Antrenează câinele dvs. Pentru a elibera sau a renunța "

câine ținând o jucărie în gură

Instruirea câinelui dvs. pentru a elibera sau "ao lăsa" înseamnă a învăța câinele dvs. pentru a renunța la tot ceea ce este în gura lui când a fost dat o vâdă verbală. Comanda de lansare este foarte importantă pentru a-ți instrui câinele. Poate proteja un câine când are ceva periculos în gură, plus vă permite ca dvs. și câinele dvs. să joace jocuri cum ar fi Tug-of-Război și Fetch în siguranță. Este nevoie doar de câteva minute pentru a învăța majoritatea câinilor comanda de eliberare "Drop-o."Unii câini pot deveni ușor distrași, așa că aveți răbdare și persistenți. Ideea din spatele acestei metode de formare este de a oferi câinelui dvs. un comerț practic: "Lăsați obiectul în gură și se va întâmpla ceva bun."

4:25

Urmăriți acum: cum să vă antrenați câinele să o aruncați și să o lăsați

Începeți cu o jucărie preferată

Pentru a începe, oferiți câinelui dvs. unul dintre jucăriile sale preferate, spunând: "Ia-l."Dacă câinele dvs. este foarte încântat să vadă jucăria, ați putea dori să lăsați-o să aibă un minut sau să se joace înainte de a începe instruirea. Nu așteptați atât de mult încât câinele dvs. se plictisește de jucărie.

Schimbați jucăria pentru un tratament

În timp ce jucăria este în gura câinelui tău, țineți-vă un tratament până la nas. De îndată ce câinele dvs. eliberează jucăria, dați-i tratamentul. Repetați pașii de mai multe ori până când simțiți că câinele dvs. răspunde bine.

Adăugați o vină verbală

Adăugați Cue verbal, cum ar fi "Drop-l."Spuneți-vă ferm și clar în timp ce încă țineți tratamentul în apropierea nasului câinelui. După un timp, încercați să țineți tratamentul mai departe. Creșteți treptat distanța în cazul în care câinele dvs. încă răspunde la vâsle verbale. Apoi, încercați comanda fără tratamentul, lăudați câinele dacă acesta respectă.

Lăsați-l și lăsați-l

Odată ce câinele dvs. a stăpânit comanda "Drop-l", următorul pas și mai complicat este să-l aduci Lăsați articolul a scăzut, în loc să-l iau din nou. Dacă câinele dvs. merge să ridice elementul pe care tocmai l-a scăpat, nu încercați să scoateți elementul sau să vă strigați la câine.

Amintiți-vă, câinii răspund cel mai bine la armarea pozitivă. Da un "Lăsați-l" comanda și dați câinelui un tratament când nu atinge din nou elementul abandonat. "Lăsarea" nu este la fel de ușoară pentru câțiva câini să înțeleagă ca "picătură", așa că fii răbdător și oferă o mulțime de laudă atunci când câinele tău o primește drept.

Probleme și comportament de verificare

Deși poate părea instinctiv, nu ar trebui să trageți niciodată o jucărie (sau altceva) de la gura unui câine sau să vă luați capul pentru a încerca să eliminați ceva. Niciodată nu încercați să deschideți fălcile unui câine. Acest lucru poate trimite mesajul greșit, făcând ca acțiunea să pară ca un joc sau o pedeapsă pentru câine. De asemenea, probabil că va cauza cainele dvs. să țină elementul mai strâns sau mai rău, să o înghită. De asemenea, puteți fi mușcat pentru problemele dvs. Dacă câinele dvs. are ceva în gura, care poate fi dăunător, cel mai bun mod de ao elibera atunci când toate celelalte eșuează este de a arunca o mână de tratamente în fața animalului.

Unii proprietari de greseli obișnuiți fac atunci când antrenează câinii lor în acest comportament aleg cuvintele Cue care mi-au mai strâns alte comenzi. De exemplu, rima "Drop" și "Stop" și va confunda probabil câinele dacă le folosiți pe amândouă pentru comenzi diferite. Utilizați un cuvânt sau o frază unică pe care o puteți spune într-o voce optimă, pozitivă și că câinele dvs. va veni să se asocieze cu comportamentul "picăturii".

Pentru a dovedi acest comportament, continuați formarea în mod regulat, schimbând elementul pe care câinele ar trebui să "plece."Odată ce ajunge la punctul în care câinele este capabil să se supună" lăsați "pentru jucăria preferată, vă puteți simți încrezător că câinele are comportamentul în jos.

Uita-te acum: Dacă câinele tău ar putea scrie text, ar spune asta

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Antrenează câinele dvs. Pentru a elibera sau a renunța "