Garda de antrenament câine - cum să-ți antrenezi câinele pentru a vă proteja

Garda de antrenament câine - cum să-ți antrenezi câinele pentru a vă proteja

Câinii de gardă pot avea un RED REP, datorită concepției greșite că sunt vicioase, rigide în jurul oamenilor și nu sunt potrivite pentru excursii publice. Dar totul este neadevărat! Totul este în antrenament, motiv pentru care suntem aici să vă spunem cum să vă antrenați câinele dvs. pentru a fi câinele perfect, protector de protecție.

Câinii de gardă sunt socializați de la o vârstă fragedă pentru a le ajuta să identifice amenințările față de non-amenințări. În plus, ele urmează numai comenzi stricte și specifice. Aceasta înseamnă că este aproape imposibil ca ei să fie inutil de agresiv față de un străin pe stradă. Dacă vă gândiți că veți beneficia de un câine de gardă, atunci aici sunt câteva sfaturi cheie pentru a vă ajuta de-a lungul drumului. Urmați acest articol și sunteți sigur că le instruiți corect.

Fată și câine belgian

Pentru ce este folosit un câine de protecție

Când vine vorba de uz casnic, câini de gardă sunt adesea folosite pentru a proteja casa și familia unei persoane. Ele sunt cele mai cunoscute pentru utilizarea profesională, unde lucrează ca câini care protejează instituțiile de afaceri sau bazele armatei. Câinii de gardă pot face, de asemenea, animale de companie excelente de familie. Nu v-ați gândi așa, dar este dragostea lor pentru familia și casa lor care îi conduce să protejeze. Este similar câinilor sălbatici și lupi care își protejează pachetul!

Prin păstrarea unui câine de protecție instruit, vă puteți simți mai sigur și mai sigur în casa dvs. Cu toate acestea, nu este o decizie de a lua ușor. Formarea de gardă este intensă și necesită o mulțime de timp, dedicație și disciplină.

Rase care fac un câine de protecție bun

Protecția personală a câinilor de formare este cea mai potrivită pentru anumite rase de câini. Nu fiecare câine poate face față responsabilității! Aceste rase specifice pot înțelege și respecta bine comenzile, să-și mențină calmul în timpul circumstanțelor stresante și să răspundă instantaneu. Aici sunt primele 10 rase de câine sunt atât de recomandate pentru o astfel de instruire:

Aceste rase au o istorie lungă de protecție în întreaga lume. Poate că cel mai faimos din grămadă sunt ciobanii germani și Pinchers Doberman, care sunt frecvent aleși ca câini de poliție. Filmele și alte mijloace media au reprezentat aceste rase ca gardieni formidabili. Nu sunt doar cele două care fac gardieni excelenți! Toate aceste rase sunt cunoscute pentru inteligența, puterea și fiabilitatea lor. Trei trăsături care fac ca câinii de protecție excelentă, viitori.

Diferența dintre un câine de atac și un câine de protecție

Mulți cred că câinii de atac și câinii să fie interschimbabili. Aceasta este cea mai gravă concepție greșită încă! În primul rând, câinii de protecție nu sunt câini de atac. Este extrem de important să știți diferența dintre cele două înainte de a începe instruirea.

Formarea unui câine de protecție nu include utilizarea instrucțiunilor de atac. În schimb, înseamnă să le învățați la coajă atunci când este potrivit. Un câine de gardă protejează urmărind împrejurimile lor și alergând proprietarii lor la potențiale amenințări prin lătrat. Pe de altă parte, câinii de atac sunt instruiți la prima coajă ca o descurajare a amenințării, iar dacă amenințarea continuă, ei pot primi comanda de a ataca. Câinii de gardă așteaptă o amenințare de abordare, în timp ce câinii de atac inițiază o amenințare.

În cele din urmă, înainte de a vă învăța câinele pentru a vă proteja, este mai bine să stabiliți un stil specific de formare. Să luăm o privire mai profundă!

ciobănesc german

Cum să antrenezi un câine de protecție

Iată o altă diferență: Câinii de atac nu pot socializa și avea încredere doar pentru formatorii lor. Aceasta înseamnă că acestea sunt potrivite doar pentru locuri de muncă care necesită o comandă ofensivă. Dacă doriți un animal de companie care vă poate proteja și familia, prin alertarea cu sunet mai degrabă decât asalt fizic, atunci căutați un câine de protecție. Diferența mare acolo! Priviți mai jos pentru a vedea cele mai bune practici privind instruirea câinelui dvs. de protecție într-o manieră non-agresivă.

