Cum să-ți antrenezi câinele mic

Persoana de formare a unui terrier Boston

Formarea este la fel de importantă pentru câini de rasă mică Așa cum este pentru cele mai mari. Proprietarii de câini nu pun întotdeauna cât mai mult timp și energie în formarea câinilor mici de rasă, adesea scriind orice comportament rău ca inevitabil.

Din păcate, lipsa de formare poate duce la un număr de Probleme de comportament, inclusiv agresiune și neîncetat lătrat. De asemenea, poate fi periculos pentru câinele dvs. mic - dacă nu învață să vină când este chemat, de exemplu, ar putea fi pierdut sau rănit. Și indiferent de dimensiunea sa, un câine bine pregătit este un partener mult mai plăcut decât unul cu maniere rele.

Încercați filosofia "nimic din viață este liberă"

Dimensiunea lor înseamnă multe câini mici sunt oferite privilegii pe care câinii mai mari nu sunt. De exemplu, câinii mici sunt mai susceptibili să li se permită să doarmă în patul tău și să stea pe mobilierul tău.

În timp ce acest lucru este bine atâta timp cât este acceptabil pentru dvs., acesta poate duce la câinii pushy care cred că proprietarii sunt acolo pentru a răspunde fiecărui capriciu. Cu alte cuvinte, permițându-vă câinele să facă așa cum îi place tot timpul poate duce la împărtășirea casei dvs. cu un tiran mic.

Pentru a lăsa câinele dvs. mic să știe că sunteți responsabili, primiți-l pe a Nimic din viață nu este un program gratuit. Acest tip de program, pe care mulți formatori de câini îl urmează, este conceput pentru a vă învăța câinele că trebuie să lucreze pentru lucruri.

Dați câinii dvs. o comandă pe care trebuie să o asculte înainte de a avea acces la orice se bucură. De exemplu, cereți câinelui dvs sta înainte de a fi hrănit și pentru a obține jos Înainte de a fi permise pe mobilier. Câinele dvs. mic va afla rapid că comportamentul pushy îl primește nicăieri.

1:13

Uita-te acum: 12 câini mici care fac ca prietenii de călătorie mare

Tren pe nivelul câinelui tău

Formarea unui câine mic poate fi greu pe spate și înfricoșător pentru câinele dvs. Mai ales în stadiile incipiente ale formării comenzilor de bază de ascultare, se poate intimidia pentru câinele dvs. mic dacă vă ridicați peste el.

Pentru a pune câinele la ușurință (și pentru a vă salva spatele), începeți la același nivel fizic ca câinele dvs. Puteți face acest lucru prin coborârea pe teren cu câinele dvs. mic sau aduceți-l la nivelul dvs. prin punerea pe o masă sau pe un pas.

Odată ce câinele este confortabil cu formarea și învățarea noi comenzi, Puteți începe să lucrați la antrenament în timp ce vă aflați și este pe teren.

Păstrați-o pozitiv

Armare pozitivă Formarea este o modalitate excelentă de a instrui câini mici. Tehnici ca Curs de antrenament de clicker și alte formări bazate pe recompensă pot fi foarte eficiente.

Pe de altă parte, deoarece sunt atât de mici, formarea bazată pe pedeapsă poate fi dăunătoare și înfricoșătoare. Este prea ușor să rănești accidental un câine mic, dându-i un Corecția leșiei. Și fiind mult mai mici decât tine este suficient de intimidare fără a adăuga pedeapsă la amestec.

Păstrați lucrurile pozitive și optive, oferind laudă frecventă și tratează pentru a vă întări aprobarea, iar câinele dvs. mic este sigur de a învăța să-i iubească Sesiuni de instruire.

Încercați sport, ascultare avansată și mai mult

Nu subestimați capacitatea câinilor mici de a învăța noi comportamente și de a excela într-o mare varietate de activități. Câinii mici pot face bine la Dog sport, ca agilitate și pământdog, precum și ascultarea avansată. Acestea sunt modalități excelente de a încorpora abilități în rutina dvs. de formare.

Dacă aceste competiții nu vă fac apel la dvs., este posibil să doriți să vă gândiți la instruirea câinelui AKC Canin Citizen bun certificare. Cu pregătire adecvată și socializare, câinii mici fac însoțitori minunați care sunt bineveniți oriunde te duci.

Probleme și comportament de verificare

Câine de câini Adesea aud plângeri de la proprietarii de câini mici când vine vorba Housetraining. Proprietarii pot găsi că tehnicile recomandate pentru vânătoare, cum ar fi Catedra de antrenament, Doar nu lucrați pentru câinii lor mici. Nu este adevărat. Fiți în concordanță cu comportamentele de antrenament și dovadă în diferite medii, așa cum ați fi cu un câine mai mare. Aceleași tehnici care lucrează pe câinii de rasă mare vor lucra la câinele dvs. de rasă mică, cu o excepție notabilă.

Câinii mici au adesea vezici mai mici decât câinii mai mari. Aceasta înseamnă că nu sunt capabili fizic să o țină de multe ore ca un câine mai mare. Micul tău rasă Câinele poate avea nevoie pur și simplu de câteva călătorii suplimentare în afara zilnic. Proprietarii, al căror program nu le permite să-și meargă câinii mici la fiecare trei până la patru ore ar putea avea nevoie să angajeze un Walker câine sau să aleagă să-și învețe câinele să folosească tampoane de vânătoare sau o cutie de gunoi în interior.

Editat de Jenna Stregowski, RVT

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți antrenezi câinele mic