Cum să-ți antrenezi câinele

Omul se joacă cu câine

Toți câinii au nevoie pregătire adecvată, și Instruirea câinelui dvs. nu trebuie să fie greoaie sau costisitoare. Indiferent dacă vă împărtășiți casa cu un nou catelus sau un câine adult, nu este niciodată prea curând să începeți să vă antrenați câinele. Majoritatea câinilor sunt mai fericiți cu structura și încrederea care provine din formare.

Se poate simți copleșitoare când începeți să lucrați mai întâi Câine de antrenament. Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți, să dezvoltați un program săptămânal pentru a vă ajuta să vă organizați. În fiecare săptămână, alegeți una sau două comenzi de bază pentru a lucra. Planificați să faceți unele ajustări ale mediului câinelui dvs. pentru a preveni sau a modifica problemele de comportament.

Introduceți o cutie

Dacă nu ați utilizat deja o cutie, prima săptămână de formare este un moment bun pentru a introduce unul. Cratele este un instrument bun pentru a gestiona comportamentul câinelui atunci când nu sunteți acolo pentru a supraveghea. Luați puțin timp în fiecare zi în această săptămână pentru a lăsa câinele dvs. să se obișnuiască cu cutia și să înceapă să stea acolo câteva minute la un moment dat. Cainele tau poate prefera în cele din urmă să doarmă în cutia sa.

Începeți să părăsiți câinele în cutia sa pentru perioade mai lungi de timp, dar nu mai mult de câteva ore la o întindere. Asigurați-vă că lăsați niște jucării distractive și interesante. Continuați să utilizați cutia pe tot parcursul dvs Instruirea câinelui. Majoritatea câinilor se bucură de un sanctuar al lor. Lăzile pot ajuta, de asemenea, cu casnică, deoarece majoritatea câinilor nu vor apăra sau urina unde dorm.

Stabiliți o rutină

Câinii se dezvoltă pe rutină. Creați un program de mese de mese, plimbări și de jocuri la începutul pregătirii. Din prima săptămână de stabilire a rutinei, aveți grijă să rămâneți consecvenți atât în ​​zilele de lucru, cât și în weekend-uri. Dacă un câine Walker sau altcineva se va îngriji de câinele dvs., asigurați-vă că sunt conștienți de program. Stick cu rutina cât mai aproape posibil în timpul antrenamentului câinelui și dincolo de. Acest lucru vă va ajuta câinele să știe ce să se aștepte și când. Este, de asemenea, benefic pentru casa de atracție, deoarece câinele dvs. va începe să învețe vremurile exacte pe care le poate ieși afară (Ex: După fiecare masă, câinele este umblat pentru a se elibera).

Ia niște jucării

Aflați cum doriți să vă recompensați câinele. Curs de antrenament de clicker este o metodă eficientă, dar este posibilă utilizarea recompenselor fără clicker. Înainte de a începe să predați comenzi și trucuri, încercați o mare varietate de jucării pentru a oferi motivație câinelui dvs. Asigurați-vă că includeți câteva lucruri cum ar fi Jucării Kong sau cuburi de buster, care oferă o anumită stimulare mentală. Acest lucru vă va păstra câinele angajat mental, ceea ce este important, mai ales că majoritatea proprietarilor nu sunt disponibili să se joace cu câinii lor toată ziua. Nu oferi câinelui tău toate jucăriile deodată. Introduceți jucării în această săptămână și apoi rotiți diferitele jucăriile în fiecare săptămână pe parcursul acestui proces, astfel încât câinele dvs. are întotdeauna ceva nou și interesant de jucat.

Învățați-vă comenzile câinilor

Comenzile de învățare sunt esențiale pentru formarea câinilor. Câinele dvs. trebuie să știe cum să răspundă proprietarului său pentru a rămâne în siguranță. Începeți cu comenzile mai de bază și, odată ce acestea sunt stăpânite, treceți la alții.