Începeți mai devreme

Dacă doriți un câine de protecție bun, începeți să le pregătiți la o vârstă fragedă. Nu sunt sigur ce vârstă este? Formarea de gardă ar trebui să înceapă în același timp cu pregătirea de quety. Apoi, ascultarea este cheia! Vrei să fii absolut sigur că câinele tău va răspunde imediat la comenzile "Sit" și "Stai" ori de câte ori sunt date. Odată ce puiul începe să meargă cu tine afară, atunci va trebui să le înveți să mențină comanda "Heel". Acest lucru este cel mai bine făcut fără o lecție. În acest fel, puteți fi absolut 100% sigur că se vor întoarce la dvs. când se vor numi.

Odată ce au primit instrucțiunile inițiale în jos, va trebui să vă antrenați câinele la coajă de la comandă și să "lăsați" când spuneți așa. Toate aceste comenzi de bază reprezintă o linie de bază incredibil de importantă. Dacă câinele dvs. se descurcă bine, atunci știți să continuați cu formarea de gardă!

Asigurați-vă că dați câinelui dvs. o mulțime de armare pozitivă. Un tratament de fiecare dată când o fac așa cum se spune că pot merge mult. Formarea riguroasă este o muncă grea, deci o recompensă pentru un comportament bun îi va reaminti că merită.

IMPORTANT: Dacă câinele dvs. se luptă să învețe aceste comenzi sau refuză să facă ceea ce li se spune, Nu continuați cu antrenament de gardă. Câinele dvs. trebuie să fie complet dependent înainte de a le putea învăța să protejeze. Este absolut esențial ca ei să răspundă fiecărei comenzi, de fiecare dată. Dacă nu fac acest lucru, atunci riscați posibilitatea de a se transforma într-un câine mai agresiv care nu se va retrage când i-au spus.

Socializați-vă pooch-ul

Pentru a evita ca puii voastra de pericol in fiecare passer-de, trebuie sa le pastrezi bine socializat. Asigurați-vă că ei întâlnesc în mod regulat prietenii și familia de la o vârstă fragedă, în mod ideal înainte de a lovi 16 săptămâni, iar în jurul timpului începeți instruirea. Când se întâmplă, luați-le la parcuri de câine, astfel încât să se poată întâlni pe alți pui și proprietarii lor. Parcurile de câine sunt întotdeauna un loc minunat pentru a începe. Și distracție pentru tine, de asemenea!

Catelul tău va fi curios, deoarece sunt încă noi în lume. Permiteți-le să investigheze! Recompensa curajul lor cu un tratament ori de câte ori simțiți că este justificat, pentru a încuraja încrederea în timp ce cresc.

IMPORTANT: La fel ca antrenamentul de ascultare, fiecare câine are potențialul de a dezvolta o personalitate nervoasă. Dacă încrederea câinelui dvs. este stâncoasă sau dacă se luptă cu socializare, ar putea fi un semn că acestea nu sunt potrivite pentru lucrările de protecție personală.

Învățați-vă pupa, comanda "Bark"

Comanda "Bark" este cea mai bună predată cu un tratament în mână. Fiți gata să vă recompensați comportamentul ascultător! Experiența lor de învățare până acum le-a învățat să accepte alții, dar acum este momentul să-i încurajați să scadă dacă un străin se apropie de casă. Folosind comanda "Bark" de fiecare dată când răspund unui străin în afara casei lor, va provoca o asociere de cuvinte pentru puii dvs. În cele din urmă, ei vor răspunde la comanda "Bark", chiar și atunci când nu există nimeni în jur.

Nu uitați să creați, de asemenea, o comandă "Stop", astfel încât să puteți controla mai bine la latrarea lor. În mod ideal, odată ce comanda este dată, ei vor înceta să blocheze imediat. Din nou, păstrați un tratament la îndemână, astfel încât atunci când ei do Opriți-vă, îl puteți recompensa în mod corespunzător. Având în vedere timpul și răbdarea, puteți obține comanda "Bark" până la pitchul perfect.

Luați în considerare un antrenor de câini dacă vă luptați

Dacă câinele dvs. provoacă încăpățânat și neascultător, dar doriți să continuați cu antrenament, nu ezitați să vă apropiați de un antrenor profesionist de ascultare. Ei vă pot oferi sfaturi despre cum să vă aduceți câinele să răspundă mai bine. Oricum, expertiza lor va deschide cu siguranta ochii la antrenament pe care nu l-ai crezut inițial să încerce! Un antrenor profesionist de câini poate fi costisitor, dar este o investiție utilă pentru a vă asigura că aveți cel mai mare câine de protecție.

