Cum să vă antrenați în mod conștient câinele

Puppies alergând după minge, femeie în fundal

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care fiecare are nevoie de câini este pregătire adecvată. Desigur, angajarea unui antrenor profesionist de câini sau un comportament de animale poate fi foarte scump. Și navigarea Ajutoarele de formare în culoarul unui magazin de furnizare a animalelor de companie vă poate lăsa să vă răsturnați de la șocul autocolantului. Să nu vă faceți griji! Nu trebuie să cheltuiți o mulțime de bani pentru a avea un câine bine comportat.

Luați în considerare formarea de clocker

Antrenamentul cu clicker este o metodă de armare pozitivă Câine de antrenament. Aceasta implică utilizarea unui dispozitiv mic numit un clicker pentru a lăsa câinele dvs. să știe când face ceva ce vă place. De îndată ce faceți clic pe clicker pentru a marca comportamentul, dați cainele tau Un mic câine tratează. Este ușor să înveți cum să cliperați un câine și puteți achiziționa un clicker pentru sub 2 dolari de la orice magazin de aprovizionare cu câini. Există, de asemenea, o mulțime de opțiuni ieftine pentru Formarea câinilor tratează, Și din moment ce folosiți doar un mic tratat de fiecare dată când faceți clic, o pungă de tratamente poate dura ceva timp. Pentru a salva și mai mulți bani pe tratate, utilizați bucăți mici de pui sau Turcia gătită de casă sau Turcia în timpul sesiunilor de instruire.

2:01

Uita-te acum: Cum să clipești să-ți antrenezi câinele

Verificați adăposturile locale ale animalelor

Multe salvați de câini și societăți umane oferă clase de formare și seminarii de formare a câinilor cu costuri reduse. Deoarece atât de mulți câini sunt predați să adăpostească din cauza problemelor comportamentale, oferă cursuri de formare câine ca o resursă comunitară în speranța de a păstra câinii să fie renunțați de familiile lor. Multe adăposturi oferă, de asemenea, linii de asistență comportamentale, materiale informative despre formarea câinilor și formatorii de câini la fața locului care pot ajuta la răspunsul la întrebări și întrebări de formare, toate pentru nici o taxă.

Exercițiu cu câinele tău

În timp ce exercițiul nu va vindeca fiecare Problema comportamentului câinilor, Poate face o mare îmbunătățire a unui număr de probleme, cum ar fi mestecarea distructivă, saparea și lătratul excesiv. Fiecare câine are nevoie de exerciții fizice pentru a cheltui energie. O plimbare lungă sau un joc de preluare este o modalitate excelentă de a arde energie și de a oferi câinelui dvs. o stimulare mentală. De asemenea, poate ajuta un câine energic să se concentreze mai bine în timpul sesiunilor de instruire. Cel mai bun dintre toate, este gratuit și are avantaje mari pentru proprietarul câinelui.

Investiți în jucării indestructibile

Oferirea câinilor o varietate de jucării de câini este un alt mod de a reduce comportamentele problemelor. Aceste jucării oferă câinilor stimulente mentale, abilitatea de a arde energia și de a da o modalitate adecvată pentru a-și mesteca. Când vă uitați mai întâi la prețul jucăriilor de câini, acesta poate fi tentant să cumpărați cele mai ieftine. Adevărul este că acest lucru nu este întotdeauna cel mai bun pentru bugetul dvs., deoarece câinii pot distruge cu ușurință multe dintre jucăriile de câini ieftini. O opțiune mai bună este de a investi în unele jucării de câini indestructibili, cum ar fi kongs sau cuburi de buster. Cheltuirea unui pic mai mulți bani în avans pe jucăriile potrivite vă pot economisi mult mai mulți bani pe termen lung.

Vizitați biblioteca locală

Una dintre cele mai bune modalități de a învăța despre comportamentul câinilor este de a citi cărți de către formatori de câini de experți. Un număr de formatori de câini au, de asemenea, videoclipuri care oferă instrucțiuni pas cu pas cu privire la modul de instruire a unui câine. Mai degrabă decât să cheltuiți o avere pe cărți și videoclipuri, verificați biblioteca locală. Foarte des, bibliotecile au o colecție de cărți și videoclipuri de formare a câinilor excelente sau le pot împrumuta dintr-o altă bibliotecă. Ia notele înainte de a returna cărțile și a face copii ale paginilor importante.

Întreabă pentru ajutor

Un proprietar de câini condimentați sau un antrenor de câini care își începe afacerea poate fi capabil să vă ajute. Un iubitor de câine ar putea oferi ajutor din bunătatea inimii lor și dragostea lor de animale. Un antrenor de câine care începe vă poate oferi o rată redusă sau liberă în beneficiul experienței lor și a revizuirii dvs. Fiecare nouă afacere are nevoie de clienți și oferind o rată introductivă redusă este o modalitate excelentă de a obține o nouă lucrare.

Probleme și comportament de verificare

O greșeală obișnuită este de a evita instruirea cu totul din cauza costurilor. Cu aceste opțiuni de formare a câinilor cu costuri reduse, preocupările privind costurile pot fi eliminate, dar timpul și Dedicarea instruirii sunt încă esențiale. Dacă aveți un câine de salvare sau un câine foarte agresiv, ar putea fi în valoare de timpul dvs. (și siguranța altor câini și oameni) pentru a căuta ajutor profesional.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă antrenați în mod conștient câinele