Cum să utilizați armarea pozitivă pentru a vă antrena câinele

Câine de agitare

Folosind Armare pozitivă Pentru a instrui câinele dvs. înseamnă că recompensați comportamentele pe care le doriți și ignorați comportamentele pe care nu le place. Puteți utiliza laudă, recompense de viață (cum ar fi Jocuri, Plimbare, sau plimbările cu mașina), sau tratează pentru a recompensa comportamentul bun al câinelui. Curs de antrenament de clicker este o metodă eficientă, dar este posibilă utilizarea recompenselor fără clicker. Pentru a vă ajuta să începeți, este bine să înțelegeți numeroasele beneficii ale antrenamentului cu câinele dvs Armare pozitivă.

2:04

Uita-te acum: Cum să-ți antrenezi câinele cu armare pozitivă

Ia toți cei implicați

Armarea pozitivă permite tuturor celor din familie să se implice în formarea câinelui. Nu vă cere să vorbiți într-un ton puternic de voce, să vă folosiți puterea sau să vă puneți singur sau un membru al familiei în pericol potențial. Toată lumea din familie poate intra în actul!

De exemplu, poate fi periculos să permiteți copilului dvs. să utilizeze unele metode de formare a câinilor, cum ar fi corecțiile de leșie și formele de pedeapsă. Cu o armare pozitivă, puteți oferi copiilor dvs. o mână de câine tratează și le înveți comenzile pe care le folosiți. Sub supravegherea dvs., copiii vor putea să-ți antreneze câinele în același mod în care faci.

Stabilește comunicarea

Armarea pozitivă vă permite să comunicați clar cu câinele dvs. Voi decideți ce doriți ca câinele dvs. să facă și să-l anunțați prin oferirea de recompense când câinele face acțiunea dorită. Când vă recompensați câinele pentru a face lucrurile în mod corect, este mai probabil să repetați acele comportamente bune, deoarece câinii urmăresc să vă rog.

Pedeapsa nu este întotdeauna atât de clară. Un bun exemplu este pedepsirea unui câine pentru spargere accidente. În acest caz, prindeți câine urinare pe covor și certați-l sau recurgeți la trucul vechi de vârstă de a fi smacking cu un ziar înfășurat. Intenția dvs. este de a spune câinelui că nu este acceptabil să eliminați în interiorul casei dvs. În schimb, câinii aflați adesea că nu este sigur să eliminați când sunteți în jur. Acesta este unul dintre motivele pentru care vă puteți găsi câinele are accidente când ați lăsat singur, dar niciodată nu par să o prindeți în act. Există cu siguranță o problemă de comunicare; Frica nu este pur și simplu o modalitate eficientă pentru ca un câine să învețe lucrurile în mod corespunzător.

Cu o armare pozitivă, puteți evita această confuzie. În Formarea casei Exemplu, doriți să învățați câinele dvs. pentru a elimina în afara mai degrabă decât în ​​casa dvs. În loc să vă pedepsiți câinele, veți recompensa comportamentul pe care îl doriți, care merge la baie afară. În acest caz, de fiecare dată când câinele dvs. elimină în afară, îi dați o mulțime de laudă și tratați sau lăsați-o să meargă la un moment dat.

Dacă sunteți răbdători și consecvenți, câinele dvs. va afla că se întâmplă lucruri bune atunci când se ameliorează în afara, în timp ce nimic nu se întâmplă atunci când merge în interior. Câinele dvs. va elimina în curând în afara unui efort de a profita de recompense deoarece ați reușit să comunicați în mod clar cu câinele dvs.

Utilizați-l pentru o varietate de comportamente

Utilizarea metodelor de instruire, cum ar fi corecțiile de leșie sau alte forme de pedeapsă, nu este eficientă pentru fiecare câine. De fapt, în unele cazuri, pedeapsa poate servi pentru a face o problemă de comportament mai rău.

