Când ar trebui să încep să-mi antrenez catelul?

Când ar trebui să încep să-mi antrenez catelul?

Când ai intrat în primul rând Cumpărați un nou catelus, Un motiv principal de îngrijorare este instruirea. Când ar trebui să încep să-mi antrenez catelul, Cum și ce elemente ar trebui să fie învățate? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările din jurul subiectului pe care le vom răspunde astăzi.

Pornirea formării de catelus poate fi dificilă, mai ales când sunteți un proprietar nou. De la antrenamentul comportamental, cum ar fi ședința și culcat până la antrenament quety, această armare va permite ca puștii să crească într-un câine bine manierat. În plus, formarea va aduce structura atât a dvs., cât și a vieții lor și, în cele din urmă, face pentru o casă mai fericită.

Când să începeți să vă antrenați catelul

Crescători, formatori și behavioriști Dezbaterea pe scară largă a acestui subiect. Unii susțin că antrenamentul ar trebui să înceapă În momentul în care se naște un catelus prin sesiuni foarte mici și mici. Alții argumentează că este inutil Pentru a începe formarea până la vârsta de două luni. Unde un cățeluș poate înțelege pe deplin lăudarea și mișcarea confortabil. Opiniile diferite se referă adesea la perioade sensibile. Perioade sensibile sunt intervale de vârstă la puii în care tipurile de comportament și învățare sunt puternic influențate. Comportamentele sunt, de asemenea, mai dificil de inversat odată ce perioada sa terminat. Cele patru perioade includ:

  • Prenatal: Fătul poate fi afectat de mamă în timpul sarcinii
  • Neonatal: (0 - 2 săptămâni) Atingeți și miroși sensibilitatea
  • Transitional: (2 - 3 săptămâni) Toate simțurile funcționează acum și catelul dvs. se adaptează lumii
  • Socializare: (3 săptămâni - 4 1/2 luni) Introducerea oamenilor, a câinilor, a animalelor de companie și chiar a obiectelor și a formării ar trebui făcute în această perioadă de timp

Încearcă Introduceți-vă catelul treptat la vârsta de două luni până la stimulii diferiți. Permiteți-i să-și poarte guler pentru un minut la un moment dat cu longevitate crescută treptată. Încearcă să-ți antrenezi puii să stea folosind pozitiv armare. În general, credem că antrenamentul poate începe de la naștere, dar foarte treptat, mai mult considerați că introducerea formării și a stimulului. La vârsta de două luni este atunci când formarea normală poate fi apoi pusă în aplicare.

Ce să-ți înveți catelul

Iată elementele cheie de care aveți nevoie pentru a vă învăța catelul când veți obține mai întâi. Acestea sunt Puncte de plecare excelente și explicăm cum să le pregătim pentru a efectua aceste trucuri și comportamente diferite.

Puppy Training (Span scurt de atenție)
Puii au o atenție foarte scurtă. Păstrați sesiunile de instruire la 10 minute și creșteți treptat.

Sa meargă la oliță

Se poate argumenta că acesta este unul dacă nu Cele mai importante comportamente inițiale ar trebui să-ți înveți puii. Împiedicându-i să pipi în interiorul casei vă pot salva covoarele și mobilierul. Dacă acest lucru nu este predat bine și la o vârstă fragedă, câinii pot lupta să o învețe pentru o viață. Așteaptă ca acest comportament să dureze un timp pentru a învăța pe deplin, puștiul tău poate aluneca și va necesita o mulțime de răbdare de la tine pentru a obține această rutină gravată în mintea câinelui tău. Încercați să începeți să vă antrenați câinele la câinele dvs 12 săptămâni de vârstă Datorită controlului vezicii urinare și a înțelegerii armăturii.

Pentru a Trenul Potty Puppy-ul tău, trebuie să-ți iei în mod regulat catelusul în aceeași locație. Când folosesc baia, Lăudați-i cu atenție și poate a trata! Dacă folosesc toaleta înăuntru, le certați o dată și ferm, dar nu-i pedepsi. Dovezile arată că ajutoarele de armare pozitivă cu formare și obligațiuni între un proprietar și puști, fără a induce frica sau agresiunea, care pot fi văzute atunci când se utilizează armătură negativă. Asigurați-vă că rămâneți în afara cu ei și urmăriți-le până când folosesc toaleta, Pe măsură ce pot ieși afară, uitați și apoi reintroduceți casa.

