Cum de a instrui un câine mai în vârstă pentru a face trucuri noi

Dog Sitting

În timp ce majoritatea oamenilor asociază antrenamentul cu puii, realitatea este că câinii pot învăța la orice vârstă. Câinii adulți sunt adesea mai ușor de antrenat decât puii tineri deoarece au mai mult control. Este, de asemenea, important să vă pregătiți câinele pe măsură ce se maturizează. Va păstra clar mintea câinelui și va oferi stimularea și structura mentală pe care o are nevoie. În timp ce aceste sfaturi sunt în principal pentru proprietarii care au adoptat recent un câine adult, pot fi, de asemenea, folosite pentru a instrui animalele de companie mai vechi care ar putea avea nevoie de noi abilități.

Fii răbdător

Dacă tocmai ați adus un câine adult în casa dvs., permiteți-i ceva timp să se adapteze. Un câine adult vine cu propria sa istorie, care o poate face față de noile sale împrejurimi. Nu renunțați la noul dvs. câine după doar câteva zile. Câinele dvs. adult poate avea nevoie de o perioadă de ajustare care poate dura oriunde de la câteva zile până la o lună sau cam asa ceva. Odată ce câinele dvs. adult își dă seama că și-a găsit casa pentru totdeauna, se va soluționa în curând să fie parte a familiei. Pot exista unele provocări și oportunități unice atunci când vine vorba instruirea unui câine de adăpost.

Utilizați o cutie pentru casa

Nu presupuneți că un câine adult este pregătit în casă sau bine comportat în casă. Tratați câinele dvs. adult la fel cum ați fi un nou catelus. Păstrați-l într-o ladă Când nu îl poți supraveghea. Când îl eliberați din cutie, luați-l imediat la locul în afara unde vrei să se elibereze. Dacă nu se eliberează, reimpăriați-o și încercați din nou puțin mai târziu.

Asigurați-vă că Cratul pe care îl selectați este suficient de mare și suficient de puternic pentru a vă menține confortabil câinele adulți. Câinele ar trebui să poată să se ridice, să se deplaseze și să se întindă fără dificultate. Cutii de moale sunt adesea prea tulpini pentru a se ridica la nevoile unui caine adult - cea mai buna optiune este de obicei o cutie de sârmă metalică care poate fi pliată pentru transport. Furnizați câinele tăiat cu apă, pături moi și mestecați jucăriile și asigurați-vă că vă oferiți animalul cu suficientă atenție, exerciții și timp exteriori pentru a vă elibera.

Dacă câinele dvs. adult este nou la cutii, introduceți conceptul încet. Atrage câinele dvs. pentru a intra în cutie oferind alimente și păstrați-l în cutie pentru doar câteva minute la început. Evitați utilizarea cutiei ca o pedeapsă sau lăsând câinele dvs. izolat în cutia sa pentru perioade lungi de timp.

Vestea bună este că câinii adulți au mai mult control asupra vezicii și intestinelor decât puii tineri. Procesul de formare a casei merge, de obicei, mult mai rapid cu câini adulți decât cu cățeluși sau câini adolescenți care nu au acest control încă.

Cum se utilizează PET PET și Remover miros

Înscrieți-vă într-o clasă de ascultare

Câinele dvs. adult este perfect capabil să învețe lucruri noi. Chiar dacă nu a avut niciodată nimic Instruirea cu ascultare În trecut, câinele dvs. adult va beneficia de învățare Comenzi de bază, ca mers pe jos pe o lesa liberă și culcat. O clasă de ascultare este un loc minunat pentru a lucra la această formare.

O clasă de ascultare este, de asemenea, un loc minunat pentru dvs câine adult să socializeze cu alți câini și oameni. Vă va permite să vedeți cum reacționează la alți câini și străini într-un mediu sigur, cu un antrenor profesionist de câini la îndemână pentru a oferi sfaturi.

Probleme și proiectare

Un câine adult poate să fi fost în stare să facă lucrurile în casa sa anterioară pe care nu o doriți să o facă în a ta, cum ar fi sărituri pe oaspeți sau să se culce pe mobilier. Aceste sfaturi vă vor ajuta să vă asigurați că câinele dvs. învață și păstrează comportamente adecvate pentru casa dvs.

  • Începeți să învățați câinele adulți regulile pentru casa dvs. cât mai curând posibil.
  • Luați în considerare învățarea autocontrolului câinului dvs. folosind "nimic din viață este liber" (NILF) "(NILF), care necesită ca câinele dvs. să se comporte în mod corespunzător înainte de a obține tratamentul dorit, plimbarea sau atenția pozitivă.
  • Fi sigur că toată lumea este pe aceeași pagină. Poate fi confuz pentru un câine atunci când diferiți membri ai gospodăriei au standarde diferite de comportament, comenzi sau așteptări. Când toată lumea este de acord cu comportamentele adecvate și utilizează aceleași comenzi și recompense, câinele dvs. va învăța mai repede și își păstrează mai mult formarea.

Păstrați-o pozitiv

Pentru că probabil că nu știți sigur că tipul de experiență a avut câinele dvs. adult cu formare în trecut, Armare pozitivă Metodele sunt cel mai bun pariu. Folosind Tasty tratează și o mulțime de laude sunt metode de formare eficiente pentru câinii de toate vârstele și rasele. Păstrați lucrurile distractive și oprit mai degrabă decât să vă pedepsiți câinele adulți. Aceasta este o modalitate excelentă de a întări legătura dintre dvs. și câinele dvs.

Poate lua unele lucrări la început, dar învățând comenzile de bază pentru câini pentru adulți și lucrul la rezolvare Probleme de comportament Din prima zi înseamnă că câinele dvs. se va soluționa în curând să fie o parte fericită și sănătoasă a familiei voastre.

2:04

Uita-te acum: Cum să-ți antrenezi câinele cu armare pozitivă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a instrui un câine mai în vârstă pentru a face trucuri noi