  • Sta: Lucrați la învățarea câinelui dvs. să stea. Planificați să cheltuiți aproximativ 5 minute de câteva ori în fiecare zi în această săptămână care lucrează la comanda "Sit".
  • Jos și Recuperarea de urgență: Apoi, petreceți câteva minute de mai multe ori în fiecare zi în această săptămână lucrați la comanda jos și învățați câinele dvs. Rechemarea de urgență.
  • Veniți și Lăsați-l: Odată ce câinele dvs. a stăpânit "Sit" și "Down", puteți trece la aceste comenzi mai complicate.
  • Opriți sărituri: Puteți renunța la timp în fiecare zi pentru a practica acest comportament sau puteți aștepta până când vine în activitățile obișnuite de zi cu zi (cum ar fi atunci când câinele dvs. sare pentru a saluta oamenii care vin în ușă) pentru a lucra la el.
  • Aștepta: Puteți practica acest lucru în sesiuni de instruire regulate sau puteți aștepta oportunitățile de a culca în fiecare zi. Asigurați-vă că câinele dvs. așteaptă înainte de a ieși în aer liber sau ieșind din cutie.
  • Du-te la locul tău: Începeți să lucrați la învățarea câinelui dvs. pentru a merge la un anumit loc și intinde-te în casa ta. Câteva momente minunate pentru a practica având câinele dvs. să se așeze liniștit: în timpul meselor sau când stați vizionați televizorul sau citiți o carte.
  • Dați-l: În mai multe sesiuni de antrenament scurte în fiecare zi, învățați câinele dvs. "Drop It".
  • Opriți lătratul: Începeți să vă antrenați câinele pentru a fi liniștiți prin lucrul la comenzile "vorbi" și "liniștite". Puteți face acest lucru în timpul Sesiuni de instruire sau puteți aștepta până când câinele dvs. scapă și o folosește ca o oportunitate de a practica.
3:16

Cum să-ți antrenezi câinele să stea

Mers pe jos pe o lesa

Începeți să vă învățați câine să meargă pe o lesa liberă. Acest lucru vă va învăța câinele să meargă în siguranță, ceea ce este important atât pentru câine, cât și pentru Walker. Planificați cel puțin un scurt Mergeți în fiecare zi În această săptămână pentru a practica această abilitate. Aceasta este o abilitate pe care trebuie să o continuați să lucrați pe parcursul instruirii sale.

Alegeți un truc

Dacă câinele dvs. cunoaște multe comenzi de bază, puteți lucra învățând trucuri și comenzi mai avansate în săptămâna după ce a lucrat la plimbări. Acest lucru ar putea include trucuri distractive, cum ar fi "răsturnați" sau "Play mort", sau dacă câinele dvs. are o înțelegere destul de fermă la mersul pe o lesă liberă, Comanda "Heel" Pentru a insufla un pic mai mult control asupra plimbări. Trucurile nu sunt esențiale, dar pot fi distractive pentru câinele dvs. și le puteți lăsa să primească laudă pentru un comportament bun.

2:25

Cum să-ți antrenezi câinele să joace mort

Probleme și comportament de verificare

După concentrarea asupra unei tehnici pe săptămână, cainele tau ar trebui să răspundă bine la o serie de comenzi. Acest lucru nu înseamnă că ești făcut cu antrenament. Mai degrabă trebuie să fie o pregătire practicate și consolidate peste durata de viață a câinelui, care "dovezi" comportamentul. Instruirea va asigura că câinele dvs. este un membru fericit și bine ajustat al familiei dvs.

Asigurați-vă că luați 10 minute de cel puțin trei ori pe săptămână pentru a revizui comenzile și comportamentele pe care le-ați lucrat deja. Revizuirea comenzilor pe care le-ați învățat este întotdeauna o modalitate bună de a aplica comportamentul.

Dacă aveți probleme cu antrenamentul sau cu un anumit pas, poate fi util să vă înscrieți pentru o clasă de antrenament (de obicei cu alți câini) sau să discutați cu un specialist comportamental canin. Ei pot înființa una pe una sesiuni cu dvs. și câinele dvs. (și probabil sesiunile de grup), pentru a ajunge la rădăcina problemelor de antrenament și pentru a veni cu tehnici de lungă durată.

Uita-te acum: 12 câini mici care fac ca prietenii de călătorie mare

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți antrenezi câinele