Mâncarea programului

Furnizarea unui an Mâncarea programului poate sa preveni cerșetorii negativi, Minimizați șansa de a uita masa unui câine, utilizarea regulată a toaletei și chiar pierderea sau câștigul în greutate. Vrei să dezvolți un program obișnuit de mâncare în timp ce puiul tău este pornit Puppy Food, și apoi unul pentru când sunt pe hrană pentru câini. Numerele de masă ar trebui să fie răspândite în timpul zilei. Dacă puii dvs. are trei mese, le slujesc o dată dimineața, o dată la amiază și o dată seara.

În plus, asigurați-vă că masa este servită în aceeași locație. Dezvoltarea acestei rutine va împiedica câinele dvs. să aștepte în mod constant alimente. Ei vor ști când și unde să se aștepte la masa lor și vor atârna în jurul acelei zone la acel moment. Ar trebui să fie pus ideal în apropierea vasului de apă, dar lăsați spațiu de la alți câini. În timpul meselor, veți dori să vă asigurați că puii dvs. își mănâncă numai mâncarea și nu altor animale de companie, ia în considerare monitorizarea și utilizarea orelor suplimentare de întărire pentru a se asigura acest lucru.

Comenzi de bază

Aceste comenzi pot părea inutile, dar vă pot oferi controlul mai departe Asigurați-vă siguranța câinelui. De exemplu, dacă vă plimbați câinele în apropierea traficului ocupat, comenzile de bază, cum ar fi Sit, pot face ca câinele să se comporte când traversează strada. Există comenzi pentru a permite controlul pentru siguranță, un comportament bun și chiar Concursuri de instruire. Aceste concursuri pot fi atât o experiență distractivă și de legare pentru dvs. și puștii dvs., deci există multe beneficii de la formarea câinelui dvs. câteva comenzi de bază.

Siting & # 8221; Stai jos & # 8220; Stay & # 8221; Ca comenzi de bază de bază. Cu formare, câinii vor asocia un comportament cu o comandă. Pentru a pentru a preda comanda & # 8220; Sit & # 8221;, Există două metode de luat în considerare, capturarea sau luarea. Capturarea implică așteptarea ca câinele dvs. să stea în picioare în fața lor, ținând mâncare, odată ce fac acest lucru, dați-le tratamentul, în timp ce spuneți comanda și lăudându-i. LINING este atunci când stai în fața puilor tăi, tratați în mână și ridicați încet tratamentul de jos până la deasupra capului. Odată ce stau, recompensează-i. Repetați acest proces de mai multe ori pe zi până când catelul dvs. reacționează la comandă fără a fi nevoie de un tratament sau laudă.

Socializare

La varsta Trei săptămâni plus, tu ar trebui Începeți să vă antrenați catelul pentru a fi social cu animalele în casă și oameni de diferite vârste. Acest lucru ar trebui să-i învețe că acești indivizi nu sunt înfricoșători și nu îi vor face rău. Ei vor dezvolta a Asociația confortabilă și va crește să fie mai încrezători în jurul acestor specii. Desigur, introduceți doar câinele dvs. la specii pe care trebuie să le introduceți. Nu este nevoie de puțină nevoie de introducerea catelului tău la hamsterul tău închis și cu rase deosebit de instinctuale, aceasta este o idee proastă. Vă recomandăm pisicilor, câinilor, adulților și copiilor să fie pe lista dvs. de socializare.

Pentru a da un Introducere corectă, aveți catelul dvs. în aceeași cameră ca oricine le introduceți. Asigura-te ca Ambele sunt furnizate spațiu și nu sunt lăsate brusc să se rostogolească unul față de celălalt. Vrei ca ambii indivizi să fie calm înainte de a avea loc acest lucru. Permiteți-le să ocupe același spațiu și când sunt calmi, pot să se rătăcească unul pe celălalt. Fiți pregătiți să vă separați catelul dacă fie ei sau celălalt individ arată frică, Acest proces este gradual și nu ar trebui să se aștepte să lucreze într-o singură zi. Cu cazul copiilor, ai grijă de dinții ascuțiți ai cățelușului, nu vor însemna mesteca.

