Ce este o pisică moggy?

Ce este o pisică Moggy?

Pisicile Moggy sunt adorabile, elegante, frumoase și foarte inteligente într-adevăr. La fel de amuzant ca și numele lor, nu este un nume pentru o nouă bandă pop, nici nu este numele unei rase de pisici recent descoperite. Pisica Moggy a fost cu noi de foarte mult timp. De fapt, este cel mai comun tip de pisică domestică.

Termenul Moggy (Uneori, Moggie) este un cuvânt britanic de slang, dat cu iubire pisicilor non-pedigree. Deși pisicile Moggy au fost cu noi de foarte mult timp, originea lor de rasă mixtă nu a fost încă determinată în concluzie.

Pisicile Moggy vin într-o varietate de dimensiuni, culori și forme. Ei vin, de asemenea, într-o multitudine de temperamente - liniștită, vorbind, timidă, prietenoasă, timidă, îndrăzneață, agresiv. Ele vin, de asemenea, atât în ​​părul scurt, cât și în părul lung. Există Moggy pisicile cu ochi albaștri, Alții cu ochi galbeni, verde, aur și chiar ciudat. Dar indiferent de mărimea sau forma pe care o intră, pisicile Moggy sunt, în general, foarte Pisicile sănătoase comparativ cu celelalte rase de pisici. Sănătatea lor bună poate fi atribuită în principal la piscina genetică largă. Același lucru este, de asemenea, responsabil pentru o mare varietate de caracteristici și temperament.

Pisicile Moggy sunt considerate cele mai ușoare pisici pentru a obține. Ele sunt, de asemenea, considerate foarte ieftine pentru a cumpara comparativ cu alte rase de pisica. Ele sunt relativ ușor de a avea grijă de faptul că majoritatea sunt pisici de întreținere redusă, deoarece de obicei au părul scurt. Faptul că sunt puternici, inteligenți, jucăuși și vin cu o rezistență mai bună la bolile genetice le face animale de companie foarte bune. În ciuda acestui fapt, numărul de pisici Moggy din casele se diminuează anual. Acest lucru poate fi atribuit (ironic) faptului că sunt foarte frecvente. Majoritatea proprietarilor de pisici încep să opteze pentru mai multe rase de pisici exotice.

Pisica pe o masina

Istoria pisicilor Moggy

Să călătorim înapoi în timp pentru câteva minute pentru a afla unde provin pisicile Moggy. Istoricii animale cred că toate pisicile care sunt domestice pot urmări strămoșul lor lui Felis Silvestris Lybica, altfel cunoscut sub numele de Wildcat african. Când vârsta umană sa mutat de la vânătoare și se adună în cea mai mare parte agricultură, oamenii au început să îmblânzească pisicile și să le stăpânească. Se crede că relația dintre pisicile domestice și oamenii a început cu aproximativ zece mii de ani în urmă în jurul Crescentului fertil (regiunea acoperă câteva părți ale Orientului Mijlociu și Egipt). De-a lungul secolelor, omenirea a adoptat și a perfecționat știința copiilor și a pisicilor încrucișate (precum și alte animale).

Pisicile s-au schimbat de-a lungul anilor în aparență din cauza mutațiilor genetice. Ei au fost, de asemenea, adaptate la noi împrejurimi, la fel ca și oamenii lor. Se crede că, la un moment dat din istorie, pisica Moggy a fost "creată" ca urmare a unei reproduceri mixte. Acest lucru, cu toate acestea, este speculații pure. Așa cum am menționat mai devreme, originea exactă a pisicii Moggy rămâne neconcludentă. Ceea ce se știe, totuși, este faptul că pisicile Moggy au fost folosite în unele programe de reproducere pentru a crea o trăsătură de pisică specifică sau pentru a crește o anumită piscină genetică. Acestea au fost, de asemenea, folosite pentru a crea noi rase prin trecerea lor cu alte rase de pisica. Unele încrucișe care au fost permise de-a lungul anilor includ LA Perm, Curl american, și Munchkin.

Temperament

Am stabilit că pisica Moggy este de origine neconcludentă. Când vine vorba de temperamentul său, concluzia este că există atât de mult temperament atribuibil pisicii Moggy. Unele rase sunt predispuse unor trăsături specifice de personalitate. Cu toate acestea, același lucru nu se poate spune despre pisica Moggy. Pentru că au ratat aleatoriu, ei nu iau un temperament specific care tăiește, nici nu au un aspect clar. Așa cum vin într-o varietate de culori și haine, ele vin, de asemenea, cu personalități individuale și independente. Ei nu au nici un plan. Poate că s-ar putea spune că planul lor este faptul că nu au temperament general.

Așa cum s-a indicat mai devreme, ele vin într-o varietate de culori, dimensiuni, haine și personalități. Prin urmare, o pisică Moggy ar putea fi prietenoasă, în timp ce altul este timid, se poate fi timid, în timp ce altul ar putea fi agresiv, s-ar putea avea o haină groasă, în timp ce altul ar putea avea părul scurt, ar putea fi un canapea-cartofi, în timp ce altul ar putea fi foarte jucăuș și altul activ. De asemenea, temperamentele pisicilor părinte nu sunt transferate automat la pisoi. Astfel, un pisoi ar putea avea un temperament foarte agresiv, chiar dacă mama sa este blândă. Un lucru cu care putem fi de acord cu privire la pisicile Moggy este că ele sunt inteligente, unice și fac animale de companie ideale pentru familii.

