8 Fapte fascinante despre pisicile din tuxedo

Fapte distractive despre pisicile tuxedo

Pisicile Tuxedo sunt cele mai cunoscute pentru straturile lor bi-colorate care arata, bine, Tiny Tuxedos. Deși multe Tuxedo pisici sunt alb-negru, aceste straturi superbe de pisici pot fi, de asemenea, gri, argint, portocaliu, si chiar tortoiseshell cu patch-uri de alb. Dar există mult mai mult pentru pisicile tuxedo decât aspectul lor bun.

Cea mai bogată pisică din lume, de exemplu, a fost o pisică tuxedo. Și alte pisici tuxedo au fost la război, vârful muntelui Everest și Casa Albă. Da într-adevăr!

Vreau mai mult? Verificați aceste fapte fascinante despre cele mai multe pisici de daptrice ale naturii.

1:39

Uita-te acum: 8 Fapte surprinzătoare despre pisicile Tuxedo

01 din 08

Pisicile Tuxedo sunt de fapt piebald

Nope, pisicile tuxedo nu sunt o particulare rasă. Mai degrabă, ei primesc numele lor din marcajele distincte, bi-colorate (denumite și piepald) pe straturile lor care seamănă cu Tuxedos.

Așa cum am spus, pisicile Tuxedo nu avea a fi alb-negru. Și pentru că pot fi o varietate de rase, cum ar fi Maine Coon, Angora Turcă, American Shorthair sau British Shorthair, hainele lor pot fi scurte, shaggy, lungi sau matasoase.

Deci, ce cauzează lor Coats bi-colorat? Citiți mai departe pentru o mică lecție de știință.

  • 02 din 08

    Genetica pisicilor Tuxedo provoacă variațiile lor

    Ca stambă și Tortoiseshell pisicile, pisicile Tuxedo le pot mulțumi geneticii lor pentru DUPPER DUS-ERR, haine.

    Se credea mult timp că hainele lor bi-colorate au fost rezultatul celulelor de pigment "lent" sau "lent", care nu au putut ajunge la toate părțile embrionului Kitty înainte de a fi pe deplin formate.

    O teorie mai recentă, totuși, poate dezvălui această ipoteză de lungă durată. Cercetătorii cred acum că celulele de pigment se mișcă și se înmulțesc la întâmplare în timpul dezvoltării embrionului - și nu respectă niciun anumit instrucțiuni genetice pentru culoarea stratului.

    Deși Calico, Tortoiseshell și pisicile Tuxedo împărtășesc câteva asemănări genetice care determină marcajele lor, există o diferență majoră: majoritatea stambă și pisicile de țestoase sunt femei (datorită acelorași informații genetice care decide culorile lor), dar când vine vorba de pisici tuxedo, numărul de bărbați și femele sunt egale.

  • 03 din 08

    Pisicile Tuxedo au fost închinate în Egiptul antic

    Este o cunoaștere obișnuită că pisicile erau foarte aduse și închinate ca zei de către vechii egipteni. De fapt, mai multe zei egiptene au fost descrise ca pisici.

    Din acest motiv, pisicile au făcut apariții frecvente în morminte regale, smithing de aur și hieroglife. Dar știai aproximativ 70% din pisicile descrise în aceste morminte și arte vechi au fost pisici tuxedo? Da, tuxii au fost cele mai frecvent descrise (și venerat) pisici din Egiptul antic.

  • 04 din 08

    Pisicile Tuxedo se dezvoltă rapid - și sunt super inteligente

    Există câteva explicații pentru faima și averea pisicilor Tuxedo (mai multe despre asta mai târziu). Poate că explicațiile cele mai logice sunt că pisicile tuxedo se dezvoltă incredibil rapid - și sunt acceptate ca genii din lumea Kitty... cam.

    Iată de ce:

  • Este nevoie de majoritatea pisicilor una până la două săptămâni pentru a-și deschide ochii după naștere. Dar tuxii nou-născute? Își deschid ochii cu 24 de ore înainte de orice alt fel de pisică.
  • Acest lucru poate fi oarecum dificil de dovedit, dar mulți oameni cred că pisicile Tuxedo sunt de până la 200% mai inteligente decât alte tipuri de pisici. Este neclar dacă acesta este sau nu singura opinie a părinților pisicii tuxedo.
  • Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Pisicile Tuxedo au puteri magice... Poate

    Ea a spus că în timpul unui echinocțiu de primăvară sau diurnă, pisicile Tuxedo devin practic invizibile datorită culorilor straturilor lor. Înălțind complet fizica luminii și a umbrei, unii cred că acest fenomen este de fapt dovada puterilor magice ale lui Tuxies!

  • 06 din 08

    Pisicile Tuxedo au un loc în istorie

    Credeți sau nu, există o mulțime de pisici tuxedo cu o credință istorică gravă:

  • William Shakespeare, Beethoven, și Sir Isaac Newton au avut pisici de companie Tuxedo. Cine cunoaște nivelul de avansare artistică și științifică a acestor pisici inspirate?
  • Pisici celebre din cultura pop, inclusiv Sylvester de la Looney tunes, pisica din pălărie (caracterul renumit de la dr. Seuss) și dl. Mistul de la spectacolul Broadway Pisicile au fost toate tuxii.
  • În 2012, o pisică tuxedo numită Tuxedo Stan de la Halifax, Canada a fugit pentru primarul orașului Fair. Deși Tuxedo Stan nu a preluat mandatul, a fost prima și singura pisică pentru a alerga vreodată pentru biroul politic.
  • 07 din 08

    Cea mai bogată pisică din lume este o pisică tuxedo

    În 1998, o pisică tuxedo numită Sparky moștenită o creștere 6.3 milioane de dolari atunci când proprietarul său a murit, făcându-l departe mai bogat decât orice altă pisică și ființe umane.

  • 08 din 08

    Pisicile Tuxedo au plecat acolo unde nici o pisică nu a trecut înainte

    Cu dezvoltarea lor rapidă și inteligente grave, nu este de mirare că pisicile Tuxedo s-au dus la multe, multe locuri că nici o altă pisică nu a trecut înainte de:

  • Doar o pisică a făcut-o vreodată la vârful muntelui Everest și l-ai ghicit - era o pisică tuxedo. Umanul său la dus, desigur, dar este încă destul de impresionant, corect?
  • O pisică tuxedo numit Simon a mers la război în timpul celui de-al doilea război mondial și a ajuns la primirea unei medalii pentru serviciile sale. Cum a ajutat aliații? Prin protejarea consumabilelor de alimente britanice de la dăunători și șoareci.
  • Da, o pisică tuxedo a făcut-o chiar în Casa Albă. Președintele Bill Clinton a avut un Pet Tuxie în timpul serviciului său în calitate de președinte al Statelor Unite.
  • Unde este următorul pentru pisici tuxedo? Eventual spațiu exterior! Cuvântul de pe stradă este că NASA dorește ca un tuxedo să fie primul pisicat pe Lună.

    Urmăriți acum: de ce pisicile purr?

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Fapte fascinante despre pisicile din tuxedo