Cum să vă antrenați pasărea pentru a vala salut

Aripi de ridicare a macaw

Formarea păsării dvs. de companie pentru a vala de salut este o modalitate excelentă de a se lega cu pasărea dvs. și de a-i oferi o anumită stimulare mentală. În plus, având o pasăre care poate face trucuri este distractiv! Încercați-vă mâna la învățarea păsării dvs. acest val ușor și vedeți-vă cât de distractiv este să vă antrenați papagalul.
Acest truc este pentru acei proprietari de păsări care și-au învățat deja păsările "comanda pasul."Păsările care pot deja să treacă în mod fiabil, sunt sigur că se ridică repede și ușor.

Pregătiți-vă pentru sesiunea de antrenament

  • Alegeți un loc de pregătire adecvat. Este important să alegeți un loc potrivit pentru sesiunea dvs. de instruire pentru a obține rezultatele maxime din munca pe care o faceți cu pasărea dvs. Pentru antrenament, mergeți la o cameră liniștită de la Cage - o zonă neutră. Alegerea unui loc pe care pasărea este mai puțin familiarizată, îl va face mai cooperativă în timpul antrenamentului.
  • Au o pasăre pentru pasărea ta să stai pe. Pentru a preda acest truc în mod corespunzător, pasărea ta trebuie să aibă un loc potrivit. În mod ideal, acest lucru ar fi un p-perch sau jucând că pasărea este confortabilă.
  • Fi gata cu tratate delicioase. Au o mână de favorite ale păsărilor tale Tratamente Sunteți gata să vă recompensați animalul pentru un loc de muncă bine făcut. Încercați să vă asigurați că orice tratamente pe care le utilizați pentru antrenament sunt mici, moi și extrem de delicioase. Folosind tratamente mai mici înseamnă că pasărea dvs. nu se va umple prea repede și folosind un tratament moale (cum ar fi fructele sau legumele) va însemna că pasărea poate să o consume repede, făcându-vă să vă deplasați în sesiunea de antrenament.
  • Amintiți-vă să o păstrați scurt și dulce. Instruirea ar trebui să fie o experiență distractivă și pozitivă pentru pasărea dvs. Nu ar trebui să se simtă niciodată ca munca! Păstrați sesiunile de antrenament scurt și de joc, astfel încât animalul dvs. de companie să nu piardă interesul. Întotdeauna amintiți-vă să încheiați sesiunile de antrenament pe o notă pozitivă - pasărea dvs. va aștepta cu nerăbdare să pregătească din nou în viitor.

Antrenează acea pasăre!

Începeți prin plasarea păsărilor pe bea în fața dvs. Petreceți câteva momente pe care le-l mângâie și vorbind încet. Odată ce pasărea dvs. pare confortabilă în spațiul de antrenament, puteți începe să-i învățați trucul.

  • Da comanda valului. Faceți-vă pasărea și spuneți "val" într-o voce plăcută. Acest lucru funcționează de obicei cel mai bine dacă încercați să spuneți cuvântul așa cum ați fi în conversație normală.
  • Extindeți un deget spre pasăre. Acesta este locul unde cunoașterea comenzii pasului vine la îndemână. Dacă pasărea ta se deplasează deja pentru tine, el va recunoaște degetul venind spre el și va ridica un picior pentru a merge pe el. Când pasărea își ridică piciorul, nu-i permiteți să urce pe deget. În schimb, trageți încet degetul.
  • Lăudați-vă pasărea. Dacă pasărea ta și-a ridicat piciorul în aer, el a terminat în mod esențial comanda valului. Dați păsării o tratați și lăudați-o lavish.
  • Repetați, repetați, repetați! Repetați pașii 1-3 timp de aproximativ 15 minute sau până când pasărea dvs. își pierde interesul. Aceasta încheie sesiunea dvs. de instruire! Dacă continuați să lucrați la el, în cele din urmă pasărea dvs. va ridica automat piciorul atunci când îl cereți să valoric, rezultând unul dintre cele mai drăguțe și cele mai confortabile trucuri de păsări că vă puteți învăța prietenul cu pene. Păstrați sesiunile zilnice de antrenament până când papagalul dvs. este un pro flutur!

Mulți papagali vor învăța cum să valorească salut în doar câteva sesiuni de instruire - unii iau puțin mai mult. Nu renunțați la animalul dvs. de companie dacă el sau ea nu ia trucul în primele câteva încercări! Papagalii sunt foarte inteligenți și vor răspunde instruire în timp. Continuați să lucrați la ea, iar pasărea dvs. vă va recompensa în cele din urmă cu o performanță stelară!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă antrenați pasărea pentru a vala salut