alergii de pisici, Încă ar putea fi posibil să aveți o pisică în casa dvs. Deși nici o rasă de pisică nu este hipoalergenică științifică, rapoartele anecdotice susțin că unele rase ar putea fi mai puțin probabil să declanșeze alergii. Acest lucru este potențial datorită nivelului lor de vărsare sau pentru că produc mai puțin de proteina Fel D 1, un alergen comun. Rasele de pisică care se presupune că alergiile variază în funcție de aspect și temperament. Unele sunt rase legate, în timp ce altele sunt mai unice. Mai mult, este important să rețineți că pisicile individuale din aceste rase pot fi încă să declanșeze alergii, deoarece fiecare pisică va avea alergeni ușor diferiți.

Iată 10 rase de pisică care ar putea funcționa pentru persoanele cu alergii.

Bacsis

Majoritatea persoanelor care au alergii de pisici nu sunt alergice la blana unei pisici, ci mai degrabă proteinele din saliva, urina și înni (fulgi de piele). Curățarea în mod consecvent a zonelor casei dvs. în care pisica dvs. petrece o mulțime de timp poate ajuta la reducerea unor astfel de alergeni.

01 din 10

Balineza este aproape identică cu rasa de pisică siameză în majoritatea considerării, cu excepția hainei sale lungi și coada plină plină. În ciuda lungimii hainei, rasa afectivă și activă este cunoscută pentru că a fost o pantoică scăzută și are nevoie doar de o periaj săptămânal. Aceste pisici ar putea avea, de asemenea, mai puțin de proteina Fel D1 care cauzează alergii decât multe alte pisici.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 6 până la 7 inci

Greutate: 8 până la 12 kilograme

Caracteristici fizice: Corpul corpului subțire în formă de pană - ochi albaștri

  • 02 din 10

    Unii oameni cred că stratul scurt, ondulat al lui Cornish Rex nu are tendința de a vărsa cât mai mult ca pisicile sau pisicile de lungă durată cu haine dense. Pisicile Rex au doar un substrat fin și nici un topcoat deloc. Aceste pisici sunt, în general, foarte inteligente și active și le place să fie centrul atenției.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 12 până la 14 inci

    Greutate: 6 până la 10 kilograme

    Caracteristici fizice: Corpul curbat - Cheekbone mari - Urechi mari

  • 03 din 10

    Ca și Cornish Rex, unii oameni recomandă, de asemenea, Devon Rex ca una dintre cele mai bune rase de pisică pentru persoanele cu alergii. Haina ei ondulată nu are tendința de a arunca mult, ceea ce minimizează răspândirea lui Dander și a altor alergeni în casa dvs. Aceste pisici sunt ieftine și jucaus și preferă să fie implicate în ceea ce fac oamenii lor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 8 până la 10 kilograme

    Caracteristici fizice: Urechi mari - gât subțire - ochi proeminenți

  • 04 din 10

    Javanese

    Javanul a rezultat dintr-o cruce cu un balinez și colorpoint Shorthair, creând o pisică asemănătoare siamezului cu păr lung și o gamă mai largă de culori. Aceste pisici nu au un substrat, adică că nu au vărsat prea mult și au nevoie doar de o periaj săptămânal. Astfel, ei au răspândit mai puține alergeni, ceea ce ar putea lucra pentru persoanele cu alergii ușoare de pisici.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 18 până la 20 de centimetri

    Greutate: 5 până la 10 kilograme

    Caracteristici fizice: Picioare lungi - construi atletic - urechi mari - în formă de migdale, ochi albaștri

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Oriental este o cruce de mai multe rase de pisică, inclusiv distanța americană, abisiniană și siameză. Aceste pisici atletice, jucăușă și inteligente sunt niște nivele moderate care necesită periaj de câteva ori pe săptămână. Frecarea lor cu o cârpă umedă, de asemenea, poate ajuta la îndepărtarea părului mort și pentru a minimiza alergeni.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 6 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Corpul elegant - capul unghiular - urechi mari - ochi în formă de migdale

  • 06 din 10

    Blue-ul rus este, în general, o rasă de pisică uniformă, încât anecdotal este bun pentru persoanele cu alergii ușoare de pisici. Haina de pluș, strălucitoare este oarecum scăzută și, de obicei, necesită doar periaj săptămânal. De fapt, aceste pisici liniștite și blânde iubesc adesea ședința cu oamenii lor preferați să fie periat.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 8 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Coat albastru-gri - Ochii verzi - cap în formă de pene

  • 07 din 10

    În timp ce Cornish Rex și Devon Rex sunt de obicei pisici de mare energie, Selkirk Rex este mult mai laten. Dar, ca și celelalte pisici Rex, această rasă are, de asemenea, un strat ondulat care aruncă minim. Periajul de cel puțin două ori pe săptămână este ideal pentru a elimina părul mort și încurcăturile, precum și pentru a limita capacitatea sa de a răspândi alergeni.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 11 inci

    Greutate: 9 până la 16 kilograme

    Caracteristici fizice: Coat curbat în mod rotund - corpul rotund - corpul greu

  • 08 din 10

    Siameza populară trebuie, de asemenea, să fie o rasă de pisică cu alergenă scăzută, deși nu există dovezi științifice definitive în acel moment. Aceste pisici curioase sport un strat de întreținere redusă, care nu aruncă mult și are nevoie doar de periaj săptămânal. Dar ei, în general, iubesc să fie în jurul oamenilor lor preferați cât mai mult posibil, ceea ce ar putea declanșa alergiile unor oameni.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 8 până la 10 kilograme

    Caracteristici fizice: Corpul elegant - ochii în formă de migdale - cap în formă de pene

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Pretenția lui Siberian Cat în departamentul alergenic provine din convingerea că această rasă produce relativ redusă din alergenul Fel D 1 comparativ cu alte pisici. Cu toate acestea, există încă o mică dovadă științifică a acestui lucru. Aceste pisici au straturi foarte groase, deși nu au tendința de a se potrivi sau încurca. Periajul săptămânal este de obicei tot ce au nevoie.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 11 inci

    Greutate: 10 la 20 de kilograme

    Caracteristici fizice: Stocky Build-Coat dens

  • 10 din 10

    Deși pisicile sphynx sunt descrise în mod obișnuit ca "fără păr", au o fuzz fin, care se simte aproape de căprioară când este mângâiată. Ca toate rasele de pisică, pisicile sphynx produc Dander. Dar dacă este scăldată frecvent - pe care pisica are nevoie oricum pentru a îndepărta excesul de ulei din piele - prezența lui Dander poate fi minimizată.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 10 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Hair fără păr - Build

  • Rase pentru a evita

    Rasele de pisici de mare tind să fie mai rele pentru persoanele cu alergii, deoarece alergenele sunt prinse în hainele lor și se răspândesc oriunde își pierd blănurile. Unele dintre aceste high-highers includ persană, Maine Coon, Norvegia Cat de Forest, Himalayan, Manx, și Cymric.

    Pisica de pisică poate fi o problemă reală pentru persoanele cu alergii

    Uita-te acum: 14 moduri pisicile arata dragostea lor

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Cele mai bune rase de pisica pentru persoanele cu alergii