Pisoi situată lângă copac

Moggy Cat Lifespan

Cea mai populară frază despre pisici este: "Pisicile au nouă vieți."Dar știm cu toții că am fost înșelați. Pisicile nu au nouă vieți și care include pisici Moggy. Deci ce este Lifespan de pisici Moggy? Care depinde de mai mulți factori, cum ar fi sănătatea, dieta și, noroc, noroc. Din nou, un număr exact nu poate fi dat pentru cât timp ar trăi o pisică Moggy. Cu toate acestea, unii pot trăi de la cincisprezece ani până la douăzeci de ani. Acest lucru este mai lung decât majoritatea raselor de pisică. Aceasta înseamnă că pot, de asemenea, majoritatea prietenilor noștri de câine.

Pe măsură ce sunt pisicile Moggy pisicile neutilizate, ei se așteaptă să trăiască mai mult decât alte rase de pisică. Motivul este că, neuterizarea împiedică transferul bolilor reproductive. Acest lucru face ca pisicile Moggy, pisicile comparativ mai sanatoase si, prin urmare, se asteapta sa traiesc mai mult. Dar, din nou, alți factori pot afecta durata zilelor lor. Astfel, dacă o pisică Moggy trăiește într-un mediu sănătos, este hrănită bine cu a dieta sanatoasa, nu se deplasează și (aceasta este o adăugare discutabilă) are noroc, poate fi de așteptat să trăiască de la cincisprezece ani la douăzeci de ani. Și, nu, când moare, nu se întoarce din nou pentru alte opt vieți.

Moggy Care și Sănătate

Există o zicală populară care merge așa, "Câinii au proprietari și moggiile au personalul."Pisicile Moggy sunt, în general, mai sănătoase, mai puternice și mai robuste decât alte rase de pisică. Este crezut de unii experți CAT că natura are propriul mod de a se asigura că sunt născuți doar cei mai potriviți din pisoiul Moggy. În plus, ele nu sunt afectate de mai multe boli genetice pe care le au de obicei rase pure. Variația geneticii pisicilor Moggy înseamnă că sunt mai sănătoși, mai inteligenți și mai puternici decât verișorii lor pisicile pedigree. Acest lucru nu înseamnă că sunt absolut liberi de boli. Înseamnă totuși că șansele de boli într-o pisică Moggy sunt reduse. Care a spus, la fel ca orice alt animal de companie, o sănătate bună a lui Moggy este dependentă de îngrijirea corectă de către proprietarul său. Îngrijirea corectă aici implică având o dietă echilibrată, care trăiește într-un mediu curat și uscat, exercitiu bun, Bună îngrijire, lipsa de leziuni și vizite regulate la veterinar pentru examinări generale.

Un alt factor important de contribuție la o sănătate bună a lui Moggy este o calitate de joc de calitate. După cum sa menționat deja de câteva ori, pisicile Moggy sunt mai puternice și mai active decât rasele pură sau pisicile pedigree. Aceasta înseamnă că pot fi mai jucăuș în funcție de temperament o pisică specială ar putea avea. Playtime ajută la stimularea minții unei pisici și a promova sănătatea bună. Cu toate acestea, Moggy Pisicile sunt, de asemenea, susceptibile la obezitate prin supraîncălzire. Este, prin urmare, foarte important să se asigure că sunt hrăniți dieta potrivită, cantitatea potrivită și la momentul potrivit.

Hrănirea unei pisici și îngrijirea lui Moggy

  • Hrănire

La fel ca și alte feline, pisicile Moggy sunt carnivore care necesită o mulțime de proteine ​​în dieta lor. Acesta a recomandat ca aproximativ optzeci la sută din dieta lor să fie compusă din proteine. Ar trebui să aibă echilibrul corect de calciu, carbohidrați și vitamine pe care o are nevoie de pisici. Deoarece ei obligă carnivorele, dieta lor ar trebui să o reflecte. Ar trebui să fie în principal constabilit din proteine ​​pe bază de carne. Carbohidrații ar trebui să formeze doar un procent mic din dieta lor. Nu trebuie să depășească zece procente. Acest lucru se datorează faptului că carbohidrații pot obține cu ușurință supraponderali și obezi. Odată, cantități mici de fructe și boabe pot fi adăugate la dieta lor ca tratamente. Dar trebuie să verificați mai întâi pisica. Unii îi vor respinge complet.

