Seria de formare pentru animale de companie: formarea unui catelus francez buldog

Buldogurile franceze sunt animale de companie populare pentru o mare varietate de motive: sunt prietenoase și afectuoase, sunt luminoase și jucătoare, și ei fac bine în toate situațiile de viață. De la apartamentele mici în casele mai mari cu spațiu în aer liber, francezul va fi perfect fericit și nu face bine cu alte animale și copii - preferă o mulțime.

Instruirea francezului dvs. poate fi o provocare, deși rasa demonstrează adesea o încăpățână care a fost descrisă ca fiind "perversă", rezultând ceea ce poate părea ca un refuz de absorbție de a fi instruit. Vestea bună este că, cu abordarea corectă - și o mulțime de răbdare - puteți să vă antrenați cu succes francezul, astfel încât să vă bucurați de o viață liniștită, iubitoare împreună.

Puteți să vă antrenați catelul de buldog francez în 6 pași simpli, dar esențiali:

  1. Începeți pregătirea cât mai curând posibil.
  2. Utilizați o mulțime de laudă verbală și fizică și recompense.
  3. Introduceți o cutie.
  4. Integrați-vă catelul.
  5. Limită de formare de comandă la lecții scurte.

Să trecem în fiecare pas în mai multe detalii.

1. Începeți pregătirea cât mai curând posibil

Francezii sunt inteligenți, câini analitici - ceea ce înseamnă că își evaluează împrejurimile și formează obiceiurile foarte repede. Ghidul francezului buldog este o mare resursă cu tone de informații despre noul dvs. catelus și temperamentul lor. Instruirea olar Un catelus francez Buldog ar trebui să înceapă în momentul în care le aduceți acasă. Adu-ți francezii la fața locului în care vrei să meargă la baie și să-i lase să exploreze până când merg. Permițând francezii să meargă la baie în interior, poate crea un model rău. Dacă nu ați reușit să obțineți câinele să meargă la baie în care doriți să meargă, DreamvalleyFIns a creat acest ghid utile Cum de a antrena un buldog francez.

2. Utilizați o mulțime de recompense verbale și fizice

Armarea pozitivă este esențială. Buldogii francezi sunt "Oameni Plags" care răspund foarte bine la recompense precum laudă verbală simplă, tratamente alimentare sau jucării preferate. Cuibul sugerează că începeți întărirea pozitivă în antrenamentul olar de la prima pauză de baie, introducând "Potty!"Comanda într-un ton pozitiv atunci când catelul tău merge, și apoi recompensând-o cu un tratament.

Dacă există un accident interior, curățați-l imediat, Deci, catelul dvs. nu începe să asocieze un loc specific în casa dvs. ca baie. Terapia cu apartamente are Un ghid excelent Pentru a curăța accidentele Doggie.

3. Introduceți o cutie

Formarea Puppies franceză de buldog funcționează cel mai bine dacă introduceți o cutie. Francezi, ca multe alte rase de câine, doresc să aibă un spațiu sigur și închis pentru a se retrage la. Începeți selectând o cutie suficient de mare pentru ca câinele dvs. să crească, apoi puneți unele tratamente în interior și lăsați-l pe catelus să îl exploreze pe cont propriu pentru a le închide. Apoi stai cu ei un timp înainte de a le părăsi. Unele pui vor plânge și vor plânge și este important nu să le dau și să-i lase până când se calmează sau vor învăța că pot scăpa oricând doresc să plângă. Un bonus suplimentar de la antrenamentul cu crate este că francezul tău va evita instinctiv peeing în zona de dormit - și, astfel, evita să pipi înăuntru.

Peste la Blue Haven Franceză Bulldogs, Ei recomandă apartamentul de formare de antrenament de antrenament de la Moderpuppies.COM Dacă luați-vă francezii în afara pentru a merge la baie este imposibilă sau inconvenabil. Acesta oferă un spațiu în care catelul dvs. poate fi instruit să plece fără a părăsi casa!

4. Integrați-vă catelul

Formarea unui cățeluș de buldog francez implică introducerea acestuia oamenilor și a altor animale din jurul acestuia. Nu vă protejați de cățelușul de zgomot și de activitate - sunt câini sociali și vor prospera când se întâmplă o mulțime. Începeți să vă integrați imediat catelul în gospodăria dvs., introducându-l tuturor și lăsați-o să interacționeze.

5. Limită de formare de comandă la lecții scurte

Formarea unui catelus francez Buldog pentru a asculta comenzi simple este mai ușor decât credeți și vă veți beneficia atât de mult. Șapte comenzi simple sunt tot ce aveți nevoie: Potty (sau toaletă), opriți, stați, în jos, rămâneți, veniți și liniștiți. Acestea sunt comenzi clare că catelul dvs. poate învăța cu ușurință. Ca aceasta pagina explică, Aceste comenzi pot fi predate cu aceeași procedură: vorbiți calm și liniștit cuvântul într-o voce clară și tare în timp ce îndrumați fizic câinele dvs. spre comportamentul dorit, apoi recompensați-vă catelusul cu generozitate când ascultă corect.

Este important să vă limitați lecțiile la scurt timpuri de cinci minute. Buldogii francezi nu au o mare atenție de atenție sau răbdare, astfel încât lecțiile mai lungi vă vor frustra doar pe amândoi. Repetați lecțiile de 3-5 ori pe zi când catelul dvs. este odihnit, hrănit și calm.

Urmați aceste linii directoare și, foarte curând, noul dvs. însoțitor va fi un coleg de cameră și membru de familie bine comportat!

Dacă aveți alți câini la domiciliu, nu sunt buldogi francezi și, de asemenea, aveți nevoie de instruire, asigurați-vă că ați verificat celălalt Formarea animalelor de companie articole.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Seria de formare pentru animale de companie: formarea unui catelus francez buldog