Opriți paza

Instinct, puii au un instinct natural de paza. Aceasta nu este o problemă atunci când sunt tineri, dar pot deveni o problemă mare atunci când aveți un câine complet cultivat de fiecare masă sau jucărie într-o casă de familie. Opriți acest comportament negativ devreme, astfel încât câinele dvs. nu va afișa agresiunea de păzire pe măsură ce îmbătrânesc. Pentru a preveni păzitorul în câinele dvs., nu doriți doar să luați o jucărie de la ei în mijlocul jocului, acest lucru îi va face doar să-i protejeze mai departe. Formarea comportamentală graduală și redirecționarea sunt cele mai bune metode de prevenire a păzitorului.

În cazul alimentelor, dacă vă antrenați foarte încet cățelul dvs. pentru a fi hrănit cu mâna. Apoi puneți biscuiți singuri în castron, tot timpul fără a le recompensa decât dacă agresiunea este evitată, Acest lucru îi va face ca castronul să fie ajustat cu. Introduceți încet un comportament mai normal de alimentare până când fiecare etapă este acceptată fără agresiune. Agresiunea de jucărie poate fi tratată într-o manieră similară, deși este recomandată, de asemenea, redirecționarea agresiunii catelului cu un tratament sau o altă jucărie, astfel încât să puteți înțelege ușor cealaltă. Aceasta este o formă de formare asociativă și poate permite ca puștii să-și dea seama că atunci când o jucărie este luată, nu este permanent dispărută.

Când să începeți formarea catelului
Când să începeți să vă antrenați catelul - ghidul nostru

Când să începeți să vă antrenați catelul - Întrebări frecvente

Am găsit Patru cele mai căutate întrebări frecvente Despre instruirea catelusului dvs. și le-a răspuns pentru a vă asigura că sunteți pe deplin informați cu formarea de catelus.

Când trebuie să încep să-mi iau catelul pe plimbări?

Puteți începe să umblați pe catelul dvs. afară în jurul 10 - 14 zile după împușcat final de rapel. Prin furnizarea de boosters și așteptând să vă luați câinele până după acest interval de timp, acest lucru vă ajută să vă protejați sănătatea catelului. Aici este programul de rapel pentru fiecare catelus:

  • Prima vaccinare: 6 - 8 săptămâni
  • Booster: 10 - 12 săptămâni
  • Final Shot: 14 - 16 săptămâni

Cum pot să-mi pedepsesc catelul?

Nu trebuie să vă pedepsiți catelul, În schimb, asigurați o armare pozitivă pentru a preda comportamentul corect. Armarea pozitivă este locul în care câinele dvs. este lăudat fie cu un tratament, fie cu atenție atunci când fac ceva de dorit. De exemplu, atunci când se antrenează, în loc să-ți cerșești catelul pentru urinare înăuntru, poți să-ți laude catelul pentru a face acest lucru afară.

Care sunt primele lucruri de a învăța un catel?

Toate acestea depinde de prioritățile dvs. Iluty Training este întotdeauna un bun punct de plecare, mai ales dacă câinele dvs. este un animal de companie de uz casnic. Dacă cumpărați un catel și aveți o familie, veți dori să luați în considerare prevenirea păstrării comportamentului resurselor și săriți cât mai curând posibil. Întrucât, dacă instruiți catelul dvs. pentru concursuri bazate pe truc, este posibil să doriți să începeți cu comenzi de bază, cum ar fi SIT și STAY. Se recomandă, de obicei, multitask și Învățați un pic de tot în fiecare zi.

Formarea timpurie a catelului
Formarea timpurie a catelului este atât de importantă pentru a crește stabilitatea mintală.

Cât timp ar trebui să fie o plimbare pentru un catelus vechi de 4 luni?

A douăzeci de minute mers pe jos ar trebui să fie suficient de exercițiu pentru un catelus vechi de 4 luni. Prea mult exercițiu pentru un catelus poate fi de fapt în detrimentul câinelui tău tânăr. Puteți crește treptat acest exercițiu ca și vârstele câinelui, dar asigurați-vă că nu-l împingeți prea mult. Sesiuni de joc distractiv la domiciliu sunt o metodă excelentă de a folosi toată energia puilor, ca atunci când sunt obosiți, pot să meargă cu ușurință la culcare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Când ar trebui să încep să-mi antrenez catelul?