Cum să-ți antrenezi câinele

GIF ilustrate care prezintă diferite tipuri de formare câinilor, inclusiv formarea de clocker, antrenamentul cu crate și comenzi de bază

Ești gata să începi instruiți câinele sau catelul? Formare adecvată și socializare sunt printre nevoile de bază ale câinelui. Este important să începeți să vă antrenați câinele cât mai curând posibil.

La început, Câine de antrenament poate părea destul de copleșitoare, mai ales dacă este așa primul tău câine. Adevărul este că instruirea câinelui dvs. este un proiect foarte mare. Dacă luați-o pas cu pas, veți găsi sarcina de a fi mult mai puțin descurajantă. Iată câteva informații pentru a vă ajuta să începeți:

  • Începeți un program de ascultare a câinelui: Aflați cum să setați o fundație de bază înainte de a începe să vă antrenați câinele.
  • Antrenează câinele dvs. folosind jocuri: Formarea câinelui dvs. ar trebui să fie distractiv! Toată lumea știe că este mai ușor să înveți când te simți bine, așa că încercați să implementați unele jocuri în regimul de formare a câinilor.
  • Șase săptămâni până la un câine bine pregătit: Folosind acest program ca ghid, puteți învăța câinele dvs. elementele de bază în aproximativ șase săptămâni.
  • Armare pozitivă: Există multe modalități diferite de a instrui un câine, dar majoritatea profesioniștilor de câini sunt de acord că modul pozitiv este cel mai bun pentru câine și antrenor.
2:04

Uita-te acum: Cum să-ți antrenezi câinele cu armare pozitivă

Aveți nevoie de ajutor cu formarea câinilor? Luați în considerare obținerea de ajutor de la o dresor de câini. Încercați cursuri de grup și / sau lecții private și verificați aici pentru sfaturi Pregătire pentru câini la prețuri accesibile.

Formarea casei și instruirea cu crate

Cu excepția cazului în care intenționați să vă păstrați câinele în aer liber - și puțini dintre noi nu pentru că nu este recomandat - va trebui să vă învățați câinele unde să eliminați. Prin urmare, formarea casei (numită și el Housebreking sau antrenament quety) este unul dintre primele lucruri pe care trebuie să le lucrați cu câinele dvs. Formarea cu Crate poate fi o parte foarte utilă a procesului de instruire. Aceasta include formarea penală, precum și multe alte domenii de formare:

  • Catedini de antrenament cu crate: Iată elementele de bază ale antrenamentului câinelui sau cățelușului dvs. pentru a accepta și chiar bucurați-vă de cut. Nu numai că va ajuta cu vânătoarea, dar va da și câinelui tău un loc al lui.
  • Cum să vă antrenați câinele: Când vine vorba de ea, formarea casei nu este atât de complicată, dar acest lucru nu înseamnă că este ușor. Coerența și diligența sunt esențiale în timpul procesului de lux.
  • Urinare subiectivă / entuziasm la câini: Dacă câinele dvs. are încă accidente în casă, poate fi mai mult decât o problemă simplă. Câinele dvs. ar putea urina din excitare sau pentru a exprima comportamentul supus.

Lesa de formare câini și pui

Fiecare câine trebuie să învețe umbla pe o lesa. Pe lângă faptul că majoritatea zonelor au leșie Legi, Vor fi momente când păstrați câinele pe o leșie este pentru propria sa siguranță. Aflați cum să vă prezentați câinele sau catelul la lesa, apoi să-l învățați cum să meargă în mod corespunzător pe lesa, chiar și În afară de tine pe bicicletă. A leșie liberă plimbare învață câinele dvs. să nu tragă sau să se scurgă când pe lesa, făcând experiența mai plăcută atât pentru dvs. cât și pentru câinele dvs.

Cum să socializați câinii și puii

Socializarea înseamnă instruirea dvs Puppy sau câine pentru adulți să accepte noi oameni, animale și diferite locuri, expunându-l la aceste lucruri. Câinii socializați sunt mai puțin probabil să dezvolte probleme de comportament și sunt în general mai binevenite de alții. Socializarea poate contribui, de asemenea, la prevenirea dezvoltării temerile și fobiile.

