Seria de formare pentru animale de companie: cum să antrenezi un catelus boxer

Boxerii sunt cunoscuți că sunt curioși, jucăușă și mai energică decât majoritatea raselor. Fiind un câine mare și impunător, odată crescută, îi face minunat pentru protecția familiei - dar pot, de asemenea, să prezinte un comportament potențial problematic fără o pregătire adecvată. Asigurați-vă că începeți să vă antrenați câinele de boxer mai devreme pentru a vă asigura că crește ca un câine bine comportat. Pentru a vă ajuta să începeți cu formarea câinelui dvs. pentru a deveni un câine disciplinat și ascultător, am venit cu o listă cu cinci pași pentru a urma:

  1. Învățați-i numele lor
  2. Housebreking-ți catelul tău
  3. Antrenează-te să-i antrenezi
  4. Exercițiul zilnic este o necesitate
  5. Catedra de antrenament

1. Învățați-i numele lor

Folosește-ți numele de catelus de multe ori pentru a-și atrage atenția și pentru a vă asigura că știu că vorbești cu ei. Acest lucru va veni la îndemână mai târziu când urmează numele lor cu comenzi în timpul antrenamentului.

Când spui numele lor și te privesc, dă-i o mulțime de laudă pentru a face acest lucru. Efectuarea contactului cu ochii cu dvs. este comportamentul ideal pe care îl căutați. Puteți oferi chiar și produselor alimentare la început atunci când răspund corespunzător la numele lor. Dacă acestea sunt deosebit de distrase de ceva la început, așteptați până când vă puteți lua cu ușurință atenția. Cu puii foarte tineri, este important să rămână răbdător și să vă amintiți că doresc să-ți câștige lauda. Este nevoie de timp pentru că sunt noi la antrenament - să nu mai vorbim de noi în lume!

2. Housebreking-ți catelul tău

Când catelul dvs. este suficient de mare (aproximativ opt săptămâni sau cam asa ceva), puteți începe învățându-le unde să meargă să meargă. Când bănuiți că sunt susceptibile de a avea nevoie să meargă (la scurt timp după ce mănâncă sau primul lucru dimineața sunt vremuri bune), luați-le la un "loc de potty" adecvat afară și spuneți comanda dvs. aleasă cu numele lor. "Potty în afara!"A fost comanda mea obișnuită pentru câinele meu. Când fac olita, dau o mulțime de laudă și poate chiar un tratat câine. Dacă încep să meargă în mod necorespunzător, să-i iau repede și să spună "Nu - Potty în afara!"Apoi luați-le în afara imediată la fața locului de pot.

3. Antrenează-te să-i antrenezi

Dacă știți că catelul dvs. este probabil să trebuiască să meargă în anumite momente (primul lucru dimineața, la scurt timp după mâncare etc.), instruiți-vă pentru a le lua automat în afara aceste ori. Acest lucru minimizează șansele de "accidente" și ajută la stabilirea pentru succes. Dacă știți că veți pleca câteva ore, încercați să limitați hrănirea la orele când veți fi acasă să le lăsați afară să meargă să meargă olar (în rațiune, vă rog - nu este nevoie să foame câinele!) - să le stabilim în continuare pentru succes!

4. Exercițiul zilnic este o necesitate

Boxerii sunt câini de mare energie - deci trebuie să aveți energia pentru a le exercita zilnic! Orice mai puțin este nedrept pentru ei și le poate stabili și pentru eșecurile de formare. Dacă nu aveți o curte mare împrejmuită pentru ca ei să intre, să le ducă într-un parc de câini sau pe o plimbare frumoasă, lungă în jurul cartierului cel puțin o dată pe zi pentru a atenua energia pentrată.

5. Catedra de antrenament

Deși o parte de îngrijorare că se târăsc câinele este crudă, profesioniștii sunt de acord că majoritatea Câinii se simt mai siguri în cutii lor Dacă lăsați acasă singur. De asemenea, minimizează probabilitatea de urinare inadecvată / defectare, deoarece câinii nu-i place să stea în propria lor deșeuri și vor încerca să o evite. Dacă ați încercat să vă lăsați singuri câinele fără o cutie, ați observat că mestecau lucrurile pe care nu le-ar fi în mod normal, inclusiv unele elemente care le-ar putea face foarte rău și / sau chiar necesită o intervenție chirurgicală de urgență (i.E., Anumite tipuri de paturi de spumă).

Cratingul elimină aceste și alte probleme de comportament dacă sunt făcute în mod corespunzător. Consultați antrenorul medicului veterinar sau câine pentru a determina dimensiunea corectă și tipul de cutie, cât timp să vă îndoiți câinele și unde în casă pentru a plasa cutia. Dacă sunteți după mai multe sfaturi de experți despre cum să vă îndoiți de antrenament câinele dvs., precum și alte informații de instruire, verificați Rover`s Câine de formare 101 ghiduri.

Gânduri finale: Nu uitați să implicați întreaga familie și să utilizați doar metode de formare aprobate

Nu l-ați lovit niciodată sau nu bateți câinele

Niciodată nu l-au lovit sau să-ți bați catelul sau câinele. Nu numai că este 100% inutil, este, de asemenea, crud și contraproductiv pentru instruire. Mai mult, strigând, țipând și frecarea nasului câinelui tău în excremente sunt, de asemenea, contraproductive. Metode consecvente de formare predate de un calificat și instructor certificat vă va oferi în cele din urmă tot ce căutați în comportamentul câinelui dvs.

Implică întreaga familie

Asigurați-vă că fiecare membru al familiei este implicat în formarea catelului. Învățarea comenzilor pe care le veți folosi și tehnicile implicate asigură că toți cei din gospodărie este capabilă să lucreze eficient cu catelul. Dacă copiii sunt prea tineri să înțeleagă, puteți să vă asigurați că nu li se permite niciodată să lovească câinele, să tragă urechile câinelui, "plimbare" câinele etc., deoarece acest lucru poate duce la provocări negative de comportament în timp. Cunoștințele și abilitățile de formare adecvate vor fi esențiale pentru toată lumea din familie să aibă mai târziu când catelul tău drăguț crește într-un câine mare.

Dacă aveți alți câini la domiciliu, nu sunt boxeri și, de asemenea, aveți nevoie de instruire, asigurați-vă că ați verificat celălalt Formarea animalelor de companie articole.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Seria de formare pentru animale de companie: cum să antrenezi un catelus boxer