Cum să-ți antrenezi câinele să se rotească

progresul învățării unui câine pentru a se roti

Învățați câinele, bătrânul sau tânărul, un nou truc de a face o comensiune. Puteți instrui un câine pentru a vă roti pur și simplu într-o singură direcție sau puteți să vă antrenați cățelul pentru a face discriminări între stânga și dreapta. Oricum, tot ce aveți nevoie pentru a instrui un câine pentru a roti este o mână de tratamente. Daca esti Curs de antrenament de clicker, De asemenea, ar trebui să aveți un clicker la îndemână.

Învățați o rotire de bază

Pentru a vă învăța câinele să se rotească, veți dori să începeți cu câinele într-o poziție în picioare. Dacă câinele dvs. nu știe cum să stea pe comandă, va fi mai ușor să aflați mai întâi și apoi să lucrați la filare. Cu câteva tratamente în mână, sunteți gata să începeți.

  1. Ține o trata În fața nasului câinelui tău. Trageți încet tratamentul spre partea laterală a capului câinelui, deci trebuie să-și întoarcă capul să urmeze tratamentul.
  2. Continuați să trageți tratamentul într-un cerc tot drumul în jurul corpului câinelui, așa că va trebui să se rotească pentru a urmări tratamentul.
  3. Odată ce câinele dvs. a urmat tratamentul într-un cerc complet, spuneți puii "da" sau "bun" sau faceți clic pe clickerul dvs. Apoi dați repede câinele dvs. tratamentul.
  4. Repetați pașii de 2 și 3 de mai multe ori.
  5. Odată ce câinele dvs. pare să înțeleagă acțiunea, adăugați cuvântul de comandă "spin" înainte de a repeta din nou pașii 2 și 3.
  6. Petreceți aproximativ cinci minute de câteva ori pe zi practicând rotirea. Câinele dvs. se va roti într-un cerc complet înainte de ao ști.

Adăugați direcția

Odată ce câinele se rotește pe comandă, puteți începe să vă antrenați canina pentru a învăța indicații.

  1. Începeți cum ați făcut mai sus cu un tratament în fața nasului câinelui.
  2. De data aceasta, schimbați comanda la "Spinul drept" sau "rotirea stângă."Dați comanda și trageți tratamentul în jurul câinelui vostru în direcția în care doriți să se rotească.
  3. Practicați în mai multe sesiuni de formare scurte în fiecare zi. Asigurați-vă că lucrați la o singură comandă nouă (rotiți dreapta sau stânga) la un moment până când câinele dvs. are o înțelegere solidă a diferenței dintre cele două comenzi.
  4. Odată ce câinele dvs. știe cum să se rotească atât din dreapta cât și la stânga pornită, puteți începe să o schimbați. Cereți-i să se rotească în direcții diferite în timpul unuia sesiune de instruire. Odată ce câinele dvs. este capabil să răspundă în mod consecvent la comandă prin rotirea în direcția corectă, veți ști că are o înțelegere bună a diferenței dintre cele două comenzi.

Probleme și comportament de verificare

În timp ce unii câini vor învăța să se rotească în doar câteva sesiuni de antrenament, alții s-ar putea bloca sau să-i găsească greu să completeze o rotire. Unii pot avea probleme să învețe să se rotească într-un cerc complet prima dată. În acest caz, puteți începe mai puțin și să lucrați pentru a vă roti tot drumul. Această tehnică se numește modelare și funcționează extrem de bine cu clickerul.

Dacă ai nevoie să Formați comportamentul de filare, Începeți prin tragerea unui tratament la o parte a capului câinelui. De îndată ce își întoarce capul, faceți clic sau spuneți câinelui "bun" și dați un tratament. Odată ce își întoarce în mod constant capul, puteți începe să faceți clic doar pe atunci când câinele își întoarce capul și face un pas spre întoarcerea în jur. În acest fel, puteți selecta încet comportamentele care aduc câinelui cel mai apropiat de a se întoarce complet până când puiul este capabil să se transforme într-un cerc complet, cu un singur tratament la sfârșit.

Dacă se pare că câinele dvs. știe comanda, dar începe apoi să facă greșeli, șansele sunt că te-ai mutat prea repede. În acest caz, pur și simplu reveniți la câțiva pași spre locul în care câinele dvs. a fost complet de succes. Practicați acel pas peste câteva sesiuni și apoi începeți să vă mișcați încet încet.

Câinii, ca și oamenii, pot fi amețit. O greșeală obișnuită este să se antreneze prea mult timp și poate duce la un câine amețit și confuz. Doar practica pentru perioade limitate, și dacă câinele dvs. pare să nu-i placă antrenamentul sau senzația de filare, nu este nevoie să o continuați. O comandă de câine Twirl nu are nici o utilizare reală și este doar un truc distractiv, deci dacă câinele tău nu poate face acest lucru, concentrați-vă asupra altor lucruri pe care câinele dvs. o face bine.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți antrenezi câinele să se rotească