Linia de jos este aceea socializarea câinelui sau a catelului îl va face un câine mai fericit și mai bine comportat.

Curs de formare pentru câini

Curs de antrenament de clicker, O formă comună de armare pozitivă este un câine simplu și eficient Metoda de instruire. Deși este încă bine să vă antrenați câinele fără antrenament de clicker, mulți oameni consideră că este util. Cu antrenament clicker, puteți învăța cu ușurință și eficient câinele dvs. tot felul de elemente de bază și Comenzi avansate și trucuri. Este rapid și ușor de învățat cum să clarificați antrenează câinele

Comenzi de bază și trucuri distractive

Există un câine de bază Comenzi de instruire și câine trucuri că fiecare câine ar trebui să știe Veniți, vorbi, dați-l, stau, înapoi, etc. Comenzile de bază dau structura dvs. de câine. În plus, vă pot ajuta să depășiți problemele comune de comportament câine și vă vor ajuta să vă păstrați câinele în siguranță.

3:24

Cum să-ți antrenezi câinele să rămână

Ce este mai distractiv decât să vă arătați trucuri cool ale câinelui?! Coșurile de câine sunt o modalitate excelentă de a vă lua pregătirea câinilor la nivelul următor și de a oferi câinelui dvs. o stimulare mentală.

Profesioniști și depanare

Proofing este ultimul pas în formarea câinelui dvs. pentru a face orice comportament nou. Aflați cum să dovediți comportamentele, astfel încât câinele dvs. va fi ca ascultător la parc sau la o casă de prieteni este că este în propria cameră de zi.

Amintiți-vă, doar pentru că ați ajuns la etapele finale de antrenament, nu înseamnă că problemele de comportament nu vor apărea. Aflați despre cele mai frecvente probleme de comportament câine și cum să se ocupe de ele. Aceste ghiduri vă vor ajuta să navigați în această parte a procesului de instruire:

  • Profesioniști de proiectare: Comportamente practice într-o varietate de situații cu diferite niveluri de distragere. Fără o verificare, câinele dvs. se poate comporta bine în camera de zi, dar par să uite toată pregătirea lui când este în afara casei.
  • Învățați-vă de auto-controlul câinii: Această metodă vă învață câinele că nimic din viață nu este liber, dar că trebuie să câștige lucruri precum mâncarea și atenția prin ascultare.
  • Probleme comune de comportament câine: Înțelegerea potențialelor probleme de comportament vă pot ajuta să le detectați și să le adresați înainte de a ieși din control.
  • Managementul comportamentului câinilor față de formarea câinilor: În timp ce managementul comportamentului câinilor și formarea câinilor sunt două lucruri diferite, ele nu se exclud reciproc. Gestionarea comportamentului este o parte importantă a oricărui program de formare a câinilor.

Formare avansată pentru câini

Odată ce câinele dvs. a stăpânit toate elementele de bază, puteți lua în considerare trecerea la Trucuri mai avansate. Aceste activități vă vor ajuta să vă mențineți câinele activi, potriviți și stimulați mental. În plus, ei vor ajuta Consolidarea legăturii Îți împărțiți cu tovarășul canin.

Amintiți-vă că formarea este un proces continuu. Nu veți fi complet terminat complet. Este important să continuați să lucrați la Instruirea cu ascultare pe tot parcursul Viața câinelui tău. Oamenii care învață o limbă la o vârstă fragedă, dar nu mai vorbind acel limbă poate uita o mare parte din ea pe măsură ce îmbătrânesc. Același lucru este valabil și pentru câinele dvs .: Folosiți-l sau pierdeți-l. Alergând chiar și cele mai multe trucuri și comenzi de bază le va ajuta să rămână proaspătă în mintea câinelui tău. În plus, este o modalitate excelentă de a petrece timp cu câinele dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți antrenezi câinele