Câini agresivi sunt un exemplu perfect pentru că devin adesea mai agresivi în fața pedepsei. De asemenea, Câini înfricoșătoare nu poate răspunde bine la chiar și cea mai mică pedeapsă. Un câine care este speriat de anumiți oameni sau situații poate deveni și mai înspăimântător atunci când pedeapsa este folosită ca metodă de formare. in orice caz, Formatori de clicker au raportat un mare succes folosind armarea pozitivă pentru a instrui câini agresivi și înfricoșători.

Oferă stimulente mentale

Plictiseala este un factor major în Probleme de comportament comune, cum ar fi săparea și mestecarea excesivă. Formarea este o modalitate excelentă de a vă ajuta să păstrați plictiseala la Bay. S-ar putea să fiți surprins de cât de multă energie va arde câinele dvs. pur și simplu adăugând câteva sesiuni de instruire pozitive la zi.

Păstrați-vă distractiv

Dacă păstrați sesiunile de antrenament scurt și optimist, formarea pozitivă de armare poate fi distractivă pentru dvs. și câinele dvs. Odată ce câinii recunosc că antrenamentul duce la o mulțime de lucruri bune pentru ei, mulți încep să vizualizeze Sesiuni de instruire ca playtime. Câinele dvs. vă va oferi în curând comportamente bune în speranțele de a obține recompense și sunteți sigur că veți obține un zâmbet din dorința câinelui de a învăța.

Consolidați-vă obligațiunea

Pentru majoritatea oamenilor, câinii lor sunt prietenii, însoțitorii și devin o parte a familiei. Metodele de armare pozitive de formare pot ajuta la consolidarea legătură Ai cu câinele tău. În timp ce alte metode de instruire pot învăța câinele dvs. cum să se comporte, armarea pozitivă vă va ajuta să vă conduceți câinele, menținându-vă încrederea și întărirea relației dvs.

Pune-ți în locul câinelui tău. Te-ai simți confortabil la serviciu dacă șeful tău te-a împins fizic pentru a obține o sarcină? Sau, este mai probabil să vă bucurați de lucrul pentru cineva care oferă un mediu pozitiv cu complimente și avantaje? Este probabil că veți fi mai dispuși să lucrați mai mult pentru șeful care vă laudă. În același mod, câinele dvs. este mult mai probabil să vă bucurați de compania dvs. dacă așteaptă cu nerăbdare să fie recompensați mai degrabă decât să vă temeți de pedeapsă.

Probleme și comportament de verificare

Cheia armăirii pozitive este consistența și răbdarea. Poate fi foarte frustrant pentru ca câinele dvs. să nu respecte o comandă și ați putea fi tentați să vă arătați uneori furia sau dezamăgirea. Amintiți-vă că câinii citesc limbajul corpului mult mai bine decât înțeleg cuvintele, deci trebuie să proiectați pozitivitatea, precum și să spuneți-o.

Când te simți frustrat, respirați adânc, amintiți-vă că este doar un câine și face tot ce este mai bun și relaxați-vă. Începeți din nou pe o notă fericită cu un zâmbet și cu ochi excitați. Câinele dvs. va ridica și așteaptă cu nerăbdare orice ai în magazin pentru el.

Recompensele pe care le oferiți ar trebui să fie variate și lucruri care fac apel la câinele dvs. La învățarea unei noi comenzi sau a lucra la comportamente mari de probleme, oferă un tratament cu adevărat delicios și irezistibil care este rezervat numai pentru instruire. Pe măsură ce câinele dvs. devine mai bun, puteți trece la tratamentele lor obișnuite sau puteți oferi jucăria lor preferată ca o recompensă. Oferiți întotdeauna o mulțime de laudă. Curând, nu va trebui să le răsplătiți de fiecare dată când afecțiunea dvs. va fi suficientă pentru un loc de muncă bine făcut.

Uita-te acum: Dacă câinele tău ar putea scrie text, ar spune asta

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să utilizați armarea pozitivă pentru a vă antrena câinele