Cum de a găzdui un câine gratuit

Găsirea căilor Cum de a găzdui un câine gratuit nu este într-adevăr o provocare financiară, dar mai mult o sarcină consumatoare de timp. Housebreking un câine poate fi o sarcină frustrantă, dar recompensele muncii tale grele vor plăti foarte mult atunci când nu trebuie să curăți mesele în fiecare zi. Cea mai bună modalitate de a găzdui un câine gratuit este să vă folosiți creativitatea cu o mulțime de răbdare.

De obicei, proprietarii de animale de companie vor găzdui puii de tren în loc de câini mai în vârstă, dar ocazional - mai ales când a Senior câine este adoptat - Animalele de companie ar putea să nu fi fost pregătite în mod corespunzător în trecut. De obicei durează puțin pentru a găzdui un câine mai în vârstă, dar cu perseverență și consistență, se poate face cu siguranță totuși.

Unii proprietari de animale de companie optează adesea pentru a investi în Dulapuri de gardă pentru câini la puii de găzduire; Cu toate acestea, cei care vin la un preț. Dacă doriți să faceți acest lucru complet gratuit, atunci cel mai frecvent mod de a găzdui un câine este de a-l învăța să-și facă afacerea afară.

Cum de a găzdui un câine gratuit

Housebreking un catelus

Unde să înceapă câinele?

Primul pas este să-i înveți câinele că este de așteptat să meargă afară. Petreceți o cantitate semnificativă de timp cu câinele în aer liber, iar șansele sunt că nu vor dura prea mult pentru el să miște locul potrivit și să obțină nevoia de a merge.

Odată ce folosește baia afară, asigurați-vă că l-ați lăuda și dați-i o mulțime de paturi. Puteți chiar să încorporați unii Câinele gustoase tratează pentru armarea pozitivă. Lăsați câinele să știe că sunteți mulțumit de el când merge la baie afară. Acest proces va avea nevoie de mai multe ia.

LEGATE DE: Cum de a gusta un catelus eficient

Următorul pas este să-l înveți că nu este bine să mergi în casă. În timpul procesului de lux, ar trebui să vă supravegheați în mod constant câinele în timp ce el este înăuntru până când este complet housebroken. Uita-te la ceea ce mănâncă și bea, astfel încât vei avea o idee bună când trebuie să meargă.

Dacă vă vedeți Fido căutând un loc pentru a-și face afacerea, asigurați-vă că îl mustrați și aduceți-l afară. Odată ce merge în aer liber - laudă-l și dă-i un tratament. Înainte de a ști, el va începe să înțeleagă că în interiorul casei nu este acceptabil.

Formare de hârtie de hârtie pentru vânătoare

O altă formă comună de formare a casei este numită un câine Potty Hartie de antrenament. Unii oameni au nevoie de câinii lor pentru a învăța să folosească baie într-un anumit loc în casă. Acest lucru este cel mai frecvent atunci când oamenii locuiesc în apartamente și nu au un spațiu adecvat în afara ca câinele lor să meargă ori de câte ori au nevoie.

Pentru aceste cazuri specifice, cutiile de gunoi de iarbă menționate pentru câini sunt adesea foarte utile, precum și Plăcuțele de antrenament. Vedeți mai jos pentru articolul pe care unul este mai bun. Cu toate acestea, dacă doriți să găzduiască un câine gratuit, este complet posibil, fără a cumpăra niciunul dintre produsele de mai sus.

LEGATE DE: Cutii de gardă sau plăcuțe de antrenament? 

În plus față de câinii de vânătoare cu Potty Hartie de antrenament Metodă din cauza lipsei de curte, este, de asemenea, comun pentru proprietarii de animale de companie în vârstă sau cu handicap să utilizeze această tehnică de formare a casei. Acest lucru se datorează faptului că ei nu pot să-și ia animalul de companie în aer liber de mai multe ori în timpul zilei, astfel încât să folosească instrumente cum ar fi tampoane de antrenament pot fi adesea utile.

Formarea de hârtie de hârtie este foarte asemănătoare cu predarea câinelui pentru a ieși afară. Singura diferență este că l-ai pus pe tampoanele de antrenament de antrenament, sau tot ce ai pus pentru el să continue, în loc să-l ducă afară. Conceptul de formare a casei rămâne același.

