Vărsați antrenamentul câinilor de vânătoare: cum să vă antrenați pooch-ul pentru a găsi coarne

Vânătoarea de vânătoare este o căutare de primăvară pentru coarnele de cerb. Deoarece cerbul și-au vărsat coarnele de la jumătatea lunii ianuarie până la mijlocul lunii martie, acesta este cel mai bun moment pentru a începe efortul de vânătoare de vânătoare. Un mic ajutor de la prietenul tău blând poate merge mult pentru a vă ajuta să găsiți coarne, dar trebuie să treceți mai întâi prin procesul de antrenament de vânătoare de vânătoare.

Care sunt cei mai buni câini de vânătoare de vânătoare?

Dacă sunteți deja un proprietar de câine, rețineți că aproape orice câine de canin poate fi instruit pentru vânătoare de vărsare. Tot ce au nevoie este un nas bun și un efort bun. Cu toate acestea, anumite rase de câine de vânătoare de vânătoare sunt pur și simplu mai bune la ea decât altele și dacă intenționați să obțineți un animal de companie special pentru antrenamentul câinilor de vânătoare, luați în considerare câinii din următoarele categorii:Vânătoare pentru acești coarne de cerb

  • Copoi
  • Pointer
  • Spaniel
  • Setter

Pentru un câine mare de vânătoare, temperamentul este cel mai important lucru de lângă un bun simtul mirosului. Câinii calm, constanți vor avea șanse mai mari de succes, iar tipurile de câini menționate mai sus sunt cunoscute pentru aceste abilități. După cum se întâmplă în mod normal, cele mai multe rase de vânătoare de vânătoare vor fi cel mai bun specimen pentru antrenamentul câinilor de vânătoare. Dacă aveți nevoie de o sugestie specifică, alegeți una de aceste tipuri de câini de pistol.

Cât durează antrenamentul câinilor de vânătoare?

În conformitate cu antrenamentul câinilor de vânătoare experți, Acest tip de formare durează de obicei patru până la șase săptămâni, Dar aceasta va depinde în cea mai mare parte a frecvenței formării.

De asemenea, depinde de vârsta câinelui tău. Dacă aveți un catelus, ar putea dura mai mult, mai ales că trebuie să jucați mai întâi pe catelul dvs. Formarea nu se termină niciodată; Va trebui să întăriți în mod continuu obiceiul de vânătoare de vânătoare în câinele dvs., astfel încât să poată rămâne în forma de funcționare.

Cum să antrenezi un câine pentru vânătoare de vărsare?

Cei mai buni câini de vânătoare de vânătoare

Cheia pentru antrenamentul câinilor de vânătoare de succes este să-l luați încet și să aveți răbdare. Începeți cu sarcini mici într-un mediu controlat pentru a crește încrederea câinelui. Urmați ritmul câinelui. Dacă câinele dvs. nu este ascultător, începeți cu antrenamentul cu ascultare, mai întâi sau nu veți putea să-l învățați la vânătoare.

În general, există câteva părți pentru a vărsa formarea câinilor de vânătoare:

Recuperarea de bază

Începeți să vă antrenați pooch-ul în interior pentru a elimina orice distragere a atenției și pentru a vă ajuta să vă concentrați câinele asupra sarcinii. Cu timpul și practica, câinele dvs. va progresa și apoi puteți începe să lucrați într-un mediu diferit, cu mai multe distrageri (cum ar fi curtea, parcul, pădurile), până când îl duceți la câmp pentru o acțiune reală.

Formatori explică Cum de recuperare de bază este primul pas în procesul de antrenament de vânătoare de vânătoare. Dacă aveți o rasă care este înclinată în mod natural pentru recuperare, instinctul este acolo și trebuie doar să-i faceți distracție pentru ca câinele dvs. să aducă acel instinct afară. Dacă nu aveți un câine care este înclinat în mod natural să recupereze, ar trebui să-i oferiți tratamente pentru a-l încuraja. Trebuie să aveți răbdare și să faceți fiecare sesiune de antrenament într-o experiență pozitivă și distractivă.

