Cum să-ți antrenezi câinele să joace mort

O femeie care predau un păstor australian pentru a juca mort

Jocul mort este a Mare truc de câine. În timp ce nu este la fel de important ca învățarea câinelui să se supună comenzilor ca "Sit" și "Stați", nu este greu să pregătim majoritatea câinilor să joace mort. Poate fi a Joc distractiv, atât pentru câine, cât și pentru publicul său.

Tot ce ai nevoie este o mână de el Favorite tratamente, și sunteți gata să începeți să vă antrenați câinele pentru a juca mort. Acesta este un mare truc pentru a instrui și cu un clicker. Dacă decideți să mergeți Curs de antrenament de clicker Traseu, asigurați-vă că aveți clickerul dvs. la îndemână.

2:25

Cum să-ți antrenezi câinele să joace mort

Începeți într-o poziție în jos

Dacă câinele dvs. nu intinde-te Încă o comandă, întoarce-te și lucra la asta înainte de a începe să-l antrenezi pe moarte.

Oferă un tratament

Țineți un tratament aproape de nasul câinelui dvs. și trageți-l lent în partea sa, așa că va trebui să se rostogolească pe partea lui pentru ao obține. Vă ajută dacă câinele dvs. știe deja cum sărostogoli, deoarece va fi deja familiarizat cu acțiunea de a se rostogoli pe partea sa.

Recompensează ascultarea

De îndată ce câinele dvs. se află pe partea sa, spuneți "da" sau "bun."Sau, faceți clic pe clickerul dvs. Apoi, dați câinelui un tratament. Repetați acești pași de mai multe ori.

Adăugați un semnal

După ce câinele dvs. a reușit să finalizeze acțiunea de câteva ori, adăugați un cuvânt Cue și un semnal de mână. Majoritatea oamenilor aleg să folosească comanda verbală "Bang" împreună cu a Comandarea semnalului de mână, ținând degetele să arate ca o armă îndreptată spre câine. Alții preferă să folosească pur și simplu "morți."Desigur, puteți alege orice semnal cuvânt și de mână doriți. Unii oameni le place să spună o frază distractivă, așa cum ați fi mai degrabă o pisică sau ați fi mai degrabă mort?"Este distractiv să vezi un câine Joacă mort după aceea.

Dați cuvântul și semnalul de mână ale Cueului ales, apoi repetați pașii. Practicați acest truc de câteva ori pe zi pentru câteva minute de fiecare dată și nu va fi mult timp înainte ca câinele să cadă în partea sa ca răspuns la semnalul dvs.

Probleme și comportament de verificare

Dacă câinele dvs. știe deja cum să se răstoarne, înclinația sa naturală ar putea să meargă tot drumul când începeți să-l ademeniți în partea ei. Acest lucru este un moment minunat pentru a-ți face clic pe capturați comportamentul exact tu vrei.

Îți atrage câinele pe partea sa cu un tratament, faceți clic imediat cu clicker și dați câinelui un tratament. Dacă încearcă să continue să se rostogolească, ieșiți la un minut. Când câinele dvs. își dă seama că tratamentul dispare atunci când se rostogolește complet, va înceta cel mai probabil să facă acest lucru și să ofere doar comportamentul care primește tratamentul.

Dacă aveți probleme cu obținerea câinelui dvs. să urmeze tratamentul, astfel încât să se oprească pe partea sa, puteți arăta ceea ce doriți să faceți. Utilizați tratamentul ca aderare și, în același timp, îl puteți împinge foarte ușor pe partea sa. De îndată ce câinele este în poziția corectă, faceți clic pe clicker (sau spuneți-i "da" sau "bun") și să-i dați un tratament.

Dacă câinele dvs. sare de la a juca mai repede decât doriți, îl puteți pregăti pentru a minți acolo mai mult. În loc să dai câine un tratament în minutul se află pe partea sa, așteptați câteva secunde și apoi dați tratamentul.

Practicați-vă de câteva ori, apoi adăugați câteva secunde. În acest fel, puteți adăuga încet mai mult timp până când câinele dvs. se va culca și va juca mort timp de câteva minute sau mai mult.

Dacă, în orice moment, în formare, câinele dvs. face mai mult de două sau trei greșeli la rând, șansele sunt că ați mutat prea repede. Du-te înapoi un pas sau două și practici, și numai atunci când câinele are succes la acel pas, începeți să vă deplasați încet din nou.

Nu uitați să fiți răbdători și consecvenți. Toți câinii învață într-un ritm diferit. A pastra Sesiuni de instruire Opriți și terminați sesiunea dacă câinele dvs. pare frustrat, obosit sau plictisit. Întotdeauna încercați să încheiați sesiuni pe o notă pozitivă, chiar dacă aceasta înseamnă trecerea la o acțiune mai simplă ca "sta"Sau" în jos "ca ultimul lucru pe care îl faceți.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți antrenezi câinele să joace mort