Cum să-ți antrenezi câinele să cerșească

Câine de formare în bucătărie

Cerșind un truc cu câine drăguț, care este moderat ușor de a instrui un câine de făcut. Dacă nu vă place ideea de "cerșind", puteți să vă gândiți la acest lucru ca să vă antrenați câinele să "stați frumos", să stați cu picioarele posterioare pe pământ și labele din față în aer. Cu puțină răbdare din partea dvs., câinele dvs. va rămâne în curând pentru a cere comanda.

De ce ai nevoie

Va trebui să aveți ceva timp și răbdare neîntreruptă. Asigurați-vă că câinele dvs. nu este distras, a mâncat recent și a plecat la baie. Au o mână de tratamentele preferate ale câinelui tău gata atunci când începi să-l antrenezi pentru a imprima. Daca esti Curs de antrenament de clicker, și-a făcut și clickerul la îndemână.

O metodă rapidă de a învăța cerșind

Veți începe să pregătiți un câine pentru a face acest truc de câine, cerându-l să stea. Dacă câinele dvs. nu este capabil să stea la comandă, să se întoarcă și să lucreze la comanda SIT înainte de ao învăța să cerșească. Odată ce câinele dvs. este capabil să stea la comandă, continuați cu antrenamentul.

  1. Cu dvs câine într-o poziție de ședere, Țineți un tratament la nas și dați-vă pooch comanda "Beg."
  2. Pe măsură ce câinele tău ajunge să ia tratamentul în gură, ridică încet tratamentul peste cap, astfel încât câinele dvs. va trebui să ajungă în sus pentru ao obține. Trageți-l până când câinele stă pe capătul său din spate, cu labele din față de pe podea și ținute în față în poziția de îndoială.
  3. De îndată ce câinele dvs. este în poziția de îndoială, spuneți câinelui "bun" sau faceți clic pe clickerul dvs. și dați-i un tratament.
  4. Repetați acești pași de mai multe ori în fiecare zi pentru sesiuni de antrenament scurte. Nu va dura mult timp ca câinele dvs. să ceară comenzi.

Învățați cerșind în etape

Unii câini nu vor intra în poziția de cerșit în timpul foarteului Prima sesiune de instruire. În acest caz, este posibil să aveți nevoie să instruiți un câine pentru a vă certa în pași mai mici. Acest tip de instruire este denumit modelare. Clickerul poate fi foarte util în modelarea comportamentului.

  1. Începeți cu ședința câinelui.
  2. Țineți un tratament în fața nasului câinelui și dați câineului comanda "Beg."
  3. Încet mișcați tratamentul, astfel încât câinele dvs. va trebui să-și întindă nasul în aer pentru a ajunge la ea.
  4. De îndată ce câinele dvs. își ridică nasul în aer, faceți clic pe clicker-ul dvs. sau spuneți-l "bun" și dați-i un tratament.
  5. Repetați acest pas de mai multe ori până când câinele dvs. își ridică nasul în aer de fiecare dată când dați comanda Beg.
  6. Apoi, așezați bara puțin mai mare. Doar faceți clic și tratați când nasul merge în aer și una din labe vine ușor de pe sol. Repetați acest lucru până când câinele o face în mod consecvent de fiecare dată când dați comanda Beg.
  7. Continuați să alegeți comportamente care aduc câinele mai aproape de a intra în poziția de cerșit. Practicați fiecare nou comportament până când câinele dvs. o face de fiecare dată când dați comanda Beg. În acest fel, vă veți antrena încet câinele să se așeze și să cerșească.
  8. Odată ce câinele dvs. sa așezat cu succes pentru a cere de mai multe ori la rând, ar trebui să faceți clic și să tratați numai când câinele dvs. intră în acea poziție pe comandă. Practicați comanda Beg pentru câteva minute de mai multe ori în fiecare zi.

Probleme și comportament de verificare

Dacă câinele dvs. face o greșeală mai mult de două sau trei ori la rând în orice etapă din procesul de instruire, reveniți la un pas anterior. Practicați acel pas până când câinele dvs. câinele dvs. este întotdeauna corect, și apoi începeți să vă deplasați încet în antrenament. Odată ce câinele dvs. are comanda ROP în jos, continuă să practice și să o întărească. Dacă nu păstrați consistenți, câinele dvs. ar putea pierde pregătirea. Dacă se întâmplă acest lucru, începeți doar antrenamentul din nou.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți antrenezi câinele să cerșească