Cum să vă plimbați câinele

câine de mers pe jos

Majoritatea câinilor iubesc într-adevăr mergând pentru plimbări. Le permite să iasă din casă cu proprietarii lor iubiți și să exploreze lumea din jurul lor. Plimbările sunt, de asemenea, o modalitate excelentă pentru voi doi legătură și să ofere exercițiul necesar și stimularea mentală pentru câinele dvs. Dacă câinele dvs. pare plictisit sau acționează, este posibil ca ei să nu iau suficient. Luați în considerare luarea câinelui pentru o plimbare cel puțin o dată pe zi.

Mergând pentru plimbări ar trebui să fie distractiv și stimulează pentru câinele dvs. Este, de asemenea, important să se manifeste o etichetă adecvată atunci când este în public și pe lesa.

Pregătiți-vă să vă plimbați câinele

Pregătirea pentru a merge la plimbare nu este dificilă. Eventual cea mai grea parte este găsirea timpului de a face acest lucru! Când sunteți ocupat cu munca, familia și orice altceva, ziua poate scăpa rapid de la dvs. Cu toate acestea, este important ca sănătatea și bunăstarea câinelui (să nu mai vorbim de dvs.), deci faceți tot ce este mai bun pentru a face timp pentru el zilnic.

Va trebui să alegeți o lecție adecvată pentru câinele dvs. Ar trebui să fie confortabil atât pentru tine, cât și pentru câinele tău, ușor de manevrat, și nu prea mult timp de patru până la șase picioare este ideal. Înainte de mers pe jos, asigurați-vă că au fost în mod corespunzător introdus la lesa.

Evitați leasfurile retractabile sau cel puțin să le utilizați corect. În mod ideal, câinele tău ar trebui să meargă de partea ta. Ei ar trebui cu siguranță să nu meargă mai mult de câțiva metri înainte de tine, pentru că nu vei avea control dacă vine o distragere a atenției.

De asemenea, ați putea lua în considerare un ham peste un guler. Hamurile redirecționează orice întindere pe umerii și pieptul câinelui, mai degrabă decât gâtul lor. De asemenea, vă oferă un control mai mare asupra câinelui dvs. și mulți câini le găsesc mai confortabil de purtat atunci când pe o lesă.

Nu în ultimul rând, fiți pregătiți să vă distrați! Plimbarea nu ar trebui să fie văzută ca o corvoadă, ci ca o experiență de împărtășire cu câinele dvs. Arătați-vă câinelui că sunteți încântați de a obține un exercițiu și va fi mai dispus și încântat să meargă și.

De ce ai nevoie

  • Guler sau ham
  • Leash
  • Tratamente mici
  • Pungi de poop
  • Îmbrăcăminte adecvată (pentru dvs. și câine dacă este necesar)

Transporta pungi de poop

O parte a proprietarului de câine responsabil nu lasă nici o urmă că erai acolo. Asta înseamnă că trebuie să ridici întotdeauna după câinele tău! Mai degrabă decât să părăsească poopul în jurul cartierului sau parcului, este doar considerat ca alții să poarte pungi cu tine, ca să poți curăța. Nimeni nu vrea să intre în poop!

Luați în considerare obținerea unui suport de sac care vă va atașa pe lesa de câine sau la lucruri câteva în buzunar înainte de a ieși din ușă. Depuneți pungile umplute într-un gunoi public, de-a lungul plimbărilor dvs. sau așteptați până când ajungeți acasă pentru a elimina acest lucru. Nu este dezgustător o dată în sac și este pur și simplu la comunitatea dvs.

Mențineți controlul

Pentru a face plimbări plăcute și sigure, trebuie să păstrați controlul câinelui dvs. în orice moment. Păstrați câinele aproape de dvs. când sunteți în jurul altor câini sau oameni, păstrând o lecție scurtă.

Puteți face plimbări mai puțin stresante prin antrenamentul de mers pe jos și de mers pe jos. Acest lucru va lăsa câinele dvs. să obțină o mulțime de șanse să se miște în timpul plimbărilor. La urma urmei, nasul câinelui este principalul mod în care își explorează lumea!

Luați în considerare instruirea câinelui dvs. pentru a vă opri și a sta la intersecții, mai ales în oraș. Este o măsură bună de siguranță în jurul traficului.

Este, de asemenea, nepoliticos să lași câinele tău să rătăcească în metri private. Păstrați câinele pe partea de bordură a trotuarului din trotuar ori de câte ori este posibil. Asigurați-vă că evitați lăsați câinele să elimine și în curți, de asemenea. Dacă o fac, ridică-l!

Manipulați distragerile în mod corespunzător

Când vă aflați la plimbare, acordați atenție mediului din jurul dvs. Dacă observați distragerile potențiale (cum ar fi pisicile, păsările, ceilalți câini) înaintea câinelui dvs., puteți să vă minimizați reacția. Puteți să vă așezați câinele și să vă uitați la tine în timp ce trecerea de distragere. Păstrarea unor gusturi gustoase în buzunar ar putea ajuta câinele dvs. să vă concentreze și pe dvs.

Nu-ți asumi alte persoane sau câini vor să-ți întâlnească câinele. Întrebați întotdeauna înainte de a permite ca câinele să salute pe alții. Asigurați-vă că câinele este bine socializat și instruit Cu privire la modul în care se întâlnesc cu alți câini și oameni (în special copiii). Dacă nu sunt încă acolo, spuneți oamenilor care încearcă să se apropie de câinele dvs. că nu ar trebui. Nu este nepoliticos și este pentru propria lor siguranță.

Prevenirea problemelor cu câinele dvs. în timpul plimbărilor

Plimbarea din afară vine cu pericolele sale și este important să vă adaptați plimbări în vremea zilei. Păstrați plimbări scurte vreme caldă sau cu Câini de rang înalt. Este timpul să vă îndreptați acasă dacă câinele dvs. nu mai merge, începe să încetinească sau să prezinte orice semne de epuizare. Contactați imediat un veterinar dacă vedeți semne încălțămintea.

Evitați asfaltul în zilele fierbinți de vară, deoarece drumul poate arde tampoanele câinelui tău. Dacă este prea cald pentru picioarele tale goale, este prea fierbinte pentru câinele tău. În aceste zile, luați în considerare o plimbare într-un parc de iarbă și asigurați-vă că luați apă cu dvs.

In iarna, Protejați labele câinelui tău de la drumuri înghețate, zăpadă sau sărate. Urmăriți semnele că picioarele câinelui dvs. sunt prea reci, deoarece sunt susceptibile la Frostbite. Cizmele Doggy pot ajuta, dar va trebui să lăsați câinele dvs. să se obișnuiască cu ei, deoarece majoritatea găsește cizme pentru a fi departe de natural. Chiar dacă ei nu lucrează, merită o lovitură și mai degrabă hilar să-i urmăriți!

De asemenea, dacă câinele dvs. are un strat scurt, ați putea dori să obțineți un pulover pentru ao menține cald pe plimbări. Câinii sunt de obicei mai acceptabili aceștia decât cizmele și odată ce câinele dvs. asociază puloverul cu distracția de a merge la plimbare, va fi probabil să vă îmbibați.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă plimbați câinele