Cum de a instrui câinele dvs. Pentru a alerga lângă o bicicletă

Biciclete și câini

Poate că ești un fan al ciclismului care iubește și câinii. Sau, poate că sunteți un iubitor de câine care vrea să înceapă o bicicletă. Poți să-ți pui cei doi împreună și să conduci o bicicletă cu câinele tău?

Ciclismul cu câinele dvs. înseamnă unul dintre cele două lucruri: câinele dvs. călărește într-o remorcă de biciclete sau un coș de companie sau câinele dvs. se execută alături de bicicletă. Acesta din urmă poate fi o mare formă de exercițiu Pentru anumiți oameni și câini. Pentru câinii mai mici sau pentru câinii intoleranți de exerciții, este cel mai bine să rămâneți cu remorca sau coșul de biciclete. Oricum, este important să faceți acest lucru în mod corect.

Ride-de-a lungul câinilor

Unii câini nu sunt destinați pentru alergare. Câini cu mușchi scurte, cum ar fi buldogi sau pugs, plus câini seniori, exerciții de câini intoleranți și unii câini mici nu sunt tăiate pentru a alerga. Ei pot supraîncălzi sau suferă de epuizare, boală sau rănire. Dacă totuși doriți să vă luați câinele pe plimbarea cu bicicleta, ar trebui să obțineți o remorcă de biciclete sau un coș de companie. Asigurați-vă că alegeți o remorcă sau un coș care este suficient de mare pentru a vă oferi câinelui dvs. spațiu pentru a vă deplasa, dar suficient de mic încât nu va cădea.

Asigurați-vă că introduceți câinele dvs. în coș sau remorcă utilizând armătură pozitivă. Asigurați-vă că primele plimbări sunt lente și blânde. De asemenea, asigurați-vă că coșul sau remorca este bine atașată la bicicletă.

Câini de alergare

Dacă vă decideți să începeți să vă lăsați câinele dvs. alături de bicicletă, să determinați dacă această activitate este potrivită pentru câinele dvs. Canicrosss este o altă opțiune care permite câinelui dvs. să ruleze cu dvs. dar nu adaugă riscul unei biciclete. Amintiți-vă că în timp ce vă plimbați cu bicicleta, câinele dvs. va trebui să ruleze tot timpul. Luați în considerare liniile directoare pentru alergând cu câinele dvs.

  • Câinele dvs. ar trebui să vadă VET înainte de a începe orice regim de exerciții nou.
  • Câinele dvs. trebuie să fie bine pregătit și socializat pentru a alerga alături de bicicletă fără incident. Asigurați-vă că câinele dvs. poate merge pe o leșie liberă și știe cum să se comporte în mod corespunzător în timpul unei plimbări.

Introducere treptată

Dacă ați decis că rularea este potrivită pentru câinele dvs., trebuie să introduceți câinele dvs. la bicicletă. Unii câini vor fi bine cu o bicicletă în mișcare, în timp ce alții vor fi speriat.

Fiți conștienți că poate dura câteva zile cu câteva săptămâni înainte ca câinele dvs. să meargă lângă tine în timp ce conduceți o bicicletă. Începeți cu câinele dvs. pe o lecție și o bicicletă care este parcată. Dacă se pare frică, mergeți departe de bicicletă și recompensați câinele când se oprește să prezinte semne de frică. Va trebui să-l folosiți cu bicicleta, treptatându-l mai aproape, dar evitând o reacție înfricoșătoare.

Odată ce câinele dvs. este confortabil cu bicicleta, puteți începe să mutați ușor bicicleta. Lucrați calea în sus cât de încet până când câinele dvs. va merge pe jos lângă tine pe o lesă în timp ce vă plimbați cu bicicleta. Recompensați câinele pentru a fi calm și păstrați atenția asupra dvs. Apoi, începeți să călătoriți încet bicicleta în timp ce țineți lesa câinelui.

Începeți cu aproximativ 10 minute la un ritm lent până la moderat. Monitorizați reacția câinelui la creșterea exercițiului. Adăugați 5 până la 10 minute la plimbare la fiecare câteva zile. Dacă câinele dvs. încetinește pe cont propriu sau începe să limpieze, este timpul să faceți o pauză. Odihniți un pic și apoi mergeți acasă. Creșteți-vă ritmul, pe măsură ce câinele dvs. îl poate tolera.

Probleme și comportament de verificare

Nu uitați să vă asigurați că câinele dvs. are acces la o mulțime de apă rece și proaspătă în timp ce rulează. Dacă nu puteți aduce apă cu dvs., rulați într-o zonă publică în care apa este disponibilă atât pentru oameni cât și pentru câini. Evitați vitezele mari și întoarcerea ascuțită. Este cel mai bun pe câinele dvs. Dacă păstrați întotdeauna un ritm moderat care îi permite să se deplaseze sau să jog.

În zilele fierbinți, lăsați câinele acasă. Pe parcursul luni mai calde, Luați în considerare plimbările de dimineață devreme cu câinele dvs. înainte de căldura zilei. Dacă câinele dvs. prezintă semne de încălțămintea sau epuizarea căldurii, solicitați o atenție veterinară imediată. De asemenea, nu mergeți pe asfalt fierbinte cu câinele dvs. Dacă solul este prea fierbinte pentru ca tu să atingi, este prea fierbinte pentru câinele tău labele.

Când faceți ciclism cu câinele dvs., ar trebui să urmați aceleași reguli de bază ale mersului: ridicați după câinele dvs., aveți control asupra câinelui dvs., respectați pe alții și acordați atenție. Este, de asemenea, important să vă păstrați câinele pe o leșie atunci când alergați alături de bicicletă. Luați în considerare o lecție de biciclete pentru a vă ușura amândoi. Când aveți îndoieli, mergeți la plimbari scurte și lente până când câinele dvs. construiește rezistența pentru mai mult.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a instrui câinele dvs. Pentru a alerga lângă o bicicletă