Housebreaking folosind antrenament cu crate de câine

Cratează formarea unui câine pentru a ajuta la antrenamentul de quety

Cutia de antrenament Un câine este o altă formă comună de formare a casei dvs. de companie. Câinii natural nu vor merge la baie în care trebuie să doarmă, deci dacă sunt instruiți într-o canisa, ei învață foarte repede să o țină până când pot ieși afară.

Instruirea cu canisa cu siguranță nu este pentru toată lumea sau fiecare câine, dar este o metodă foarte eficientă. De asemenea, beneficiază de proprietarii de animale de companie cu câini care mestecă sau au greșit în casă când sunt lăsați singuri. Folosind cutii de câine cu pooch-ul dvs. se va dovedi util în viitor din multe motive diferite.

Unii proprietari de animale de companie cred că formarea de canisa este crudă, dar acest lucru nu este adevărat în cel puțin. Dacă se face corect, câinele dvs. va începe să se gândească la canisa sa ca un loc sigur, în siguranță, unde este confortabil. Câinii iubesc absolut cutiile lor. Probabil că va ajunge chiar la așezarea în canisa când sunteți acasă și ușa este lăsată deschisă.

Dacă doriți mai multe sfaturi cu privire la diferitele tehnici de formare a călugărilor și faceți clic pe articolele de mai jos:

Dacă nu prinde?

Când câinele dvs. nu pare să se ridice pe oricare dintre metodele de antrenament, nu înseamnă că o faci greșit. Atâta timp cât sunteți consecvenți, catelul dvs. ar trebui să înceapă să se prindă în primele câteva săptămâni.

Este posibil ca el să nu va. Dacă se întâmplă asta, nu te supăra. Este cu siguranță frustrant, dar ar putea să nu fie vina câinelui tău. Dacă obiceiurile sale de baie sunt sporadice și nu pare să se prindă deloc, poate avea o problemă medicală care face imposibilă ca el să o țină. Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să îl duceți la veterinar pentru a conduce acest lucru.

Diabetul, boala renală și boala lui Cushing (supraproducția steroizilor) sunt unele dintre problemele care vor trebui să fie excluse. Câini care urinează mai frecvent sau au disconfort atunci când urinarea ar putea avea o infecție a vezicii urinare sau pietre vezice urinare. O băltoacă de urină în care câinele dvs. a fost napping sau de dormit poate indica incontinență, în timp ce urina scurgeri atunci când câinele este încântat sau înspăimântat ar putea indica urinarea indusă de conflict.& # 8221; - VCA Spitale de animale

Dacă nu există nici o problemă medicală care îl ține înapoi, ar putea fi doar că catelul dvs. este un pic mai încăpățânat decât cel mai mult. Unele rase, cum ar fi rasele de câine de jucărie, sunt mai greu de casa de casă decât altele. În principal, deoarece vezicii lor sunt mai mici și nu își pot ține urina cât timp. Cu toate acestea, când stați consecvenți și vă adaptați programul pentru a satisface nevoile câinelui dvs., nu ar trebui să aveți o problemă.

Dacă câinele dvs. vă solează în mod constant covoare sau mobilier În același loc, cumpărați un curățător enzimatic care va elimina mirosurile care îl atrag în acea zonă particulară. Aceste curățători pot fi găsite la majoritatea magazinelor de animale de companie și în secțiunea PET a multor magazine departament.

Indiferent de modul în care vă decideți să vă antrenați câinele, consistența este esențială.

Păstrarea câinelui dvs. pe un program consistent de hrănire vă va permite să cunoașteți modelele sale de baie. Dacă îl duci afară, sau l-ai pus pe tamponul său în mod constant, el va învăța un program de baie obișnuit.

LEGATE DE: Câinele dvs. este un dependent de jocuri de noroc?

Odată ce câinele dvs. se maturizează suficient pentru ao menține pentru perioade mai lungi de timp, veți putea să slăbiți programul, dar până când el va face o pregătire a casei în jos, este esențial să păstrați un program consistent.

Cum de a găzdui un câine gratuit

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a găzdui un câine gratuit