Pisica ta o rasă pură?

Ce rasă este ilustrația mea pisică

Cele mai multe standarde de rasă de pisică permit mai multe modele diferite de ochi și blană sau modele de acoperire în descrierile aspectului fizic. Acest lucru poate face dificilă dacă încercați să determinați ce fel de pisică aveți prin citiți ce culori și modele pot intra fiecare rasă de pisică. Doar pentru că aveți a pisica neagra cu ochii de aur nu înseamnă că aveți a Bombay, nici tabby-ul tău mare de lungă durată devine automat un COON Maine, deoarece citiți coale Maine pot veni în acel model. Pisicile casei de casă pot veni, de asemenea, în aproape fiecare culoare și model cu lungimi diferite de blană și sunt menționate pur și simplu ca pisici de rasă mixte.

Diferențele de pisici interne și pură

Cele mai multe pisici de casă sunt pur și simplu considerate a fi pisici interne de păr, cu părul de agrement mediu sau domnișoare și nu sunt rase pure. Dar asta nu înseamnă că nu vei întâlni niciodată o pisică pură sau că pisica ta nu poate fi o rasă pură.

O pură este definită de gosarul de crescători ai pisicilor ca "o pisică a cărei strămoși sunt toate aceleași rase sau a cărui strămoșie include încrucișarea care este permisă în standardul de rasă. De exemplu, poate avea, de asemenea, o Bombay Purebred Pisicile birmanese în fundalul său."În general, pedigree de pisică trebuie să fie certificată de registrul de rasă de pisică înainte de a putea fi numit pe bună dreptate.

Rasa americană de pisică de scurte a fost inițial numită rasa internă de scurtă durată, dar numele a fost schimbat pentru a evita confuzia printre pisicile cu o istorie necunoscută, printre alte motive. Lipsită de pedigree necesară, o pisică internă de scurtă durată nu poate fi menționată pur și simplu ca o pisică americană de scurtă durată, în ciuda cazului, cu excepția cazului în care istoria de reproducere este cunoscută.

Pisicile domestice

Pisicile domestice sunt bogate în istorie și nu există o singură descriere - toate descrierea lor. Pisicile domestice pot fi mari, mici, grase sau subțiri, în funcție de genetica, dieta și îngrijirea pe care o primesc. Culorile și modelele de acoperire sunt numeroase și includ negru, alb, gri, portocaliu și toate nuanțele între ele. Modelele de acoperire includ tabby, calico, broasca testishell și frac, a numi câteva.

Departe de a fi doar pisicile obișnuite ale casei, pisicile domestice sunt cele mai frecvent găsite tipuri de pisici din lume și pot avea un pedigree necunoscut plin de diferite rase de diferite culori și modele. Deși nu rase diferite diferite, pisicile de diferite modele și culori tind să aibă caracteristici care le fac unice și sunt adesea menționate de aceste culori și modele.

CALICO CATS

CALICO CATS, De asemenea, cunoscut sub numele de pisici de broască țestoasă și albă, cuprind o grădină de culori de pisică, fie portocaliu vibrantă (cunoscut tehnic sub numele de "roșu"), alb și negru, sau mai scăzută de in, albastru-gri și alb. În genetica felină, acesta din urmă este cunoscut sub numele de "diluate calico."Diferitele modele ale patch-urilor calico sunt aproape la fel de variabile ca fulgi de zăpadă, deoarece nu veți vedea niciodată doi exact la fel. Calicos sunt aproape întotdeauna femele, iar masculul rar este de obicei steril.

Pisicile de rasă pure care pot veni într-un model de calico includ persană, Manx, Maine Coon, și fald scotian, printre alții.

Fațe fascinante și imagini drăguțe ale pisicilor calico

Pisici tabby

Dacă pisicile domestice sunt cele mai favorizate din toate, Pisicile tabby sunt cele mai populare a modelelor de culori a pisicilor. Tabbies intră în dungi, șuruburi, swirls, puncte și liniuțe și sunt, de asemenea, permise în standardele de rasă de peste două duzini de pisici recunoscute. Culorile lor variază de la roșu la smântână, la negru, albastru, argint, maro și bronz. Unul dintre marcajele cele mai consistente ale pisicilor Tabby este magnificul "M" centrat pe frunțile lor chiar deasupra ochilor lor.

Pisicile de țestoasă

Pisicile de țestoasă, De asemenea, cunoscut sub numele de torturi, sunt două culori, roșu și negru, împreună cu diluțiile acelor culori. Aceste diluții sunt nuanțe mai ușoare de roșii (creme) și nuanțe mai ușoare de negru (blues, gare palid) și maro. Tortozeshells vin, de asemenea, în două tipuri de modele de culoare, brindled sau țesute și patch-uri. Pentru a face acest lucru și mai complex, țestoasele pot avea, de asemenea, patch-uri care sunt modelate. Dacă nu sunteți sigur dacă aveți o broască țestoasă sau o pisică calico, amintiți-vă că dacă pisica dvs. are alb pe ele, atunci ele sunt considerate a stambă.

Pisicile de rasă pure care pot fi țestoase includ Tortoiseshells Cornish Rex și rasele japoneze de bobtail.

Tuxedo pisici

Această colorare a pisicilor este exact ca sunetele, alb-negru. Pisicile Tuxedo sunt în primul rând negre cu marcaje albe pe piept, picioare, picioare și față. Pisicile Tuxedo pot fi rase interne sau pure, cum ar fi Devon Rex, Maine Coon, Persană, Cornish Rex, Manx, si altii.

8 Fapte fascinante despre pisicile din Tuxedo

Rasele unice de pisici

Unele rase pure de pisici au caracteristici unice care îi ajută să le diferențieze de alte rase și pisici domestice. Lipsa de blană, textura de blană ondulată, fețele spuse, urechile îndoite și alte atribute se găsesc în mod natural în unele rase de pisică. Pisicile domestice, de obicei, toate arată la fel, dacă puteți privi trecând lungimile de blană, culorile și modelele. Ei au construi corpuri similare, forme de cap și urechi. În contrast, multe pisici pure, dacă sunt aliniate una lângă alta, arată foarte diferit unul de celălalt.

Uita-te acum: Care este pisica ta spunând?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pisica ta o rasă pură?