Continuarea formării de atac

Dacă simțiți nevoia de a urmări comanda "atac", este foarte recomandat să căutați mai întâi formatori profesioniști. Există anumiți parametri care trebuie să fie îndeplinite și echipamente care trebuie folosite pentru a se asigura că toată lumea este în siguranță în această parte a formării de gardă a câinelui. În plus, ar trebui să căutați întotdeauna să vă antrenați câinele în cea mai sigură formă de atac posibil. Școlile profesionale de formare vor avea tot ceea ce trebuie să faceți acest pas următor înainte, dacă este necesar.

Originea câinilor de protecție

Utilizarea câinilor de gardieni datează din nou până la 4000 de ani. Protecția câinilor se întinde pe întreaga planetă! Lupii au fost inițial domesticiți în acest scop. Mai târziu, au fost crescuți pentru a păstra anumite caracteristici și caracteristici care ar păstra instinctele lor de protecție naturală în viață. În primele etape ale domesticirii, acești câini au fost doriți pentru abilitățile lor naturale de vânătoare și puterea lor pură și loială. Aceleași trăsături pe care le-ar folosi pentru propriul pachet. Se pare că oamenii au făcut parte din pachetul de câine de sute de ani!

Creșterea consecventă a câinilor de protecție de-a lungul secolelor a însemnat că anumite rase au menținut aceste caracteristici asemănătoare ambalajului necesare unui protector. Aceste trăsături includ atenția, inteligența, loialitatea, ascultarea și capacitatea de reacție. Să nu mai vorbim de o unitate naturală pentru protecție!

Întrebări frecvente:

Î: Câinii își protejează instinctiv proprietarii?

A: Cercetările recente au arătat că aproximativ o treime de câini fac, de fapt, o unitate naturală de a ajuta o persoană aflată în primejdie, mai ales dacă acea persoană este proprietarul lor iubitor! Excepția este de formare de protecție de urgență. Deși instinctul de protecție al câinelui de casă este extrem de îndrăzneț și vă poate ajuta cu siguranță să vă simțiți mai siguri la domiciliu, este un comportament foarte diferit de cel al unui câine de gardă instruit. Învățând pooch-ul dvs. pentru a păzi casa va duce la un câine mult mai diligent, de alertă și de protecție.

Î: Cât costă să înveți un câine pentru a proteja?

A: Prețul câinilor de gardă de antrenament este în întregime dependent de compania sau de formatorul pe care îl utilizați. Pentru a vă instrui pe deplin câinele, este necesar un antrenor personal de câini pentru a vă asigura că obțineți cele mai bune rezultate din proces. Achiziționarea unui câine de gardă care este pe deplin pregătită poate costa până la 40.000 de dolari. Asta e foarte mult! Dar instruirea unui câine este mai aproape de 120 de dolari pe o lecție. Dacă doriți să vă antrenați câinele, atunci va dura mai mult de o lecție pe săptămână.

Î: Cât durează să pregătească un câine pentru protecție?

A: Aceste lucruri nu se întâmplă peste noapte. La fel ca prețul, timpul necesar poate depinde de viteza pe care câinele dvs. îl poate învăța, rasa lor, stilul de formare pe care îl utilizați și frecvența formării lor. Ar trebui să începeți cu formarea de bază a ascultării și cu un program riguros de formare în jur de șase luni de vârstă. Va dura aproximativ doi ani pentru a obține un câine de gardă complet instruit, în funcție de rasa lor.

Î: Trebuie să-mi antrenez câinele pentru protecție?

A: Ar trebui să luați în considerare cu atenție înainte de a intra în World of Guard Dog Training. Dacă pur și simplu doriți ca câinele dvs. să înceteze la lătratul la comenzi aleatorii la comandă, atunci acesta este ușor de remediat cu pregătirea adecvată a ascultării. Dacă locuiți într-un loc în care vă simțiți nesigure și gândiți-vă că un câine de protecție personală ar face o mare diferență, atunci ar putea fi calea cea bună pentru dvs. Înainte de a urmări acest traseu, ar trebui să aveți o discuție cu unii manipulatori de câini de protecție. În acest fel, vă puteți da seama dacă sună ca ceva ce ați putea să vă gestionați.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Garda de antrenament câine - cum să-ți antrenezi câinele pentru a vă proteja