Cum să-ți antrenezi câinele să ia un arc

o gamă care ia un arc

Ați văzut vreodată un câine să ia un arc pe Cue? Este destul de adorabil. Câinii se bucură de trucuri Pentru că au o mulțime de atenție pozitivă. Dacă îl puteți antrena pentru a sta și a rămâne, puteți instrui cu ușurință câinele dvs. pentru a lua un arc la comandă.

Pentru a lua un arc, câinele se sprijină cu "coatele" și pieptul atingând pământul în timp ce capătul său din spate rămâne în sus. Aceasta este o atingere perfectă de finisare atunci când vă arătați toate trucurile câinelui.

Tot ce trebuie să antrenezi un câine pentru a lua un arc este câinele tău și unele tratamente. De asemenea, puteți dori să aveți clicker La îndemână dacă utilizați Curs de antrenament de clicker ca parte a dvs Câine de antrenament

3:03

Uita-te acum: cum să-ți antrenezi câinele să ia un arc

Începeți în picioare în sus

Începeți cu câinele în picioare pe toate cele patru picioare. Este util dacă câinele dvs. este capabil să stand la comandă. Dacă nu a stăpânit acest lucru comanda de bază Cu toate acestea, poate doriți să lucrați la el înainte de a trece la al doilea pas.

Utilizați un tratament pentru a vă reduce câinele

Țineți un tratament la vârful nasului câinelui tău și o mutați încet, ținându-l aproape de corpul câinelui tău. În acest fel, veți folosi tratamentul pentru a vă atrage câinele până când coatele sale sunt pe podea, cu posterioare rămași.

Reveniți la picioare

Țineți câinele în arc timp de câteva secunde, apoi utilizați tratamentul pentru ao atrage înapoi într-o poziție în picioare.

Recompensa arcul

De îndată ce câinele dvs. completează arcul și este în picioare, spuneți "da" sau "bun" sau faceți clic pe clickerul dvs. și dați câinelui tratamentul. Repetați acest proces de mai multe ori.

Adăugați un cuvânt de comandă

Odată ce câinele dvs. pare să înțeleagă acțiunea, puteți adăuga cuvântul Cue "Bow" înainte de a trece prin pașii 2 și 3 din nou. Practicați comanda de arc cu câinele de mai multe ori pe zi pentru cel mult 5 minute de fiecare dată. Înainte de a ști, câinele tău va lua un arc la comandă.

Sparge trucul în pași

Unii câini au un timp dificil să înveți acest întreg truc de câine dintr-o dată. Dacă acesta este cazul cu câinele dvs., îl puteți învăța să ia un arc în creșteri mai mici. Acest lucru se numește comportament de modelare și funcționează foarte bine cu antrenamentul clicker.

Pentru a face acest lucru, trebuie să începeți să vă recompensați câinele pentru a vă deplasa în direcția cea bună. De exemplu, dacă cel mai bun câine poate face la început înainte de a face greșeli este să urmați tratamentul la jumătatea drumului, faceți clic și tratați pentru asta. Apoi începeți să dați tratamente numai atunci când câinele dvs. este mai aproape de podea.

Acesta este modul în care veți putea selecta comportamentele care vin cel mai apropiat de ceea ce aveți nevoie de câine de făcut. În creșteri mici pe mai multe Sesiuni de instruire, Poți să-ți antrenezi încet câinele pentru a lua un arc.

Probleme și comportament de verificare

Instruirea câinelui dvs. pentru a face orice truc nou are răbdare, pentru tine și câine. Dacă câinele dvs. pare să-și piardă interesul în sesiunea de antrenament, este timpul să-l numiți o zi și să încercați din nou mâine. Și nu-ți lovi niciodată câinele sau strigă la ea atunci când încerci să-l antrenezi într-un truc nou. Vă veți confunda numai pe animalul dvs. de companie.

Nu uitați să fiți răbdători cu dvs. și câinele dvs. în timp ce instruiți. Toți câinii învață diferit. Păstrați sesiunile de antrenament scurt și optimizat și asigurați-vă că ați terminat o notă pozitivă. Acest lucru poate însemna dând câine o comandă pe care o cunoaște deja și oferind o laudă eficientă și un tratament la sfârșit.

Unii câini au probleme să-și păstreze capetele din spate în aer atunci când învață inițial acest truc. Pentru a-și păstra spatele pe jumătate în timp ce pieptul și coatele se odihnesc pe podea, puneți-vă brațul sub stomacul câinelui în timp ce utilizați cealaltă mână pentru a-și atrage jumătatea față la podea.

Majoritatea câinilor se vor prinde rapid, mai ales dacă știu deja alte trucuri, iar după câteva sesiuni de practică, câinele tău va lua un arc fără tine să-ți ții înapoi. Veți ști că trucul este "dovedit" când câinele o interpretează în orice mediu.

În cele din urmă, pentru câinele următor, luați în considerare învățând câinele dvs. să cerșească.

Uita-te acum: Dacă câinele tău ar putea scrie text, ar spune asta

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți antrenezi câinele să ia un arc