Cum să înveți un câine să stea cu o armare pozitivă

Trebuie să începi să-ți antrenezi câinele De îndată ce îl aduci acasă. Indiferent dacă ați adoptat un nou catelus sau ați salvat un câine adult din adăpostul local, instruirea ar trebui să înceapă de la prima zi. Învăţare Cum să înveți un câine să stea va fi una dintre primele comenzi pe care le veți dori să le predați.

Instruirea câinelui dvs. are o mulțime de răbdare și nu va fi un scurt proces. Va trebui să fiți consecvenți și să lucrați la instruirea animalelor de companie în fiecare zi. Începe cu Sesiuni de antrenament scurte aproximativ 10-15 minute, și nu uitați tratamentele!

Amintiți-vă, cheia pentru formarea de câini de succes este consistența, lauda și răbdarea. Încheiați fiecare sesiune de instruire pe o notă pozitivă. Acest lucru vă asigură că câinele dvs. rămâne fericit și încrezător și va fi pregătit pentru următoarea sesiune.

Antrenamentul câinilor nu ar trebui să fie o experiență stresantă. Deși poate încerca cu siguranță răbdarea dvs. din când în când, ar trebui să vă amintiți întotdeauna să vă distrați atunci când vă antrenați poochia. Dacă rămâneți calm și fericit, și Fido va fi!

Cum să înveți un câine să stea

Cum să înveți un câine să steaLuând timp pentru a vă învăța câinele să stea să se plătească foarte mult în viitor. Această comandă poate fi utilizată ca un bloc de construcție pentru alte tipuri de formare. De asemenea, poate face o pregătire de comportament mult mai ușoară, pentru că veți avea o piatră de pasare pentru a începe cu.

Pentru a începe să înveți cum să înveți un câine să stea, utilizați un mic tratat care vă motivează pooch-ul. Alegeți un tratament care este scăzut în calorii (sub 5 ani) pentru a preveni creșterea inutilă în greutate. Păstrați tratamentul în mâna voastră închisă și lăsați-vă câinele să-l smulgă. El va ști ce este acolo și va fi condus să câștige tratamentul.

Cum să înveți un câine să steaTrebuie să fiți sigur că utilizați o comandă vocală împreună cu semnalul de mână la început. În cele din urmă, veți dori să vă opriți semnalul de mână și să vă antrenați animalul de companie pentru a răspunde exclusiv la indicii dvs. verbale.

Odată ce câinele tău mi-a mirosit mâna, adu-ți brațul în timp ce spui "stai" într-o voce fermă. Așa cum veți vedea în videoclipul meu, ridicându-vă mâna deasupra capului câinelui vostru, îl va face să urmeze tratamentul cu nasul în timp ce își aruncă fundul la pământ.

De îndată ce capătul din spate al câinelui vă atinge pământul, trebuie să-l răsplătiți cu un Cue verbal, cum ar fi "băiat bun" și să-i dați un tratament.

Când îi dai tratamentul, asigurați-vă că o țineți deasupra botului lui. Acest lucru va păstra aceeași poziție (capul în aer, fundul la sol). Dacă țineți-o jos jos sau departe de el, este probabil ca el să încerce să se ridice și să meargă la tratament.

Acesta este un obicei prost că nu doriți să începeți. Câinele dvs. va începe rapid să creadă că "starea" înseamnă că puneți rapid fundul pe pământ și apoi în picioare imediat. Va fi greu să spargi acest obicei odată ce animalul tău se obișnuiește cu asta.

După cum am menționat, învățând cum să învățăm un câine să stea este consumatoare de timp și nu se va întâmpla peste noapte. Va trebui să utilizați metoda "Tratați peste cap" destul de de câteva ori înainte ca câinele să înceapă să înțeleagă ceea ce vă așteptați.

Câine de antrenament ședințeiNu trebuie să stăpânești această sarcină într-o singură zi. Nu vă grăbiți. Crede-mă, va fi mai bine pentru tine și câinele tău dacă te trezești treptat prin drum procesul de instruire.

Luând pași mici și deplasarea treptat va asigura că câinele dvs. înțelege concret fiecare fază de antrenament înainte de a trece la următorul. Odată ce Fido va sta imediat când aude comanda și vă vede mișcarea mâinii, puteți să vă opriți treptat mâna atât de mare.

În acest moment, puteți opri, de asemenea, utilizarea unui tratament de fiecare dată. Asigurați-vă că încă dați indicii verbale de fiecare dată și recompensați cu laudă verbală de fiecare dată când animalul dvs. de companie face ceea ce cereți.

Odată ce câinele dvs. stă la comandă fără gest de mână, puteți începe să vă măriți distanța. Luați câțiva pași înapoi și cereți câinelui să stea. Dacă are nevoie de motivație, aduceți înapoi tratamentele!

Nu vă opriți la & # 8221;. Când companionul dvs. canin are o înțelegere fermă a acestei comenzi, treceți la altul. Sit & # 8221; este una dintre blocurile de construcție pentru formarea comenzii. Acum, puteți trece la "# 8220; stau jos, & # 8221; Ședere și # 8221; și o comandă de eliberare.

Citiți următorul: 16 comenzi trebuie să vă învățați câinele după adoptarea

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Cum să înveți un câine să stea cu o armare pozitivă - un ghid

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să înveți un câine să stea cu o armare pozitivă