Cat intern de rasa mixt (moggie): profil de rasa cat

Pisica Moggie uit la camera

Pisica interna, rasa mixta, Felis Silvestris Catus, este un animal tipic tipic fără pedigree. Ele pot fi, de asemenea, numite pisici de casă și oameni în u.K. Utilizați termenul "Moggies."O lipsă de lucrări de reproducere nu se diminuează în niciun fel de la animalele frumoase, nobile și iubitoare. Pisica domestică a fost în jur de mult timp. Un mormânt de 9.000 de ani pe insula mediteraneană din Cipru a dezvăluit o pisică îngropată cu un om, probabil că din cauza unui animal însoțitor.

Privire de ansamblu de rasă

Greutate: 8 până la 10 kilograme

Lungime: Despre un picior și jumătate

Palton: Variază - scurt, mediu sau lung

Culoarea stratului: Varietate largă - Culorile cele mai frecvente includ negru, alb, gri și roșu (portocaliu) cu tabinet, stambă, Tortoiseshell și modele de culori tuxedo.

Culoarea ochilor: Varietate largă - Deși galbenul verde până la aur este cel mai comun

Speranța de viață: 14 până la 20 de ani

Caracteristicile pisicii domestice

Nivelul de afecțiuneMediu
PrietenieMediu
Copil prietenosMediu
Prietenos cu animalele de companieMediu
Nevoi de exercițiiMediu
JucăușăMediu
Nivel de energieMediu
InteligențăÎnalt
Tendința de a vocalizaMediu
Cantitatea de vărsareMediu

Istoria pisicii domestice

Pisicile domestice au o istorie bogată. Pisicile se crede că au fost domesticite în Orientul Mijlociu la aproximativ momentul în care oamenii au dezvoltat agricultura (estimată acum 12.000 de ani). Pisicile au servit ca să păstreze rozătoarele departe de cerealele depozitate. Ele au fost considerate sacre de către egipteni și mumificați cu proprietarii lor. Pisicile făceau parte din viața din oraș și țară, predate cel mai mult pentru abilitățile lor ca vânători de rozătoare.

Biologic, o pisică de rasă mixtă este o cruce între pisicile de două rase diferite sau o pisică pură și o pisică domestică. Dacă pisica dvs. seamănă cu o rasă de pisică cunoscută, puteți să o numiți un amestec. Cu toate acestea, fără lucrări de înregistrare de la un crescător, nu veți putea intra într-o spectacol de pisică ca o rasă specifică. La pisicile arată că le permit, aceste pisici sunt prezentate în casa de casă sau clase de pisici domestice.

Pisicile domestice se răspândesc în întreaga Europă, Asia, Africa și Orientul Mijlociu, dar nu erau cunoscute în America sau Australia până când au fost aduse acolo de exploratorii europeni. Pisicile făceau parte din viața de navigație (pentru controlul rozătoarelor) și a fost prin aceste nave că au fost introduse în noua lume.

Pisicile domestice pot reveni la a fi pisici sălbatice și se pot adapta la o mare varietate de medii, inclusiv deserturi, păduri, zone umede și străzi orașele. Pisicile de stradă sau pisicile de alee tind să ajungă în adăposturi de animale și la casele favorabile de salvare a pisicilor.

Pisicile de companie depășesc câinii de companie cu estimări de către asociația medicală veterinară americană de peste 74 de milioane de pisici de companie din U.S., care este mai mult de 30% din gospodăriile la nivel național. Populația de pisică ferată, prin comparație, este undeva între 25 și 60 de milioane de euro.

Îngrijirea pisicilor domestice

Pisicile domestice pot fi mari, mici, moderate sau fără limite, în funcție de linia lor, care pentru majoritatea proprietarilor de rasă mixtă, este un mister.

Cele mai multe pisici sunt auto-curățare și fastidioase prin natura. Periajul pisicii dvs. va ajuta la reducerea maturilor și poate ajuta la prevenirea bilelor de păr. Îndepărtați unghiile pisicii la fiecare două până la trei săptămâni și oferiți un post de zgâriere. Dacă pisica voastră vă va lăsa, periați în mod regulat dinții pisicii. Pisicile vor avea de obicei nevoie de curățare dentară de către medicul veterinar.

Pisicile numai în interior au cele mai lungi durate de viață. De exemplu, pisicile de interior pot trăi până la 14 până la 20 de ani - între timp, o durată medie de viață pentru o pisică în aer liber este de 3 până la 10 și chiar mai puțin, 4 până la 5 ani, pentru pisici sălbatice. Este dificil să păstrați o pisică în aer liber din roaming, deoarece majoritatea sunt bune la urcarea oricărui gard. Când în aer liber, pisicile pot fi expuse la infecții de la alte animale, intră în lupte groaznice, să fie atacate de prădători sau pot fi executate de vehicule. Pisicile în aer liber pot provoca vătămări sau deces la păsările în aer liber și alte faunei sălbatice.

