Cum să vă antrenați câinele în sesiuni

Femeia care hrănește un catelus un tratant într-un parc

La discutarea formării câinilor, ați auzit că formatori de câini se referă la sesiunile de formare pentru câini. Acest lucru poate fi confuz dacă nu sunteți sigur cum să efectuați o sesiune de instruire a câinilor. Înțelegerea a ceea ce face o sesiune de instruire adecvată este o parte esențială a Instruirea câinelui și vă va ajuta să învățați cum să vă maximizați timpul și să vă faceți sesiunea cea mai eficientă poate fi.

Despre formarea sesiunii

O sesiune de instruire este o perioadă scurtă de timp pe care l-ați lăsat deoparte în zilele specifice pentru a lucra la comenzi specifice de instruire a câinilor, indicii, acțiuni sau comportamente. Cele mai multe sesiuni sunt structurate cu o lecție sau un gol și se stabilesc timp dat acelui obiectiv. Puteți utiliza sesiuni de instruire pe tot parcursul vieții câinelui dvs., dar ar trebui să fie utilizate cu siguranță când începeți Instruirea cu ascultare. Puteți utiliza sesiuni de instruire pentru câini pentru a introduce și întări Comenzi de bază și alte comportamente.

Sesiunile de instruire ar trebui considerate un angajament. Nu le schimbați, anulați sau tăiați timpul scurt, cu excepția cazului în care este absolut necesar.

Perioadă de timp

Sesiunile de instruire a câinilor nu trebuie să dureze mai mult de 15 minute. Câinii tineri sau câini care sunt ușor distrași pot avea nevoie de sesiuni și mai scurte. Dacă executați sesiunea de antrenament prea lungă, câinii se distrag și plictisiți și există o șansă bună că vor începe să facă greșeli.

Focus

Când renunți la timp pentru o sesiune de instruire, planificați să lucrați la o singură comandă. Lecțiile rapide și intense vă vor ajuta câinele să învețe și să lipiți cu o singură comandă sau un comportament, va ajuta câinele să rămână concentrat. Le puteți instrui pe mai multe comenzi într-o zi, dar încercați să rămâneți la doar unul pentru fiecare sesiune. O excepție ar putea fi dacă sesiunea nu merge bine și doriți să obțineți câinele dvs. să facă ceva ce știe, astfel încât sesiunea se va încheia cu o notă pozitivă. În acest caz, este logic să treceți la o acțiune simplă pe care o cunoaște deja câinele.

Începeți cu puțină distragere

Când începeți să pregătiți o nouă comandă, sesiunile de formare a câinilor ar trebui să aibă loc în zone liniștite, cu o distragere mică. Prea multă activitate sau zgomot Când introduceți o comandă poate face mai greu să antrenezi un câine. Începeți undeva liniștit ca camera de zi și lucrați până la sesiuni de antrenament la parcul de câine. Pe măsură ce câinele dvs. devine mai bun, puteți începe să adăugați mai multe distrageri majore, cum ar fi alți oameni sau câini.

Se termină pe o notă pozitivă

Toate sesiunile de instruire a câinilor ar trebui să se încheie cu o notă pozitivă. Acesta este un motiv pentru care nu doriți să le păstrați prea mult timp. Un loc bun de oprire este atunci când un câine este recompensat pentru a face un comportament care vă place. Curs de antrenament de clicker este o metodă eficientă, dar este posibilă utilizarea recompenselor fără clicker. Prin menținerea sesiunilor de antrenament scurt și recompensat, câinele dvs. se va distra și va învăța să-și iubească formarea. Din nou, dacă câinele dvs. nu pare să efectueze comportamentul dorit, treceți la ceva mai ușor pentru ultimul bit al sesiunii. Acest lucru vă va ajuta să încheiați sesiunea cu ceva pozitiv.

Consolidarea lecțiilor

Sesiunile de instruire a câinilor reprezintă o modalitate excelentă de a instrui câinii, în special cei noi pentru a asculta formarea, dar aceste sesiuni nu trebuie să fie singura dată a antrena. Este înțelept să folosiți oportunitățile care se întâmplă în fiecare zi pentru a vă întări pregătirea câinelui. De exemplu, dacă lucrați la comanda "Down" în timpul sesiunilor de antrenament, câinele dvs. se află în jos înainte de a putea obține leșia, obțineți masa sau jucați un joc de preluare. Sesiunile de instruire a câinilor sunt o modalitate bună de a vă introduce câinele la comenzi, dar viața reală este locul pentru a pune aceste lecții în practică.

Probleme și comportament de verificare

O greșeală obișnuită este să se aștepte ca câinii să-și amintească formarea lor fără consolidare. Luați în considerare instruirea unei abilități pe tot parcursul vieții care trebuie întotdeauna folosită și verificată sau practicată. Indiferent dacă lucrați la comenzi de bază sau un truc de petrecere distractiv, câinele dvs. va culege doar beneficiile instruirii cu practica constantă (și laudă). Dacă aveți un timp foarte greu de pregătire câinele dvs., vorbiți cu medicul veterinar, care poate oferi probabil sfaturi sau informații pentru a Câine de formare profesională.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă antrenați câinele în sesiuni