Postări asemănatoare: Cele mai bune produse alimentare pentru pierderea în greutate și Cele mai bune alimente pentru pisici umede

  • Îngrijirea

Majoritatea proprietarilor de pisici Moggy iubesc faptul că felinele lor sunt întreținere redusă. Pisicile Moggy, la fel ca verișorii lor pură, petrec timpul să se îngrijească de ei înșiși. Majoritatea pisicilor Moggy găsite în case sunt rasa de păr scurt. Acest lucru face ca îngrijirea mult mai ușoară pentru proprietarii lor. Cu toate acestea, vor fi momente când va trebui să spălați pisica până la Împiedicați formarea bilelor de păr. De asemenea, scăldat pisica cu părul scurt o dată pe săptămână este permisă. Când vă periați pisica Moggy, este important să utilizați perii soft-capăt. Urmați direcția părului pe măsură ce vă periați. Pentru a ajuta la îndepărtarea bug-urilor de parazitare sau murdăria ar putea fi prinsă sub păr, ar trebui să periați în curse de jos. Acest lucru va elimina toți locuitorii nedoriți care se ascund în păr. Direcția descendentă se va asigura că acestea se încadrează la pământ în loc să se mute în alte părți ale corpului pisicii Moggy.

În legătură cu o postare: Cel mai bun șampon de pisică

Pisica stând

Tipuri de pisici Moggy

Pisicile Moggy vin în diferite tipuri, culoare, dimensiuni și tip de strat. Este mai ușor să distingem tipurile de anumite caracteristici pe care le împărtășesc în comun ca tipul de strat și culoarea stratului. În ceea ce privește haina, există tipuri scurte, lungi și fără păr. Fiecare tip de strat vine cu propriile modele de culori unice.

  • Pisici Moggy cu părul scurt

Pisicile Moggy cu părul scurt sunt considerate pisici de întreținere redusă, deoarece nu necesită multe îngrijire. Un strat scurt de păr Moggy Cat, de obicei, nu depășește de unul și jumătate de metri (1.5 metri). Rasele care se încadrează sub acest tip includ Savannah, Păr britanic scurt, Bengalul, Birmania, si Manx.

  • Pisici Moggy cu părul lung

Pisicile Moggy cu părul lung au nevoie de multă îngrijire suplimentară. Mai ales când pisica ajunge la ani mai înaintați și se luptă să se mireze în sine. Haina de pisică lungă Moggy Cat de obicei crește până la cinci centimetri (5 inci) lungime. În afară de îngrijirea suplimentară, pisicile lungi de păr Moggy au vărsat, de asemenea, mult mai mult decât pisicile de păr scurt. Aceasta înseamnă curățenie suplimentară. Unele rase care se încadrează sub tipul de păr lung includ persană, Pisica de pădure norvegiană, Papusa de carpa, si Maine Coon.

  • Pisicile lui Moggy fără păr

Pisicile Moggy fără păr sunt, bine, fără păr. Adică hainele lor de păr sunt inexistente. Ceea ce au în schimb, sunt haine care au aspectul de piele de piele cu un păr fin pe inspecție strânsă. Din cauza lipsei de păr, pisicile fără păr, pisicile nu pot absorbi uleiul produs de piele. Aceasta înseamnă că ei necesită băi obișnuite. Acest lucru înseamnă că sunt vulnerabili la condițiile meteorologice extreme. Ei pot să se răcească cu ușurință în condiții meteorologice la rece și pot fi ușor aruncate sub soare sub soare. Astfel, acestea necesită o monitorizare constantă atunci când există în afara acestor condiții meteorologice extreme. Câteva exemple de rase care cad sub Tipul fără păr Includeți Peterbald, Sphynx, și Bambino.

Pisici Moggy: Culorile stratului și modelele

Pisicile Moggy vin într-o gamă largă de culori și modele de culori. Cu toate acestea, unele culori sunt mai frecvente decât restul. Acestea sunt culorile de acoperire comune pe care pisicile Moggy intră: negru, alb, roșu, albastru, maro, ghimbir, cremă, gri, fawn și scorțișoară. Acestea sunt modelele de culori comune pe care pisicile Moggy intră: Culoare solidă, Bi-Color, Tabby, Tri-Color, Punct de Culor, Calico și Tortoiseshell.

Pisica se odihnea pe strada

A rezuma

În concluzie, pisicile Moggy sunt pisicile domestice care nu au o origine identificabilă în mod concludent. Creșterea lor aleatorie le-a dat o varietate de tipuri distinse de dimensiunile, culoarea și hainele lor. Ele nu oferă niciun plan atunci când vine vorba de identificarea anumitor trăsături sau temperamente despre ele.

Fiecare pisică Moggy vine cu propriul său temperament, ceea ce îi face foarte unic și foarte interesant în același timp. Ei vin într-o varietate de culori pentru a alege și sunt considerate pisici de întreținere scăzută, deoarece majoritatea pisicilor Moggy găsite în majoritatea caselor au haine de păr scurt. Aceasta înseamnă că au nevoie de foarte puțină îngrijire. Pisicile Moggy sunt inteligente și mai puternice decât verișorii lor de rasă și nu sunt predispuși la numeroasele boli, alte rase de pisică sunt susceptibile. Ei fac animale de companie ideale din cauza unei combinații de bună sănătate, inteligență, întreținere redusă și varietate largă pe care o intră.

Ați putea, de asemenea, să vă placă ghidajele noastre de rasă de ultimă oră pe Pisica de snowshoe și Cat de Lykoi.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce este o pisică moggy?