Pisicile interioare vor avea nevoie de o cutie de gunoi într-o zonă liniștită. Asigurați-vă că ați curățat complet caseta cel puțin o dată pe săptămână. Folosind aglomerări de gunoi și scoaterea zilnică a aglomerărilor pot păstra lucrurile ordonate.

Pisica ta interioară are nevoie de o mulțime de șanse să joace și să urmărească jucării. Ar trebui să vă petreceți timp în fiecare zi în joc activ cu pisica ta. Unele pisici pot fi instruite să meargă pe o lesa. Pisicile ca o mulțime de somn și pisici de pisică, oferind un pat confortabil și alte locuri în jurul zonei dvs. de zi în care pisica ta poate salva și retrage.

Pisicile au o gamă largă de personalități, variind de la standoffish la agățat. Socializarea precoce cu o varietate de oameni poate ajuta o pisică să fie mai puțin timidă în jurul noilor veniți. Pisicile fac adesea bine cu alte pisici și câini prietenoși, mai ales dacă sunt ridicați împreună. Cu toate acestea, pisicile domestice au încă instincte pradă pentru rozătoare, păsări și pești, indiferent dacă sunt sau nu animale de companie. Este mai bine să păstrați acele animale în siguranță de pisica voastră.

Probleme comune de sănătate

SPAY sau NEUTEL PET dvs. cu vârsta de 5 luni, dacă nu intenționați să vă spălați pisica. Asigurați-vă că rămâneți la curent cu vizitele veterinare și vaccinările pentru a preveni problemele comune și grave.

Ratele mixte au, în general, o perspectivă mai sănătoasă, deoarece nu sunt predispuși la boli specifice pentru rasă. Deși, nici o pisică nu este de 100% fără risc de probleme de sănătate. Societatea Americană pentru Prevenirea cruzimii la animale enumeră următoarele boli ca cele mai răspândite între toate pisicile:

  • Cancer: De obicei, găsită în pisicile mai vechi, să fie alertă pentru orice schimbări de pielea sau schimbări neobișnuite ale pielii. Limfomul este un cancer de pisică comună.
  • Diabet: Pisicile care sunt obezi, masculi, si mai in varsta au cel mai mare risc.
  • Virusul de imunodeficiență felină: Răspândiți de la pisică la pisică atunci când luptând și suportă mușcături profunde. Pentru a preveni, păstrați pisica în interior și departe de pisicile care sunt teritoriale sau agresive.
  • Leucemia felină Virusul dăunează sistemului imunitar și face ca pisicile să fie mai susceptibile la dezvoltarea cancerului de sânge. Pentru a reduce riscul de ao obține, pisicile pot obține vaccinul de virus de leucemie felină.

Dieta și nutriția

Pisicile sunt naturale carnivore și necesită taurină în dieta lor. O dietă alimentară umedă este adesea considerată cea mai bună, dar puteți lăsa alimente uscate pentru pisica dvs. pentru a gusta, de asemenea. Discutați despre nevoile pisicii dvs. cu medicul veterinar, mai ales dacă pisica dvs. are diabet, este obez sau este mai în vârstă. Este bine să vă monitorizați greutatea pisicii și să luați măsuri pentru a preveni creșterea excesivă a greutății, care poate scurta durata de viață a animalelor de companie. Furnizați apă proaspătă și curată pentru pisica dvs. în orice moment.

Examinați aceste 7 pisici drăguțe de țestoase și pisoi
PROS
  • Ca o rasă mixtă, pisica este la un risc mai scăzut de a dobândi o stare de sănătate legată de rasă

  • Cele mai multe rase mixte au o durată de viață mai mare decât cea medie

  • Aceste pisici, de obicei, nu au nici o dietă specială sau cerințe de îngrijire

Contra
  • Cu o rasă mixtă, de obicei nu cunoașteți linia de pisică și nu poate fi conștientă de istoria preocupărilor de sănătate

  • Spre deosebire de pisici de rasă, care au trăsături comune, nu veți cunoaște atributele pisicii până când nu crește la maturitate

Unde să adoptați sau să cumpărați o pisică de rasă internă și mixtă

Ar trebui să puteți găsi o pisică de rasă internă, prin intermediul unei organizații locale de salvare, verificați:

Mai multe rase de pisică și cercetări suplimentare

Înainte de a vă decide adopta O pisică domestică, asigurați-vă că discutați cu alți proprietari de pisici, crescători de renume și organizații de salvare. Există multe pisici domestice iubitoare de fiecare formă, dimensiune, haină și model care așteaptă casele lor pentru totdeauna la adăposturi.

Uita-te acum: Dacă pisica ta ar putea scrie text, ar spune asta

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cat intern de rasa mixt (moggie): profil de rasa cat