Nu trimiteți câinele dvs. după adevărații coarne la început, deoarece el se poate răni pe punctele ascuțite. Ar trebui să începeți mai întâi cu o minge de tenis sau altceva care este moale, sigură și introdusă coarne numai după această pregătire de bază.

Introducerea formei și mirosul de coarne

După ce câinele dvs. învață să recupereze lucrurile, începeți să jucați cu el folosind coarne de cauciuc dummy. Danteaza coarnele dummy cu Scent Scent (puteti cumparati cei online). Aruncați manechinul la câțiva metri și când câinele dvs. o aduce înapoi, nu uitați să îl răsplătiți cu un tratament.

Următorul pas în antrenamentul câinilor de vânătoare de vânătoare este să-ți înveți fido-ul pentru a prelua comanda. Începeți prin a-l învăța să stea / să rămână până când dai comanda să ia. Odată ce învață că, în loc să arunce antlerul, puneți-l în fața voastră și mergeți înapoi la câinele dvs. înainte de a le oferi să-l transmite.

Blind recuperarea

Orb de prelungire a câinilorAcum este timpul ca câinele dvs. să învețe cum să găsească coarnele și să le recupereze chiar și atunci când nu știe unde sunt coarnele. Începeți în casă, plasând coarnele într-o singură cameră după alta.

Începeți cu locuri simple în care coarnele pot fi văzute cu ușurință, apoi începeți să ascundeți coarnele pentru a face o provocare pentru câinele dvs. De asemenea, atunci când dați comanda să preluați câinele dvs., schimbați camera pe care o faceți pentru ao face să vă găsească.

După ce un câine de vânătoare de bază de antrenament de vânătoare, cum ar fi asta, când vedeți că Fido-ul dvs. a stăpânit în afara locuinței, luați coarnele în afara. În primul rând, blocați câinele în casă în timp ce ascundeți coarnele și apoi deschideți ușa și dați-i comanda Fetch. Apoi intrați înăuntru și așteptați ca el să vă găsească.

În acest moment, începeți să introduceți încet coarnele adevărate pentru animalul dvs. de companie. Utilizați un manechin și pentru o vreme până când câinele dvs. înțelege că sunt același lucru. Este, de asemenea, timpul să introduceți fluierul, astfel încât să nu trebuie să strigați când mergeți la vânătoare. Există o mulțime de alții Consumabile pentru câini de vânătoare pe care le puteți utiliza pentru a accelera antrenamentul.

Următorul pas este să lucrați cu mai mulți curi. Procesul de instruire a câinilor de vânătoare multi-antler este același, dar în loc de un antler ascundeți doi sau trei coarne. Când poochează-ți primul antler, îl răsplătești cu un tratament și îl trimiteți altcuiva.

Timp pentru a merge la vânătoare

Vărsați antrenamentul câinilor de vânătoare - cum să vă antrenați pooch-ul pentru a găsi coarneDogul de vânătoare de vânătoare este un proces simplu, iar cea mai grea parte este timpul și coerența. Aproape orice canină poate învăța acest lucru, așa cum o fac cu antrenamentul cu ascultarea, cu Blind Recuperarea și # 8221; o parte din formare fiind singurul unic.

În acest moment, câinele dvs. este gata să plece de vânătoare. Începeți cu zone care au o probabilitate mai mare de a găsi efectiv coarne, cum ar fi sursele de hrană sau zonele de acoperire termică. Utilizare sfaturi de la experimentat vânătorii de vânători pentru a vă crește șansele. Pentru primii de câteva ori, luați câinele la un loc unde știți că există coarne. În acest fel, veți construi mai mult încrederea și îl veți păstra interesat de vânătoare de vărsare.

Citiți următorul: 30 cel mai bun câini de vânătoare pentru toate tipurile de jocuri și vânători

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Vărsați antrenamentul câinilor de vânătoare: cum să vă antrenați pooch-ul pentru a găsi coarne